Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

arkadaşım sana yani eşine şiddetle HARNUP PEKMEZİni tavsiye ediyorum..araştır istersen..yarar görenler var sperm sayısını artırıyor ama doğalı olsun

canım korkmaaa...siz elinizden geleni yapınn eger nasipde varsa bütün imkansızlıklara rağmen oluyorr..ama yoksa biraz zorlanıyor insan...bende 4.5 yıllık evliyim bak yok bebişşş ..elimzden geleni yapalım sonrasına razı olalımm...allah gönlümüze serinlik versinn..kolay değill...

kaç kilosun??kilo probleminde varmıı?? ikiniz aynı anda tedaviye başlarsınızzz...allahın izniyle bebişiniz gelirr sizeee...

üzülme sakınaa..teknoloji çook ilerledii..eşine tedavi vardırr o onlara dikkat etsin...senden yumoşlarını takip ettir aşılama yada tüp bebek yaparsınız vaktide gelince olur inşallahh....

tedaviye başlayacamısınnızz ?? bizde başlayacagız inşallah önümüzdeki ay..15 gün felan sonraa...bende heycanlıyım..bakalım eşimin sonuçları nasıl çıkacakk...allah yardımcımız olsun...
[/QUOTE]

arkadaşlar cvplarnz için tşklr harnup pekmezini eşim çok kullandı bu arada eşimin sperm sayısı gayet normal ama hareketsiz yani ölü onun için ne yapıcağımı bilmiyorum allah yardımcımız olsun inş

akşam yemeğimi yedim kızlarr saat 7 gibii....

patlıcam yemeğii..
2 kasık makarna..
cacıkk...
ve kendimden bile gizli gizli yediğim bi kaç lokma ekmek....

akşam dışarı çıktık...max donduma yedim..

şimdide yarım bardak limonata şekersiz sodayla beraber..acık tadı vardı limonatanı n ama güzeldii..sıcaklarda iyi geliyorr..

[sıze=3]günaydıııın hayırlı sabahlaaaarrr çıtırlaaaarrrr[/sıze]

[sıze=3]gününüz güzel,[/sıze]

[sıze=3]hayırlı ve bereketli geçsin inşalllahh...[/sıze]

Eklentiler

• $images (12).jpg
    15,7 KB · Görüntüleme: 33
Niye eklenti olarak attı bu resimleri yaaa
neyse bu sabah tartıldım ve sinir oldum + 700 gr gelmiş bugünde davetteyim artık cumaya kadar dengeleyeceğiz..

waw ceconun dediği gibi ayda bir ölçülelim..cuma başlayalım ama mezure almam lazım..herkes kilosunu yazarken yanına ölçülerini de yazsın tablonun yanına eklersin zor olmaz canım yaa

kizlar hayirli sabahlarrrr..
kusuruma bakmqyin ugrayamiyorum kac gundur hem ben cok halsizim hemde hastane isleriyle ugrastik moralimiz pek yok . gelinimiz hamile 5,5aylik ve birhaftayi geckindir hastanede annemde yaninda mecbur ... cocugun dusuk tehlikesi vardi devamli kanama geliyordu yengemden en son bebegin suyuda bosalmis ve doktor kalbi durunca suni sanciyla dogum yaptiririz demis. gecen gun hic hareket etmeyen bebis dun hareketlenmis doktor ultrasondan bakinca kalbi atiyor hala yasiyor demis ve umut yok cunku suyu nerdeyse tamamen bosalmis. ama doktor ben kalbi atarken hicbisey yapamam bu bevege demis. bizimkilerde bu sabah taburcu olup eve geliyorlar. noolacak dedim yengeme o da hergun saglik ocaginda yada acilde kalbini dinletecegiz kalbi durursa doktora gidecegiz durmazsa bisey yapmiyacagiz felan dedi. kac gundur hastane ortami mahvetmis onlari da. annem zaten seker hastasi nasil dayandi kuzum hastane ortamina... bende cok halsizim bu aralar. dun ilcede doktora gideyim dedim izinliymis. hem yengemin yanina gidicem nasilsa diye il merkezinde devlet hastanesine gittim. doktora anlattim vajinal ultrasonla bakalim dedi bakmisken smear testide yapalim dedi heleki korktugum kadar pahali degildi muayene ultrason smear felan. neyse korkodanmi gerginliktenmi kendimi acayip kasmisim hala bacaklarim sizliyo. smear i aldi doktor arkasindan ultrasonla bakti normal kist olusmustur diye korktum yokmus sukur. ama sag yumurtalikta pko gorunuyor solda da yeni olusuyor gibi felan dedi. seker hapi hakkinda bildiklerimi soyledim ne dersiniz dedim kesinlikle tavsiye ederim dedi ama adetin 3.gunu gel hormon tahlillerini yapalim dedi ona gore tedavi yapalim dedi. bende acikca dedim kayserode bi doktorum var ona da gozukmem lazim ikinizinde tedavisi ayni olursa size devam ederim dedim. cunku ben kayserideki doktora daha cok guveniyorum. doktora bunu soylemedim ama doktor cikmadan bisey yazdi infolic sase idi galiba ismi. sabah iki aksam iki tane suya karistirip ic dedi. bi zarari olmaz demi dedim yok olmaz ama yumurtalarina faydasi olur dedi. eczacima siparis ettim gelecek bakalim. doktor guler yuzlu gayet ilgileniyor hastalarla da. maasallah. ogleye kadar diger bayan doktorlar 2ser3er hasta birden alip hepsine birden bakiyprlar 30-40hastaya bakmislardir. benim gittigim erkekti ve bi hastayla en az 5dk felan olmakla birlikte baya ilgileniyor sagolsun. ALLAH im hakkimiDazda hayirlisini versin insaallah... aminnn... ha esimede dedim ne yani bir ay sonrayami kaldi diyo. napabilirim dedim tahlil yapmadan tedaviye baslayamazmis. seker ilacina baslasaydin dedi bende obur doktoruma sormadan baslamam dedim. iyi telefon acta sor diyo. la havle dedim askim bi hormon testleri ciksin ona gore hemen o doktoroda gidip baslarim ilaclara sen merak etme dedim.. biraz keyfi kacti gibi ama elimden ne gelirki. bi taraftanda huh dedim en azindan bir ay kimse bana bisey demez umarim

kizlar bu arada yediklerime elimden geldigince dikkat etmeye calisiyorum kan sekerim dusmedigi surece...

insaallah bu cuma ya kirilma noktam olan 97,1 i kiracagim kizlar.... 96larda gelecegim insaallah bi aksilik olmazsa. seker ilacina da baslayinca daha da guzel gider insaallah kilolarim...

sanada günaydınnnncanımm..sayfayı renklendirmişsinn ne güzelll....

valla kilo bildirimini zor yapıyor herkezzz ölçüleri yaparlarmı bilmiyorummm..bu listeyi zor pylaşıyorum o yüzden söz veremicemm..ama kolay iş ben yaparım diyorsan..paylaşan olursa ölçü paylaşmaya bende varımmm...

inşallah canımm...inan tedaviye başlamadan 1 kilo 1 kilodur verelim yararımızaa...emin ol şeker ilacına başladığında hızla 6..7 kilo daha vereceksinnn...

dr gitmişsin çokk iyi yapmışsınn..sana verdiğişu infolik son zamanlarda duyar oldummm.. amane için verildiğini tam anlayamaımm...folik asit içerikli sanırım...ama amacı ney...adet düzenleyici mi ?? bişi dedimi dr sana ilaçla ilgilii...

valla eniştede istiyor demekki tedaviye başlamanııı..hakkınızda hayırlısı olsun önümüzdeki adet dönemi ver tahlillerini muhakkak..o zaman glukofenede başlarsınnn..hakkımızda herşeyin hayırlısıı....

yengen içinddeeallahdan şifa diliyorummm...neler duyuyoruzz yaa okuyunca şook oldummm...rabbim şifasını versin inşallahh...

kızlarrrr kahvaltımı daha yenii yaptımmm....domates salatası bi kapp...yanınada bir bardak ayran 1 dilim ekmek....tek zararım ekmek beyaazz ekmektiiii...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Gezenti Ceco geldi hanımmmmmmmmmmm :122: :122: :122:

Sabahın 7sinde uyandım hemen yarım saat içinde hazırlanıp hastaneye gittim
Kan tahlili aç karnına yapılır diye tabi ne su içebildim nede yemek yedim Normalde saat 8de muayeneye başlaması gereken doktor lütfedip 08:40da geldi ki hesapta ben 08:30da muayene olacaktım
Adamı zaten bir gördüm yanımdaki bayana bile dedim bunun kendine hayrı yok bana nasıl olsun diye
Gerçektende tahmin ettiğim gibi bir adammış
Adama hormonlarıma baktırmak istiyorum dedim ona ben karar veririm niye hormon testi istiyorsun ki dedi
Başladım saymaya işte kıllanma, yok adet düzensizliği, kilo verememe falan diye adam demezmi nerende kıl çıkıyor sırtındamı diye ay zor tuttum kendimi yok totoşumda dememek için tövbe yarabbim yok doktor bey yüzümde ve göğsümde de hafif var dedim ( tahlili kesin istesin diye onuda söylemek zorunda kaldım ki yalan da değil var yani )

Dönüşte Spor salonuma uğradım kızımın yüzme kayıdı için onunda kan ve idrar tahlilini yaptırmak için
Onuda aradan çıkardığım iyi oldu eve uğrayıp bir 10 dakika bile durmadan direk kız kardeşime geçtim onunla pazara çıkmak için Baya bir dolaştık ( spor sayılır ) ve bir sürü yeşillik aldım
Bol bol salata yeniyor nasılsa evde birde bir kaç gün sadece sebze yapayım istiyorum bağırsakları bir rahatlatayım

Daha eve geleli 2 saat oldu tabi ancak aldıklarımı yerleştirip mutfağı biraz toparladım
Şimdide mutfağa gireceğim ama akşam kesin damlarım yine

Umarım herkesin günü güzel geçmiştir

Canım sen dua et inşallah Yaradan sanada nasip edecektir ....Aminnnnn
Bizim bütün dualarımız sizlerle

Çok çok geçmiş olsun
Rabbim sabırlar versin canım inşallah düşündüğünüz gibi kötü olmazda şifa bulur kuzuda iyileşir zamanı gelince sağlıklı doğar
İnşallah hayırlı haberler verirsin .... Aminnnnn

slm kızlarr...hiç ama hiçç iyi değiliimmm...içim çok kötüü yüreğimm çokk kötüü...

sosyal sitelerdeki paylaşımlardan suriede zehirlenen çocukların videolarını görüyorum sabahtan beriii..onların orda öle can vermesii...ben bitirdiii...bittim bittimm...elimden hiçbişi gelmemeside bitirdi beniii...yüreğim paramparçaaa...ALLAHIMM SEN YARDIM ET ONLARAA...demekten başka birşey gelmiyor elimdenn...

Selamün Aleykümmmmm

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
Ay Allah şu doktordan razı olsun gece uykusuzluğum için verdiği ilaç müthiş birşeymiş
Kaç senedir uyku sandığım şey uyku değilmiş meğer Derin bir şekilde uyuyunca sabahları çok dinç uyanıyorum
Hemen şimdi kahvaltımıda edip ev işlerine girişiyorum

Öğleden sonrada kendimi Spor salonuna atıyorum tabi o zamana kadar yine damlarım
Herkese bol eksili bir gün diliyorum kızlarrrrrrrrrr

Bol bol su içmeyi unutmayın

Canım maalesef dua etmekten başka birşey gelmiyor elden
Rabbim inşallah onlarada en kısa zamanda hayırlı olanı nasip ederde biter bu vahşet
Sen ne olur o videoları izleme canım hem etkisinde kalır insan hemde tam herşeyi yoluna girdi kuzu için tedaviye başlıyacakken stresten uzak durmaya çalış hayatım
Sonuçta izlememek umursamamak demek değil sen kendi moralini yüksek tut ve bol bol dua et RAbbi büyük

slmm kızlarrrr....nasılsınızzz...dilerim hekesler iyidirrr...

ceco senin o ilaçdan banad lazımm..sana içme derken ben başlarsam şaşırmaaa...

kızlarr kalktımm canım hiç bişi yemek istemiyorr inanın...şimdi zorla isteksiz bi şekildee bi kase yogurt aldımm...dünden gabak vardı fırınlanmışş onlarıda içine koydum çatalla atıştırdımm...keşke hep böle olsaa...akşamaaa canavarlaşırımm yinee ne yesem ne yesemm diyeeee...

burası pek sessiz bu araaa...inşallah kaçamaklar artmamıştırr....

ŞİRİNEEEEE nereelerdesinnnn??? bu arahiç sesin çıkmıyorrr....

bilmiyorumm cecoo yaaa eşimde izlememe yasak koydu ama içim dayanmıyorrr...o cocukların gazdan etkileninceki hallerii zor nefes alırken 5 yaşındaki çocugun şehadet parmagını kaldırım şehadet getirmesii...yüreğim parça parça olduu...vee yardım edin dercesine feryatlarıı..bide bizimm hiçbirşey yapamayışımızzz...onlarr şehit oldular allah katında en güzel yerdelerr ya ben...ben kendi derdime yanar oldumm..onlar boyun eymeyip allah için öldülerr..bense böle seyretttim..korkuyorumm aynı son bizide bekliyorr...müslüman üskelerin başlarındakilerin hepsi amerikanın ağzına bakıyorr..sıra bizede gelecek diyede korkuyorumm..

offf biçok şeye üzülüyorum iştee...neysee...

sana ilaçlarr iyi gelmişş sevindimm...şifa olsun inşallah...sporada başladın keyfin yerindee...yaglarını karış karış eritsin inşallahh...yarın tartı günü bugün tartıl istersennn...

WAWcığım canım regl mı olucaksın acaba bu ne kaç gündür hem iştahsız hemde halsizsin :26:
Sen bir ara en azından bir şu değerlerine baktırsana Acaba birşey eksikte o yüzdenmi öyle oluyorsun :26:

Valla tedaviye başlamış olsaydın başka bir şüphem olurdu inşallah o günleride en kısa zamanda görürüz Aminnnnnnnnnnnnn

ayyy benim edavide sonraki halimi ben bile düşünemiyorummm.. direk paronaya olurumm :) :) eşime allah sabır versinn...

ayyy bende bil halsizlikk mi var neee :) :) ayyy canım sanki şunu istiyorrr....anammmmm kendimden korktum şimdi bölee düşününce...bide allah nasip ederde hamile kaldığımı düşünnn yandınızz kızımm sizde yandınızzz....

sevgili waw öncelıkle gecmıs olsun dıorum veeeeeeeee o kıloyu nasıl verdınnnnn o kadarrr kaç ayda verdınnn ne yaptın da verdınnn

sevgili waw öncelıkle gecmıs olsun dıorum veeeeeeeee o kıloyu nasıl verdınnnnn o kadarrr kaç ayda verdınnn ne yaptın da verdınnn

çok sağoll...ben seni biyerden anımsıyorumm ama nerden..beyaz tavşanımmm:44::44:

ben uzun zamanda verdim arkadaşım...dengeli beslenmeyle verdimm...ilk 5 ay süper kilo verdimm...sonra durdu...yine bi atakla..5 kilo daha..sonra yine durdu...sonra yine bi atak bi 5 kilo daha....ben de pko diye bi rahatsızlık var şeker direncide oluşuyor oda kilo vermemi yavaşlatıyor..
onun içinde glukofen kulandım bildiğimiz şeker ilaçları onunda etkisi oldu....sen kaç kilosun şuanda...bana bunu sorunca bende kilonu merak ettimm...şimdi hamilesin gerçi..rabbim kucagına almayıda nasip etsinn....

Kız sen o müjdeyi bize ver biz yanmaya razı oluruz
Enişte desen bizden beter hale gelecektir Artık pervaneye döner adamcağız bence

Kışlık düşünmezsin kuzucuğa hepimiz birer hırka örsek iki kış rahat eder kuzu yazlık cicilerde alır teteleri yollar ona yeterki bir gelsin sıpa

ayyyyy cecomm inşallahhhh....inan başlama kararı aldık ama ikimizinde içi içini yiyorr...önümüzz koca bi meçhull...eşim dün ağzının içinde ekimemi ertelesek dedii...bende öle düşünüyordum ama...yok yokk dedimm başlamasakda eylülde bi gidelim dedim...yoksa bize kalırsa biz bi kıpırdayıp gidemicezz...değişik bi duyguu..öyle ağır bi yükki rabbim kimseye yaşatmasınn...şimdi ilaç iç bekle dr git varmı bi kıpırtı yumurta gleişti gelişmedii..çatladımı çatlamadımıçççtuttumu tutadımıı...ooyyyyyyyy neyse...hepsi halolucak allahın izniyleeeeeeeeee...... düşünmicemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…