Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

ben sizi takıp edıorum ama ben samımı olamadıkk dıyet yaapamıom su anda ama kılo da almıom ılk basta bebekten önce glifor kullanıodum bırakınca bı anda 6 kılo aldım sora 3 unu verdım 85 kıloyumm

sen dikkatli beslenmeye devam ett...fazla kilo almadan doğumu yaparsın inşallahh..sonrasındada bizlerle verirsin inşallah kiloları...ben diyetisyene gitmedim kiloları burda arkadaşlarla verdim hep..2 seneyi geçtii..bebegini doğur sende bizlerle verirsin inşallahh...burda hamile arkadaşlarımızda var..diikkatli besleniyorlarr..

Canım bunda da bir hayır vardır
Ekim Ekim diye tuttururken bak Rabbim o duyguyu verdi ki eşin bile kendiliğinden erkene aldı
Rabbimin izniylede inşallah herşey gönünüzce olucaktır
Sen gerekeni yap gerisini Yaradana bırak

Canım üzülme o 6 kilo doğumdan sonra inşallah çok çabuk yok olacaklardır
Doğumdan sonra hemen bizimle birlikte kaldığın yerden devam ediyorsun ve hep birlikte fıstık gibi oluyoruz

Neyse canım sana doyum olmaz ama benim çıkmam lazım

Telefonuma kontür alayım sonrada şu epilasyon yaptırdığım hastaneye bir uğramam lazım tekrar bakacaklar kıllara devamında nasıl ve ne zaman tedavi olacağıma karar vericeğiz
Baya inceldi kıllar ama sanki yanaklarıma doğru hafif bir kararma oldu gibime geldi ( görünmeyen kıllar görünür oldu )
Gidip hatunu bir kalaylıyayımda ordan spora gideyim

Akşam görüşürüz nasılsa

Kocaman öpüyorum seni güzelim

TUANAAAAAAAAAAA nerelerdesinn kuzummmmmmmmm...okuyup okuyup çıkıyorsunnnnn...kilocuklarr ne durumdaaaaaaaaaaaaa.....

canım yhhaaaaa inşallah ömrumuz varsa oyle olacak yhaa dıyetısyenne çok gıttım ben kendı yontemlerımle daha ıyı zayıflıorum benım sorun formumu korumada kac defa 15 20 kılo verdım ama gerı aldım pko ılletı yuzunden inşallah doğurunca katılcam sızlere hedef 65 olcak ıdeal kılom 63

ahhh cecommm sen ne bal bal konusuyosun fıstık gıbı olcazzzzz tamammm doumdan sora beraberız ınsallahhhh

aynıı bennnn....şimdi tedavi diyorum ama kilo almamamda lazımm...inşallah bebişlerimizi kucagımıza alır sonra yine veririz kiloları bidahada almayızzz....

evett kızlarrrrrrr......kahvaltımı yazmıştımm...

öğlen kıvırcıkları yıkadım doğradım bir avuc bulguruda ısladımm acık salça nar eşkisi yogurdum ve kıvırcıkla karıştırdım...inanılmazz tok tutuyor bulgur beniiii....

akşamda tavuklu patate s yedim..aşagıdan kurufasulye gelmişti acıkda ondann...

sonrada soda + şekersiz limonata denen seyi karıştırdım içtimm...

bakalım sabaha tartı varr....bu ara glukofen banamısın demiyorr...vücut alıştı galibaaa...

aynıı bennnn....şimdi tedavi diyorum ama kilo almamamda lazımm...inşallah bebişlerimizi kucagımıza alır sonra yine veririz kiloları bidahada almayızzz....
aminnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnn peki waw cığım sen glifor ya da metformin ılacı kullanıo musun çok etkılı oluyo metabolıznmayı hızlandırıyo ayrıcaaaaaaa pis pko nu vermıs olduuu ınsulın dırencını azaltıo

evet canım 2 yılı geçtii kullanıyorumm...tatlı krizlerimi o engelliyorrr.. ben ilaçsız adet olammıyorumm..adet olmak içinde tarlusal kullanıyorumm...bakalım dr da ne ilaçlar verecekk...

yaww başlıcam başlıcam diyormda güveneceğim ve gidecegim bi dr yok ortada ona çıldırıyorumm...istanbul anadolu yakasında oturuyorum dr arıyorum ama bulamadım..gittiklerimse tam ilgilenmedi..özele gittiğim halde..

ben kullandm 8 kilo verdim iki ayda günde bir doz aldığım halde ...... şimdi bugün yani iki doza çıkarttım ve bugün tekrar spor diyete başladım 9lu cayda alacğıım araştırdım baya faydasını gören çok .....

evet iştah kesiyor ishal ve bulantı dışında herşey güzel ........

selam waw diğer topikte de gördüm seni bende pkoluyum 90 dan 83 e indim metformin ve spor sayesinde salata ve lifli yiyecek diyetine girdim bugünden itibaren .... sen kaç ayda kaç kilo verdin canım ...... nasıl başarıyorsun benim 20 kilo vermem gerek .......
hormonlarım norml hsg röntgenim normal çıktı tek engelim kilom hamiş kalmam için ....

ben ıkı yıldır evlıyım pko yuzunden çocuıum olmaz hemen dıye çalışmalara hemen başladık 6 ay olmadı baktık olmuyo drlara gıttık bı bucuk yıldır o kadar tedavı dr surecı gecırdım kı bu bebişte tedavımı kendım yaptım

ishal varsaaa çok sıvı tüket bide bı keresınde bana dıyetısyenım su şişesi elınden dusmesın demıstı şimdi bende elımden dusurmuom ıkı aydır hıc kılo almadım

canımmm ben burda verdimm kiloyuu diyetisene felann gitmedimm..burda arkadaşlarda yapacagımız diyetlere kara verdikk...iddalaştıkk..ve inatlaştıkk..haftada birde tatıldık böle yarışa yarışa verdim kiloları..ahh bide spor yapabilseydimmm dahada güzel olurdu amabi onu yapamadımm...

bende hsg çekildim şükür iyi...glukofenide 2 yıla geçgin kullanıyorum bakalım hakkımızda hayırlısı...bizler burda kilo vermeye devam ediyoruz sende bize katıl diyete başla istersenn...yarın tartı günümüzzz

nasip kısmet işte bazına rabbim hemen verir bazısına seneler sonra aylar sonra ........... bebişte tedavimi kendim yaptım demişşsin neler yaptın paylaşır mısın ????????

hımmmm anladım canım katılırım tabi ki neden olmasın .... spor yapmadın mı spor yapmadan o kadr kiloyu nasıl verdiiiiiiiiiinnnn maşallah güzel vermişsin vallahi sporsuz ben zayıflayabilmek için koşu bandı aldım valla yarın koşu bandına başlıyorum ozama bugün buradayım diye koşamadım neyse hayırlısı beni de aranıza alırsanız sevinirim canım ....kilom 83

o nasıll olduu yawww...ne tedavileri gördünn ???? bende klomen le tedavi oldum sonra kendi haline bırak takma gelir dediler 4 yıldır kendi haline bıraktım takmadım ama tık yok: ) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…