Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Uykucu kuzu şimdi uyandı ve uyanır uyanmaz küçük cadıyla kavgaya başladılar cadı ablası uyurken gitmiş yeni aldığı boyaları kaş göz arasında kurçalamış tabi ablasıda kükredi tabi bir anlık şu anda da bak ablacığım bir daha benim eşyalarımı elleme bana söyle birlikte yapalım diye tembihliyor eskiden olsa oturup konuşmazdı direk kıçına bir tane vururdu
Ayrılık yaramış mı ne

Canım Köy diyorum ama İstanbula bağlı bir köy Çatalça binkılıç köyü 100 kilometre falan uzaklıkta yani arabayla gidince en fazla 1 saatlik yol hatta benim büyük kuzu ufacıkken her hafta giderdim bir iki geceliğine hatta kafama esince bazen günü birlik bile gittiğim olurdu
Bakalım bayramda bazı akrabalar köye gidecekmiş ille sizde gelin burada bir iki gün kalalım akrabalar bir araya gelelim diyorlar ama eşim gidermi bilmiyorum Ama bayramdan sonra ilk fırsatta Rivaya kaçmayı düşünüyorum Nisa ablamla az gidip doğalyla baş başa olayım, çocuklar cimlerde koşup temiz hava alsınlar sonrada bir güzel deniz sefası yapalım kız kıza erkeklerde bir gün sonra gelir ( nisa ablamın annesinin orada evi var iki katlı doğanın içinde denizede yakın )

Kizlaar nasilsniz gorusmeyeli. Benim çok zor günlerim geciyo annmi yatrdk hastnedeyim gelmiken muayenede olacagim bekliyorum :))

Esimle tartistik konyadan gelince konusacagim ins duzelur
Kayinvalideye agzma geleni saydım kizlar anlatirim. Kisaca şö yle ozetliyim
Bunlardab hic acık yok hepsi turbanli bizim tarafta öyle ama biz acigiz ve biletek aldilar.
Beni kabbullenemiyo salk k.v ve bende patladım artık ariyor acmiyorum gerizekalilar hangi devirde yasiyorsak acık gelin kötü gelin oldum ne zor vi durumdayim

Esimi doldurusa getiriyorlar surekli ne yapacağım. Bi kaynnaya gid

canımmm allah şifasını versin inşallah annene ...üzme kendinii..eşinle niye kavga ettinn töbe töbeeee...uzaksınız diye etmişsinizdirr gelinceye hiçbişicik kalmazzz...

kv yide takma hiç kafanaa...sana o ayrımı yaptıkları anda başlarındaki örtününde tuttukları orucunda sevabından azaltıyorlarrr.ki inşallah böle bişi yapmıyorlardırr sende hiç vesvese verme içine böle bişi yapsalardı başında derlerdii..

bende kapalıyım alt kattaki eltim acık ama öle bi durum yokdur bizim evdee..herkez kendi kararını alabilecek yaşda..kimse etliye sütlüye karışmazz...

üzüldümm eger böle bi düşünceleri varsa çok ayıpp...sevmiyorum böle insanları...tek diyeceğim varr...sen kendinden ödün verme asla terbiyenide bozmaa..sen sen ol doğru her zaman yolunu bulurr...eger böle bi düşünceleri varsaa allah onlara sorar sen allaha havale et..aç tellerini..güzel bi gelin ol içinden gelmesede ve gün gelsin onlar yaptıklarından utansınlarr...

kızlarrrrrrrrrr feci şekilde ezanı bekliyorum.....pazardan geldilerrrr meyve almışlarrrrrrrrrrrrrr.........vee ben o meyveleri yemek istiyorummmmmm.....faceye ekledimmm sizede ekliyimm...et met bulunmucak şeyler değil zati ondan ekliyorum :) :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Çok geçte olsa gelebildim
İftar geç olunca doğal olarak çay faslı falan derken geç oluyor eve gelmemiz
Ya çok azda yesem geç saatte yiyince sahurda bile acıkmamış oluyorum ve davul gibi hissediyorum kendimi yaaaa :26:

Kızkardeşim yine döktürmüş ama çoğunu ağzıma bile sürmedim
Hazır aklımdayken bende menü paylaşımımı yapayım dimi ama

1 kase erişteli yoğurt çorbası
1 YK tel şehriyeli pilav
3 tane köfte
2 - 3 YK kadar Patates Gratin ( kremalı patates yani )
Bol karışık salata ( çok az yağlı, tuzsuz ve bol limonlu )
2 bardak Portakallı gazoz ( işte onu içmeseydim tam süperdi ama içim yandı )

Bir saat sonrada çay faslında 1 ufak kase pudding yedim ama oda şekersiz denecek kadar tatsızdı
Çayı zaten şekersiz içiyorum ordan dengelemişimdir diye düşünüyorum

Bu arada Cumaki istenmeyen iftardan yırtacağımı düşünüyordum ama maalesef yırtamadım
YOğun pazarlık sonuçu temizliğin yarısını eşime kakalamayı başardım üstelik yeğenlerinin gece yatısına kalması iptal oldu Ramazanda kusura bakmasın ama uğraşamam onlarla eşimde biz baldızla cuma gecesi için sahur planı yapmıştık onu unutmuşuz baldız bugün hatırlattı diye kıvırmış eşim
Yani onlar iftardan sonra gece onları postaladıktan sonra bizim evden çıkacağımızı sanıyorlar
O tahammül edemediğim küçük kız kardeşinide iftara çağıracakmış beyimiz len dedim kendi ablasını iftara alıyor abi sen gel demiyor bide benmi ona hizmet edeceğim ama eşim ne olur idare et ayırmak olmaz söz sana bu iyiliğin karşılıksız kalmayacak dedi dedim bu kadar suratsıza aynı anda katlanıyorsam o zaman çok iyi bir şey çıkması lazım karşılığında ne istersen dedi tabi ben yine kıyamam istemem birşey daha sonra nasılsa başka türlü karşılığını alırım olmadı bayram temizliğine ortak olur
Adam bana yaptığı temizlik yerine gündeliğe gitse yeminle zengin olmuştuk ama kendi kaşındı onları çekeceksem oda katlanacak
Yarın artık kızlarla alışverişe giderim tabi önce bir menüyü belirlemem lazım

Canım üzme kendini sakın
Kendini ve kuzucuğunu düşün eşin şu an senden uzak olduğu için sinirleri bozuktur her ne kadar itiraf etmek istemesede
Kvne hele hiç takma Müslümanlık sadece baş örtmeyle yada namaz kılmayla bitmiyor
Tabiki Allahın emirlerini yerine getirmek hoş birşey ama sonuçta bunu yapacaksak onlar istiyor diye değil Rabbimin rızasını kazanmak için içimizden geldiği için bunu yapmalıyız
Bende yoğun istek üzerine evlenirken kapanmıştım eşim benden istemişti ama sonradan ortaya çıktı ki KP eğer kapanmayı kabul etmezse istemeye bile gitmem diye yemin etmiş :26: duyduğumda çok üzüldüm sonuçta benim karakterim önemli olan nasıl giyindiğim değil
Benim bildiğim Müslümanlıkta kul hakkına, dürüstlüğe, saygıya, sevgiye öncelik verilmesi gerekir ama işte bazı insanlar mecbur olduklarını yapıp diğer yandanda bencilce davranabiliyor
Evlendikten sonra uzun seneler sırf onlar istedi diye kapalıydım ( asla rahatsız olmuyordum ama yinede mutsuzdum çünkü sonuçta bunu Allah için değil gördüğüm baskıdan yapıyordum )

Sonuçta ne oldu; 5 sene evvel okadar bunalım, sorun ve huzursuzluktan sonra az daha evliliğim güme gidiyordu ve sırf boşanmaktan vazgeçeyim diye eşim herşeye razı olduğunu söyledi ve istersen başını dahi açabilirsin nasıl mutlu olucaksan öyle ol dedi ve ben açıldım :26: KV tabi kıyameti kopardı ama eşimin o çok tutucu olan amcası ve yengeside kesinlikle benim insanlığımın çok daha önemli olduğunu ve baskıyla kapalı olmamın birşey ifaade etmediğini söylediler
İnan bir kez olsun bana sen neden açıldın demedi amcası, yengesine bütün yaşadıklarımı anlattığımda şok oldu kızım keşke bizlere anlatsaydın belki bir çare bulup seni bu sıkıntılardan kurtarırdık sonuçta sen bizlerede emanet sayılırsın dediler
Şu an tesettürlü değilim ama hep diyorum Rabbim için yapacaksam bunu yapacağım diye heee giyimim de yerine göre öyle hazır başımda açık diyip iyice açılıp saçılmadım ama benim KVye sor resmen yüzüme demişti elinde olsa totoşunu açarsın sen diye bende totoşu açamam ama başımı açarım demiştim
Düşünsene eşim ilk zamanlar benim açıldığımı söyleyemedi bile ailesine ( mahalleden çıkana kadar kapalı olmamı istiyordu bende karşı çıktım Allahıda kandıramam ki ne gerek var diye )
Ben yokken ilk zamanlar baya bir söylenmişler anladığım kadarıyla ama hiççççççç umurum değil o baş örtüsüne gelene kadar onların çok daha fazla şeyler düzeltmesi gerekir ancak ondan sonra beni yargılayabilir KV belki ama onuda o beceremez

Rabbim o duyguyu inşallah bizlere verirde bizlerde Güzel Allahımın rızasını kazanmak için içimizden geldiği için başımızı kapatalım Aminnnnnnnnnnn

ayy ben çok severim irmik helvasını..bol cevizli yada bademli..
ikinci kızımı doğum yaptıktan sonra tencere tencere yedim:26:tabii geldi kilolar..
tarifini deneyeceğim bakalım
bak aklıma bi aşureyi soktun birde bunu..

valla ne çikolatalar var yemedim
iki gündür de glifor içmiyorum
ben iftarda çok az yediğim için ve yatmadığım için şahurda acıkıyorum..dün patates kızarttım hiiç rahatsız etmedi

öncelikle gözün aydın..sonra başın sağolsun..
gez bakalım arkadaşım sana yetişemiyoruz..bayramdan sonra bizde inş. istanbula gideceğiz yani sizin ikamete..çppk seviyorum bu şehri yaa..

Aciklik kapalilik amaaan gonulumuz temiz olsun.
Yahu kizlar ne sacma bi kv kp var anlatamam evlenirken.boyle aldılar kabul ettiler ki hic şikayet etmediler ya ne anlaysam bos cahil insanla uğraşmak çok zor.

Kizlar durumlar.ok karisik ben evlennce kp yaninda vc tutuld u. 8ay pturdum burnundan getirdiler
Simdi annem le re yakinim cok sukur rabbime ama geciciymis kp evi satip kendine yakin ev a la cakmis as la gitmem o tarafa aslaaaa
Esimde sirf bnm ai lem var diye burayo istemiyor. Nisanliligimizd an bri iki tsrafa uzak plmak istedim kp korktu esim pturacagim evi bile o secti pislik adam
Neyse esimle kavga la rimiz hep bu yuzden. O taraf yok bu taraf biktim ailesinden kavgasindan
Ne bicim aile.kocami dolduruyo yoluuo
Binbir turlu dua ediyprum ne yapiyim

Yine.su halde kpcosle kavgaliyiz derdimiz prda pturmakmis istemiyprum anlmiyor
Cok doldum kizlar bosanmaya kadar geldi is yani yuvami yikacak la r ailesi.
E annem desen butun gun hast kpsturuyorum

Bugun 6+2oldum minigimle herseu super kalp atisida var.pna bile.sevinemedim

bunların hepsi zamanla aşılacak..her evlilikte neden farklı olsada böyle anlaşmazlıklar oluyor..sen kendini yıpratmayacaksın..eşinle aranıza ailenizi sokmayacaksınız..öfkenize yenilmeyin..bebeğine odaklan canım o herşeyi değiştirecek..

öncelikle gözün aydın..sonra başın sağolsun..
gez bakalım arkadaşım sana yetişemiyoruz..bayramdan sonra bizde inş. istanbula gideceğiz yani sizin ikamete..çppk seviyorum bu şehri yaa..

Bende gerçekten İstanbul aşığıyım
Gecesi ayrı güzel gündüzü ayrı güzel
Umarım geldiğinde çok hoş vakit geçirirsin
Eeee istanbulun neresine geleceksin peki

Canım eranisanında dediği gibi sen boşver onları bebişine odaklan
Boşanmayıda aklından çıkar ve sakın dile getirme inan ilişkinizi daha çok yıpratır emin ol bir kaç sene sonra bu günleri hatırlayıp ay ne saçma şeye üzülmüşüm diyeceksin inşallah

Bak madem eşin senin ailene yakın olmak istemiyor o zaman sakin bir anında ona izah et annenin size ihtiyacı olduğunu Eğer ev değiştireceksenizde o zaman her iki aileyede eşit uzaklıkta bir yer seçmeye ikna et eşini
Dediğin gibi cahil insanla uğraşmak çok zor inan ben 14 sene oldu hala uğraşıyorum Ben aptal gibi gittim zamanında yan apartmanlarından daire satın aldım ve ömrümün sonuna kadar kurtulamayacağım diye çok göz yaşı döktüm ( evi satmaya bile kalkıştım ama baktığımız daireler hep daha pahalıydı ve bizim kenarda paramız yoktu, kredi çekecek durumumuz hiç yoktu )
KP Geçen sene vefat ettiğinde anam şimdi KV iyice başıma kalacak derken Rabbim dualarımı kabul etti ve KVnin anası sağ olsun kocan öldüyse madem benim yanıma geleceksin benimde bakıma ihtiyacım var dedi birde KV evi satacağım diye tutturdu sattıda neticede ve gitti başka bir semtte damadının bir evine yerleşti

Sizin daha evliliğiniz yeni sayılır ve daha ancak birbirinizin huyunu öğreneceksiniz İnan şu an eşim yüzüme baktığı an ne demek istediğimi anlıyor ama tabi geçmişte bizde çok tartışmalar yaşadık hee şimdi gülüp geçiyoruz o hallerimize konuştuğumuzda.
Sen kuzucuğunuza odaklan ve dua etmeye devam et İnşallah Rabbim gönlüne göre verirde sizde en azından bir orta yol bulursunuz Eşini dolduruşa bile getirseler hiç karşılık verme bence inan bazen susmak dünya laf söylemekten çok daha etkilidir sen ailesiyle ilgili şikayet ettikce adam sana daha çok bilenecek Bırak ne derlerse desinler sen sadece benim yüreğimi Rabbim biliyor de ve eşinle aranı iyi tutmaya bak emin ol eşinde zamanla ya bu kadın bir tek kötü kelime söylemiyor demekki ailem gerçekten sorunlu diyip olaylara daha net bakmaya çalışacaktır
Geçmişte benim KVyle KP az eşimi gaza getirmiyorlardı tabi bende cahil o zaman sayıp duruyorum yok şöyle yaptılar yok böyle yaptılar işte Allah öyle yapsın böyle yapsın diye :26: tabi eşim bu sefer bana sardırıyordu yok sen geçinmek istemiyorsun kasten yapıyorsun falan diye ama ne zamanki Allah görüyor kim haklı kim haksiz ben senin hatırına susuyorum demeye başladım bizim resmen olağan hale gelen günlük kavgalarımız ( inan her gün kavgalar ederdik ve ben sinir krizleri geçirip kusana kadar ağlardım / anında mideme vururdu maalesef )
Artık inan tek bir kelime etmiyor bana hatta artık ben anası için ne dersem diyeyim ses etmiyor Onların yalanlarını geçmişte yakaladığından hakkımı helal etmiyorum bile dediğimde aşkım yaa sonuna kadar haklısın ama helal et yaa bırak Allah bilsin diyip benim gönlümü yapmaya çalışıyor ve inan defalarca Anne babasının adına kendi defalarca özür dilemişliği bile var

Sabır canım sabır inşallah Rabbim herşeyi gönlüne göre verecektir

Son düzenleme:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Henüz kendime gelemedim ama tek gözlede olsa sizlere bir bakayım dedim
Büyük kız hala uyuyor, küçük başımın etini yiyor dövme yap bana diye ( ablası almanyadan simli bir kalem seti almışt gecici dövme hesabı kalıplı malıplı bir set ve boya cilde zararsız üstelik yıkanınca çıkıyor )
Dün gece ablası yapmış ona bir iki tane eline oda uyanınca yok olduğunu görmüş ağlıyor dövmem gitti yenisini istiyorum diye anam benim bu çocuklarımın hepsi kafadan kontak

Birazdan ev işlerine girişmem lazım malum Kaynanatör ve çırakları yarın akşam iftara gelecekler
Öğleden sonrada kızlarla Forum istanbula alışverişe giderim artık hem çocuklarda bir dolaşmış olur ( büyük anında anne Gold'a da bakarmıyız diyiverdi hatun fotograf makinesi diye tuturuyor ya )
Akşama kadar yetiştiremediklerimide eşim ben gelince yaparız dedi hatta büyük kızda aaaaa baba iş kalmayacak tabi o yüzden öyle yardım ederim diyorsun dimi dedi bende merak etme kızım anan ona yeterince iş bırakacak nasılsa dimi kocacığım dedim Adam nasıl gülüyor sen yüzsüzlüğü iyice ele aldın diye

aşure zamanında gittiğim diyetisyen masum bi tatlıiçinde yağ ve un yok tek zararlı şeker demişti..o zamandan beri sembatimi çekti :) :) arada az şekerli yapar yerimm...

irmik helvasınıda severim ama hep midemi yakarr..yagla kavurmayınca iyi oldu sanırım o yag yanıyordu okadar saat o yakıyordu belkide midemi...verdiğim tarif biraz diyet usulu..böle fıstıklı..tereyağlı helvaya benzemezzz ama benim hoşuma gitti..yagı çok az koydummirmik kavrulduktan sonra koydumm sonrasındada sütlu şerbeti döktumm..yaparsan afiyet olsun şekerimm..gecenlerde bende yedim kızartma benide pek etkilemedii..

ohhh cecomm afiyett olsunnn..hepsi sökülüp gitsin vücudunda kalmasınn....ayyy keşke ramazan mübarek ay diye yediklerimiz kiloo yapmasaydı amma yerdimm haaa

cumadan kurtulamamışsınn :) olsun başından sav gitsinn..çıkmış olur aradannn..yarın içinn sabır diliyorum sana şimdiden ...neler yapacaksın sevgili kayınvalideciğinee

başörtü konusundada sana katılıyorumm...ibadetini hakkıyla yerine getiremeyenlere allaha dua etmekten başka birşey yapmamalıyızz...ben oruç tutmayanlara sinir olurdum eskiden...bu sene sohbette hoca dediki kızmaya hakkınız yokk siz kimsinizkii?? onlar için allahdan hidayet isteyinn..allah yüreklerine versin diye dua edin...bu sene öyleyimm..sonra düşündümde ben adama kızıcam içten içee..ben kimimki..o adam gider öyle güsel bişi yaparkii allahın gönlünü alırr allah onu affederr rahmeti çok bol...eeee ben kendi derdime yanayımm ben ettiğimle kalırımm...o yüzden karışmamm daha :) :) hee önümde bi günah varsa bende şahit oluyorsamm söyler uyarırım bikere ama ikinciye demem ben üstümden atarım o sorumluluğu..rabbim hepimizin yüreğine versinn..onun rızası üzerine yaşamayı nasip etsin hepimizee...

canımm...sen bunları düşünmeyim çocuguna sevinmen lazım....ama yazdıkların pekde hoş değil..kp ye pislik felan diye hitap etmen..şuan senianlıyorumm ona karşı hissettiklerinii ama yinede demee...hele eşine bunları asla demee...senin annen baban sana nasıl ana babaysaa...onunda annesi babası ona öleee...sen ne dersen de onlar ne yaparsa yapsınlarr eşinin gözünde sen kendini küçültürsünn...haklıda olsan..

o taraf bu taraf kavgasına gelincede senin annen nasıl kendine yakın istiyorsa onlarda istiyorr...bak bebegini nasıl bekliyorsunn..eşinin aneside öyle bekledii..senin karnındaki bebegin de büyüyecek ve evlenecek sende hep yakın olmak isteyeceksinn...sende artık anne adayısın bu acıdan düşün birazdaa..eşinle otur tatlı dille konuşş..bende eilemden uzak olacagım sendede...eee eşinde diyordur ben aileme uzagım ama oailesiyle hep ç içee...fedakarlıksa ikinizde fedakar olacaksınızz...

bende eşimle kavgalarımda hep vardır sen burda ailenlesin ben uzagım diyee..ama annesine babasına bişi diyememm...ve sunuda demezsem allah bana hesap sorarrr...egerkii sen haklıda olsannn...eşini doduruşa getirip annesine bi laf edip annesinin gönlünü kırmasına sebep olursannn allah korusunnn....allah bundan hepimizi korusunn..kat katını evlatlarımızla yaşarızzz..anne baba meselesi çoookk hassas bi meselee...

onlar naparsa yapsınn...sen allahdan kork ve ar et..ya rab sen görüyorsun..ben bunu bunuda derim şimdi ama ben senin gönlünü almak istediğim için şuan şurada susuyorum geregini sen yap de...inan allah geregini yaparrr..eşinede söyle benimen çok kullandığım cümledir bu...benim gücüm yetmezz..allaha havale ediyorum derimm...sende öyle de..yoksa diğer türlü konuştuklarımız hep kendimize dönerr..yine çilesini biz yaşarızz...

aynı durumları yasadım zamanında ama anlatıp seni çoşturmak istemem...inan bana çoşup ortalığı karıştırmakhiçbiişe yaramıyor..sabır et ve allaha havale et...inşallah anlatmak istediğimi dogru bi şekilde anlatabilmişimdirr..

evett kızlarrrrrrr ben geldimmmmmmmm........

dün yediklerimm...

3 dene dolmaaa:26::26::26::26: ne zamandır çok canım çekiyorduu..
1 dilim ekmek..
karpuz..üzüm..erik..
he bide bi kase yoğurt çorbası...

teravihten sonra yine bi biber dolmasıyla acıcıkda pide ve yoğurt yedimm..

sahurda yarım elma..bikaç erik..acıkda üzüm yedimm....ben tam bi meyve canavarıyımmm...

çok kuru şeyler tüketmedim ama gabızlık şikayetim varr...cuma üstü bu hiçiyi olmadıııı...yarınnn CUMAAAAAA kızlarrr..tartılmayı unutmayınn anammm ne cabukk geldii cuma anlamadım daa :) :) çok hızlı geçiyor mübarekk...

Kizlarr nasilsiniz hepinizin yazdiklarini okydum haklisiniz ama bugün olanlar iyice yikti
Kv demedigim seyleri demis givi doldurmus kocayi saolsn kv aradim sacmaladi kp de dusman olmus hic onmli deil
Benm esim konyafan geldi arabayi cektik konustuk
Annesinin huyunu zaten biliyo anme bakma onun cenesi cok
Kimseyi evimde karistirmak kimseye tartsmalari soylmk istemiyorum dedi
Evim benim rvim kimse laf solemez dedi
Cok mutly oldum duzeldi aramiz cok sukur rabbime gelmedi dolduruslarina
Aksam gidecekmis ailesyle konusmaya annesine uyaracakmis karismayin huzurumu
Bozmayin diyecekmis ve bu son olsun dedi k
Hala inanmiyorum hic böyle dememusti esim umarim aksam gider ve boyle soyler
Cok cektirdiler bana yaa hep evime yoluma karistilar
Ins duzelirde bu sefer bakalim
Ev meselesinide kapattik oturdugumux evi yaptiracajmis esim eski yapi burada
Eger babam satarsa tutarm elnden ev bakarız dedi
Rabbim dualarimi kabul etti kizlaar

kızlarr nerelerdesinizzz........

ŞİRİNEEEEEEE..... yoksun ortalardaaa....

AYKURTTT..... nerelerdesinn kuzummm...

EGEDENİZZZZZZZZ.....sen uzun zamandır yoksun....

SEDACANNNNN....bizi görüyorsann ses ver kuzummm...

yarın kilo bildirimini unutmayınn...

Kuzuum bende bildirim yapummi fazl ac kilo almak istemiyorummmm (( bende katilimmi sizeee

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Gezenti ceco yine ancak geldi anam her gün aynı cümleyle başlamaktan ben sıkıldım
Gündüz biraz evi toparlayıp kızçelerimle dışarı attım kendimi
Birlikte 3 saate yakın Forum İstanbulu karıştırdık Büyük kızım inanılmaz memnun kaldı hangi mağazaya istediyse girdik almayacağı şeyin fiyatını bile sormak istediğinde amannn hadi gel girelim soralım sonuçta almak zorunlu değil ya dedikce hoşuna gitti Anneciğim çok teşekkür ederim çok güzel vakit geçirdim babamla hiç zevkli olmuyor hep işimiz bitti hadi gidelim diyor gezmiyor bile bizimle dedi

Onun uzun zamandır istedii ve ertelediğimiz Fotograf Makinesininde fiyatına bir bakalım mı dedi ve birlikte elektronik mağazasınada gittik şansımıza oradaki satıcı bir Fotograf makinesi gösterdi ki ben bile hayran kaldım makineye
Adamda kampanya sadece bu haftaya geçerli diyince bizim cadı kurtlandı babana yağcılık yapman lazım dedim sonuçta son söz ondan çıkacak hesabı
Neticede babamızın iş yerine Mertere gittik onu işten almaya ona okadar çok bahsettik ki makineden bir ara küçük cadı için ablamız bakkala gidince eşimi ikna ettim neticede eninde sonunda alacağız bari alalımda kızcağız sevinsin dedim
Eve geçmeden kızada hadi gidip alalım şu makineyi diyince büyük kızım havalara uçtu
İnanılmaz sevindi ve defalarca teşekkür etti
Bir dediğimizi iki etmedi geldiğinden beri hak etti cadı tabi kendi isteğiyle daha evvel sıraladığı diğer tüm isteklerinden vazgeçti bir sürü masraf yaptınız anneciğim diğerlerini almasanızda olur dedi o bile çok hoşuma gitti

Yarın için pek işim yok sadece süpürüp sileceğim Yemekler zaten yarım saatte olacak şeyler ama tabi ben öğleden sonra girişirim ki pek sanmasamda biraz erken gelme şansları var
Küçük görümce biz almanyadan döndüğümüzden beri hiç abisine gelmedi, büyük görümcede o açıdan kızmış kardeşine nasıl gelmez diye ama tabi eşime demiş sadece sen demiş davet et onu iftara eğer gelmezse elimden çekeceği var demiş
Aslında hepsi iki yüzlüde eğer ufağı gelmezde büyük benim yanımda lafı açarsa benimde söylecek şeylerim var şöyle güzelce saygısızlık yapmadan bende içimdekileri dökerim olur biter sonra hiç neden banu soğuk yapıyor ufak görümceye demesinler

Evet canım menü hazır ;

Erişteli yoğurt çorbası yapacağım başlangıç olarak
Baharatlı Tavuk sote
Kremalı Fırında kaşarlı patates
Arpa şehriyeli pirinç pilavı ( tereyağlı )
Ortaya salata, sarımsaklı yoğurtlu biber ve köz kırmızı biber turşusu
Başkada birşey yapmayı düşünmüyorum sonuçta İnsan iftarı açtığı an tıkanıyor zaten KV zaten bende fazla yemez günaha girer

Tatlı olarak eşim güllaç yapacak bu gece çayın yanına
Daha iyiside şamda kaysı

Canım çok ama çok sevindim senin açından
RAbbim ağzınızın tadını asla bozmasın...Aminnnnnnnn
Bak eğer eşin giderse ailesiyle konuşmaya sakın geldiğinde şudur budur şunuda dedinmi falan deme o sana zaten gerekeni anlatır ama mükünse eşinle konuş hiç gidipte onlarla konuşmasın ancak canı sıkılır çünkü onlar saldırıya uğramış gibi algılayabilir karının gazına mı gelip bize sayıyorsun diyebilirler
Eşinin boşu boşuna canı sıkılır. Sen bence eşine aşkım boşver ben Allaha havale ettim herkesi, bizim huzurumuzdan ve kuzumuzdan daha önemli birşey yok üstelik kimse annesini babasını seçemez onlara laf söyleyerek sinirlerini bozupta boşuna günaha girme de
Emin ol ondan sonra sana olan saygısı çok daha fazla artacaktır ve ailesi ne derse desin asla onların dolduruşuna gelmez
Yinede en güzeli konuyu hiç uzatmayıp sadece huzurunuza bakmak

Umarım bundan sonra herşey çok daha güzel olur sizin için ....Aminnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
hayirli aksamlar kizlar...
belkide bana kiziyorsunuz aykurt hep okuyor hic yazmiyor diye... yazinca ya uzuntulerimi yaziyorum yada cok yiyince
sukur keyfim yerinde hersey monoton geciyor bu aralar. azcik sinirim bozulsa hemen orguye vuruyom kendimi sukur kafam rahatliyo...

dun sahurda bi yemisiz ki sormayin kizlar. esim bugun oglen gidecekti ise onun icin gece uyumuyoz bu aralarda gece 1:30 gibi pizza yapalim sahura dedik...
tavada el yapimi pizza. tam uc tane yaptik. biri bana biri esime biride komsuya... ama cok zor yedik en son dilimlerde catliycaktik ha cuma oncesi hic iyi olmadi bu... bu hafta bikac kez 96kusurleri gorup cok sevinmistim. yarin aksam bakalim neler olacak

Sanada hayırlı akşamlar canım
Hiç kızarmıyız aksine merak ediyoruz nerelerde bu kız diye Sen iyi olda gerisi boş İnşallah herşey gönlüne göre olurda çok daha sık yazarsın bizlere ...aminnnnnnnn

Kuzuum bende bildirim yapummi fazl ac kilo almak istemiyorummmm (( bende katilimmi sizeee

canımm eşinle barışmışsınn çok sevindim allah bozmasınnn...

katıll ama sağlıklı beslenn...diyet miyet yapmaa..

süperrrr bi menüü ooooo çook bilee :) :) hadi bakalım kolay gelsin sana...allah sabır versinnnn...

kuzunun makinada hayırlıı olsunnn çekilin bakalımm bol bol resimlerr..hep mutlu kareler olsun inşallahhhh.

evett ben kızıyorumm..ahh bu aykurtu bi yakalayımm ona neler yapıcamm diyorumm...eger cuma bi kıpırdama yoksa o pizzaları burnundann getircemmm diyorumm yüzünede diyimm :) :) :)

afiyet olsundaa yarım pizza nenize yetmedii kızzzzzzzzz...........

yarınn görücemm ben senii listedeeeeeeeeeee................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…