Selamün aleyküm kızlarrrrrr
Sabah bir uyandım içimde bir sıkıntıyla :26: anlatamam kızlar resmen nefes alamıyor gibiydim ve ortada bana göre hiç bir sebep yoktu hatta kendi kendime Rabbim hayırlara çıkarsın sanki kötü birşey olacakmış gibi hissettim :26:
Neticede yanılmadım da maalesef
Eşimin evlendiğimizden beri görüşmediği bir amcası vardı ( karısı bütün sülaleyi karıştırmıştı ve o amcasının kendi annesinin ve kardeşlerinin yani eşimin babaannesi ve halaların üzerine saldırmasını sağlamıştı
)
Rahmetli KP ölmeden önce bin bir ricayla eşimi arattık bak görsün sonra pişman olur diye ( o zaman onun hastalığı daha ortaya çıkmamıştı ve geziniyordu gayet rahat ) Adama abin bak çok ağır dediğimizde bende hastayım sarımsak yedirin geçer demişti dalga geçer gibi eşimde ondan sonra oda ilerde elden ayaktan düşerse gitmem demişti ve ne dediysem son günlerinde yanına gitmedi
Tabi ölüm haberini alınca ister istemez çok fazla etkilendi ve iki yeğeninin tek başına birşey yapamıyacağını bildiği için cenaze işleri için izin almış :26:
Yarın Cenazeyi köylerine götüreceğiz ( öyle vasiyet etmiş )
Ölüm haberini alınca tabi bu sefer hepimiz dağıldık sonuçta iki tane gencecik evladı kaldı ( ana analık yapmayınca onlarda okadar efendi çocuklarken iyice serseri oldular ama daha biri 18 yaşında diğeri 16
)
Yarın benim büyük kızı havaalanından aldığımız gibi direk ordan köye basıp gidiceğiz mecbur
bari son görevimizi yerine getirelim.
Bundan sonra kuzenleri eşimi abi yerine koyup ararmı bilmiyorum ( önceden amcalarını bile aramazlardı sadece ufak olan gelirdi oda harçlık alırım hesabı )
Ölümlü dünya işte kadın herkesi küstürüp uzak tutmasaydı şu an herkes ona koşardı ve bir an olsun yanlız bırakmazdı ama kadının geçmişte işine gelmedi herkesin bir arada olması :26: Rabbim yinede Yardımcısı olsun inşallah ....Aminnnnnnnnn
ayyy cecommm ayyyy...anamm bu baya baya restleşiyor seninleee..ben böle bi durumda naparımm bilmiyorumm :) :)bizimailede hep gizli gizli restleşmelerrr....
ama sinir oluyorum böle hesaplı kitaplı işleree...ocak sana yakınmışş heee..iyi yapmışsınistediklerini vermemişsinn...ama enişte feci gol atmış son anda..üzüldüm onun adınaa vay haline cumaya kadar ne ceker elindenn
yaww okadın kızının halasıı..nasıl böle bi laf edebilir ütüm var gelmee...pes diyorumm ben böle insanlara çıldırıyorum işteee..bizim binadada var aynısıı..kendisihiçbiyerden eksik kalmazzz...ama ona gelince o hiç yormaz kendinii...eşide tam tencere kaparr..işte ben bu durumlarda kendimi salak gibi hissediyorumm konuşuncada hemen kötü insan oluyorumm...
şimdi ben anlatım acıkk...sende dinle...
gecen perşembe çağırdım herkezii yemeğe..kaynım demişki eşime çarşamb yap benim oğlanın doğumgünü onuda kutlarız tatlı almayın pasta alırım demiş..iyi okey dedim...sonra demişki süs alım sizin evi süsleyelim..bende olmazdedim..benim telaşım bana yeterr..eşimin teyzesini çocuklarınıda çağırdım kalabalığız..bide onla uğraşamam dedim..eşimyine trip yaptı bana ölürmüün sanki diyee..
akşamı eltim geldi..ee kocası demişmiş doğum gününüde yapıcaz haberin varmıı...bende var var dedim yemeği yasinler sen aşağıyı hazırla oraya inerler dedimm ayy nasıl olacakki o buraya dedi eşim burda yenecekmişşş...yok canım dedimm burda tabakda kalmaz zaten sen hazırlaaşağıyıı eşim duyunca yine bana trip attıı..elinemi yapışacaktı diye..benim elime yapışmazdı ama salak yerine konmayıda sevmiyorum...karı zaten oruç tutumuyor oruçlu oruçlu canım çıkmış bide dogumgünüylee hiçugraşamazdım yanii..kötüysemm evet ben kötüyümmm....
yemeğide yapınca kv ye sordumeltimin çocuklarına yemek göndericem yedirin yine sofrayı birbirine katmasınlar dedimm...kv dediki binbir çakayla..ben yedirdim onlara keşke yicek olsalar oturup yesinlerr dedi..iyi o zaman dedim...
binbir telaş hazırladım sofralarııı 2 sofra hazırladımeltimde kv de ezan okununca geldilerr...yine çocuklar geçti oturdu masaya misafirler oturmadan..eşim hiç ses etmedi o oturmadı sofraya yegenini oturttu..ve ben yine sonrasında hep bunu yapıyorlar bi anne baba evladına sahip çıkar diye trip attım..ve ben kötü insan oldumm...bana demediği kalmadı..
dün eşimin teyzesi çağırdı baya kalabalıklardı...gittik yardım felan filan hiç oturmadıkk eltimleri çagırmamışş..çocukları telaş yapıyor diyee...kv dediki yarın çağır ben çacukları tutumrahat rahat yemek verirsin onlar yarın gelirrr...ulenn dedim eşimeee bunlar iyi insan bende kötüyüm dimii....
bugün olduu...kaynım tek basına yemege gittii...çünkü ev yine kalabalıkk eşini götüremez oraya şimdi bulaşık neyim yıpratamaz eşinii..eşini düşündüğündende değildeee...eşide istemezzz...iştee böle anlardaaa bende bi sinir oluyorumm sonraa sallıyorummm.....
neyse yaaa uzadıı konudan konuyada atladımm..böle iştee yazmıyorum ama benimdeee pek düz gitmiyor hayatt..bazen patlıyorummmm
Anammmmmmm al benimkini vur seninkine be güzelim
demekki bu modellerin hepsi aynı
Kız benimkide dün söylendi durdu sonradan ama yine suçunu hatırlatınca yine kediye döndü
Bugün zaten kendimi iyi hissetmiyordum grevde ilan ettim kendimi
Bir tek akşam yemeği birlikte hazırladık
Yarında zaten sabahtan kuaföre gidiceğim kaş aldırmaya dedim bozuldu cenazeye gidiceğiz düğüne değil diye bende ulen bunu güzellik için değil kendim düzgün beceremiyorum diye kuaföre aldırıyorum temizlik bu temizlik dedim iyi kuaförden alırım o zaman seni dedi ve konu kapandı
Valla seninki istediğini anlatsın
senin kötü olmadığını herkes biliyor üstelik bukadar yüzsüzlüğede tepkisiz kalınmaz ki
Anam harbi senin adamın verilmiş sadakası varmış
eğer benim eşim seninki gibi yapsa yeminle kocayıda, eltiyide kaynıda üst üste koyar üzerlerinde zıplardım herhalde sinirimden
Birde utanmadan evi süsleseydin muhabbeti yapıyor.
Kız Rabbim inşallah sana en kısa zamanda bir kuzu nasip ederde sende o 9 ay boyunca eniştenin emdiği sütü burnundan getirmezsen bir daha gözümüze görünme
Hepsinden intikamını inşallah o günden itibaren alacaksın inşallahhhhhhhhhh..... Aminnnnnnnnn
Birde ben sana diyorum ağlamayana meme yok
azcık bunalıma girdim havalarına gir, dokunsan ağlayacak modunda dolan emin ol ilk gün tepki vermese bile bir iki gün sonunda aşkım hayırdır diye etrafında pervane olmazsa banada Banu demesinler
Bulmuş senin gibi fıstık hatunu üstelik çıtır daha Allahtan belasınımı istiyor
Tövbe tövbe ... Bence yatsın kalksın senin gibi bir eşi olduğu için Allaha dua etsin
kimse bukadar sıkıntıya razı gelmez ve toparlayıcı olmaz
Selamun aleykum... Acaba aranızda bana da yer var mı ? Sanırım bende pkoluyum. Hastaneye gittik duzensizlikten ve sonucu ben almadım. Pkolu muyum değil mıyım bana söylemiyorlar. Ama , duzensizlik ,biraz tüy, normal insanlara çok zor kilo vermek. Bunlarin hepsi var. Ve..bir çok hastaligim daha var. Bu sitede de kilo verme girişimlerim oldu. Şu an bu yazıyı yazarken bile kalbim ağrıdı. Çünkü biktim. Ne diyetisyenle zayifladim ne başka türlü. Boyum 160.. bir ara 76dan 67 ye kadar düşmüştum. Sonra hızla kilo aldım.Üstelik o zaman kendimi bayağı hirpalamistim. Çok mutsuzum . Bilerek google de böyle pkolulara ait bi topic aradim. Çünkü diğer insanlar gibi değiliz biz. Kilo vermemiz daha zor. ve şu an kendimi iyice salim. 79 u bile gördüm. Yaşım daha 18.
Yardımcı olmanizi istiyorum. Gerçekten hiç iyi değilim. Psikolojimi olumsuz etkiledgini dusunuyorum.Psikologa gittim. O öneriler soyledi ama...olmuyo r yapamiyorum.
..
Aramıza hoşgeldin canım
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar verir yine eski fıstık gibi günlerimize döneriz inşallahhhhhhhhhhhhhhh
Sakın umutsuzluğa kapılma ve burayı mutlaka fırsat buldukca takip et emin ol aradığın motivasyonun fazlasını bulacaksın
cecoo yaa oku oku bitmiyor sana kitap da az gelir..
takmaaa..[/COLOR]
Valla ben zaten ciddi ciddi bir kitap yazmayı düşünüyorum
Daha evvel yazdığım gençlere göre bir hikayem var zaten ( tabi henüz piyasaya çıkarmak için her hangi bir girişimde bulunmadım sadece bu işden anlayan iki kişiye az okuttum ve bayıldılar
inşallah yayınlatabilirimde sizin ilerde çocuklar okur
)
Ondan sonrada ilk işim benim KVyi tüm dünyaya tanıtmak
eşime diyorum yaz yaz da o kitap piyasaya çıkınca anam seni o güne kadar öldürmediyse emin ol ölümün kesinleşir diyor
şaka gibi dediğimm bu ortak işş hiç güzel birşey değill..bizim işler okullarla ilgilii..okullar kapandı bizim işlerde kapandı..3 ay yatışdalarr...ve bu arada kartlar çocukların okulu kaynımın arabası ödemeler varr...bizimde evin ödemesi varr..varda var..benim eşim tutucudr...evde geçiniriz tutucu oluruzz..acıkda babamdan borc aldık taksit için hallettik...
kaynım 10 bin tllik kredi çekmişş...arabasının taksiylerini yatırmışş..kartları yatırmışş..acıkda eline harçlık...ve 10 tllik kredi 2 sene ödenecekk...bende buna çıldırdımm...ve yine kötü insan oldummmm
biz öyle böyle sıkmadık kemerlerii..sıktık..bizde hep düzen varr..ama onun har vurup harman savurması deli ediyor beni...şirketin vergiydi..ssk ydı büyük miktar borcu varr...eşim diyorki ben şimdi onun fazla harcamasına nasıl karışmıyorsam borcunada karışmıcamm...ama bazen yinede susamıyorumm...olurmu öle şey diceksiniz...nrmal işler olduğunda..biz bir alıyorsak o 5 alıyorokul taksitleri araba taksitleri..onada ses etmiyorr..arada böle kredi çekiyorr..buna nasıl sessizsem borçlerındada sessiz olucam diyorr...çünkü her borçta uyardı onu fazlasıylaa..
ama ben dayanamıyorum daha artıkkk...
Sabır canım Rabbim inşallah sabrının karşılığını sana fazlasıyla verecektir
Gerçekten çok can sıkıcı bir durum :26: Rabbim onlarada eşinede akıl fikir versin inşallah....Aminnnnnnnnnnnnn
Konyaya gitti yinee
muhendis canim aveada calisiyor 3g de 4g baglantilarini yapiyorlar. Ara ara ank disi seyehatleri oluyor. Evet ama kizlar esim simdi dunden beri hala inanamiyprum iste evlilik tam oturmadanmi oldu acaba faln dedi zaten. cok duygusalim cok uzuldum. Bir kac gun gecsin alisirim diyo cok sasirdim. Erkekler boyle galiba hemen baba olacagina alistiramiyor kebdini
Canım Allah kavuştursun sağ sağlim ... Amiiinnnn
Bu arada takma kocanı şimdi ona hayal gibi geliyordur
emin ol benim eşimin amcaoğlunun karısı 2 ay sonra doğum yapacak çocuk hala diyorki ya yenge ben nasıl tutacağım kızımı diye
hayal gibi inanamıyorum hala diyor
ben mobilden giridigim için sizleri alıntı yapamiyorum ama. bana yazanlara teşekkür ederim.:)
waw abla eranisa abla ve ouf abla yazmssiniz teşekkür ederim.:) gormedgm olmussa k.bakmayın.
ben umutsuzum çünkü biktim iki seneyi geçti nerdeyse her ay yeni diyete başladım biraktim.
rahatsizim ben spor yasak. cikolata yı çok severim.et urunleryle pek aram yok. abur cubur urunleri çok severim. şu an oruc tutuyorum.nasıl bi sistem uygularim bilmiyorum. kimse inanmiyor 18olduğuma 25+ sanıyorlar. moral bozuyor... aynı zamanda bu sene öss ye hazırlanıyorum. ama bu süre zarfinda kendimi iyice salip 100u gormekten korkuyorum. çünkü çok hızlı kilo alıyorum. ve doymak bilmiyorum.
önerilerinize ihtiyacım var...
Canım korkma inşallah 3lü haneleri asla görmeyeceksin
Sık sık acıkmalar olduğuna göre sen ilk önce açlık kan şekerine baktır bence
en azından doktor glukophage tarzı metformin içeren bir ilaç verir sana ve o sık acıkmaların onunda sayesinde yok olur
Akşamları yatmadan evvel tarçınlı süt kan şekerini dengeliyor ve tatlı ihtiyacını bastırıyor
Aklımıza geldikce yazarız sana nasılsa
kizlar selamun aleykummmmm
herkese hayirli aksamlarrr...
bu aralar pek yazamiyorum ama gece gunduz okuyorum. benim esimde baya alisti buraya bazen kafayi uzatip telden beraber okuyoruz
bazen anlatiyorum arkadasin bi kaynanasi var. oburunun bi kayni var vs... ceconun cadilar felan oda alisti
c.tesi arkadasa davetliydik esi ozbek. cok tatli saygili bi kiz. degisik bi yemegi vardi ama baya damaga uygun... kusbasi eti biraz kavurup uzerine domates biber ve kup kup dogranmis patateslerle biraz salcada vardi galiba suluca bi yemek pisiriyo... bi taraftada elde kesilmis uzun makarna pisiriyo yada spagetti. spagettiyi tabaga koyup uzerine de onceki pisirdigi yemegi sos olarak dokuyo... benim damagima uydu hpsuma gitti... esim fazla sulu sevmez o da susuz olursa gayet guzel dedi...
dun de esim izinliydi ve abartisiz aksama kadar yattik. komsum bi gun once misafiri varmis artan yemekleri beraber yesek dedi olur abla yeterki dokulmesin yazik dedik esimle iftara bi gittik arkasina cay sonra okey derken eve gece 1:30da geldik... cok uzakti sanki 2metrecik var aramizda kapi komsum:))
ya biz genc olarak ablayida okeye alistirdik ha... ne kotuyuz. esi nobetciydi... fazla buyuk degiller. onlar 43-44yaslaribdalar biz esimle 28-29uz. kizlari da 17yasinda... hadi okey oynayalim dedik komsu apartmandan bi kiz daha cagirdik ama o kiz gelene kadar komsu ablayi ele gecirdik onla oynadik . maasallah hemen ogrendi. sobra obur arkadas geldi sonra alt komsu amca geldi baya neseliydik ha... sagolsunlar abla abi gibiler hic yalniz birakmiyorlar... evli oldugumu buraya tasininca anladim inanin...
Anammmmmmmmm eniştede mi bağımlımız oldu
Kızzzzzz adamcağız benim yaptıklarımı okuyorsa kesin diyordur zavallı ceconun kocası adamcağız ne çekti be diye
Hani erkek dayanışması için benim oyunları ortaya dökmez dimi
Enişteeeeeeeeeeeee valla benim bir kabahatim yok
hep benim koca kaşınıyor
Söz senin hatuna taktik vermiyeceğiz
Uslu uslu burada oturup kodu dedi yapacağız
selam kızlar çarşamba günü aşılama oluyorum
biraz önce çatlatma iğnemi yaptım hayırlısıyla çarşambaya da aşılama oluyorum
Allahın izniyle bebişimiz gelir inşallah
Harika haberler bunlarrrrrr :122: :122: :122:
Rabbim inşallah en kısa zamanda sanada o müjdeyi vermeyi nasip eder ....Aminnnnnnnnnn
Bütün dualarımız seninle
hemen cevap veriyorum.
önce tarlusal ile adeti söktürdük 3. gün gittik.
klomen başladım sabah akşam 50mg 5 gün içtim.
sonra ilaç bitince yine gittim adetin 7. günü 10mm ve 13 mm 2 yumurtam olmuş.
sonra göbekten iğne yaptım 3 gün.
bugün gittim 17 mm iki tane yumurta olmuş doktor çok beğendi
bugün de çatlatmamı yaptım kendim
çarşamba sabah da aşılama oluyorum
kilom aynı 92 :26:
doktor şu ana kadar ne kaç kilosun dedi ne de beni tarttı hiç sormadı bile
hiç umursamıyor kilolu olmamı
Canım kiloyu dert etme eğer 9 ay boyunca sağlıklı ve sık sık beslenirsen hamile kaldıktan sonra emin ol kilo bile verirsin
Sonuçta önemli olan o dönemi olabildiğince rahat ve huzurlu geçirmen kiloyu nasılsa yine birlikte veririz
kuzunun canından önemli değil ya