Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

selamun aleykum kizlar insaallah herkesin keyfi yerindedir...
cecommm gozun aydinnn..cadin geldi galiba... basiniz sagolsun canim insaallah o genclerin yolu acik olur...

kizlar desteginiz icin tesekkurler ALLAH im razi olsun. ogleye kadar kivrandim yatakta. sonrada evde salak gibi dolandim tv izledim. samimi arkadasim aradi onunla dertlestik... kiz diyoki hergun bebis deneyin hatta 2-3kere belki bebis olur diyo. tabi bilmiyoki vajinismus atlattigimi filan... bazen hala korktugumu... herneyse...

sanki biraz toparlandim gibi.. dedim esime bi yemek yapiyim dolapta kiyma vardi cikardim aklima ilk kurdan kebabi geldi halbuki hic yapmadim baktim biraz netten. kpftesini hazirladim top top. patlicanini da dilimleyip tuzlu suya biraktim... bakiyim insaallah becerebilirim. esim pilavi cok sever bide pilav corba yaparim galiba...

kizlar gozlerim hala sis galiba ne yapsamki... sisi inse bile hala icin icin agliyorum arada... utaniyorum kendimden heybetime bakiyom bide caresizve aglafigima...

ALLAH im icimi ferahlat nolur...
aminnn...

kizlarrrrr kurdani olan varmiiiii otlaklaniyimmmmm

canım dua ettim senin için de inşallah sakinlik gelecektir kalbinee
vaji felan yok lütfenn aklından çıkart onu uzun zaman oldu o gittiii sen artık sağlıklı bir kadınsın lütfen buna odaklan canım

gözlerin için patates ya da papatya çayı ya da salatalık
yani bunlardan hangisi olursa iyi geliyorr
maşallah hamaratsın seninki gelince bayılacak muhteşem yemeklerine desene ...

amin canım iyi dilkelerin için teşekkür ederim.
özlede yapılacak canım 750 kağaat bayıliciiz

Selamun aleykum.:) mobilden girdigim için hepsini okumak zor.kendim için yazdıklarınızi okudum. Soyle soyleyeyim sağlık durumunu , benim küçükken hormon bozuklugum varmış. Erken yaslanr demişler.elhamdulillah olmadi tabi. Ama bozukluk devam etti ara ara. Hiç zayıf bi çocuk olamadim zaten 7yasimdan itibaren hep kiloluydum. Şimdi de yine hormon bozuklugu var ve bana bi kaç ayda bi. Bi ilac yapılackms sanırım.iki ay önce yaptirdik. Bir saat falan süren bi seydi. Sonucu ben almaya gitmedm. Ve bana soylemek istemediler ben zorladm.kilo almam zayiflamam diğer insanlardan farkliymis yani hızlı alp yavaş vermeve bende anemi var. . . O da sürekli kan sekerim düşüyor ve tatlı istiyorum. İlaç kullanmam gerekiyor kullanmıyorum. İlaç da iştah açıyor. Boylece kaldim ortada :))

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Sonunda gelebildim :122: :122:
Şükür kızıma kavuştum
Havaalanında küçük kuzum ablasını görünce aaaaa beyzacığımmmmm ablacığım gelmiş diye koştu o an çok zor tuttum kendimi ( sulugöz ceco ) Sonra tabi malum eşimin amcasının cenazesi için havaalanından direk köye gitmek için yola çıktık ve abla kardeş arabada bol bol hasret giderdiler
Ufaklık araba koltuğunda bağlı olduğundan pek hareket edemeyince ablasını kendine çekip dizine yatırmış ve seni çot özledim, çot seviyorum bak sakın bir daha gitme tamammı diye öpüp durdu
O manzara gerçekten görülmeye değerdi

Havaalanına gitmeden evvel cenaze evine gidip cenazeyi karşıladık ve hakkımızı helal edip direk havaalanına gitmiştik zaten. Köye giderken eşimin büyük halası aradı tabi eşim kullandığı için telefonu bana uzattı kızım ( ona hoşgeldin falan dedikten sonra )
Keşke hiç almasaydım telefonu elime Eşimin halası köye gidiyormusunuz diye sordu bende doğal olarak evet halacığım dedim ve ondan sonra kadın bana bir saydı yok işte o gelin ( ölenin eşi ) size madalya takacak birde kına yakın hep birlikte biryerlerinize diyip suratıma daha ben birşey diyemeden telefonu kapattı
İnanılmaz sinirlerim bozuldu zor tuttum kendimi ağlamamak için ve acıkcası üzüldüm bu neyin kini böyle diye :26: Eşim tabi beni öyle telefondan sonra donuk görünce hayırdır ne dedi halam diye sorunca anlattım oda boşver üzerine alınma onlar üzüntülerinden öyle demişlerdir yoksa biliyorsun seni çok seviyorlar dedi ama ister istemez kafama şu ana kadar takıldı
Kimseye birşey demedim vardığımızda sadece o halanın oğlunu ( bizde devamlı yatıya kalan ) yanıma çağırıp durumu anlattım ve şok olduğumu söyledim. O bile saçmalıyor yaa sen boşver annemi dedi

Meğer olay başkaymış; Ölen amcanın karısı ( çibanın başı aslında çünkü bütün sülaleyi birbirine katıp ana oğlu bile sağlığında birbirine düşman etmişti attığı iftiralarla ) ölüm haberini eşimin diğer amcasına verirken görümcelerimi asla sokmayacağım o cenazeye sakın gelmesinler rezillik çıkartırım demiş Ulan kocan ölmüş sen daha neyin kavgasındasın diyememiş amcası tabi o an üzüntüden ama mecbur kardeşlerine ölüm haberini verip gelinin mesajınıda iletmiş hani gelipte rezillik yaşamayın diye. Zaten ikiside şehir dışındalar şu an. Adamcağız ölmeden evvelde gidip görmek istemişlerdi rahmetliyi ama adamı kadın nasıl senelerce zehirlediyse söylediklerinle adam ölüceğine yakın bile olsa kesinlikle gelmesinler istemiyorum demiş Bunlarda hem uzak hemde dışlanmış gibi olunca patlayacak yer arıyorlardı üzüntüden diyor eşim ama bu bana olmamalıydı yinede
Eşim boşver kafana takma bir kaç gün sonra arar ben konuşurum halamla eminim çok pişman olmuştur ama üzüntüden onuda kabul etmek istemez şimdi diyor :26:
Aslında ne kadar acı bir kadın bütün sülaleyi ayırdı üstelik halalar ölüm haberini aldıklarında hüngür hüngür ağlayıp diğer abilerine bizim yerimizede hakkını helal et bizim açımızdan kat kat helal olsun diye ağlamışlar
Çocuklara baktım da cenaze arabası kapı önündeyken ağlamaklıydılar ama köye gidip adamcağızı gömdükten iki dakika sonra arkadaşlarıyla gülüşmeler ellerinde sigara köy meydanında dolaşmalar bukadar mı basit herşey yaaa....
Ufak oğlu daha cenaze gömüldü hemen 10 dakika sonra istanbula dönen belediyenin tahsis ettiği otobüse binip gitti ...

O an kendimi düşündüm eşimi düşündüm bizim evlatlarımızda acaba bizlere birşey olduğunda bukadar soğukmu davranacaklar Gömdük bitti hadi eyvallahmı diyecekler
Yahu ben el olduğum halde çok kötü oldum sonuçta giden bir can üstelik babaları ( ama sağlığında bile adam yerine koymamışlar ki öldükten sonra niye koysunlar )
Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnnnnnnnnn
Arkamızdan hayır duası eden evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin güzel Allahım...Aminnnnnnnn

Kusura bakmayın sizinde içinizi şişirdim belki biraz ama gerçekten kafaya takılmayacak gibi değil olanlar

şükürr bindi dimi ucugaaa...anamm şu kız bi gelsee ben bile rahat edicemmmm....ayy bi fırsatım olaydıda anlatabileydim senin kızına ona olan sevginizi özzleminizii...rabbim ayırmasın sizii..

Aminnnnnnn canım inşallah Rabbim hepinize kuzular nasip eder ve hiç birimizi kuzularımızdan ayırmaz ...Aminnnnnnnnnnn
Bu arada senin nezninde tüm baş sağlığı dileyen arkadaşlara çok ama çok teşekkür ederim iyiki varsınız ve iyiki sizleri tanımışım
Rabbim sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler versin hepinizede yaşlı birer tonton teyze olduğunuzda bütün torunlarınız etrafınıza dizilir ve sizlerden hikayeler dinlerler sizlerde KKdaki zayıflama maceramızı anlatırsınız Aminnnnnnnnnnn

Ayrica bi çok test vb yapıldı. . . Ultrason falan...

Canım doktor ilaç verdiyse onu mutlaka düzenli olarak kullan
Maalesef çoğumuzun kaderi seninkiyle aynı hızlı alıp yavaş vermek ama inşallah birbirimize destek olup bunuda başaracağız
Aminnnnnnnnnnnnn

varr kuzumm var bizde kurdann....

nasıl oldu kız kurdan kebabınn..yediniz yemeklerii yoksun ortalardaa...

canım arkadaşın doğru demiş..sık sık denemen lazımm vaji yide hiç getirme bile aklına bitti gitti oo....şimdi bebiş gelecek hep onu düşünnn..

alla alla o nasıl bişimiş öyle yaa rabbimm şifa versinn...sen ilaçlarını ihmal etmee...ve sana dediğim ilacı dr her kimse ona sorr...kadın doğuma gidersen ona sor..hormonlarınla ilgilenene gidersende ona sor...diyet için testek almak istiorum glukofen yazabilirmisinizdiye sorr..uygun görürlerse yazarlarr...ve burada diyete başla sen...emin ol faydasını görürsünn..mesela iftarda neler yedin yaz bize..sahurda neler yedin yazz...

cecomm kızına kavusmussunn gözünaydınn....cenazeyide gömmüşsünüz allah sabır versin geride kalanlaraa...

valla anlattıklarına benbile üzüldümm...şansına küs top sendepatlamışşş teli enişte açaydı ona patlıcakmışş..ama anlattıklarına göre halalarda üzüntüden öle demiştir zaman geçince anlayacaktır oda telaafi edecektirr..

bizim çocuklarımız öyle olmaz inşallahh..temennimm o..biz öyle olmazsak onlarda olmaz inşallahh...

sizz bugece bi hasret giderinn ev tam tekmill huzurlu bi gece geçirirsinizz eminimm...

bu akşam yediklerimi yazımm...yogurt çorbası yapmıştım ve dünden kalan kuru fasulye ve yeşil fasulye vardı acıkda...

1kaseçorba...
4 kasık kurufasulye
2 kasık yesşil fasulye..
2 dilim karpuz
acıkda kavun...
1 kaşık irmik helvası...

helvayı çok severim ama hep midemi yakarr...gecen ankaraya gittiğimde büyük eltim yaptı irmiği yagsız kavurdu rengi dönünce sıvı yag ekledi..şerbetide sütle yaptı bendeöle yaptım çok güzel oldu tavsiye ederimm...

1 s.bardagı irmiğikavurdumm..rengi olunca 1 kasık sıvıyag döktümm baya bi diyt oldu bu...1.5 su bardagı süt..yarım bardak su bir bardaktan az toz şekeri kenarda erittim ve döktüm irmiğin üstüne kısdım altını çekincede yedim..ilk defa yaptım ölçüler kafadan ölcüler ama harika oldu ve yagsız..yagla kavurmadığım için yagda irmikde yanmadı ve midemide yakmadı..yarı ölcülerle deneyebilirsiniz begenirseniz tekrar yaparsınız :)

küçük kase leblebi ve bi kaç hurma yedim belki sahurda bişi yememm bilmiyorumm...

amin canım iyi dilkelerin için teşekkür ederim.
özlede yapılacak canım 750 kağaat bayıliciiz

Hayırlısı ile gelsin bebiştee onun bezine pahabiçilemez
ilaçları devlet karşılıyor a hamdüsenalar olsun öyleyse

cecom g
kuzuların kavuşmasını çok güzel tasvir etmişsin hhehe ay çot şirin

Allah kalanlarınıza ömürler versin
kadın üzüntüden saçmalamış tatlım sen takmaa
zor bi sınav olmuş senin için de doğrusu ben de üzüldüm evlatlarımız inşallah hayırlı olur bizlere

ohh maşallah waw az kaldı hedefine kavuşmana ayy ben de dönebilsem o kilolarımaa inşallahh hayırlısıyla
menü muhteşem görünüyor
helva sütlü muhteşem oluyor ellerine sağlık

ben
1 sahanda yumurta
2 dilim kepekli ekmek
1 büyük domates ve salatalık
3 zeytin
1 büyük tarçınlı çay
3 dilim kavun yarım muz ( cıs ama hayret canım muz istedi )
1 incir 5 badem 5 fındık daha ne olsun çok şükür

arkadaslar selamun aleykum...
dualariniz icin ALLAH im hepinizden razi olsun...

dun iftara son 10dk kala yetistirdim yemekleri ama esim icin okadarda onemli olmadi kurdan kebabim... cunku kurdanim yoktu
esim bazen bazi seyleri yiyemiyor... eserikli ama ALLAH var yemekte citi cikmadi yemegin sonuna dogru ben farkettim patlicanlari yiyemiyormusun dedim. masum masum yok yiyemiyorum yumusak olmus dedi... bende kalanlarin hepsini patlicanlarin icinden kofteleri cikarip onune koydum. zaten biraz tahmin ettigim icin bikactane kofte kizartip onune koymustum. ama hic sesi cikmayisi hosuma gitti... neyse yapmam bi daha bende. zaten tepsiye patates de dizmistim onlarida yedi sukur...

neyse yemegi yedik bi saat kadar sonra bi kahve yapti sagolsun ictik beraber. ben orguye vurdugum icin kendimi baska cekyattaydim. bazen bunalim orguyu yere koyup uzaniyordum elimi arkaya dogru esnetirken elime dokundu okadar acayip oldumki ama yok dedim oyle hemen yelkenleri indirmedim... tv izlerken filan biraz filmlere filan yorum yaptik vs... bi ara ayni cekyata ayak ucuna oturup orguye devam ettim o ara da elini ayagima felan koydu... dedim bu konusmayacak ama davranislariyla belli ediyo artik duzelmemiiz gerektigini... neyse sahuru yaptik yardimci olur sagolsun... en son yattik baktim sarildi simsiki bi hosuma gitti ki... ALLAH razi olsun... insan esiyle kus kalmamali zaten sukur konusuyoruz artik... hepinizden ALLAH razi olsun...

hehe çok şükür geçmiş gitmiş hehe çocuk gibiler yaaa bu erkeklerrr
işte biz yelkenleri hemen indirmeyince nasılda kuzu oluyolar tanıdık sahneler Aykurtcum çok güzelsiniz sizde maşallahhh s

canımm seninde maşallahınn varrrr..menün harikaaa...sana bişi diyimmii çizelgeyi görünce ben bile inanamıyorum..ama sende ulaşacaksın bu kilolaraa sadece yılmamak gerekiyorrr...glukofeninide içç..ramazan bitiminde sporada başlarız inşallahhhh...

oohhh çokkk şükürrr..allah bozmasınnnn...hep böle kumrular gibi olun...gerçekten insanın eşiylearası bozuk olunca bi garip oluyorr hele ki o bekleyişlerimizz yokmu..konuşacakmıı bakacakmı hele hele yatınca sarılacakmııı... :) :) ayyy arada kavga etmek o yüzden güzel oluyorrr...büyük olmamak sartıylaa arada güsell...

yemek güssel olmuş ellerine sağlıkk..

evett kızlarrr garip bi gecenin ardından sizlerleyimmmm....

dün gece her zamanki gibi sahuru bekledikk...sahurda bi kase yoğurt bikaçtanede galete yedik o kadan..akşamki helvadan dolayı sahuru kısdımm...

sahura kadar oturdukk..kaynım tatile gidecekti 6 da havaalanında olacakmış eşim uyursam uyanamam dedii ve sabah 6 ya kadar oturduk...sabah gitti onları bıraktı sonrada işe gitti..ben vurdum kafayı yattım amayazık o hiç uyumadııı...

bugün acık işlerimm varrr..akşama belki dışarı çıkabilirim onlrı halleidim...eşim sabah arabayı muayeneye götürdü gecikti diye tedirgindine zamandır dışarı çıkmaya çekiniyordu artık bahaneside kalmadıı :) :)

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Bu sabah erkenden kızkardeşimle hastaneye gidecekti ama sabah 6da aradığında ya abla sen boşver gelme nasılsa film için randevu vereceklermiş sadece dedi bende hemen kafayı vurduğum gibi yattım uyudum yine
Yoksa o saatte yollara düşecektim ve kuzularıda evde tek bırakacaktım.
Kızkardeşim eşiyle gidip randevuyu almış ( bir ay sonraya vermişler )
Büyük kızım sahura kadar oturunca bu saat oldu hala uyuyor
Eeee bir gece öncesi zaten sabahın 5inde uyanıp havaalanına gitmek için yola çıktılar, uçakta hiç uyumadan gelmiş, havaalanından sonra hemen cenazeye koşturduk sonrada tabi tekrar dünya yol yapıp birde sahura kadar oturunca iyice pestili çıktı kuzunun
O uyanana kadar bir size bakıp sonrada salonu toplayım dedim ( valizlerini boşalttı cadı bir sürü yerleşecek şey var daha )
Sonrada zaten giyinir kızkardeşime geçeriz akşam iftara davetliyiz onlarda

Bu arada cuma günü için eşim annesiyle ablasını iftara davet etmişti ya onun iptal olma ihtimali var
Bu sabah eşime açıkca söyledim kendimi iyi hissetmiyorum valla ne temizlik yapacak halim var nede ablanları ağırlayacak diye eşimde sağ olsun ya ben zaten kesin dememiştim konuşuruz demiştim ablama arar başka güne erteleriz olmadı dedi
Hani sırf iş olsun diye değil gerçekten halim yok tabi onlar ne düşünür Allah bilir ama umurumda değil

Neyse ben şimdilik kaçtım artık gece uğrarım nasılsa sahura kadar oturacağım yine

Çok sağ ol canım
Evet dünden beri bol bol sohbet ediyoruz Bugünde zaten diğer kuzenleriyle bir araya gelicek ( kardeşimin ikizler )

Halası konusunda evet haklısın bencede üzüntüden öyle saydı yoksa gerçekten bir kere bile beni kırmadılar Allah için
İçlerinin çok yandığına eminim Eşim bir kaç gün geçsin ben ararım onları dedi ki eminim pişman olmuştur.
Diğer halasının kızıylada dün gece biraz yazıştıkta ( tabi bu konuyu anlatmadım ona ) o bile eskiden dayısına çok kızarken dünden beri kötü durumda. Biraz teselli verdim bundan sonra çok daha sıkı birbirimize sarılmamız gerektiğini söyledim sonuçta aile olarak zaten bir aradayız devamlı ama bu ölümler oldukca insan daha bir sıkı olmak istiyor

doğum yapınca hemen katılcam aranıza bu pko ne ıllet bısıy çocuk ıstersın olmaz urasır durursun kılo vermek ıstersın olmaz 3 kılo verır beş kılo alırsın AALAH yardımcımız olsun

doğum yapınca hemen katılcam aranıza bu pko ne ıllet bısıy çocuk ıstersın olmaz urasır durursun kılo vermek ıstersın olmaz 3 kılo verır beş kılo alırsın AALAH yardımcımız olsun

Rabbim sağlıklı bir şekilde hayırlı bir evlat kuçağına almayı nasip eder inşallah....Aminnnnnnnn
Eğer sağlıklı ve sık sık az az beslenirsen hamilelikte kilo bile verirsin canım O yüzden hamileliğin tadını çıkar ama kendini salmadan İnşallah doğumdan sonrada çok fazla uğraştıracak bir kilo kalmaz

amınnnnnnn ınşallah zaten bıssuru hormon problemı çıktı bı nda siştim falan neysekı kontrol altına alındı bı sorun yok dr da ole dedı ama ramazan gunu eşim oruc tutuyo ne bılım ole bı terbıye almdım kı ben yanında bişiy yıyemıom ayıp olur ccanı çeker dıye suyu bıle alıom başka tarafa gıdıom içiom ama salmamaya çalışıorum ınsallah bı ay ıcınde bıraz vermem lazım gebelık kılom yuksek cunku en fazla 9 kılo alabılırım

aminn canımm allah hepimizin yarımcısı olsunn...rabbim bebeğini kucagına almayıda nasip etsinn....

sende pkolusun sanırımm tedviyle mi oldu bebiş ??? bide kaç kiloda hamile kaldın....bende bebk düşünüyorum ama dr um kilo ver dedi diye ona yöneldik öncee bakalım acık daha verebilsem tedaviye kadarr..sonra bende başlıcam inşallahh...doğumdan sonra bekleriz seni burayaa..hatta aralardada katılabiliirsin buraya hamile bikaç arkadaşımız varr...

ayyyy elleme kuzuyaa uyusunn kız taaaaaa alamanyalardan geldii...yaww sizin köy nere siz dün gidip geldiniz hemenn bende köye gidicez diyince ahanda ceco yok bi kaç gün diye üzülmüştümm...şükür gidip geldinn...

akşamın güzel geçer inşallahh kardeşinleee....cumayada hayırlısı olsun enişte eminim ertelerrr başka bi günee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…