Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

kizlar gunaydinnnn... size cok farkli duygularimi anlatacagim...

sabah kalktim kiloma baktim gecen hafta 97,1di veeeee bugun siniri gectim tam 96,00 ...

az once yazacaktim bu mesaji cok moralim bozuktu yengemin durumu kritikti gece sancilanmis cocuk olmustur diye gittiler zehirlemesin diye bebegi almislar. sabah babam soyledi kilomada sevinemedim.
az once aradim yengemi gecmis olsun diye kulaklarima inanamadim ALLAH imin bir mucizesi bebek yasiyormus ve sadece 23haftalik ve sadece 530gr kadar... okadar buyuk bi mucize ki Rabbim omur verince oluyor iste. hemen kayseri fakulteyle gorusmusler fakulte bebegi hemen gonderin demis simdi bebisimiz kayseride buyuk ihtimal bi kac ay kuvozde kalir. yine umut vermemis doktor ama bi umut bebis minicik ama hayata tutunmak icin cabaliyo ALLAH im yardimcisi olsun insaallah ve bu durumda olan herkesinde yardimcisi olsun... sizinle paylasmak istedim Rabbim isterse bakin ya 23haftalik yani 5bucuk aylik kuzum... ALLAH im hayirli saglikli omurler verir insaallah...

Evet kızlarrrrrrr

Dediğimi yaptım ve kesinlikle daha bir azimle biraz evvel tam yarım saat Ebruyle Plates yaptım
İnanılmaz terledim ama o yorgunluğada o terlemeyede değecek inşallah

Duşumu aldım hemen sizlere haber vereyim dedim yani duş aldığımı değil plates yaptığımı
Neyse ben kaçtım kuzucuğum acıkmış ona çorba yapacağım

Canım ne kadar sevdindiğimi anlatamam
Gerçekten Rabbimin bir mucizesi İnşallah yiyecek ekmeği vardırda Rabbim ona şifa verir ve kuzucuk anacığının kokusunu doya doya içine çeker tabi anneciğide kuzusunun Aminnnnnnnnnnnn

Bu arada sende harikasın maşallah İnşallah bir aya kalmaz 8li haneleri de görürsün ...Aminnnnn
Darısı benim başıma

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Akşam yemeğimizide yedik mutfak kapandı
Anam bugün çok yoruldum
3 posta çamaşır yıkadım, mutfağı temizledim, salonu temizledim birde kızın çocuk arabasının kılıflarını yıkamıştım onları yine arabanın üzerine monte ettim kaç gündür eşime söyleyip duruyordum sonunda tırnağın varsa kaşırsın dan yola çıkarak aldım elime tornavidayı
Eşim gelince şok oldu helal kız bak kendine bir meşkalede olmuş ellerine sağlık çekti

Yarın sabah kahvaltıdan sonrada Beyazıda sahaflara gidiceğiz
Hem yürümüş olucağım hemde eski kitapları incelemek çok zevkli olucaktır Eşim sırf bakarız dedi bizde hemen ana kız sen öyle san biz kendimize kitap alacağız dedik anam kendim ettim kendim buldum dedi tabi adam hemen
Akşamda yeğenlerin doğum günü var ( kesin pasta yiring incecik bir dilim ama ) o yüzden akşam sırf salata yiyeceğim ki aradaki denge bozulmasın
Artık yarın gece geç saatte inşallah görüşüşebiliriz

waw kuzum hazir seni bulmusken soyleyim inofoligin bi amaci da dogal yoldan hamileligi saglamakmis. sanirim yumurtalar icin faydaliymis vr yumurta zarini inceltip kolay catlamasini sagliyormus. lakin ilac cok yeni oldugi icin daha faydasini horen varmi bilinmiyo sanirim...

Selam kızlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyor hayat

Ay sabaha karşı bir kramp girdi bacağıma hala seke seke yürüyorum Günde bir şişe sodayı ihmal etmemek lazım bu sıcakta

Selam kızlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyor hayat

Ay sabaha karşı bir kramp girdi bacağıma hala seke seke yürüyorum Günde bir şişe sodayı ihmal etmemek lazım bu sıcakta

canımm keşke kilo bildiriminide yapsaydınn..yani her seferinde hatırlatma yapıyorumm ama sanki zorla gibi oluyor ama..

kızlarr işler biraz karıştı liste acık karışacakk...kusura bakmayınn...

başlangıçönceki dönem1.hafta2.hafta3.hafta4.haftaay sonu
82kgeranisa76,475,175,5
83.3kgwaw77,87978
80,4zambak0679,6------
96kgegedeniz8582---
87kgsedacan81,2------
97,5kgceco349698izinli
100kgşipşirine95,395,5---
99kgaykurt97,497,196

arkadaşlarr kusurabakmayınn..geç oldu birazz gerçi pekde bildirim yapan yok yaa..neysee...

dün annemlerdeydik..eşim sabah onları yenikapıya bırakır eve geçeriz dedi bende okey dedim..sabah geldik..yine dışarı çıktık kahvaltı yaptıkk..kendime ayakkabı aldım 2 dene paylaşırım belki bakım begenecekmisinizz...şimdide acıkk uyumam lazım çünkü feci uykusuzum 2 gündür toplam 8 saat bile uyumadım...

canımm keşke kilo bildiriminide yapsaydınn..yani her seferinde hatırlatma yapıyorumm ama sanki zorla gibi oluyor ama..

Tatlım ayağımın üstüne basamadığım için tartılamadım ben dün, onun için bu sabaha kaldı. Bu hafta 81. Gene 1'e düştü yaa hırrr

Son düzenleme:

canımmm yengeneçok geçmişş olsun..gerçektenn mucizee...rabbim haklarında hayırlı olanı versinn..yüreklerinede güç kuvvet versinnn..rabbim sanada en kısa zamanda annelik duygusunu tattırsın inşallahh...

valla bu ara çok duyar oldumadını builacın dr gittiğimde bunuda soracağımm..bakalım sen iç şifa olsun inşallah benimde okuduklarımda hep günde 4 deneydi...dr un teli varsa aç sorr bi..yanlış içme..

ben hala tartının yanlışş olduğunu düşünüyorummm..pazartesiden umutluyumm..bakalım ne çıkacak tartıdaa..hayır yani almanın imkanı yok gibi geliyor bana...ramazanı bişi yemeden geçirdin yaaaa...

üzme tatlı canını doğruysa bileverirsin kısa sürede...salllaaa gitsinnnnnn...o kilolar senden tırssın...

hadi bakalımm alıcaz güzel haberlerini inşallahhh hayırlı ise tabiiii değilse beklerız nasıl olsa tatlım

inşallahhhh canım benimm inşallahhhh...

niye kızz bizde oluruz inş 90 60 90 neyimiz eksik hıhhhh....ölçülerin gayet güzelll dahada güsel olsun inş..

Tatlım ayağımın üstüne basamadığım için tartılamadım ben dün, onun için bu sabaha kaldı. Bu hafta 81. Gene 1'e düştü yaa hırrr

geçmişş olsun canım yaaaa...anlayamadım ben..inan kusura bakmaaa...nasıl olduu geçtimi birazzz..geçenlerde kardeşimin bacagı öyle oldu sahit oldumm ağlayacaktı nerdeysee...

Cecocuum iyice incele de markasını yaz sonra merak ettim şimdi Öyle ucuz tartı varsa ona geçebilirim

geçmişş olsun canım yaaaa...anlayamadım ben..inan kusura bakmaaa...nasıl olduu geçtimi birazzz..geçenlerde kardeşimin bacagı öyle oldu sahit oldumm ağlayacaktı nerdeysee...

Sağol canım bugün biraz daha idare eder durumdayım da bacağım hala acıyor.Dün hiç basamıyordum, bugün biraz daha basabiliyorum yarına iyice açılır herhalde. Mahvediyor bu insanı valla. Bir de arka arkaya birkaç sefer olunca...

pabuçların hayılı olsn canım... baya yoğun zaman geçirmişsin ....... valla canım perşembe tartıya çıktım diyete başladığım ilk gün bir baktım 85 olmuşum anaaaaaaa şok geçirdim inan demekki ramazanda kilo almışım 2 kilo bugün tartıldım tekrar 83 e düşmüşüm Allaha şüükür şimdi morellerim iyi .......kafayı yicektim neyse şimdilik iyi gidiyor bakalım ama suyu içmekte çok zorlnıyorum bugün neden bilmiyorum ...... midem grul grul ediyor .... anlamadım neyse görüşürüz.....

selammm güzellerr nasılsınız bakalım ben bugun gıtttıııım ıkı tane hamış pantolonu aldım geldım sizler naptınız bakalım

herkese hayırlı akşamlar..
kızlar bugün yeme modundayım ama yemiyorum yinede..
dikkat ettim ben beyaz ekmek yiyince kilo veremiyorum..tam buğday ekmeğim bitti almadım da...ayrıca beyaz ekmek yemeyince göbiş olmuyor..
biraz önce yoğurtla galeta yedim..akşam yemeğini 4 te yiyince acıktım

maşallah ölçülerinizi almaya üşenmişsiniz kızlar..doğru düzgün bildirimde yapılmıyor..tecrübeyle söylüyorum topikten ayrılınca motivasyon düşüyor ve kilocuklar geri gelmeye başlıyor

Limon bulursan limon damlatarak iç canım. Bana da oluyor bazen, sade su içimi kaldırıyor.

selammm güzellerr nasılsınız bakalım ben bugun gıtttıııım ıkı tane hamış pantolonu aldım geldım sizler naptınız bakalım

İyilik canım sen nasılsın :) Ooh iyi yapmışsın :) Yakınlarında varsa LC Waikiki de hamileler için çok güzel bluzlar falan var, bir bak istersen

Beyaz ekmeğin bir diğer özelliği de kan şekerini hızlı yükseltmesi ve dolayısıyla çabuk acıktırması. O yüzden doktorlar beyaz ekmeği tercih etmeyin diyorlar.

Ölçü işi ne ara çıktı, farketmemişim. Gerçi ben ölçü almayı da sevmiyorum zaten, ki ölçünün en mantıklı takibi ayda bir olandır bence, bir haftada ölçülerde fazla bir değişim olmaz çünkü.

senin kalbın çok temız sekerım ordan aldım zaten pantolonlarımı :))))

Haha :) O da iyiymiş Geçenlerde gördüm de içim gitti rengarenk falan bayağı güzeldi :) Bir tanesine kafayı fena taktım alıcam kesin
ben de accık daha karnım çıksın da öyle alayım bluzları dedım bluz almadımm bı ay falan sora bluzlara başlıycammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…