Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Gezenti Ceco geldi hanımmmmmmmmmmm :122: :122: :122:
Sabahın 7sinde uyandım hemen yarım saat içinde hazırlanıp hastaneye gittim
Kan tahlili aç karnına yapılır diye tabi ne su içebildim nede yemek yedim
Normalde saat 8de muayeneye başlaması gereken doktor lütfedip 08:40da geldi ki hesapta ben 08:30da muayene olacaktım
Adamı zaten bir gördüm yanımdaki bayana bile dedim bunun kendine hayrı yok bana nasıl olsun diye
Gerçektende tahmin ettiğim gibi bir adammış
Adama hormonlarıma baktırmak istiyorum dedim ona ben karar veririm niye hormon testi istiyorsun ki dedi
Başladım saymaya işte kıllanma, yok adet düzensizliği, kilo verememe falan diye
adam demezmi nerende kıl çıkıyor sırtındamı diye
ay zor tuttum kendimi yok totoşumda dememek için
tövbe yarabbim yok doktor bey yüzümde ve göğsümde de hafif var dedim ( tahlili kesin istesin diye onuda söylemek zorunda kaldım ki yalan da değil var yani
)
Dönüşte Spor salonuma uğradım kızımın yüzme kayıdı için onunda kan ve idrar tahlilini yaptırmak için
Onuda aradan çıkardığım iyi oldu
eve uğrayıp bir 10 dakika bile durmadan direk kız kardeşime geçtim onunla pazara çıkmak için
Baya bir dolaştık ( spor sayılır
) ve bir sürü yeşillik aldım
Bol bol salata yeniyor nasılsa evde birde bir kaç gün sadece sebze yapayım istiyorum
bağırsakları bir rahatlatayım
Daha eve geleli 2 saat oldu tabi ancak aldıklarımı yerleştirip mutfağı biraz toparladım
Şimdide mutfağa gireceğim ama akşam kesin damlarım yine
Umarım herkesin günü güzel geçmiştir
arkadaşlar cvplarnz için tşklr harnup pekmezini eşim çok kullandı bu arada eşimin sperm sayısı gayet normal ama hareketsiz yani ölü onun için ne yapıcağımı bilmiyorum allah yardımcımız olsun inş
Canım sen dua et inşallah Yaradan sanada nasip edecektir ....Aminnnnn
Bizim bütün dualarımız sizlerle
kizlar hayirli sabahlarrrr..
kusuruma bakmqyin ugrayamiyorum kac gundur hem ben cok halsizim hemde hastane isleriyle ugrastik moralimiz pek yok . gelinimiz hamile 5,5aylik ve birhaftayi geckindir hastanede annemde yaninda mecbur ... cocugun dusuk tehlikesi vardi devamli kanama geliyordu yengemden en son bebegin suyuda bosalmis ve doktor kalbi durunca suni sanciyla dogum yaptiririz demis. gecen gun hic hareket etmeyen bebis dun hareketlenmis doktor ultrasondan bakinca kalbi atiyor hala yasiyor demis ve umut yok cunku suyu nerdeyse tamamen bosalmis. ama doktor ben kalbi atarken hicbisey yapamam bu bevege demis. bizimkilerde bu sabah taburcu olup eve geliyorlar. noolacak dedim yengeme o da hergun saglik ocaginda yada acilde kalbini dinletecegiz kalbi durursa doktora gidecegiz durmazsa bisey yapmiyacagiz felan dedi. kac gundur hastane ortami mahvetmis onlari da. annem zaten seker hastasi nasil dayandi kuzum hastane ortamina... bende cok halsizim bu aralar. dun ilcede doktora gideyim dedim izinliymis. hem yengemin yanina gidicem nasilsa diye il merkezinde devlet hastanesine gittim. doktora anlattim vajinal ultrasonla bakalim dedi bakmisken smear testide yapalim dedi heleki korktugum kadar pahali degildi muayene ultrason smear felan. neyse korkodanmi gerginliktenmi kendimi acayip kasmisim hala bacaklarim sizliyo. smear i aldi doktor arkasindan ultrasonla bakti normal kist olusmustur diye korktum yokmus sukur. ama sag yumurtalikta pko gorunuyor solda da yeni olusuyor gibi felan dedi. seker hapi hakkinda bildiklerimi soyledim ne dersiniz dedim kesinlikle tavsiye ederim dedi ama adetin 3.gunu gel hormon tahlillerini yapalim dedi ona gore tedavi yapalim dedi. bende acikca dedim kayserode bi doktorum var ona da gozukmem lazim ikinizinde tedavisi ayni olursa size devam ederim dedim. cunku ben kayserideki doktora daha cok guveniyorum. doktora bunu soylemedim
ama doktor cikmadan bisey yazdi infolic sase idi galiba ismi. sabah iki aksam iki tane suya karistirip ic dedi. bi zarari olmaz demi dedim yok olmaz ama yumurtalarina faydasi olur dedi. eczacima siparis ettim gelecek bakalim. doktor guler yuzlu gayet ilgileniyor hastalarla da. maasallah. ogleye kadar diger bayan doktorlar 2ser3er hasta birden alip hepsine birden bakiyprlar 30-40hastaya bakmislardir. benim gittigim erkekti ve bi hastayla en az 5dk felan olmakla birlikte baya ilgileniyor sagolsun. ALLAH im hakkimiDazda hayirlisini versin insaallah... aminnn... ha esimede dedim ne yani bir ay sonrayami kaldi diyo. napabilirim dedim tahlil yapmadan tedaviye baslayamazmis. seker ilacina baslasaydin dedi bende obur doktoruma sormadan baslamam dedim. iyi telefon acta sor diyo. la havle dedim askim bi hormon testleri ciksin ona gore hemen o doktoroda gidip baslarim ilaclara sen merak etme dedim.. biraz keyfi kacti gibi ama elimden ne gelirki. bi taraftanda huh dedim en azindan bir ay kimse bana bisey demez umarim
Çok çok geçmiş olsun
Rabbim sabırlar versin canım inşallah düşündüğünüz gibi kötü olmazda şifa bulur kuzuda iyileşir zamanı gelince sağlıklı doğar
İnşallah hayırlı haberler verirsin .... Aminnnnn