Selamin aleykum kizlaaaar upuzun zamandir nete giremiyprum cepten int paketim bitti giremedim
Evdede pek durmuyorum annem le rdeyim
Cok sukur annem evde ikinci ameliyat spnucu cikti
Tertemizmis :)kemoterapiye gerek yok dedi drlar hamdolsunn
Sizler nasilsiniz kizlarrr. Umarim herkez iyidir
Bende iyiyim kizlar bebisde iyi teyzeleri
Haftaya carsamba randevim var ikili taramaya girecegiz akli eli ayagi duzgun evlatlar nasip etsin yuce rabbim
Hepinizi cok optum
Hayirli sabahlar arkadaslar...
Cecom bugun yine kosturmacadasin canim kolay gelsin. Gerci her gunun boyle bizde alistik artik
canim esin baya cekti galia insaallah bu kirdirmada hepsi gecer de enistemizde rahatlar. ALLAH im sifasini versin insaallah. Cecom bu aralar kv den ses yok hayirdir
kizlar su olcu meselesine bende sinir oldum rakamlara ama ne yapalim buda bir gercek... Bence bu cuma olcsek ayin sonu cunku. Bide obur ay olculuruz ne dersiniz??? Yada herkes bu cuma olculsun ama yazmasin obur aya da yazmayiz sadece soyleriz bel su kadar inceldim vs...diye...
anammmm susuzz kalmışş cecomm yapılırmı bu yawww...neyse ayran yetişmiş imdadınaa...ben bu ara su işini saldımyineeeeoff sıkılıyorum bazen kendimdenn bi aldığım kararı yerine getiremiyorumm diyeee..
cecomm enişteye çok geçmişş olsunn rabbim şifasını versinde kurtarsınn bu hastalıktann....
Selamin aleykum kizlaaaar upuzun zamandir nete giremiyprum cepten int paketim bitti giremedim
Evdede pek durmuyorum annem le rdeyim
Cok sukur annem evde ikinci ameliyat spnucu cikti
Tertemizmis :)kemoterapiye gerek yok dedi drlar hamdolsunn
Sizler nasilsiniz kizlarrr. Umarim herkez iyidir
Bende iyiyim kizlar bebisde iyi teyzeleri
Haftaya carsamba randevim var ikili taramaya girecegiz akli eli ayagi duzgun evlatlar nasip etsin yuce rabbim
Hepinizi cok optum
kızlarrr yarınn ölçüleride bildirelimmmmmmmmm.....yarın evdeyimm..erken bildirim yaparsanızz öğlene listeyi paylaşırımmm..
bu hafta ölçüleride alın ölçüleride bildirelimm...sabah uyanınca herkez tartılmayı unutmasın lütefennnnnnn....
EGEDENİZZZ kuzum yine nerelerdesinnnnnnnn...
evett bende ölçülerimi almışş bulunuyorumm...benim ölçülerde bayragıı kalçaa alıyorrr...ve en önde gidiyorr...zati beni görsenizz..belden aşağısı var kalça ve bazennn....hıhh napalım yemeğinn salçalısı kadının ..... bu lafa kandıkda böle oldukk..dimeyelerdi böle bi laff...
gögüs:: 104 ((allahdan bunlar çok aşırı yok o zaman ice heybetli olurdumm.))
bel::::86 ((kasarsam 84 oluyorda kasmaya gerek yokamaöyle salık yürümem benim mide hep çekik moddadır dar giydiğim içinde çekikken 84 ))
kalça::110 :26::26: (( maşalllah demeyinn :) nazar değsinde erisin acık..))
kol:::31 ((kollardada baya varrr acıcık sıkılaşma çalışmamm lazımmmm ))
kızlarr yaaa esas neye şok oldumm..defterimde ilk diyete başladığım zamanlardaki ölçülerimde vardııı amann allahımmmm...ölçülerimi bi duysanızzzzböle olurdunuzz..ben neymişimm be dedimmm..
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Anam çok geç oldu ama ben ancak gelebildim
Sabah bir çıktım evden saat 5de eve girebildim. Nasıl koşturmacadan yorulduysam benim tansiyon resmen yine eve geldiğimde yerlere düştü :26:
Zaten daha dışarda elim ayağım titremeye başladı ve eve geldiğimde büyük tansiyonum 7 küçüğü 5 di resmen
Valla bir an öbür tarafı boyluyorum sandım ama çocuklarlada tek başına bir yere gidecek halde değildim
Büyük kız sağ olsun tuzlu ayran verdide büyük 9 küçük 5 oldu. Normalde zaten düşüktür ama bu kadar ilk kez düştü :26:
Herhalde sıcaklardan dolayı böyle oldu ama şükür iyiyim şu anda
Gündüz malum psikatre gidecektik; gittik ve tam 3 saat hastanede beklemek zorunda kaldık yoğunluktan
Kafayı yiyecektim az daha hatta hiç yapmadığım şeyi yaptım adamın biriyle tartıştım
Adam çocukların etrafta dolaşmasına ve bıdı bıdı konuşmasına sinir oldu susturun şunları dedi ve bende mahalle kadını çizgisine girdim ister istemezne yapayım ağızlarınımı bantlıyayım sonuçta tam 3 saattir bekliyoruz diye başladım söylenmeye
Hatta en son doktorun kapısında beklerken adama bakarak o deliyse ben ondan deliyim dedimraporsuz ceco
Doktor tam bir dengesizdiİnanın çok pişman oldum gittiğime
Önce birlikte içeri girdik ve kızıma iki soru sordu ( arkadaşlarınla tartışıyormusun hatta dövüşüyormusun diye sordu bizim cadıda kaşınıyorsa döverim tabi dedisonrada resmen kendini jiletlemeye başladınmı diye sordu dengesiz herif Şok oldum çünkü hayatımda böyle bir tepki beklemiyordum doktordan tabi kızımda şaşırdı okadarda değil dedi
Sonra annen seni zorlamı getirdi diye sordu bizimkide dürüstlüğün ...okunu çıkardığı için biraz öyle oldu diyince kızı odadan kovdu resmen zoraki geldiysen işim olmaz senle diye)
Kal geldi bana o anda ve kız çıkınca bir yandan ya ders vermek için yaptım diyip benle çok güzel konuşacak sandım ama adam gayet ciddiymiş meğer
Bana bir başladı saymaya işte bu kızda erkeklik özentisi var tedavi olmazsa kesinlikle psikopat olur yok efendim çapaya götürüp sapkınlık bölümünde tedavi ettir bu kız sapıkta olabilir yok işte herkesle tartışıyorsa kesinlike tedavi ettirmeseniz transseksülel bile olur demezmi
Az daha çıldıracaktım ya siz ne diyorsunuz doktor bey bu iş bu kadar basitmi falan diye söylenmeye başladım ağlayarakBir anneye böyle bir şeyi nasıl bu kadar rahat söylersiniz diye söylendim ama adam çok rahat valla ben adım gibi eminim umarım ben yanılıyorumdur ama sonuç ortada demezmi ( neymiş kaba konuşmuş ona karşı birde giyiminden belliymiş ki çocuk siyah kot kırmızı gömlek ve içine bildiğin beyaz tshirt giymişti
Kız kardeşimede aynı davranmış hatta onada oğlunu hiç iyi yetiştirememişsin bu çocuk hiper aktiv ama sen düzgün yetiştirseydin böyle olmazdı demiş, bir kağıda iki kitap ismi yazmış sonrada kendini geliştirip çocuğunu düzgün yetiştirmezsen sonu köprü altı olur kesin demişBirde kendi çocuğundan bahsetmiş yok efendim onunda oğlu 5 yaşındaymış da işte durdan oturdan anlıyormuş o çocuğunu düzgün yetiştirdiği için kesin oğlunun geleceği parlak olurmuş falan diye.
Kızkardeşimde siz nasıl böyle konuşursunuz benimle ne hakla anneliğimi sorgularsınız hem ne demek köprü altı siz bilemezsiniz onu Allah bilir demiş ve çıkmış.
Adam hatta sen çok fazla rahat bir kadınsın demiş kardeşime
Çıkışta kardeşim yürüsün gitsin ordan sorunlu olan kendisi ne takacağım onu dedi ama tabi benim sinirler latçka olmuştu bile
Eşime telefonda anlattım kızım duymadan ( kızıma tabi hiç anlatmadık doktorun söylediklerini ) oda aynı şeyi söyledi ve gerekirse özel bir doktora danışmak için gidebileceğimizi söylediBende öyle bir durum olmadığına adım gibi eminim ama insan ister istemez sinir oluyor
34:
ayyy cecommm siz kim gittinizz dr diye yaaaaa...inanmıyorum dediklerineee...adamın kendsi sorunluymuşş bes belliii..amann beyza duymasınn hiçbirinii yaaaa...
bence şimdi o dr un dediklerini kafandan tamamenn silll...ve güzel bi dr araştır beyzadan gizlii..gerekirse özel muayenehanesinde ki bu çok daha iyi oluyor güzel ilgileniyorlarrr...ve önce beyzayı ayarlaa..ama tamamenn kendii istegiyle gidecek kıvamda olsunn...evde olagan geerginliklerinden birinde ona kırıldığını söyle ve bi nevi tiyatro yap ve ağlama moduna gir..ve yalnız bi odaya geç..gerekirse eniştede bu tiyatrıya dahil olsunn ve kuzuya desin annen kötü ve gönlünü al diye..
ve o yanına geldiğinde ağlayarakk çokk üzüldüğünüü..sırf evdeki huzursuzluk bitsin mutlu bi aile olabilmek için psikolog istediğini ve herkezin gidip bikerede olsa görüşmeye gideceğinii...ailenin sadece mutlu bi aile olması için elinden geleni yapacak olan bi anne olduğunu anlat onaa...onu kırmak istemediğini ve kırılmak istemediğini söylee...onların en değerlileri olduğunu sadece onlar mutlu olsun diye yaşadığını ona anlatt..ve o arada
enişte gelsinn..niye ağlıyorsun desin..ve onada deki bitti bugünden sonra karar alıyoruz bundan sonra kimse birbirine gülden agır söz etmicek ve mutlu bi aile olabilmek için elimizden geleni yapacagız ve ilk iş bizi anlayıp bize akıl verecek dr gideceğiz..hepimiz için ayrı gün alıcazz...ailemiz için bunu yapıcaz..biz bu işin üstesinden gelemiyoruzz ve ben çoküzülüyorum diyeceksin eniştede tam destek arkandayım konuşması yapacak..ve
kuzuya döneceksinizz eminim bu konuşma üzerine oda bende varım dicekkk ve gönüllü gidecektirr..
sakın ha bugünki dengesizin dediklerini kafaya takmaaa...
kızlarr bu gece rüyamda görüyorumkii uyanıyorumm pc açıp buraya geliyorum sayfayı açıyorumm hepimiz resimlerimizi paylaşmışızz anamm diyorumm bende paylaşmışım dışarı kapalımı acaba diyee :) :) bu kadar konuşuyoruzz yaa merak ediyorum bazen sizlerii heralde o girdi rüyalarımaa :) :)
Hayirli cumalar arkadaslar.
İnsaallah herkes tartida eksileri gormustur.
Bildirim yapiyim azcik uyumaya caliscam kizlar...
Bende +var amacok degil +200gr...
Gecen hafta 96.00di
bu hafta 96.200
Beden olculeride verilcekmi? Verilcekse aksama dogru veririm. İsterseniz herkes kendi evindede tutabilir sadece +- degerlerini soyleriz... Neyse siz ne derseniz ben uyarim ama simdi uyurum gorusurukkk
Hahahaha alemsin cecocuğum ya
Doktoru da boşver, sıyırmış mı ne... Şikayet edin gitsin, öyle psikiyatrist mi olur... Bir de çocuk psikiyatristi sözde... Ufaklığa da maşallah
O tartıyı alınca herşeyini yazz
Evet, şimdi hesap verelim80 kg geliyorum kızlar 7'lere çok az kaldı Hedef 65 tabii.
başlangıç önceki dönem 1.hafta 2.hafta 3.hafta 4.hafta ay sonu 82kg eranisa 76,4 75,1 75,5 83.3kg waw 77,8 79 78 77,6 80,4 zambak06 79,6 --- --- 96kg egedeniz 85 82 --- 80 87kg sedacan 81,2 --- --- 97,5kg ceco34 96 98 izinli 110 100kg şipşirine 95,3 95,5 --- 99kg aykurt 97,4 97,1 96 96,2
Günaydın kızlar, nasılsınız bakalım?
Bugün ayın 1'i, yeni ay hepimize huzur, mutluluk ülkemize de barış getirsin inşallah.
Yeni ay yeni başlangıç olduğuna göre, net gene sapıtmadan ben size diyetisyenin verdiği örnek listeyi yazayım, değişim tablolarının resmini çekerim, bir yığın not aldı kadın üzerlerine, biraz karışık. Yazarsam çorba olacak
Evet, örnek liste:
Kahvaltı:
1 dilim beyaz peynir veya 1 adet haşlanmış yumurta
4-5 adet zeytin veya 2-3 adet ceviz (ben zeytin yemediğimden böyle bir düzenleme yaptık)
3 ince dilim ekmek
Çay, bitki çayı gibi içecekler şekersiz olmak kaydıyla sınırı yok,atış serbest
Çiğ sebze (domates, salatalık yeşil biber vs) bol miktarda, ne kadar yiyebilirseniz.
Ara Öğün (İki Saat Sonra):
1 Porsiyon Meyve
Öğle Yemeği:
1 Porsiyon sebze yemeği (5-6 yemek kaşığı) veya 1 porsiyon et yemeği
1 Su Bardağı yoğurt veya ayran
Salata
2 İnce Dilim Ekmek
Ara Öğün:
2 Porsiyon Meyve
Akşam öğününe daha varsa, bundan iki saat sonra tekrar bir ara;
1 dilim beyaz peynir ve 1 dilim ekmek
Akşam Öğünü:
1 Porsiyon sebze yemeği veya bu kez 2 porsiyon et yemeği
Bir su bardağı yoğurt
Salata
2 dilim ekmek
Ara Öğün:
1 Porsiyon Meyve ve 1 su bardağı süt veya yoğurt
Kızlar bütün öğünler arası iki saat olmalı. Sabah diyelim 7'de kahvaltı ettiniz, 1 de öğle yemeğine oturacaksanız saat 9 ve 11 de ara öğün yapmanız gerek. Ekmekler de ince dilim olacak aman haa... Zaten ara öğün de fazla olduğu için açlık hissedeceğinizi sanmam.