Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

o ne demekk öylee yaaaa...şimdimi aklına gelmiş evliliğin oturdumu oturmadımı...senin klomen felan kullandığını bilmiyormuydu eşinn??
amann boşverr sen tınlama erkek milletii böle dediğin gibiii sorumluluk duygusunu hemen kaldıramazlarr...oda dediği gibi alırız bikaçgüneee..sen takma hergününü doya doya yaşaa..

Canım benim moralini bozma lütfen ne o düşünceler takıl ne de başka şeylere sen bebişinizi sağlıcakla dünyaya getireceksinn çok güzel olacak her şey inşallah senin için dua ediyorum bende.

ayyyy inşallah görürümmm canımm..hepimizz veririz inşallah kilolarıııı....ben kiloo almayayımm başka bişi istemiyorummm....

inşallahhhhhhhhhhhh

ama sennn nerelerdesinn bende senii özledimmmmmmm....özletme kendinii...yemeklerle aran nasıllll...kilo kaç bi ara kilonuda bildir canım ekleyeyimm...keşke yakın olaydıkdı hep beraber öle sofrada oruç açaydıkk..

waw harika olurduuu hepbirliktee ahhahh
kilom 95.5 dün gördüğüm fakat bazen sabah 96 oluyor çok bir değişme olmadığı için ellemedim 95 8 de durdurdum öylee

kızzz ne utanıcannnn...her duyguyuu yaşaa doyaa doyaaaa....utanma boşverr...diyorum ama bende utnabilirim ama sonra insan alışır heraldee[/QUOTE]
sana katılıyorum canım neden utandı bu kıs bu harika bir duyguu olsa gerek

cecom bu kv varya çok fenaa ama sen onu altedersinn eminimmmmmm
emrivakiler den nefret ediyorum bendeee
bi defa eşim yaptı misafir gelecek yarın diyor bunu taa yatsı zamanı söylüyor ve ben sabah işe gidicem
adam delirtti beni hemen iş dağılımı yaptım lavabo banyo temizlik ona kaldı hahaha çok komikti
ben pasta falan işleriyle uğraştım
misafirimiz geldi baştacı tabi çok güzel de zaman geçirdik misafirimizi geç uğurladık bulaşıkları makineye düzme işini ben aldım o yine lavabo yıkadı salonu düzenledi
dedim ki bak misafir seviyorum ama böyle çok zor değil mi?
sen birkaç gün önceden haberleş ki daha güzel malzemeler alalım temizliği önceden hazırlayalım ve ben misafirime daha güzel ikramlık hazırlayabileyim evimizi kendimizi dengeleyebileyim
enerjim olur hem dedim dinlenmiş oluruz

şimdi bana 1 hafta önceden haber veriyor hahahaa
aman aman Maşallah

kizlar selamun aleykummmmm
herkese hayirli aksamlarrr...
bu aralar pek yazamiyorum ama gece gunduz okuyorum. benim esimde baya alisti buraya bazen kafayi uzatip telden beraber okuyoruz bazen anlatiyorum arkadasin bi kaynanasi var. oburunun bi kayni var vs... ceconun cadilar felan oda alisti

c.tesi arkadasa davetliydik esi ozbek. cok tatli saygili bi kiz. degisik bi yemegi vardi ama baya damaga uygun... kusbasi eti biraz kavurup uzerine domates biber ve kup kup dogranmis patateslerle biraz salcada vardi galiba suluca bi yemek pisiriyo... bi taraftada elde kesilmis uzun makarna pisiriyo yada spagetti. spagettiyi tabaga koyup uzerine de onceki pisirdigi yemegi sos olarak dokuyo... benim damagima uydu hpsuma gitti... esim fazla sulu sevmez o da susuz olursa gayet guzel dedi...

dun de esim izinliydi ve abartisiz aksama kadar yattik. komsum bi gun once misafiri varmis artan yemekleri beraber yesek dedi olur abla yeterki dokulmesin yazik dedik esimle iftara bi gittik arkasina cay sonra okey derken eve gece 1:30da geldik... cok uzakti sanki 2metrecik var aramizda kapi komsum:))
ya biz genc olarak ablayida okeye alistirdik ha... ne kotuyuz. esi nobetciydi... fazla buyuk degiller. onlar 43-44yaslaribdalar biz esimle 28-29uz. kizlari da 17yasinda... hadi okey oynayalim dedik komsu apartmandan bi kiz daha cagirdik ama o kiz gelene kadar komsu ablayi ele gecirdik onla oynadik . maasallah hemen ogrendi. sobra obur arkadas geldi sonra alt komsu amca geldi baya neseliydik ha... sagolsunlar abla abi gibiler hic yalniz birakmiyorlar... evli oldugumu buraya tasininca anladim inanin...

canımm olsunn kiloo almayalımmdaa vermesekde olurr..ama sen yinede dikkat et..ve planlar yap ramazandan sonraya neler yapıcazz diyee..çünkü önümüzde uzun yollar var...bu kilolar ya gidecek yada gidecek başka yol yokk...

maşallah maşallahh...komsularında güsel ama sende güzel bi komsusun bizde bende eşimde uzaylı gibiyizz :) :) 4 yıl oldu ben daha buradan kimseyi bilmemm..değil benden büyükler yaşıtlarımızda var ama uzak dururuz geneldee...

bu akşam nirdesinn iftardaa....

bizde dünü uyuyarak geçirdik arada bi yer değiştirdikk ama paso evdeysik hep...

kızlarr sofrayı hazırladıkkk bekliyoruzz bölee...kurufasulye yaptımm acıkda taze fasulye varr...aşagıdanda pilav getirmiş eşimm..bide cacık yaptıı..bende domates kestim acıkk...aayyy ayyyy susadık acıkda acıktım..canım salatada soğanda yemek istedi ama teravihe gidersek diye vazgeçtimm soydugum soğanı kaldırdım gerii :) :) ama aklım ordaa :) kızz ben kiloo almayan cinstenn olsamm ne yerimmm ne yerimmm anamm anammm...

selam kızlar çarşamba günü aşılama oluyorum
biraz önce çatlatma iğnemi yaptım hayırlısıyla çarşambaya da aşılama oluyorum
Allahın izniyle bebişimiz gelir inşallah

bak şimdiiiiiii...nerelerdesinn kızz sen......ne zaman başladında aşılama oluyorsunn...nerde başladın kaça başladın..klomen mi kullandınn?? iğnemi??yumoş oluştumuu???oluşmuşki çatlama iğnesi kullandınn...kaç kiloyla başladın tedaviyee ilk önce bunlara cevap istiyorum zahmet olmazsaa...sonraa iyi dileklerime geçiyorumm :)

çook sevinidmm...rabbim hayırlı olanı versin inşallahh....insallah zamanı gelmiştirr ve bebişinn sana gelirr...güzel haberlerini bekliyorumm bizi bundan mahrum etmee...bende eylül gibi başlıcam inşallah heycanı sardı şimdideennn...ondan bu kadar meraklı sorular sordum samimiyetine güvenerek..

hemen cevap veriyorum.
önce tarlusal ile adeti söktürdük 3. gün gittik.
klomen başladım sabah akşam 50mg 5 gün içtim.
sonra ilaç bitince yine gittim adetin 7. günü 10mm ve 13 mm 2 yumurtam olmuş.
sonra göbekten iğne yaptım 3 gün.
bugün gittim 17 mm iki tane yumurta olmuş doktor çok beğendi
bugün de çatlatmamı yaptım kendim
çarşamba sabah da aşılama oluyorum
kilom aynı 92 :26:
doktor şu ana kadar ne kaç kilosun dedi ne de beni tarttı hiç sormadı bile
hiç umursamıyor kilolu olmamı

Selamün aleyküm kızlarrrrrr

Sabah bir uyandım içimde bir sıkıntıyla :26: anlatamam kızlar resmen nefes alamıyor gibiydim ve ortada bana göre hiç bir sebep yoktu hatta kendi kendime Rabbim hayırlara çıkarsın sanki kötü birşey olacakmış gibi hissettim :26:
Neticede yanılmadım da maalesef Eşimin evlendiğimizden beri görüşmediği bir amcası vardı ( karısı bütün sülaleyi karıştırmıştı ve o amcasının kendi annesinin ve kardeşlerinin yani eşimin babaannesi ve halaların üzerine saldırmasını sağlamıştı )

Rahmetli KP ölmeden önce bin bir ricayla eşimi arattık bak görsün sonra pişman olur diye ( o zaman onun hastalığı daha ortaya çıkmamıştı ve geziniyordu gayet rahat ) Adama abin bak çok ağır dediğimizde bende hastayım sarımsak yedirin geçer demişti dalga geçer gibi eşimde ondan sonra oda ilerde elden ayaktan düşerse gitmem demişti ve ne dediysem son günlerinde yanına gitmedi
Tabi ölüm haberini alınca ister istemez çok fazla etkilendi ve iki yeğeninin tek başına birşey yapamıyacağını bildiği için cenaze işleri için izin almış :26:
Yarın Cenazeyi köylerine götüreceğiz ( öyle vasiyet etmiş )

Ölüm haberini alınca tabi bu sefer hepimiz dağıldık sonuçta iki tane gencecik evladı kaldı ( ana analık yapmayınca onlarda okadar efendi çocuklarken iyice serseri oldular ama daha biri 18 yaşında diğeri 16 )
Yarın benim büyük kızı havaalanından aldığımız gibi direk ordan köye basıp gidiceğiz mecbur bari son görevimizi yerine getirelim.
Bundan sonra kuzenleri eşimi abi yerine koyup ararmı bilmiyorum ( önceden amcalarını bile aramazlardı sadece ufak olan gelirdi oda harçlık alırım hesabı )
Ölümlü dünya işte kadın herkesi küstürüp uzak tutmasaydı şu an herkes ona koşardı ve bir an olsun yanlız bırakmazdı ama kadının geçmişte işine gelmedi herkesin bir arada olması :26: Rabbim yinede Yardımcısı olsun inşallah ....Aminnnnnnnnn

Anammmmmmm al benimkini vur seninkine be güzelim demekki bu modellerin hepsi aynı
Kız benimkide dün söylendi durdu sonradan ama yine suçunu hatırlatınca yine kediye döndü
Bugün zaten kendimi iyi hissetmiyordum grevde ilan ettim kendimi
Bir tek akşam yemeği birlikte hazırladık
Yarında zaten sabahtan kuaföre gidiceğim kaş aldırmaya dedim bozuldu cenazeye gidiceğiz düğüne değil diye bende ulen bunu güzellik için değil kendim düzgün beceremiyorum diye kuaföre aldırıyorum temizlik bu temizlik dedim iyi kuaförden alırım o zaman seni dedi ve konu kapandı

Valla seninki istediğini anlatsın senin kötü olmadığını herkes biliyor üstelik bukadar yüzsüzlüğede tepkisiz kalınmaz ki
Anam harbi senin adamın verilmiş sadakası varmış eğer benim eşim seninki gibi yapsa yeminle kocayıda, eltiyide kaynıda üst üste koyar üzerlerinde zıplardım herhalde sinirimden
Birde utanmadan evi süsleseydin muhabbeti yapıyor.
Kız Rabbim inşallah sana en kısa zamanda bir kuzu nasip ederde sende o 9 ay boyunca eniştenin emdiği sütü burnundan getirmezsen bir daha gözümüze görünme Hepsinden intikamını inşallah o günden itibaren alacaksın inşallahhhhhhhhhh..... Aminnnnnnnnn
Birde ben sana diyorum ağlamayana meme yok azcık bunalıma girdim havalarına gir, dokunsan ağlayacak modunda dolan emin ol ilk gün tepki vermese bile bir iki gün sonunda aşkım hayırdır diye etrafında pervane olmazsa banada Banu demesinler
Bulmuş senin gibi fıstık hatunu üstelik çıtır daha Allahtan belasınımı istiyor Tövbe tövbe ... Bence yatsın kalksın senin gibi bir eşi olduğu için Allaha dua etsin kimse bukadar sıkıntıya razı gelmez ve toparlayıcı olmaz

Aramıza hoşgeldin canım
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar verir yine eski fıstık gibi günlerimize döneriz inşallahhhhhhhhhhhhhhh
Sakın umutsuzluğa kapılma ve burayı mutlaka fırsat buldukca takip et emin ol aradığın motivasyonun fazlasını bulacaksın

cecoo yaa oku oku bitmiyor sana kitap da az gelir..
takmaaa..[/COLOR]

Valla ben zaten ciddi ciddi bir kitap yazmayı düşünüyorum
Daha evvel yazdığım gençlere göre bir hikayem var zaten ( tabi henüz piyasaya çıkarmak için her hangi bir girişimde bulunmadım sadece bu işden anlayan iki kişiye az okuttum ve bayıldılar inşallah yayınlatabilirimde sizin ilerde çocuklar okur )
Ondan sonrada ilk işim benim KVyi tüm dünyaya tanıtmak eşime diyorum yaz yaz da o kitap piyasaya çıkınca anam seni o güne kadar öldürmediyse emin ol ölümün kesinleşir diyor

Sabır canım Rabbim inşallah sabrının karşılığını sana fazlasıyla verecektir
Gerçekten çok can sıkıcı bir durum :26: Rabbim onlarada eşinede akıl fikir versin inşallah....Aminnnnnnnnnnnnn

Canım Allah kavuştursun sağ sağlim ... Amiiinnnn
Bu arada takma kocanı şimdi ona hayal gibi geliyordur emin ol benim eşimin amcaoğlunun karısı 2 ay sonra doğum yapacak çocuk hala diyorki ya yenge ben nasıl tutacağım kızımı diye hayal gibi inanamıyorum hala diyor

Canım korkma inşallah 3lü haneleri asla görmeyeceksin
Sık sık acıkmalar olduğuna göre sen ilk önce açlık kan şekerine baktır bence en azından doktor glukophage tarzı metformin içeren bir ilaç verir sana ve o sık acıkmaların onunda sayesinde yok olur
Akşamları yatmadan evvel tarçınlı süt kan şekerini dengeliyor ve tatlı ihtiyacını bastırıyor
Aklımıza geldikce yazarız sana nasılsa

Anammmmmmmmm eniştede mi bağımlımız oldu
Kızzzzzz adamcağız benim yaptıklarımı okuyorsa kesin diyordur zavallı ceconun kocası adamcağız ne çekti be diye
Hani erkek dayanışması için benim oyunları ortaya dökmez dimi

Enişteeeeeeeeeeeee valla benim bir kabahatim yok hep benim koca kaşınıyor
Söz senin hatuna taktik vermiyeceğiz
Uslu uslu burada oturup kodu dedi yapacağız

Harika haberler bunlarrrrrr :122: :122: :122:
Rabbim inşallah en kısa zamanda sanada o müjdeyi vermeyi nasip eder ....Aminnnnnnnnnn
Bütün dualarımız seninle

Canım kiloyu dert etme eğer 9 ay boyunca sağlıklı ve sık sık beslenirsen hamile kaldıktan sonra emin ol kilo bile verirsin
Sonuçta önemli olan o dönemi olabildiğince rahat ve huzurlu geçirmen kiloyu nasılsa yine birlikte veririz kuzunun canından önemli değil ya

cecooooooom çook teşekkür ederim gerçekten duaya ihtiyacım var.
biz elimizden geleni yapacağız gerisi rabbime kalıyor.
hayırlısıysa olsun inşallah bakalım.

kiloyu da dert etmedim bu doktorum sayesinde
ama dikkat de ettim almadım en azından

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Bu sabah erkenden uyanmak zorunda kaldım Büyük kızımın yolculuğu maceralı başladı Gitmeden evvel buradaki havaalanındaki pasaport müdürlüğünden dönüşü için bilgi almıştık ama uyuzlar meğer eksik bilgi vermişler tabi benim cadı henüz 12.5 yaşında olduğu için bu kız nereye gidiyor tek başına diye bunu havaalanında tutmuşlar ( hani acaba evdenmi kaçtı hesabı )
Sabah sabah Almanyadaki Havaalanından aradılar bizi böyle böyle bir durum var diye
Tabi izah ettik aslında Anannesiyle dönecektide aksilik oldu diye bu şekilde olmak zorunda kaldı, biz bilgi aldık hesapta ama eksik vermişler
Anannesiyle birlikte seyahat edebilir diye bir yazı yazmıştık ona bizim pasaport fotokopileriyle birlikte bırakmıştık ama tabi yanlız dönme ihtimali olmadığından tek gidebilir dememiştik ayrı bir yazıda
Telefondaki kadın yok sorun değilde teyidini alalım istedik dedi
Şu an Uçağa binmesine çok az kaldı Bir kaç saat sonra kızıma kavuşmuş olacağız inşallah ....Aminnn

Bende iki saat sonra gidip şu tek kaşlarımı ayırtayım çift şeridi tek şeride düşüreyim okadar vahim yani durumum

kizlar duaniza ihtiyacim var psikolojim cok bozuk...

canım benim özellikle ikinci hamileliğimde eşim hiiiçç inanamadı..:44:çocuk doğdu hala aynı..biraz büyüyüp ele avuca gelmeye başlayınca alıştı..hamileliklerimde naz da yapmadım zaten..düşük tehlikem olmasına rağmen..
bende evlenince hemen çocuk yapmama taraftarıyım..bende 2 sene sonra hamile kaldım..ama siz istiyorsanız tabiki hemen de olur..eşin zamanla alışacaktır..
şimdi sende duygusal moddasın..karnında hareketlerini hissetmeye başlayınca gör sen...Rabbimin mucizesi..ama şunu unutma annelik doğuştandır yani fıtraten..babalık sonradan öğrenilir..eşlerimiz zamanla babalığın ne olduğunu anlıyorlar..annenin hakkı bu yüzden daha üstün..

hadi Allah kavuştursun canım..

Hayırlısıyla Rabbim kucağına almayı nasib etsin inş.
isteyen herkese..

hayırdır arkadaşım ne oldu??
Rabbim gönlüne İNŞİRAH versin..

sagol canim icim oyle bunaldiki dun esimle atistik biraz saatlerce gozunun onunden ayrilip kiyi kose agladim... bebek meselesi felan acildi moralim bozuldu ben gebelik testi yapip negatif cikinca hicbi tepki vermiyordu bende patladim... maddi sorunlar felanda ustuste geldi... sinirlerim bosaldi...kendimi ise verdim mutfakti camasirdi utuydu saatlerce ugrastim...
gece bana sarilip yatti sagolsun ama agzini acip konusmuyor buda beni cok uzuyor... sabahta gec kalktim gozlerim davul gibiydi ve dukkani acmaya cesaretim olmadi acmadim dukkani(

maşallahh maşallahhhh....amann herşeyinn böleee güzell devam etsinnn...inşallahh bebişinn sana gelir bu haftaaa...ve hiç ayrılmaz sendennn...bazı dr lar kiloyu demen gibi sormuyor benimkide biraz kendi tercihimm...şuan 78 im..tedaviye başlayana kadar 75 i görsem süper olacakkk...hadi bakalımmm rabbim yar ve yardımcın olsunn...

cecommm başınızz sağolsunnnn...rabbim geride kalan evlatlarına sabır versinnn..işte kendimizce plan yapıp duruyoruzzz bi anda planlar nasıl değişiyorr..

yoğun günler bekliyor seni köyede gidecekmişsiniz allah ras getirsin işlerinizii...kızın geliyorr o sana büyükk sevinç ve moralll...kavusun bakalım büyük kuzuyaa...

valla benimm eş böle bazen kendide kabul ediyor benim söylediklerimi ama bi süre daha böle gitmek zorunda diyorr..adamda garip bi irade ve sabır varr...bana gelince hiç öyle değil ama...neysee..yaşıyoruz işte mecburr....aynen sendeki maceralar gibi bendede ne maceralar vardaaa işte bazen yazıyorum bazen yazmıyorum..

şükürr bindi dimi ucugaaa...anamm şu kız bi gelsee ben bile rahat edicemmmm....ayy bi fırsatım olaydıda anlatabileydim senin kızına ona olan sevginizi özzleminizii...rabbim ayırmasın sizii..

kizlar duaniza ihtiyacim var psikolojim cok bozuk...

hayırdırr kuzummm..ne oldu yine kim üzdü seniii...kendi kendine aldığın kararları unutma sakınaa...hiçbirşey hiç kimse seni üzmeye psikolojini bozmaya değmezzzz...

rabbim gönlünde ne derdin sıkıntın varsa dermanınıda versinnn...yüreğini ferahlatsınn...seni ne bu duruma düşürdüysezorlaştırmasın kolaylaştırsınnn...

canımm hiç üzme kendiniii...erkek milleti böyleee..ruhsuz yaratıklarrr...evet aynen bölee...benim eşimde 4 yıl olduu bu konuyu konuşamadım bilee...eşimin iç dünyasını düşünmekten yorulmuştum bi ara ama artık onuda bıraktımm...

bilmiyoruz ki belkide onlarında içinde fırtınalar kopuyor ama bizi üzmemek içinn böle davranıyorlarrr...bide öle düşünn..bizim üzüldüğümüzü görüyorlarr dahada üzmemek için sanki umurlarında değilmiş gibi davranıyorlarrr...

sende zaten yüreğinde beyninde bin tane yük var bide bunu yük edinmee..ama oturun önce babanla bi karar alınn..benim önüm karışıkk böle böle bi tedavi süreci gerekecek belkii..azda olsa bu beni maddi yönden yoracakk ve bunu düşünüp ona göre plan yapmalıyımm..bu dükkanı ya kapatalım yada baba sen idareet bunu ben bi işe gireyim diye acık acık konuşş..

herşeyi tek başına düşünüp çareler aramakda yoruyor insanıı...o yyüzden yükünü hafifletecek insanlara aç yüreğiniii...

ve bi diğer diyeceğimdee..çok güzell zaman içerisindeyizz bunuda iyi değerlendirrr..orucu açtığın anda dualarını çokk çokk ett..yemekten sonra al abdestini teravihe git yakın bi camiyee tamda yüreğin bu kadar doluykenn..aç ellerini allaha...en büyük ferahlığı orda buluyorsunn..biz kullar acizane böle akıl vermekten başka bişi yapamıyoruzz..ama yanık gönülle onun kapısına gidersenn o bianda herşeyi yoluna koyarr..bunu bilmek başlı başına bi huzur veriyor o anda...

Selamün aleyküm arkadaşlarr
sıcaklarla yoğun geçen günlerdeyiz Allah kolaylıklar versin hepimize
diyetler kepek ekmeği sayesinde kan şekerimiz hızla yükselmeyip ,
insülin yağ depolamıyor inşallahhhhhhhhhhhhhh

Cecomm canım Allah kalanlarınıza ömür versin
inşallah evlatları güzel hayırlı ömürler yaşasın
büyük kuşun geliyormuş gözün aydın

canım şimdiden hayırlı uğurlu olsunnn
inşallahhhhhh pozitif haberlerini de alacağız hehe
bu arada aşılamayı nerede yaptıracaksın özelmi devlet mi
ben de bu gidişle ona bakacağım şu sorunları aşayım da
1 ay daha bebiş yok eylül de çalışmalara başlayacağız inşallah
sıralama demek böyle eline sağlık güzel paylaşışsınn
inşallah bizimde yumoşlar olup bebişe dönüşür

canım benim Allah sıkıntılarını hayırlara kavuştursunn düzelir inşallah her şeyy
Cenabı Hak bizlere de güzel tertemiz nesiller verir inşallah ve tertemiz kazançlarla bereketlendirir hayatımızı hayırlarımızı...
dinlen bugün moralin düzelsinn
Erkekler içlerinde tutuyor pek konuşmuyorlar bizde iyice çıldırıyoruz
inşallah geçecek bu da
güzel olacak her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…