kizlar gunaydinnnn... size cok farkli duygularimi anlatacagim...
sabah kalktim kiloma baktim gecen hafta 97,1di veeeee bugun siniri gectim tam 96,00 ...
az once yazacaktim bu mesaji cok moralim bozuktu yengemin durumu kritikti gece sancilanmis cocuk olmustur diye gittiler zehirlemesin diye bebegi almislar. sabah babam soyledi kilomada sevinemedim.
az once aradim yengemi gecmis olsun diye kulaklarima inanamadim ALLAH imin bir mucizesi bebek yasiyormus ve sadece 23haftalik ve sadece 530gr kadar... okadar buyuk bi mucize ki Rabbim omur verince oluyor iste. hemen kayseri fakulteyle gorusmusler fakulte bebegi hemen gonderin demis simdi bebisimiz kayseride buyuk ihtimal bi kac ay kuvozde kalir. yine umut vermemis doktor ama bi umut bebis minicik ama hayata tutunmak icin cabaliyo ALLAH im yardimcisi olsun insaallah ve bu durumda olan herkesinde yardimcisi olsun... sizinle paylasmak istedim Rabbim isterse bakin ya 23haftalik yani 5bucuk aylik kuzum... ALLAH im hayirli saglikli omurler verir insaallah...
Selam kızlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyor hayat
Ay sabaha karşı bir kramp girdi bacağıma hala seke seke yürüyorumGünde bir şişe sodayı ihmal etmemek lazım bu sıcakta
canımm keşke kilo bildiriminide yapsaydınn..yani her seferinde hatırlatma yapıyorumm ama sanki zorla gibi oluyor ama..
kizlar gunaydinnnn... size cok farkli duygularimi anlatacagim...
sabah kalktim kiloma baktim gecen hafta 97,1di veeeee bugun siniri gectim tam 96,00 ...
az once yazacaktim bu mesaji cok moralim bozuktu yengemin durumu kritikti gece sancilanmis cocuk olmustur diye gittiler zehirlemesin diye bebegi almislar. sabah babam soyledi kilomada sevinemedim.
az once aradim yengemi gecmis olsun diye kulaklarima inanamadim ALLAH imin bir mucizesi bebek yasiyormus ve sadece 23haftalik ve sadece 530gr kadar... okadar buyuk bi mucize ki Rabbim omur verince oluyor iste. hemen kayseri fakulteyle gorusmusler fakulte bebegi hemen gonderin demis simdi bebisimiz kayseride buyuk ihtimal bi kac ay kuvozde kalir. yine umut vermemis doktor ama bi umut bebis minicik ama hayata tutunmak icin cabaliyo ALLAH im yardimcisi olsun insaallah ve bu durumda olan herkesinde yardimcisi olsun... sizinle paylasmak istedim Rabbim isterse bakin ya 23haftalik yani 5bucuk aylik kuzum... ALLAH im hayirli saglikli omurler verir insaallah...
waw kuzum hazir seni bulmusken soyleyim inofoligin bi amaci da dogal yoldan hamileligi saglamakmis. sanirim yumurtalar icin faydaliymis vr yumurta zarini inceltip kolay catlamasini sagliyormus. lakin ilac cok yeni oldugi icin daha faydasini horen varmi bilinmiyo sanirim...
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Yeni ve çok daha ümitli bir sabaha merhaba dedim ve mutfaktaki işlerimi halledip kahvaltımıda aradan çıkartıp direk kendimi buraya attım
Bugün hem temizlik yapacağım büyük kızımla hemde Spor salonuna gidemeyeceğim için Plates yapacağım gıçık Ebruyla
Ütülerimde var onlarıda yetiştirebilirsem gündüz yapacağım olmadı onlarda gece
Akşam sohbet etmeye gelirim inşallah
Herkese hayırlı cumalar ve kaçamaksız bir gün diliyorum
WAWcığım valla uyku için kesinlikle o ilaç müthişama sen yinede önce bir doktora git ki kullan derse kullan Gerçekten gece 12de de yatsam inanılmaz derin uyuyorum ve sabah erkenden uykumu almış bir şekilde uyanıyorum
Bu arada Allah razı olsun canım senden izinli yazmışsın benio rakamı listede görmek bana iyi gelmezdi zaten ama sizlere karşı dürüst olmak benim için çok önemli evde ağlayıp buradada heyyyyhoooo yok işte şu kadar kilo verdim diyemezdim ve aslada demezdim zaten İnşallah pazartesi daha farklı bir rakam çıkar karşımada bende kesin odaklanıp ona göre devam ederim Tıckerim öyle dursun onu kaldırmak bile içimden gelmiyor değil düzeltmek
hadi bakalımm alıcaz güzel haberlerini inşallahhh hayırlı ise tabiiii değilse beklerız nasıl olsa tatlım
kilo: 75.5
göğüs: 94
bel: 88:44:
kalça: 113
boy: 1.70
ewet kızlar +400 gr var..ölçülerimi yazdım yalnız belim çok ince duruyor ama 88 cm..
90-60-90 olmak niyetimiz yok tabi..bel 70 olsa kalça da 100 yeter bana..
Tatlım ayağımın üstüne basamadığım için tartılamadım ben dün, onun için bu sabaha kaldı. Bu hafta 81. Gene 1'e düştü yaa hırrr
Valla evdeki tartı 3.cüye değişmiştihesapta alacaktım yenisini hatta dünde baktım uygun bir tane buldumda KV yanımızdayken almak istemedim şimdi sinirimi iyice zıplatacak birşey söyler diye
Bakalım cumartesi yine gidiceğim Foruma o zaman bakarım tekrar o tartıya ( yağ, kas ve su ölçümüde yapıyormuş üstelik 30 lira) tabi iyice bir incelemem lazım önce
Bu arada tabi bol bol yeşil çay ve su içeceğm pazartesiye kadar ki varsa ödem gitsin bari
geçmişş olsun canım yaaaa...anlayamadım ben..inan kusura bakmaaa...nasıl olduu geçtimi birazzz..geçenlerde kardeşimin bacagı öyle oldu sahit oldumm ağlayacaktı nerdeysee...
arkadaşlarr kusurabakmayınn..geç oldu birazz gerçi pekde bildirim yapan yok yaa..neysee...
dün annemlerdeydik..eşim sabah onları yenikapıya bırakır eve geçeriz dedi bende okey dedim..sabah geldik..yine dışarı çıktık kahvaltı yaptıkk..kendime ayakkabı aldım 2 dene paylaşırım belki bakım begenecekmisinizz...şimdide acıkk uyumam lazım çünkü feci uykusuzum 2 gündür toplam 8 saat bile uyumadım...
pabuçların hayılı olsn canım... baya yoğun zaman geçirmişsin ....... valla canım perşembe tartıya çıktım diyete başladığım ilk gün bir baktım 85 olmuşum anaaaaaaa şok geçirdim inan demekki ramazanda kilo almışım 2 kilo bugün tartıldım tekrar 83 e düşmüşüm Allaha şüükür şimdi morellerim iyi .......kafayı yicektim neyse şimdilik iyi gidiyor bakalım ama suyu içmekte çok zorlnıyorum bugün neden bilmiyorum ...... midem grul grul ediyor .... anlamadım neyse görüşürüz.....
selammm güzellerr nasılsınız bakalım ben bugun gıtttıııım ıkı tane hamış pantolonu aldım geldım sizler naptınız bakalım
herkese hayırlı akşamlar..
kızlar bugün yeme modundayım ama yemiyorum yinede..
dikkat ettim ben beyaz ekmek yiyince kilo veremiyorum..tam buğday ekmeğim bitti almadım da...ayrıca beyaz ekmek yemeyince göbiş olmuyor..
biraz önce yoğurtla galeta yedim..akşam yemeğini 4 te yiyince acıktım
maşallah ölçülerinizi almaya üşenmişsiniz kızlar..doğru düzgün bildirimde yapılmıyor..tecrübeyle söylüyorum topikten ayrılınca motivasyon düşüyor ve kilocuklar geri gelmeye başlıyor
senin kalbın çok temız sekerım ordan aldım zaten pantolonlarımı :))))Limon bulursan limon damlatarak iç canım. Bana da oluyor bazen, sade su içimi kaldırıyor.
İyilik canım sen nasılsın :) Ooh iyi yapmışsın :) Yakınlarında varsa LC Waikiki de hamileler için çok güzel bluzlar falan var, bir bak istersen
Beyaz ekmeğin bir diğer özelliği de kan şekerini hızlı yükseltmesi ve dolayısıyla çabuk acıktırması. O yüzden doktorlar beyaz ekmeği tercih etmeyin diyorlar.
Ölçü işi ne ara çıktı, farketmemişim. Gerçi ben ölçü almayı da sevmiyorum zaten, ki ölçünün en mantıklı takibi ayda bir olandır bence, bir haftada ölçülerde fazla bir değişim olmaz çünkü.
senin kalbın çok temız sekerım ordan aldım zaten pantolonlarımı :))))
ben de accık daha karnım çıksın da öyle alayım bluzları dedım bluz almadımm bı ay falan sora bluzlara başlıycammmmHaha :) O da iyiymiş Geçenlerde gördüm de içim gitti rengarenk falan bayağı güzeldi :) Bir tanesine kafayı fena taktım alıcam kesin