Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Anammmmmm nöbetçi ceco geldi hanımmmmmmmm
Ay ben bugün inanılmaz gezenti oldum ama bir okadarda yoruldum

Gece geç uyumama rağmen ( cadı inat etti uyumadı ) sabahın 7sinde hortladım yine
8 gibi başladım evdekilere acıktım demeye en sonunda mecbur herkesi kalktı
Saat 9da kahvaltı faslı bitmişti bile
Öğlen 12den sonra eşim, çocuklar ve komşu ablamla Beyazıt Sahafcılar Çarşısına gittik ( Kitap Cennetti diyordum ben oraya )
Eskisi gibi değildi tabi ama hala bir sürü kitapcı var
Orada baya bir dolaştık sonrada Mahmutpaşa, mısır çarşısı, Sultan Ahmete doğru az çıktık ve tam 3 buçuk saat yürümüşüz arabaya dönene kadar
En son nasıl yorulduysam köstekleniyordum az daha

Saat 6ya doğru eve gelip bir yorgunluk kahvesi içtikten sonrada hazırlanıp direk kızkardeşime gittik
Doğum günü çok güzel geçti hatta bir ince dilim meyveli pasta yedim ( şeker hamurunu bıraktım )
Şu an deli gibi açım ama bir okadarda mutluyum çünkü akşam yemeği yerine çay ve pasta yaptım Erken saatte olduğu için zaten fazlasıyla eridi o acıktığıma göre

Artık sabah hafif bir kahvaltı yapıp işlerime girişirim Allahın izniyle
Umarım sizlerinde haftasonu güzel ve hafif geçmiştir

Selam kızlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyor hayat

Ay sabaha karşı bir kramp girdi bacağıma hala seke seke yürüyorum Günde bir şişe sodayı ihmal etmemek lazım bu sıcakta

Canım çok çok geçmiş olsun
RAbbim acil şifalar versin ....Aminnnnnnnnnn

başlangıçönceki dönem1.hafta2.hafta3.hafta4.haftaay sonu
82kgeranisa76,475,175,5
83.3kgwaw77,87978
80,4zambak0679,6------
96kgegedeniz8582---
87kgsedacan81,2------
97,5kgceco349698izinli
100kgşipşirine95,395,5---
99kgaykurt97,497,196

Canım ellerine ve emeğine sağlık
Hakkını helal et bukadar uğraşıyorsun yoğunlukta

Bu arada inşallah bir sonraki cumadan itibaren bende fazla yada eksik o listede bildirim yapanlar arasında olacağım
Allah razı olsun izinli yazdın bana hepbirlikte moral verdiniz İyiki varsınız

Evet güzelim bende bundan sonra zaten öyle diyorum giderse gider gitmezsede sağlıklı beslenmeye devam diyip elimden geleni yinede yapacağım Manken olacak halim yok ( zaten boyda yok )
Eşimde diyor giderse kilolar gitsin ama gitmezsede senden önemli değil ben sana ilk günkünden çok daha fazla aşığım ve senin psikolojin benim için çok daha önemli diye
Rabbim ne nasip ettiyse onu göreceğiz sonuçta
İnşallah hayırlısı neyse o olur ....Aminnnnnnnnnnnnn

Cecocuum iyice incele de markasını yaz sonra merak ettim şimdi Öyle ucuz tartı varsa ona geçebilirim

Tamam canım merak etme ben ilk fırsata hafta içi yine foruma atacağım nasılsa kendimi o tartıyı almak için o zaman sana hepsini yazarım

selammm güzellerr nasılsınız bakalım ben bugun gıtttıııım ıkı tane hamış pantolonu aldım geldım sizler naptınız bakalım

Güle güle kullan canım iyi günlerde inşallah ....Aminnnn
İnşallah hamileliğinin sonuna kadar hiç kilo almadan devam edersin ....Aminnnnnnnn

Canım söz haftaya ölçülerimide yazıyorum artık bir ay sonra ne olur göreceğiz plates fayda eder inşallah ki yarın da yapmayı düşünüyorum

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Güle güle kullan canım iyi günlerde inşallah ....Aminnnn
İnşallah hamileliğinin sonuna kadar hiç kilo almadan devam edersin ....Aminnnnnnnn
saol şekerim teşekkür ederimmm inşallah hiç kılo almam daha ben almıyım bebek alsın bı kılo verdım bu arada ben hasta oldum bıraz

Sen kış hamilesi olacağın için o zamana kışlık hamile bluzları da gelmeye başlar, daha iyi olur aslında
bende öyle düşündüm şimdi alırsam bakarsın o zaman olmaz çıktı kıloluyum ama fazla göbeım yoktur karnım biraz cıktı ama normal bluzlarım oluyo hala kışın aldıkları koyarım buraya gösterırım sızeeee

saol şekerim teşekkür ederimmm inşallah hiç kılo almam daha ben almıyım bebek alsın bı kılo verdım bu arada ben hasta oldum bıraz

Çok geçmiş olsun
İnşallah dediğin gibi sen almazsın ama kuzu alır
Dikkat et kendine de kuzuyada

hayırlı olsun cnm bu telaşeleri yasamak inş. tum bebiş isteyenlere ve bana olur
amin canım ALLAH isteyen herkese versın canımm benım de tedavıyle oldu bu bebişi bı sene bekledık beklemek zor oluyo çok ıyı bılıorum

Çok geçmiş olsun
İnşallah dediğin gibi sen almazsın ama kuzu alır
Dikkat et kendine de kuzuyada
bakıorum da canım ne bılıyıım hasta oldum yıne de meyvemı duzenlı olarak yıyorum ve nerdeyse 3 lt su içiyorum gunde inşallah daha olmaz hastalık falan

Oooh sefan olsun iyi yapmışsın :) Ben de çok severim kitap alışverişini. Yeni kitabın kokusu bile başka :) (Yeni kitabın kokusu olur mu demeyin, oluyor işte )

Yalnız sana bir şey söyleyeyim, vücudunu uzun süre aç bırakma, geleni depolamasın. Ben de öyle yapıyordum ve hiç iyi bir fikir değilmiş Şimdi ara öğün falan da yapıyorum, iyi oluyor.

Eşinin destek olması da süper bir şey Zaten ben o hastahanelerde, spor merkezlerinde kullanılan tartılara hiç güvenmiyorum biri kurcalamasa başkası kurcalıyor. Artı günde 50 kişi kullanınca ayarı sapıtıyor, fazla ölçmeye başlıyor Ayrıca bir de, bazı yerlerde spor salonları tartıların ayarını bozup insanların olduklarından fazla ölçüyor salona bağlamak için. Beni de diyetisyen ilk ölçtüğünde, benim evde ölçtüğümden 7-8 kg. fazla ölçtü, yuhhh mümkün değil bu dedim Moral yerde tabii :) Sonra dedi sen kendi tartınla takip et, dedim içimden zaten öyle yapacağım Kim ne yapsın senin ayarsız tartını

Heh, al da yaz canım merak ettim Platese gelince, sıkılaşmana yarar bence

Son düzenleme:

Yok canım çok uzun süre aç bırakmıyoru kendimi zaten
Ara öğün hesabına yarım simit yedim hayatta dayanamam simide dışarı çıkınca ama ille sokak simidi olacak fırın simitlerini pek sevmiyorum

Valla benimde ilk zamanlar acaba tartıyı olduğundan az göstersin diye mi ayarladılar diye geçiyordu ama oda mümkün değil çünkü benden evvel o an biri tartılıyorsa çaktıramdan yanaşıp bakıyorum ve öyle olsa hep eksi çıkar ki arada artılarada deng geldiğim oluyordu
Bizim salonda ayda bir tartılınıyor ve hoca hariç kimse bızıklayamıyor tartıyı yasahhhh

Bakalım giderse gider gitmezsede lülüüü ne yapayım elimden geleni yapıyorum sonuçta
Ben o tartıyı alayımda varsın 110 göstersin dediğin gibi eksiyi görmek bile insanı motive eder

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hepinize hayırlı Pazarlar
İnşallah bol hareketli az kaçamaklı bir gün geçirir herkes

merhaba bende yeni katıldım buraya merak ettiğim bişey o kadar araştırmama rağmen bulamadım bu konuda bi açıklama acaba bu pko dan zayıflayarak kurtulmak mümkün mü yada zayıflayınca hamile kalma şansın ne bende 5 yıllık evliyim 2 senedir tedavi görüyorum kilomda fazla fazla var

sağoll canımmm..evet baya yogunduu bu yoğunluk hafta ortası sıkılmama sebep olacakgibi gibi:) canım sen öle hergün hergün tartılma arada insanın canısıkılıyorrr..bide sabah uyan wc git incebi kaç çamaşırla tartıl..ve bidahaki tartınıda aynı saatte aynı şeylerle denk getirmeye çalış..benimde sabahkikiloyla akşamki kilo arasında baya farkoluyor bazen :) :)

suyuda bi hafta kasar zorla içersen sonraalışıyor kendi istiyorr...ama bende bu ara susuzumm

selammm güzellerr nasılsınız bakalım ben bugun gıtttıııım ıkı tane hamış pantolonu aldım geldım sizler naptınız bakalım

ohhh güle güle kullann canım pantalonlarınıı..göbişinçıksınn dahada güzelleriniall..ayyy çok güselkıyafetler yaptılar hep hamişlere hele o resimlilere bayılıyorumm..

aynen öyle oluyorr..ben burayı salladımı kiloyuda sallıyorummm...ölçüleri aldımda ben 2 gündür koşuşturmacaa inan burayada geçsaatte zor göz atıyorummm...

enemm ne olduuu...geçmiş olsun kuzuuu sen dikkat etsene kendinee...bebişin var artık senin yemeklerinede dikkat et zararlı şeyleri yeme ama yararlıları tükett boll bol..

hoşgeldin canım...pkodan kurtulmak mümkün değil..şeker hastalığı gibi ölene kadar bizimlegidecek ama biz onunla yaşamaya alışıcazz..

ama kilo verirsek pkoyla yaşamak çok çok kolayy...kilo pko yu tetikliyorrr..dahadailerlemesini sağlıyor allah korusunn pkonun ilerlemiş halide kötü..kilo verip tedavisiz hamile kalanlar çokkk bunu araştırdım çok...hee hem pkolu hem kilolu olup hamile kalanlarda çok..hatta burda var arkadaşımız ceco...

bende 4.5 yıllık evliyim canım ilk yılbi gittik dr a 5ay tedavi gördümolmadıdr kilo vermelisindedi ve çekildim kendi halime kilo vermeye...kilo verinde hhormon değerlerimiz dengeleniyor ve yumurtalarımız kaliteli gelişiyor ve bebişler geliyorr...he ben verdim acık kilo ama dahada vermeliyimm..şimai allah nasip ederse bende başlayacagım tedaviye...

sen ne tedavisi görüyorsun şuan ??

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hepinize hayırlı Pazarlar
İnşallah bol hareketli az kaçamaklı bir gün geçirir herkes

sağoll cecomm inşallah sende öle bigün geçirirsinn...ben bu ara böle gezmelere gidip kekli poçalıı günler geçirmek stiyorum amahiç yok böle bi komşu kültürümm iyikide yokmuşşş

evett kızçelerr rahat rahat oturmuşken açıcık yazımm bariii...

dün sabah annemleri yeni kapıya bırakıp eminönünde kahvaltı yaptık saat sabahın yedisi..bizim pidecimiz var orda ora girdik poğca ana dükkanın ortasında bi tencere kaynıyor bu ne?? süt ilk defa gördüm herkez poğca ve süt içiyor :) :) dedim eşime bende merak ettim bendeistiyoum..yedik..değişikti :)

eve geçtik duş alıp benimgözümden uyku aka aka saat 8 gibi çıkarttı beni evden zorla eşim..bostancıya indik acık yürüdük sahilde.ordada oturduk 2 çay bi tost tostu paylaştık bide simiti:26::26::26::26:

ordan alışveriş merkezine ama ben o arada uyuyorum arabada okadar uyku akıyor benden...ayakkabılarımı aldım..eve geldik saat daha 12...hemen yattım uyuyamammmmmm eşim anında uyudu...saat1 gibidalmışım..2 de tel çaldıııııııııııııı ve ben uyandımm..uyuyamadım eşim uyudu uyandı hadi kalk annenlere gidekannemler gittimemlekete kız kardeşim ve erkek kardeşim evde saçmalama sabah ordaydık felan yok baldız bana patates kızartacakk aanaaamm..bidaha çıktık yola taaa karşıyaa...

yemek yedik termusları doldurup CECOOOMMMMMMM eyüp sahile indik amcamlarda geldi kuzenler felan..saat 1gibi kardeşlerimi eve bırakıp bizde eve geldimm....ama negüdü...

şimdi uyandımmm vee fecii acımmm :) :) bişşi yapmak istemiyor hiç canımmm ama çokk açımmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…