- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
Cecom sagol ALLAH im kimseye gostermesin evlat acisi... Rabbim canlarini sag etsin de yine olur bebisleri ALLAH imin izniyle.
Ari meselesinde gercekten ucuz kurtuldum inan okadar korkunun icinde 2tane soktu ama onlarin acisini bile hissetmedim pek. Korku daha agir basti. Cunku en yakin hastane en az yarim saat mesafede. Hele ki cifter cifter ilaclari aldik yanimiza da sukur baya faydasi oldu ilacin...
Sana da gecmis olsun canim aceba cok gezdiginden mi circir oldunki
birazda evde otur diye... Aman Maasallah vallahi ALLAH im nazardan saklasin evini yavrularini aileni mutlylugunuzu ve senin kosusturmacalarini... Ha bide komsunla olan dostlugunuzu... Benimde komsularim ailem gibi ALLAH onlardan razi olsun... Gecen esim gicikligina diyorki aman tasinacam burdan abla ev sinir ediyo beni diyo bide ev sahibi tabi... Komsu ablam bi firca cekiyo oturun oturdugunuz yerde hic biyere gidemezsiniz diye ... Baya gulmustuk...
aminnnnnn diyorum AYKURT...
CECOMMMMM...geçmiş olsun kuzumm glukofen mi içtinn..ara verip içince glukofeni benide öle yapıyorr..senin bugün spor yokmuydu kuzumm ??? şükür tahliller iyi çıkmışş sırada bizimkiler var inş bizdede iyi çıkar...
cecommmm kaytarmakk yokkkk artık bitti herşeyy..tatilde izinde bugün tartıl rica et hocadann..bugün ki kilonu listeye alırızzz...tartıl gel evdede tartıl tartın bozuk değil ve pilleride sağlamsa onla yola devam et..baktın bozuk yeni bi tartıda alırız valla hiç pahalıya gerek yokk...ben sinbodan çok memnunum..belkide pek yerinden kıpırdatmadım diye aldığım günden beri aynı yerinde duruyorr..
hadi bakalım iyi kalori yakmalar sanaa..
Oy oy oy. Bunaldimmmmmmmmm.....
Dukkani toplamaya ugrasiyorum kendi kendime is cikiyo devamli...
Kizlar sabah jahvaltimi 10gibi
2domates
2dilim kepekli ekmek
yarim kk peynir
3zeytin
3yesil biber
ay boyle sayinca cok gibi gozuktu
saat 12gibi bir kase sutle2kasik bimflakes
saat 13:30 gibi sabahkinin aynisi
saat 15:30 gibi oglenkinin aynisi
Pazar gunu cok kacirinca dun az yiyeyim dedim esime tel actim gecerken bana bi kase bi kucuk kasik getir diye oda sagolsun taaa 2gibi getirdi. E kahvaltiyi sabah 7:30 gibi yapmistik 13:30gibi kan sekerim yerlerde surununce hemen bi doner yedim yarim saate de esim ve kase geldi ama ben o zamana yemistim. Hicte canim istemiyordu ama seker dusunce mecbur kaldim. Esime kizdim neden erken gelmedin ben doner yemiycektim sutle bim flakes yiycektim diye oda dalga gecti ohhh iyikide gec kaldimda doner yemisin yoksa yemezdin bisey dedi uyuz askim... Ama ne oldu ben kendimi taniyorumya aksam 5gibi bi kan sekerim dustu elim ayagim titriyor resmen hemen marketten tatli bi biskuvi aldim yedim hepsini ama vucudum aldirmiyor bile. Dukkani hemen kapattim bu seferde terleme basladi. Sukur eve adimimi attim. Evde birsuru is vardi ama hicbirini yapamadim vurdum kafayi yattim. Esim eve gelincede anlattim o doner yuzunden kan sekerim cok dustu diye... Bu sabah herseyimi hazirladim da rahatim sukur...
CanımmSelamin aleykum kizlaaaar nasilsiniz
Hamdolsun annem cikti hastaneden
Dualariniz icin. Allah razi olsun :) bakalim patoloji sonucu ne cikacak
Artik kemoterapimi isin tedacisimi yoksa ilacmi bilemiyorum
Dr karar verecekmis. Gunlerdir perisan olduk sukur rabbime bugunleri gprsuk
Sizler nasilsiniz kizlar.
Ben de bebiste iyiyiz kizlarr en son hocaya muayene oldum idrar da enfeksiyon ciktigi ixin
Glifor kulandigimi soyldim birak dedi kesinlikle icme dsdi
Seker yuklemesi yaptirsim bugun seker yokmus kizlar gaywt guzel cikti
Cok sukur artik bebise ve kebdime odaklanmak istitorum
Cok halsiz kaldim
Kilomuda soyleyemedim kizla 74.8im
Cok sukur su ana kadar kilo almadan hamilelik devam ediyor dr cok iyi dedi
Umarim sizde iyisinizdir.kizlar hepinizi cok optum
slmmm kızlarrrrrrrrr......ben geldimm....daha kahvaltımı yapmadımm....
şimdi ne olsun isterdimm....yakında bi arkadaşım yada komşum olsun ona diyim sana kahvaltıya geleyimm...ve güzell bi kahvaltıı patates kızartmalı tostluu...mmmmmmmmmmmmdiyorumm sizee bennn cozutttummmmmmmmm....
kalkıpp bişiler atıştırayımmm...zor glmezsee melemen yapayımm ekmek yokk..yumurtayı melemenle yiyebilirim belkii..okadar hayalden sonraa :) :)
kızlar dün güzel bişi oldu...eşim işden geldi yemek yedikk..ve bana dediki aşko karar aldım bu bebek işinin uzatmanın bi anlamı yokk..tahlil vermen gereken zaman ne zamansa takip et ve başlayalım....ozamana kadar bende yeni bi tahlil verim dedi.... bismillah diyelimm dedi...bensekarşısında bi bölebi bölee sonra böle sonrasında:44::44::44::44::44: en sonundada oldumm....
garip bişi oldum karışık duygulardaydımm..tamam dedim bende..tek isteğim bi kaç ay kimse bilmesin başladığımızı dedimm...okey dedi amainşallah tutar sözünüü..
canım yeni okuyabildim sizleri elimden geldiğince bu güne kadar geldim ammaslmm kızlarrrr....nasılsınızzz...dilerim hekesler iyidirrr...
ceco senin o ilaçdan banad lazımm..sana içme derken ben başlarsam şaşırmaaa...
kızlarr kalktımm canım hiç bişi yemek istemiyorr inanın...şimdi zorla isteksiz bi şekildee bi kase yogurt aldımm...dünden gabak vardı fırınlanmışş onlarıda içine koydum çatalla atıştırdımm...keşke hep böle olsaa...akşamaaa canavarlaşırımm yinee ne yesem ne yesemm diyeeee...
burası pek sessiz bu araaa...inşallah kaçamaklar artmamıştırr....
ŞİRİNEEEEE nereelerdesinnnn??? bu arahiç sesin çıkmıyorrr....
Sagol canim Rabbim isteyen herkese hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin insaallah. İcinde bizede insaallah.Amin...
Sorma kuzum cok yedim ya baya bi acikti istahim. Ben koyde yada annemlerde hep cok yiyorum psikolojik bu galiba... Fazla gitmiyorum heleki...
Ari meselesine gelince cok sukur ALLAH ima ki bisey olmadi bana cunku abartisiz soyluyorum ayak parmagimdan soktugunda kafam gozum sisiyo hemde oyle boyle degil iki katina cikiyo nerdeyse. Ama genelde bal arisi cok zehirliyo beni. Hayatimda 3kere alerji oldum ve hepsinde de olecegimi sanmistim...
booowww inişler çıkışlar amma çok olmşş...sana bişi diyimmi sen glukofene başlayınca gececek bunların çoguu böle dengeye oturacakk inşallahhh...
bende öğlen yemek yemedimm çubuk kraker yedim oda baya tok tuttu beni...bende şimdi eşimle atıştımm birazz canımı sıktı yaaaa...bu erkek milleti ne acaip varlıklar yawww....
booowww inişler çıkışlar amma çok olmşş...sana bişi diyimmi sen glukofene başlayınca gececek bunların çoguu böle dengeye oturacakk inşallahhh...
bende öğlen yemek yemedimm çubuk kraker yedim oda baya tok tuttu beni...bende şimdi eşimle atıştımm birazz canımı sıktı yaaaa...bu erkek milleti ne acaip varlıklar yawww....
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Yemek faslı, sofra toplama falan derken ancak gelebildim
Bugün çok şükür yüzmede yine 6 tur yüzdüm
Birazda saunaya gireyim dedim ama baktım iyice boğazım kurudu çıktımöbür türlü fazla kalınca bir soğuk bir sıcak derken hasta oluyorum
Yarın Pazara çıkma günüm ama sabahtanda sağlık ocağına gidiceğim kızın boy ve kilosunu ölçtürmek için ( aradı bugün hemşire gelin diye) hazır çıkmışken bende bari direk kardeşime kahvaltıya gideyim dönüştede öğlende pazarımı yapıp öyle dönerim dedim
Aklımdayken yediklerimide yazayım ;
4 tane ufak tavuk köftesi
5 çatal patlıycan salatası
1.5 bardak ayran
3 tane salatalık turşusu
Çok şükür aç değilim ama tokta değilimneyse sabah nasılsa kahvaltı edeceğiz
Maşallah spora başlamışsın ceco bu harika darısı başımaa
yemeğin çok güzel wawın kaşarlı köftesi hala aklımda daha yapamadım :26:
Canım üzme tatlı canını
Ben eminim yine her zamanki gibi anlık bir sinirden seni dellendirmiştir enişteşu anda barışmış olduğunuza da eminim
Seviyorsunuz birbirinizi sonuçta
Rabbim ağzınızın tadını bozmasın ve huzurunuz her zamankinden daha fazla olur inşallah...Aminnnnnnnnnnn
ŞİRİNEEE...canımm arada gel ama özletiyorsunnnn...gözden ırak olan gönüldende olurr..ırak olma gözümüzdenn....
CECOMM maşallahh aynen devammm.......
kızlar akşama kadar herşey iyidi ama akşam tatlı yaptım ve bende yedim...hep kalbura basta yapmak istiyordumm ona benzer bi versiyon yaptım irmikle kaplı dışı ama güsel oldu...yarın misafirlerim var kahvaltıyı yapıp çıkıcaz belki dışarı ...
Bende sizleri özledim Wawcım artık buralardayım inşallah:26:
o kadar ırak olmayalım
afiyet olsun tatlı güzel
Selam kizlarrrrr...
Az once kendime bir mezura aldim sadece 1tl ye ve pembis...
yalniz ilk denememde gozum korktu olculerim bayagi bi genismis megersem. Bel cevrem en onemlisi benim icin ve suan 99u gordum mezurada. Uzmanlar 82-88arasi olmasi gerektigini soyluyor. Ama incelirim ben ya yeterki kafaya koyayim
bu arada evden sut getirmistim onunla 3-4kasik bimflakes yedim saat 12gibi.
Simdi yine vucudum sinyal veriyor bakalim yiycem bisiler ...
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Yine erken başladık ailecek sabaha ama çokda iyi oldu
Kızımı boy kilo takibi için önce Sağlık ocağına götürdümEbe bayıldı benim cimcimeye maşaallah yaşıtlarından daha ileri gelişim olarak
15.4 kg olmuş boyuda 95 santim
Sonrasında kızkardeşimde kahvaltı ettikten sonra pazarımızıda yaptık döndük eve
Baya bir yürüdük ama iyi geldi
Bir yandanda çamaşır yıkanıyorken birde sizlere bakayım dedim
İnşallah bundan sonra daha sık görürüz senide aramızda canım benim
[/FONT]
Hadi bakalım bende biraz sonra alayım ölçülerimi bari
Birde benim kesin çok daha fazladır oneyse eritiriz göbişlerimizide totoşlarımızıda
Selamun aleykum arkadaşlarr nasılsınızzz
ben hamdüsenalar olsun iyiyimm kısa bir tatil yaptık geldik dinlendim hamd olsun
Waw canım benim bu kararı almanız bile çok güzel Rabbimiz inşallah tüm azaları tam olan tertemiz nesiller versin sizlere de bizlere de canım benim güzel olacak her şey inşallah hayırlı olsunnn
O seker ilacina kesin baslayacam artik galiba tatlim...
Hayirdir kuzum ne oldu da atistiniz insaallah onemli birsey degildir...
Sabah kahvaltimida yaptim saat 10gibi...
1,5domates
1,5dilim kepekli ekmek
2biber
1kk peynir
4zeytinnnn
Bende sizleri özledim Wawcım artık buralardayım inşallah:26:
o kadar ırak olmayalım
afiyet olsun tatlı güzel
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Sabah sabah sinir oldumevde suyumuz kalmamış ve ben deli gibi susadım :26:
Neyseki dolapta ayran varmışda onla artık sussuzluğumu şimdilik gidericeğim
Dün yine eşimin ağrısı tuttugece iğne vurdurmaya gitti mecbur. Anam nedir bu adamcağızın bu böbrek taşlarınan çektiği :26: Önümüzdeki ay tekrar aynı şekilde kırdırma işlemine girecekmiş
Bugün kızımla yeğenimi çocuk psikatre'na götüreceğiz ama dünden beri benim büyük cadı beş karış suratla dolanıyor
Dün öğlende kız arkadaşıyla dışarı cıkmak istedi ve ilk kez yanlız gezmeye gönderdim cadıyı sırf morali düzelsin diye ama gelince aynen devamçok eğlenmiş tabi dışarda ama bugünki randevusunu hatırladıkca bana kızıyor ben deli değilmi diye sanki her psikatre giden deliymiş gibi babannesinin mantığı
İnat etti dün gece doktorun yanında tek kelime etmem bende diyededim merak etme hareketlerinden de olsa anlar varsa bir sorun hatta eşimde eğer konuşmazsan belki çok daha ağır ilaç verir sana o yüzden en güzeli anlat hatta gerekirse anneni şikayet et dedi çakal hani konuşursa doktor daha sağlıklı karar verir diye
Bakalım inşallah sadece ergenlik triplerindedir
Hayirli sabahlar arkadaslar...
Cecom bugun yine kosturmacadasin canim kolay gelsin. Gerci her gunun boyle bizde alistik artik
canim esin baya cekti galia insaallah bu kirdirmada hepsi gecer de enistemizde rahatlar. ALLAH im sifasini versin insaallah. Cecom bu aralar kv den ses yok hayirdir
kizlar su olcu meselesine bende sinir oldum rakamlara ama ne yapalim buda bir gercek... Bence bu cuma olcsek ayin sonu cunku. Bide obur ay olculuruz ne dersiniz??? Yada herkes bu cuma olculsun ama yazmasin obur aya da yazmayiz sadece soyleriz bel su kadar inceldim vs...diye...
Canım tesadüf pko topiğindeydim senin kilo çizelgeni gördüm ve çok şaşırdım,tebrik ederim seni 70 lere kadar inmişsin helal olsunAhhh bende doğum olunca eski kilom yerine geldi nasıl vericem bu kiloları bilmiyorum,evde koşu bandı var ama bebekten dolayı vaktim olmuyor yapamıyorum,bu aralar ev taşıma derdindeyiz inşallah yeni eve taşındığımda tekrardan diyet ve spora başlamak istiyorum inşallah buraya gelip yazar motive olurum bende.Başarıının devamını dilerim canım