Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hepinize Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn :122: :122: :122:

Bugün yine erkenden güne başladık ailecek hatta kuzular nasıl heycan yaptılarsa babamla işe gideceğiz diye ikiside ben uyandırmadan kalktılar ki normalde elli kere büyük kıza seslenmek zorunda oluyordum
Patron bir haftalığına tatile gidince büyük kız babasıyla iş yerine gitmek istemişti tabi ufaklık bende işe gidiceğim diye ağlayınca dün babası hadi sende gel bari ama yaramazlık yok diye pazarlık yaptı

Hesapta arabayı alacaklardı bu seferde cadılar ille otobüsle gidelim diye tutturdular milletin çocuğu araba diye yırtar kendini benimkiler otobüs minibüs delisi
İyi oldu arabada bana kaldı spor salonuna rahat giderim
Kahvaltımı rahat rahat ettim şimdi sabah nescafemi içeyim daha sonra nasılsa komşu ablamla rahat rahat türk kahvemizi içeriz
Öğlende de biraz etrafı temizleyip kendimi doğru salona atacağım yüzmek için

Bugün tam keyif günü ilan ettim kendime
Uzun zamandan sonra ilk kez rahatsız edilmeden duşumu aldım havluyla keyif yapıyorum
Gel keyfim gelllllllllllll

Sorma canım bizimde aklımız gidiyor taşınırsa diye ama eninde sonunda olacak birşey maalesef
Taşınsa bile kesinlikle kopmayacağımız kesin zaten kendide hep diyor oğlumun yakınına taşınsamda her zaman bir arada oluruz hatta siz geldiğinizde yatıya kalırsınız salmam öyle birşey olursa diye
Rabbim herşeyin hayırlısını göstersin ama işte insan istemiyor taşınmasını. Zaten ondan başka hiç kimseyle görüşmüyorum apartmanda hepsi dedikoducunun önde gideni yüzüne canım der arkandan canın çıksın diyen tiplerden maalesef

Yok kuzum yaa ondan değil herhalde bir gece evvel kızkardeşimin terasında oturduk ya bende yerde minder üzerine yayıldım totoşum yel aldı herhalde ama geçti şükür
Vardı spor da o 3 saatlik yürüşümüzden dolayı paytak paytak geziyordum birde eşimin hastane işi uzayınca eşim gitme dedi ama bugün kesin gidiyorum şekerim yüzmeye
Perşembede inşallah Fitnesse düzenli olarak başlıyorum
İnsan ara verince biraz düzenli gitmek zor geliyor hele bide eşim hadi yorma kendini bugün gitme diyince anında atlıyor insan hee öyle yapayım diye ama bu son kaytarmamdı Sözzzzzzz

cecommmm kaytarmakk yokkkk artık bitti herşeyy..tatilde izinde bugün tartıl rica et hocadann..bugün ki kilonu listeye alırızzz...tartıl gel evdede tartıl tartın bozuk değil ve pilleride sağlamsa onla yola devam et..baktın bozuk yeni bi tartıda alırız valla hiç pahalıya gerek yokk...ben sinbodan çok memnunum..belkide pek yerinden kıpırdatmadım diye aldığım günden beri aynı yerinde duruyorr..

hadi bakalım iyi kalori yakmalar sanaa..

Bakalım canım bugün yüzmeye gidiyorum o yüzden fitness hocası tartmaz kadın acelen ne der yine ama perşembe Allahın izniyle kesiin tartılıp dediğin gibi evdede tartılıyorum ve ona göre cuma bildirimimi yapıyorum
Eksiyi görsem yine yeter benim tartıda ona göre hesabı yaparım yeni tartı alana kadar
Aslında bugün eşimi ikna edebilirsem o gördüğüm tartıyı almaya gitmek istiyorum Belki iyi saatine deng gelirde bende eve gelmeden onuda aradan çıkartırım

Oy oy oy. Bunaldimmmmmmmmm.....
Dukkani toplamaya ugrasiyorum kendi kendime is cikiyo devamli...

Kizlar sabah jahvaltimi 10gibi
2domates
2dilim kepekli ekmek
yarim kk peynir
3zeytin
3yesil biber
ay boyle sayinca cok gibi gozuktu

saat 12gibi bir kase sutle2kasik bimflakes

saat 13:30 gibi sabahkinin aynisi

saat 15:30 gibi oglenkinin aynisi

Pazar gunu cok kacirinca dun az yiyeyim dedim esime tel actim gecerken bana bi kase bi kucuk kasik getir diye oda sagolsun taaa 2gibi getirdi. E kahvaltiyi sabah 7:30 gibi yapmistik 13:30gibi kan sekerim yerlerde surununce hemen bi doner yedim yarim saate de esim ve kase geldi ama ben o zamana yemistim. Hicte canim istemiyordu ama seker dusunce mecbur kaldim. Esime kizdim neden erken gelmedin ben doner yemiycektim sutle bim flakes yiycektim diye oda dalga gecti ohhh iyikide gec kaldimda doner yemisin yoksa yemezdin bisey dedi uyuz askim... Ama ne oldu ben kendimi taniyorumya aksam 5gibi bi kan sekerim dustu elim ayagim titriyor resmen hemen marketten tatli bi biskuvi aldim yedim hepsini ama vucudum aldirmiyor bile. Dukkani hemen kapattim bu seferde terleme basladi. Sukur eve adimimi attim. Evde birsuru is vardi ama hicbirini yapamadim vurdum kafayi yattim. Esim eve gelincede anlattim o doner yuzunden kan sekerim cok dustu diye... Bu sabah herseyimi hazirladim da rahatim sukur...

booowww inişler çıkışlar amma çok olmşş...sana bişi diyimmi sen glukofene başlayınca gececek bunların çoguu böle dengeye oturacakk inşallahhh...

bende öğlen yemek yemedimm çubuk kraker yedim oda baya tok tuttu beni...bende şimdi eşimle atıştımm birazz canımı sıktı yaaaa...bu erkek milleti ne acaip varlıklar yawww....

Selamun aleykum arkadaşlarr nasılsınızzz
ben hamdüsenalar olsun iyiyimm kısa bir tatil yaptık geldik dinlendim hamd olsun

Canımm Maaşallah sana ve bebişinee çok güzel devam edecek inşallah tüm hamileliğin sağlıcakla alacaksın kucağına bebişinii
anneciğin için Rabbimiz acil şifalar versin dualarımdasınız inşlallah tez zamanda sağlığına kavuşur

Waw canım benim bu kararı almanız bile çok güzel Rabbimiz inşallah tüm azaları tam olan tertemiz nesiller versin sizlere de bizlere de canım benim güzel olacak her şey inşallah hayırlı olsunnn

canım yeni okuyabildim sizleri elimden geldiğince bu güne kadar geldim amma
kilo bildirimini bu Cuma yapayım tartıya 2 haftada bir çıkacağım durabilirsem '' Tek Şişman Beyniniz'' i okuyorum
ona uymaya çalışıyorumm :81: yani inşallah hehe

Aykurtt Tedaviye başlayacakmışsın sende hayırlı olsunn Afiyetler olsun inşallah şifa olsunnn Arının zehri alerji yapıyorr bende 2 defa dönüş yaptım Allah esirgesinn hepimizi:81:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Yemek faslı, sofra toplama falan derken ancak gelebildim
Bugün çok şükür yüzmede yine 6 tur yüzdüm
Birazda saunaya gireyim dedim ama baktım iyice boğazım kurudu çıktım öbür türlü fazla kalınca bir soğuk bir sıcak derken hasta oluyorum

Yarın Pazara çıkma günüm ama sabahtanda sağlık ocağına gidiceğim kızın boy ve kilosunu ölçtürmek için ( aradı bugün hemşire gelin diye ) hazır çıkmışken bende bari direk kardeşime kahvaltıya gideyim dönüştede öğlende pazarımı yapıp öyle dönerim dedim

Aklımdayken yediklerimide yazayım ;

4 tane ufak tavuk köftesi
5 çatal patlıycan salatası
1.5 bardak ayran
3 tane salatalık turşusu

Çok şükür aç değilim ama tokta değilim neyse sabah nasılsa kahvaltı edeceğiz

Canım üzme tatlı canını
Ben eminim yine her zamanki gibi anlık bir sinirden seni dellendirmiştir enişte şu anda barışmış olduğunuza da eminim
Seviyorsunuz birbirinizi sonuçta
Rabbim ağzınızın tadını bozmasın ve huzurunuz her zamankinden daha fazla olur inşallah...Aminnnnnnnnnnn

ŞİRİNEEE...canımm arada gel ama özletiyorsunnnn...gözden ırak olan gönüldende olurr..ırak olma gözümüzdenn....

CECOMM maşallahh aynen devammm.......

kızlar akşama kadar herşey iyidi ama akşam tatlı yaptım ve bende yedim...hep kalbura basta yapmak istiyordumm ona benzer bi versiyon yaptım irmikle kaplı dışı ama güsel oldu...yarın misafirlerim var kahvaltıyı yapıp çıkıcaz belki dışarı ...

O seker ilacina kesin baslayacam artik galiba tatlim...

Hayirdir kuzum ne oldu da atistiniz insaallah onemli birsey degildir...

Sabah kahvaltimida yaptim saat 10gibi...
1,5domates
1,5dilim kepekli ekmek
2biber
1kk peynir
4zeytinnnn

Canım tesadüf pko topiğindeydim senin kilo çizelgeni gördüm ve çok şaşırdım,tebrik ederim seni 70 lere kadar inmişsin helal olsunAhhh bende doğum olunca eski kilom yerine geldi nasıl vericem bu kiloları bilmiyorum,evde koşu bandı var ama bebekten dolayı vaktim olmuyor yapamıyorum,bu aralar ev taşıma derdindeyiz inşallah yeni eve taşındığımda tekrardan diyet ve spora başlamak istiyorum inşallah buraya gelip yazar motive olurum bende.Başarıının devamını dilerim canım

Bende sizleri özledim Wawcım artık buralardayım inşallah:26:
o kadar ırak olmayalım
afiyet olsun tatlı güzel​

Selam kizlarrrrr...
Az once kendime bir mezura aldim sadece 1tl ye ve pembis...
yalniz ilk denememde gozum korktu olculerim bayagi bi genismis megersem. Bel cevrem en onemlisi benim icin ve suan 99u gordum mezurada. Uzmanlar 82-88arasi olmasi gerektigini soyluyor. Ama incelirim ben ya yeterki kafaya koyayim

bu arada evden sut getirmistim onunla 3-4kasik bimflakes yedim saat 12gibi.
Simdi yine vucudum sinyal veriyor bakalim yiycem bisiler ...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Yine erken başladık ailecek sabaha ama çokda iyi oldu
Kızımı boy kilo takibi için önce Sağlık ocağına götürdüm Ebe bayıldı benim cimcimeye maşaallah yaşıtlarından daha ileri gelişim olarak
15.4 kg olmuş boyuda 95 santim

Sonrasında kızkardeşimde kahvaltı ettikten sonra pazarımızıda yaptık döndük eve
Baya bir yürüdük ama iyi geldi

Bir yandanda çamaşır yıkanıyorken birde sizlere bakayım dedim

o kadar ırak olmayalım

İnşallah bundan sonra daha sık görürüz senide aramızda canım benim

Hadi bakalım bende biraz sonra alayım ölçülerimi bari
Birde benim kesin çok daha fazladır o neyse eritiriz göbişlerimizide totoşlarımızıda

Son düzenleme:

Aleyküm Selamm ceco Maşallah cimcimeye ne güzel bakmışsın ona oh pazar yapılmuş yürüyüşte güzel sanada nazar değmesin ya benimde baya yüksek çıkar

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Akşam yemeğinden sonra tekrar dışarı attık kendimizi
Küçük cimcimenin cuma günü doğum günü olduğu için pasta siparişi verelim dedik hesapta sadece kız kardeşim ve ailesi birde komşu ablamlar gelicekti ve biz kendi kendimize kutlayacaktık ama tam pastaya karar vermeye çalışırken eşimin amcaoğluda bizim olduğumuz pastaneye gelmezmi
Tabi doğal olarak bu durumda onlarıda davet etmek zorunda kaldım ve yine kendime iş çıkardım

Cimcimeye Pepeeli pasta yaptıralımmı dedik ama taktı hatun yok istemiyorum davay davaylı pasta istiyorum diye
Geçenlerde nasıl bulduysa rus bir çizgi filmi bulmuş youtube da küçük bir kızla ilgili ve kız devamlı davay davay diye sesleniyor arkadaşı ayıcığa bizimkide her gün onu izliyor taktı onun resmini istiyorum diye
Neyseki cepten nete girip gösterebildikte pastane sahibinin ( KPnin yıllardır arkadaşı ) oğluda netten girip resmi kayıt etti

Bakın dediğim kız bu bende bayıldım acıkcası

Eki Görüntüle 788511

Çok şeker birşey yaa hatta türkçe dublajlısıda varmış çizgi filmin masha ve ayı diye geçiyor ama cadı nasıl buldu onu şaşırdık kaldık
Yarın biraz üstten evi toparlamam lazım sonrada cuma günü artık mecbur dip köşe temizlik için yapmam farz oldu dedim ya kendime iş çıkardım ama kuzunun o halini görmek bile her türlü yorgunluğa değer
Geldiğimizden beri anneciğim seni çot seviyorum babacığım seni çot seviyorum diyip duruyor cadı çot heycanlıyım çot heycanlıyım diyip duruyor

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Sabah sabah sinir oldum evde suyumuz kalmamış ve ben deli gibi susadım :26:
Neyseki dolapta ayran varmışda onla artık sussuzluğumu şimdilik gidericeğim
Dün yine eşimin ağrısı tuttu gece iğne vurdurmaya gitti mecbur. Anam nedir bu adamcağızın bu böbrek taşlarınan çektiği :26: Önümüzdeki ay tekrar aynı şekilde kırdırma işlemine girecekmiş

Bugün kızımla yeğenimi çocuk psikatre'na götüreceğiz ama dünden beri benim büyük cadı beş karış suratla dolanıyor
Dün öğlende kız arkadaşıyla dışarı cıkmak istedi ve ilk kez yanlız gezmeye gönderdim cadıyı sırf morali düzelsin diye ama gelince aynen devam çok eğlenmiş tabi dışarda ama bugünki randevusunu hatırladıkca bana kızıyor ben deli değilmi diye sanki her psikatre giden deliymiş gibi babannesinin mantığı
İnat etti dün gece doktorun yanında tek kelime etmem bende diye dedim merak etme hareketlerinden de olsa anlar varsa bir sorun hatta eşimde eğer konuşmazsan belki çok daha ağır ilaç verir sana o yüzden en güzeli anlat hatta gerekirse anneni şikayet et dedi çakal hani konuşursa doktor daha sağlıklı karar verir diye

Bakalım inşallah sadece ergenlik triplerindedir

Hayirli sabahlar arkadaslar...

Cecom bugun yine kosturmacadasin canim kolay gelsin. Gerci her gunun boyle bizde alistik artik
canim esin baya cekti galia insaallah bu kirdirmada hepsi gecer de enistemizde rahatlar. ALLAH im sifasini versin insaallah. Cecom bu aralar kv den ses yok hayirdir

kizlar su olcu meselesine bende sinir oldum rakamlara ama ne yapalim buda bir gercek... Bence bu cuma olcsek ayin sonu cunku. Bide obur ay olculuruz ne dersiniz??? Yada herkes bu cuma olculsun ama yazmasin obur aya da yazmayiz sadece soyleriz bel su kadar inceldim vs...diye...

sağoll canımmm....allah hakkımızda hayırlı olanı versinn...sen ne zaman gideceksin doktoraa ??

tatile gitmişsin dinlenmişsinn..nereye gittinn çok kaçamak olmamıştır inşallahh yarın bildirimii unutmayınnn...kaçamak varsa tartıda çıkarr...

yarın erkenden bildirimi yaparsınn bide ölçülerinide yaz istersen evde bi defterede yaz burayadaa...ölçülerlede kendimizi takip edelimm...

O seker ilacina kesin baslayacam artik galiba tatlim...

Hayirdir kuzum ne oldu da atistiniz insaallah onemli birsey degildir...

Sabah kahvaltimida yaptim saat 10gibi...
1,5domates
1,5dilim kepekli ekmek
2biber
1kk peynir
4zeytinnnn

eminn ol çok faydasını göreceksin şeker ilacının ve neden başlamamışım diye kızacaksın kendinee...lütfen kendini boşlama dr unada git adet olduğunda..3. günü aç karnına gittahlilde isteyecektir erken satte gider tahlil isterse tahlil verirsinn...

kahvaltınn süpermişşş..kahvaltılarda iyiyiz de akşamlarıı cozutuyorumm benn...doymuyorum bi türlüüü....

valla bizz iyi takılıyoruzz bi süre o anlarda can ciğerizz...sonra bi bozuşuyoruzz adamın yüzünü göresim gelmiyorrr..birazdatartışmalarımız sesli oluyor ne o susar ne ben...söyleyecekleriminde sınırı yokdurr..eee o cümleleride sindirmek zaman alıyorrr böle geçiyor hayatt...

o kadar ırak olmayalım

valla canımm benimm..sadece kendin için burda olmalısınn...sizleri bilmiyorum ama ben burayla irtibatı kesdiğim anda kaçırmaya başlıyorumm...o yüzden elimden geldiğince buradayımm..gel sende...ne güzel kilo çizelgenide yapmışsınn...ben çizelgede verenleri gördükce heycanlanırdımm...benim çizelgede aynı oldu çok şükür seninde öyle olacak inşallahh...

anammmm susuzz kalmışş cecomm yapılırmı bu yawww...neyse ayran yetişmiş imdadınaa...ben bu ara su işini saldımyineeee off sıkılıyorum bazen kendimdenn bi aldığım kararı yerine getiremiyorumm diyeee..

cecomm enişteye çok geçmişş olsunn rabbim şifasını versinde kurtarsınn bu hastalıktann....

sanada hayırlı günlerr canımmmm...valla canımızı sıksada ölçücezz mecburrr..yoksa can sıkılmadangitmicekk bu kilolarrr..ver ver bitmiyorr mübarekkkk...dediğin gibi yapalım ayın 30 ölçü günümüz olsun bundan sonraa unutmayınn kızlarrrrr.....evdede defterlere yazalım..her ay kıyaslarızz..

Son düzenleme:

baharrrr nasılsın canımm yaaa...diğerr topikk ice sessizliğe bürünmüşşş..eskden ne güseldii..öylee bi topik arıyorum bikaç arkadaşlarla birbirimize destek olup tedaviye başlasak diyeee...eskiden orda birlik ve beraberlik vardıı..neysee...

bizimm fıstıkk napıyorr ne kadarlıkk olduu...üzüyormu seniii..hayatının sürprizi...canım valla verdimm kilo ama ver ver bitmiyorr ..bu ay allah nasip ederse dr başlamayı düşünüyorumm..dua ett..ama kilo vermeye devam edicem..hamile kalırsam almaktan korkuyorumm..

doğumdan sonra nasıl geçti senin kilo aldınmı yada verdinmi şuan kaç kilosunn ??canımm emziriyorsan ona uygun güzel diyetler varr..bul ve onlardan biriyle başlaa..gelirsen beklerizz..cuma günleri kilomuzu tartıp ekliyoruz her hafta fark varmı yokmu diye bakıyoruz arkadaşlarlaa..zorunlu hiçbişi yok kural felan :) tuncc da geldi bi araa diyete başlayınca ugrucam dedii..şimdi nerde napar bilmiyorum ama :)

Selamin aleykum kizlaaaar upuzun zamandir nete giremiyprum cepten int paketim bitti giremedim
Evdede pek durmuyorum annem le rdeyim
Cok sukur annem evde ikinci ameliyat spnucu cikti
Tertemizmis :)kemoterapiye gerek yok dedi drlar hamdolsunn

Sizler nasilsiniz kizlarrr. Umarim herkez iyidir
Bende iyiyim kizlar bebisde iyi teyzeleri
Haftaya carsamba randevim var ikili taramaya girecegiz akli eli ayagi duzgun evlatlar nasip etsin yuce rabbim
Hepinizi cok optum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…