selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Ve gecenin Assolisti geldi
Çok şükür bu geceyi kazasız belasız atlattım ve hazırlıklarım tam bittiğinde eşimin yeğenleri geldi ( tam ben duşa ayağımı atmışken
tabi büyük kızım karşıladı onları
)
KV ve büyük kızı daha sonra geldiler birlikte kuaförde saç kestirdiklerinden.
Küçük Görümcede artık ablasımı anasımı birşey dedi bilmiyorum ama geldi
ki gelmeyeceğini düşünüyordum birde yarın için bizi iftara davet etti ( biraz zorunlu bir davet oldu sonuçta ablasına ve annesine bir hafta evvel söylemişti bizide mecburiyetten çağırıdı sanırım
) eşimde herkesin içinde ben bilmem yengen bilir diyince biraz bozuldular
İstemedende olsa kendi krallığımı ilan etmiş oldum eşimin sayesinde
bende tabiki geliriz dedim
Yaptığım tüm yemekleri herkes çok beğendi bir tek küçük görümcem yemekleri tuzsuz buldu
eşimde anında biz sağlıklı besleniyoruz fazla tuz iyi değil zaten dedi
Her zamankinden fazla özen gösterdim bu sefer
hatta bir ara netten peçete katlama tekniklerinden birini yaptım
değişiklik olsun diye
Eşimin yaptığı güllaçada bayıldılar
tabi ben yine yemedim
hem sevmem hemde datlı bu güne kadar yaramadıda bugünmü yarayacak
Sağ olsun eşim sofraları toplamama yardım etti
( Ablası bir kere iki üç bardak getirdi sonra oda diğerleriyle yapıştı koltuğa
küçüğü hele abisi yardım ederken yarım ağızlada olsa abi biz dururken sana yakışmaz demedi
Neyse bende yarın kom baba gibi otururum ödeşiriz
Şükür fazla kaçırmadım üstelik çok fazla yapmadığım halde bir sürüde yemek arttı
bırakın Pazar akşamıda eşimin anannesine iftara davet edildik
eşimin ablası gidecekmiş ille sizde gelin bari bir arada olalım dedi benimkide tabi anında tamam dedi
Hemen dolaba koydum yemekleri nasılsa bozulmaz ısıtılmadığı sürece
artık pazartesi birşey olmamışsa yeriz onlarıda sonuçta günah okadar yemek dökülmez
olmadı pilavı buzluğa atarım en azından
nasılsa gündüz küçük kuzuya çorba falan yediririm
alkışlıyorum seniii...bu cümlene bayıldımmm...herkez kendini yansıtır sen sana yakışanı yaparsınn gerisini sallagitsinnnn....
bayramdan sonra süper planlarla bekliyorum seniii...yaww sen baya azda yiyorsunn acaba o yüzdenmi veremiyorsunnn??? bikereliğinede olsa diyetisyene mi gitsen acaba ne dicek nasıl bi liste verecekkk..?? yada bikaçgün acık ye ekmek felann vücut şaşsınn ne bilem ben öle takıldığında çıldırıyorumm...bende bikaçgünn yediklerimi değiştirmekk işe yarıyorduu....inşallah bayramdan sonra eksilmeye başlarr şaka maka çook kilo verdin senn...
İnşallah canım inşallahhhhhhhhhhh
Okadar çok istiyorum ki artık 8li hatta 7li rakamları görmeyi
Rabbim inşallah banada o günleri en kısa zamanda gösterecek
İnan bayramı iple çekiyorum
ondan sonra yine haftada bir Spor salonuna atacağım kendimi hatta üyeliğimin son 3 ayı haftanın her günü gitmeyi planlıyorum
şimdi birden yüklenirsem kilo vermem durduğunda daha fazlasını yapmak için zamanım olmaz
Ramazanda yediklerimi değiştirme şansım çok zor canım o yüzden birazda bayrama odaklandım
ondan sonra bol bol yeşil çay ve su ile takviye yaparsam eminimki gidecektir kilolar
selamm kızlarrrrr...ben geldimm..
bugün kendimi pek iyi hissetmiyorumm..sanırımm grip oldum..ve heryerim ağrıyorrr...
ben bu evden çıkmadann bu kadar meyfe sağlıklı beslenmee nasıl grip oluyorum hayrett ediyorum eşiimde çıldırıyorrr...dün gece başladım hapşurmayaa şuan resmen grip olmuş şekildeyimm..
kızlarrr akşama annemlere geçicez yani otarafa iftardaa teyzemlerdeyiz aynı zamanda amcamlarda :) :) amcamla teyzem evlii...
kilo bildirimimi şimdi yapım herkez bildirirse akşama paylaşırımmm..veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kilooooomuu söyleyeyimmmmmmmmm
77.8 evettttt gördüklerime ben bile inanamıyorum..hafta içi görmüştümm..ama bugün görmek dahada iyi geldii...akşama doğru belki dahada az çıkarinşallahh...
kilo bildirimi..
77.8
Canım harikasınnnnnnn
İnşallah bende o günleri en kısa zamanda görürüm
Bu arada çok çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin canım ....Aminnnnnnnnnnn
Eki Görüntüle 764689
GÜNAH YAPMAK İÇİN REÇETE!
Bir kişi İmam Hüseyn (a.s)ın huzuruna gelerek; Ben günahkar bir kimseyim, kendimi günah işlemekten alamıyorum, bana nasihat et dediğinde İmam (a.s) şöyle buyurdu:
Beş şeyi yap, sonra dilediğin günahı işle:
a) Allahın rızkını yeme, istediğin günahı yap.
b) Allahın mülkünden ve hakimiyeti altından dışarı çık, istediğini yap.
c) Allah-u Tealanın seni göremeyeceği bir yer bul, ne yapmak istersen yap.
d) Azrail canını almaya geldiği zaman teslim olma, o zaman gönlünün istediğini yap.
e) Kıyamet günü cennetin maliki seni cehenneme götürmek istediğinde cehenneme gitme, ondan sonra arzuladığın işi yap!
Bu rahmet ve mağrifet dolu günleri boş geçirmemek lazım arkadaşlar..Kuran-ı Kerim le hemhal olmak lazım..istiğfar etmek lazım...
kalplerimiz ne ile doluysa onu yaşamak lazım..
İNANDIĞIMIZ GİBİ YAŞAYAMAZSAK YAŞADIĞIMIZ GİBİ İNANMAYA BAŞLARIZ...
"Dünya altın da olsa fânî, ahiret toprak da olsa bâkîdir. Bâkî olan çömlek, fânî olan altına tercih edilir. Lâkin biz aksini yapıyoruz." (Fudayl Hz.)
DERDİ DÜNYA OLANIN,DÜNYAA KADAR DERDİ OLURMUŞ...HAYIRLI CUMALARRR...
Çok güzel bir paylaşım olmuş
Ellerine ve emeğine sağlık
Hakkını helal et canım
Selamm Kızlar CUmanız mübarek olsunn Nasılsınızzz
Bende ilk hamile oldugumu ogrendıgımde 75 kıloydum salgık ocagında tartılmıstım
bugun tartıldım 74.3 üm kızlarrr
hiç bişi yiyemiyorum sanırım ondan zayıflayarak hamişlik devam eder ama 3 aydan sonra artıyormus kılocuklar
Süpersin canım inşallah hamileliğinin sonuna kadar hiç kilo almazsın yada en azından çok fazla almazsın canım
Darısı benimde başıma ( yani kilo verme kısmı
)
kızlaaaaaaaaaaarrr kimse tartılmadı mııı???
bu hafta: 76.6
geçen hafta: 77.0
birkaç gündür yiyorum özellikle sahurlarda...biraz önce de incirli tatlımı yedim tarifini veriyorum
bence sağlıklı bir tatlı yağ yok
waw not al canım
İNCİRLİ MUHALLEBİLİ TATLI
KEK:
1 su b.un
1 su b.şeker
k.tozu
1 su.b ceviz
6 incir
160 derecede pişir
MUHALLEBİSİ:
2 yemek kaşığı nişasta
2 y.k un
5 y.k şker
1 lt süt
1 kremşanti
ŞERBET:
1.5 su bar ılık su
Yarım su b.şeker
1 yemek k. nescafe
öncelikle keki pişiriyorsunuz..fırından çıktıktan 3 dk sonra şerbetini döküyorsunuz..(şerbet pişmeyecek) sonra muhallebisini döküyorsunuz bir gece dinlendikten sonra afiyetle yiyorsunuz..
Maşallah subhanallah herkes ne güzel bu hafta hep eksilerde
Harikasın sende canım inşallah hepbirlikte çok daha güzel kilolar verdiğimizide göreceğiz ...Aminnnnnnnnnn