Selamin aleykum kizlaaaar nasilsiniz
Hamdolsun annem cikti hastaneden
Dualariniz icin. Allah razi olsun :) bakalim patoloji sonucu ne cikacak
Artik kemoterapimi isin tedacisimi yoksa ilacmi bilemiyorum
Dr karar verecekmis. Gunlerdir perisan olduk sukur rabbime bugunleri gprsuk
Sizler nasilsiniz kizlar.
Ben de bebiste iyiyiz kizlarr en son hocaya muayene oldum idrar da enfeksiyon ciktigi ixin
Glifor kulandigimi soyldim birak dedi kesinlikle icme dsdi
Seker yuklemesi yaptirsim bugun seker yokmus kizlar gaywt guzel cikti
Cok sukur artik bebise ve kebdime odaklanmak istitorum
Cok halsiz kaldim
Kilomuda soyleyemedim kizla 74.8im
Cok sukur su ana kadar kilo almadan hamilelik devam ediyor dr cok iyi dedi
Umarim sizde iyisinizdir.kizlar hepinizi cok optum
kızzlarr ben geldimm....bugün iyi geçti yemek konusundaa...tam listeyii uygulayamasamdaa kaçamagımm olmadıı...ama canım çok şeyler yemek istiyorr kötü bi dönemdeyimm herşeyi yiyesimm varr :) :)
akşam üzeri dışarı çıktık yürüdük azcıkk...bakalım akşamıdaatlatayımm başka bişiistemiyorummm..
Canım dolunay bile bizleri çok etkiliyormuş o konuda nedense
Geçen facede bir grupda okudum yarın dolunaymış ve bayanlar artı görmenin çok doğal olduğunu hatta iştah patlaması yaşanabileceği konusunda uyarmışpanik yapmayın kaçamak yapmazsanız dolunaydan sonra o artılar gider yine yazmışlar
Canım çok şükür baya bir toparlanmış annen
İnşallah çok daha iyi olur ve kemoterapiye bile gerek kalmaz ....Aminnnn
Bencede artık kuzuna ve kendine odaklanyeter bu kadar koşturmaca sana
Ne güzel bak şu ana kadar kilo almamışsın hadi sonlarına kadar en fazla 5 kilo alırsın bence bu şekilde devam edersen
Şeker riskide kalkmış bak ortadan
İnşallah bundan sonrada hep böyle devam eder doğuma kadar sonrada kuzucuğunu sağ sağlim hayırlısıyla kuçağına alır bir yandan emzirir diğer yandanda kilocuklara ( geride zaten az verilecek kilo var şükür ) veda edersin
o
Kocaman öpüyoruz seni ve fasülyeni
pişmaniyede vardı ama yemedimmm...vee açımm yinedeee..akşam yemiyim dedim güyaa...yarrın öğlen akşam güsel yiyimm de akşamları böle krize girmiyimm...
Waaw cok tesekkurler cnm amin ins duzelir.
Cecooo cok guzel dilklerde bulundun cok saol kuzuuum
Evet.drda super.dedi kilo almadan devam etmelisin dikkat et dedi
3aydan itibaren haftada yarim kilo almam gerekiyormus sanirim
Seker o la yina cok sevindim ama tsh istedi dr 1.kusur cikti bakalim ona ne dicek
Ultraayon resmini ekleyecegimde bi pcye gecemiyoeum kizlar masalah bebise buyuy
slmmm kızlarrrrrrrrr......ben geldimm....daha kahvaltımı yapmadımm....
şimdi ne olsun isterdimm....yakında bi arkadaşım yada komşum olsun ona diyim sana kahvaltıya geleyimm...ve güzell bi kahvaltıı patates kızartmalı tostluu...mmmmmmmmmmmmdiyorumm sizee bennn cozutttummmmmmmmm....
kalkıpp bişiler atıştırayımmm...zor glmezsee melemen yapayımm ekmek yokk..yumurtayı melemenle yiyebilirim belkii..okadar hayalden sonraa :) :)
kızlar dün güzel bişi oldu...eşim işden geldi yemek yedikk..ve bana dediki aşko karar aldım bu bebek işinin uzatmanın bi anlamı yokk..tahlil vermen gereken zaman ne zamansa takip et ve başlayalım....ozamana kadar bende yeni bi tahlil verim dedi.... bismillah diyelimm dedi...bensekarşısında bi bölebi bölee sonra böle sonrasında:44::44::44::44::44: en sonundada oldumm....
garip bişi oldum karışık duygulardaydımm..tamam dedim bende..tek isteğim bi kaç ay kimse bilmesin başladığımızı dedimm...okey dedi amainşallah tutar sözünüü..
Canım senin adına ne kadar sevindiğimi anlatamam
Helal eniştemize
Rabbim sizleri nazarlardan saklasıninşallah en kısa zamanda başlarsınız tedaviyede bir an önce bize mucizenin müjdesini verirsin
Anammmmmm şimdiden içim içime sığmıyor senin o duygu karmaşanı çok iyi anlıyorum
çokk sağolll cecomm yaaaa...inan karmakarışıgımm...seviniyorumm..korkuyorumm..rabbim kolaylaştırsınn inşallahhh...
geçenlerde eylülde başlıcaz demiştin başlıyoruzmu dedim...biraz daha erteyelim dedi..ben bi sessizleştimm..ve dedimkii.. bu yük beni yeterince yoruyorr (sorunun bende olması ve tedaviyi benim görücek olmam ) bide sen yük olmaa...destek ol bana..yanımda ol diye güsel bi konuşma yaptımm...o an dinlemiyormuşş gibi yapıp konuyu kapatsada işe yaramış demekkii...önümüzdeki ay tahlillerimi verip başlıcam inşallahh...allah hakkımızda hayırlı olanı versin bize..
Hayırlısı canım demekki gerçekten işe yaramış konuşman
Umarım bundan sonrada herşey hep gönlünce olur ve sende mucizeni önce göbişine sonrada kuçağına alırsın ....Aminnnnnnnnnn
Ben inanıyorum çok kısa süre sonra vereceksin bize müjdeni
Stresten ve korkudan uzak dur canım sen elinden geleni yap gerisini Rabbine bırak
slmmm kızlarrrrrrrrr......ben geldimm....daha kahvaltımı yapmadımm....
şimdi ne olsun isterdimm....yakında bi arkadaşım yada komşum olsun ona diyim sana kahvaltıya geleyimm...ve güzell bi kahvaltıı patates kızartmalı tostluu...mmmmmmmmmmmmdiyorumm sizee bennn cozutttummmmmmmmm....
kalkıpp bişiler atıştırayımmm...zor glmezsee melemen yapayımm ekmek yokk..yumurtayı melemenle yiyebilirim belkii..okadar hayalden sonraa :) :)
kızlar dün güzel bişi oldu...eşim işden geldi yemek yedikk..ve bana dediki aşko karar aldım bu bebek işinin uzatmanın bi anlamı yokk..tahlil vermen gereken zaman ne zamansa takip et ve başlayalım....ozamana kadar bende yeni bi tahlil verim dedi.... bismillah diyelimm dedi...bensekarşısında bi bölebi bölee sonra böle sonrasında:44::44::44::44::44: en sonundada oldumm....
garip bişi oldum karışık duygulardaydımm..tamam dedim bende..tek isteğim bi kaç ay kimse bilmesin başladığımızı dedimm...okey dedi amainşallah tutar sözünüü..
kızlar ben şimdi 75 kiloyum ve 43 bedenim tabi kalıba göre de değişiyor..basen olduğu için..
diyorum ki ölçülerimizide yazalım ama mezure lazım..cm cm inceldiğimizi göeürsek daha motive oluruz ok?cuma dan itibaren ölçelim nedersiniz??
ya bu arada ben de bugün yeme modundayım dolunaydan mı yoksa kocamdan mı nedendir??kocam beni deli ediyor ama bulaşmıyorum ona sorsanız o bana bulaşmıyor..
waw bu sabah senin gibi arkadaşlardan birini arayıp kahvaltıya gitmek istedim..yarın gideceğim kahvaltı değil ama öğlen giderim
birde kreşte çalışma ihtimalim var bakalım hayırlısı..saat aralığı az olduğu için kabul edeceğim..4-5 saat..çocuklar için istiyorum..birde aöf ilahiyat okuyacağım..çocukta yaparım kariyerdebeni görenler zayıflamışsın diyor yeni görenlerse iki kız annesi olduğuma inanmıyor
merhaba arkadaşlar şimdi hastaneeden eve geldim bende pko vardı anlatmıştım zaten bugünde 14 gündür günüm geçiyo diye hastaneye gittim eşimin test sonuçlarınıda yanımda götürmüştüm dr eşimdeki spermin 100 de 5 hareketliymiş bu şekilde normal yolla hamile kalamazsın dedi pko m var dedim eşindeki sorun daha ciddi dedi ne yapacağımı bilmiyorum allahtan ümit kesilmez ama çocuğum olmuyacak diye çok korkuyorum
kızlar ben şimdi 75 kiloyum ve 43 bedenim tabi kalıba göre de değişiyor..basen olduğu için..
diyorum ki ölçülerimizide yazalım ama mezure lazım..cm cm inceldiğimizi göeürsek daha motive oluruz ok?cuma dan itibaren ölçelim nedersiniz??
ya bu arada ben de bugün yeme modundayım dolunaydan mı yoksa kocamdan mı nedendir??kocam beni deli ediyor ama bulaşmıyorum ona sorsanız o bana bulaşmıyor..
waw bu sabah senin gibi arkadaşlardan birini arayıp kahvaltıya gitmek istedim..yarın gideceğim kahvaltı değil ama öğlen giderim
birde kreşte çalışma ihtimalim var bakalım hayırlısı..saat aralığı az olduğu için kabul edeceğim..4-5 saat..çocuklar için istiyorum..birde aöf ilahiyat okuyacağım..çocukta yaparım kariyerdebeni görenler zayıflamışsın diyor yeni görenlerse iki kız annesi olduğuma inanmıyor
merhaba arkadaşlar şimdi hastaneeden eve geldim bende pko vardı anlatmıştım zaten bugünde 14 gündür günüm geçiyo diye hastaneye gittim eşimin test sonuçlarınıda yanımda götürmüştüm dr eşimdeki spermin 100 de 5 hareketliymiş bu şekilde normal yolla hamile kalamazsın dedi pko m var dedim eşindeki sorun daha ciddi dedi ne yapacağımı bilmiyorum allahtan ümit kesilmez ama çocuğum olmuyacak diye çok korkuyorum