- 1 Aralık 2007
- 2.887
- 12
- 35
ben de accık daha karnım çıksın da öyle alayım bluzları dedım bluz almadımm bı ay falan sora bluzlara başlıycammmm
Sen kış hamilesi olacağın için o zamana kışlık hamile bluzları da gelmeye başlar, daha iyi olur aslında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de accık daha karnım çıksın da öyle alayım bluzları dedım bluz almadımm bı ay falan sora bluzlara başlıycammmm
Selam kızlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyor hayat
Ay sabaha karşı bir kramp girdi bacağıma hala seke seke yürüyorum Günde bir şişe sodayı ihmal etmemek lazım bu sıcakta
başlangıç önceki dönem 1.hafta 2.hafta 3.hafta 4.hafta ay sonu 82kg eranisa 76,4 75,1 75,5 83.3kg waw 77,8 79 78 80,4 zambak06 79,6 --- --- 96kg egedeniz 85 82 --- 87kg sedacan 81,2 --- --- 97,5kg ceco34 96 98 izinli 100kg şipşirine 95,3 95,5 --- 99kg aykurt 97,4 97,1 96
ben hala tartının yanlışş olduğunu düşünüyorummm..pazartesiden umutluyumm..bakalım ne çıkacak tartıdaa..hayır yani almanın imkanı yok gibi geliyor bana...ramazanı bişi yemeden geçirdin yaaaa...
üzme tatlı canını doğruysa bileverirsin kısa sürede...salllaaa gitsinnnnnn...o kilolar senden tırssın...[/B]
Cecocuum iyice incele de markasını yaz sonra merak ettim şimdi Öyle ucuz tartı varsa ona geçebilirim
selammm güzellerr nasılsınız bakalım ben bugun gıtttıııım ıkı tane hamış pantolonu aldım geldım sizler naptınız bakalım
herkese hayırlı akşamlar..
kızlar bugün yeme modundayım ama yemiyorum yinede..
dikkat ettim ben beyaz ekmek yiyince kilo veremiyorum..tam buğday ekmeğim bitti almadım da...ayrıca beyaz ekmek yemeyince göbiş olmuyor..
biraz önce yoğurtla galeta yedim..akşam yemeğini 4 te yiyince acıktım
maşallah ölçülerinizi almaya üşenmişsiniz kızlar..doğru düzgün bildirimde yapılmıyor..tecrübeyle söylüyorum topikten ayrılınca motivasyon düşüyor ve kilocuklar geri gelmeye başlıyor
saol şekerim teşekkür ederimmm inşallah hiç kılo almam daha ben almıyım bebek alsın bı kılo verdım bu arada ben hasta oldum bırazSelamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Güle güle kullan canım iyi günlerde inşallah ....Aminnnn
İnşallah hamileliğinin sonuna kadar hiç kilo almadan devam edersin ....Aminnnnnnnn
selammm güzellerr nasılsınız bakalım ben bugun gıtttıııım ıkı tane hamış pantolonu aldım geldım sizler naptınız bakalım
bende öyle düşündüm şimdi alırsam bakarsın o zaman olmaz çıktı kıloluyum ama fazla göbeım yoktur karnım biraz cıktı ama normal bluzlarım oluyo hala kışın aldıkları koyarım buraya gösterırım sızeeeeSen kış hamilesi olacağın için o zamana kışlık hamile bluzları da gelmeye başlar, daha iyi olur aslında
saol şekerim teşekkür ederimmm inşallah hiç kılo almam daha ben almıyım bebek alsın bı kılo verdım bu arada ben hasta oldum bıraz
amin canım ALLAH isteyen herkese versın canımm benım de tedavıyle oldu bu bebişi bı sene bekledık beklemek zor oluyo çok ıyı bılıorumhayırlı olsun cnm bu telaşeleri yasamak inş. tum bebiş isteyenlere ve bana olur
bakıorum da canım ne bılıyıım hasta oldum yıne de meyvemı duzenlı olarak yıyorum ve nerdeyse 3 lt su içiyorum gunde inşallah daha olmaz hastalık falanÇok geçmiş olsun
İnşallah dediğin gibi sen almazsın ama kuzu alır
Dikkat et kendine de kuzuyada
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Anammmmmm nöbetçi ceco geldi hanımmmmmmmm
Ay ben bugün inanılmaz gezenti oldum ama bir okadarda yoruldum
Gece geç uyumama rağmen ( cadı inat etti uyumadı ) sabahın 7sinde hortladım yine
8 gibi başladım evdekilere acıktım demeye en sonunda mecbur herkesi kalktı
Saat 9da kahvaltı faslı bitmişti bile
Öğlen 12den sonra eşim, çocuklar ve komşu ablamla Beyazıt Sahafcılar Çarşısına gittik ( Kitap Cennetti diyordum ben oraya )
Eskisi gibi değildi tabi ama hala bir sürü kitapcı var
Orada baya bir dolaştık sonrada Mahmutpaşa, mısır çarşısı, Sultan Ahmete doğru az çıktık ve tam 3 buçuk saat yürümüşüz arabaya dönene kadar
En son nasıl yorulduysam köstekleniyordum az daha
Saat 6ya doğru eve gelip bir yorgunluk kahvesi içtikten sonrada hazırlanıp direk kızkardeşime gittik
Doğum günü çok güzel geçti hatta bir ince dilim meyveli pasta yedim ( şeker hamurunu bıraktım )
Şu an deli gibi açım ama bir okadarda mutluyum çünkü akşam yemeği yerine çay ve pasta yaptım Erken saatte olduğu için zaten fazlasıyla eridi o acıktığıma göre
Artık sabah hafif bir kahvaltı yapıp işlerime girişirim Allahın izniyle
Umarım sizlerinde haftasonu güzel ve hafif geçmiştir
Canım çok çok geçmiş olsun
RAbbim acil şifalar versin ....Aminnnnnnnnnn
Canım ellerine ve emeğine sağlık
Hakkını helal et bukadar uğraşıyorsun yoğunlukta
Bu arada inşallah bir sonraki cumadan itibaren bende fazla yada eksik o listede bildirim yapanlar arasında olacağım
Allah razı olsun izinli yazdın bana hepbirlikte moral verdiniz İyiki varsınız
Evet güzelim bende bundan sonra zaten öyle diyorum giderse gider gitmezsede sağlıklı beslenmeye devam diyip elimden geleni yinede yapacağım Manken olacak halim yok ( zaten boyda yok )
Eşimde diyor giderse kilolar gitsin ama gitmezsede senden önemli değil ben sana ilk günkünden çok daha fazla aşığım ve senin psikolojin benim için çok daha önemli diye
Rabbim ne nasip ettiyse onu göreceğiz sonuçta
İnşallah hayırlısı neyse o olur ....Aminnnnnnnnnnnnn
Tamam canım merak etme ben ilk fırsata hafta içi yine foruma atacağım nasılsa kendimi o tartıyı almak için o zaman sana hepsini yazarım
Güle güle kullan canım iyi günlerde inşallah ....Aminnnn
İnşallah hamileliğinin sonuna kadar hiç kilo almadan devam edersin ....Aminnnnnnnn
Canım söz haftaya ölçülerimide yazıyorum artık bir ay sonra ne olur göreceğiz plates fayda eder inşallah ki yarın da yapmayı düşünüyorum
amin canım ALLAH isteyen herkese versın canımm benım de tedavıyle oldu bu bebişi bı sene bekledık beklemek zor oluyo çok ıyı bılıorum
olur hayatım Allah ın izniyle rabbimiz hayırlı zamanda versın bebişlerle dolsunn kucaklarımızzzzzevet bızımde 1 sene oldu inş. olur senın bebısınıde allah tamamına erdırsın inş.
Oooh sefan olsun iyi yapmışsın :) Ben de çok severim kitap alışverişini. Yeni kitabın kokusu bile başka :) (Yeni kitabın kokusu olur mu demeyin, oluyor işte )
Yalnız sana bir şey söyleyeyim, vücudunu uzun süre aç bırakma, geleni depolamasın. Ben de öyle yapıyordum ve hiç iyi bir fikir değilmiş Şimdi ara öğün falan da yapıyorum, iyi oluyor.
Eşinin destek olması da süper bir şey Zaten ben o hastahanelerde, spor merkezlerinde kullanılan tartılara hiç güvenmiyorum biri kurcalamasa başkası kurcalıyor. Artı günde 50 kişi kullanınca ayarı sapıtıyor, fazla ölçmeye başlıyor Ayrıca bir de, bazı yerlerde spor salonları tartıların ayarını bozup insanların olduklarından fazla ölçüyor salona bağlamak için. Beni de diyetisyen ilk ölçtüğünde, benim evde ölçtüğümden 7-8 kg. fazla ölçtü, yuhhh mümkün değil bu dedim Moral yerde tabii :) Sonra dedi sen kendi tartınla takip et, dedim içimden zaten öyle yapacağım Kim ne yapsın senin ayarsız tartını
Heh, al da yaz canım merak ettim Platese gelince, sıkılaşmana yarar bence
olur hayatım Allah ın izniyle rabbimiz hayırlı zamanda versın bebişlerle dolsunn kucaklarımızzzzz
amin cnm tesekkürler
pabuçların hayılı olsn canım... baya yoğun zaman geçirmişsin ....... valla canım perşembe tartıya çıktım diyete başladığım ilk gün bir baktım 85 olmuşum anaaaaaaa şok geçirdim inan demekki ramazanda kilo almışım 2 kilo bugün tartıldım tekrar 83 e düşmüşüm Allaha şüükür şimdi morellerim iyi .......kafayı yicektim neyse şimdilik iyi gidiyor bakalım ama suyu içmekte çok zorlnıyorum bugün neden bilmiyorum ...... midem grul grul ediyor .... anlamadım neyse görüşürüz.....
herkese hayırlı akşamlar..
kızlar bugün yeme modundayım ama yemiyorum yinede..
dikkat ettim ben beyaz ekmek yiyince kilo veremiyorum..tam buğday ekmeğim bitti almadım da...ayrıca beyaz ekmek yemeyince göbiş olmuyor..
biraz önce yoğurtla galeta yedim..akşam yemeğini 4 te yiyince acıktım
maşallah ölçülerinizi almaya üşenmişsiniz kızlar..doğru düzgün bildirimde yapılmıyor..tecrübeyle söylüyorum topikten ayrılınca motivasyon düşüyor ve kilocuklar geri gelmeye başlıyor
saol şekerim teşekkür ederimmm inşallah hiç kılo almam daha ben almıyım bebek alsın bı kılo verdım bu arada ben hasta oldum bıraz
merhaba bende yeni katıldım buraya merak ettiğim bişey o kadar araştırmama rağmen bulamadım bu konuda bi açıklama acaba bu pko dan zayıflayarak kurtulmak mümkün mü yada zayıflayınca hamile kalma şansın ne bende 5 yıllık evliyim 2 senedir tedavi görüyorum kilomda fazla fazla var
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hepinize hayırlı Pazarlar
İnşallah bol hareketli az kaçamaklı bir gün geçirir herkes