waw canim komsularimdan ALLAH razi olsun. esim bugun isteydi komsularimda yedim iftari. sonrada hepberaber obur komsunun toruna hasta ziyaretine gittik az once geldik. gelirkende komsunun kiziyla yuruduk iyi oldu baya hehe...
Kizlar cok mutluyumm :)) masallah.
Esim geldiginde kapiyi açtım cok guzel olmussun dedi optu :)))
Salobun kapisinida kapattim gormesin diye . Banyoya girdi ellerini yikadi cikarken bagirdim ot ur ma odasindan askimm telefobum salonda kalnis getirebilirmisin diye tamam dedi :) arkasindan gittim salona girdim girdi baka kaldiii sonra dondu guldu hami le misin dedi
Evet dedim sarildi :)))
Sonra iftara gittik esim niyetliydi. Yemek yedik cok gzel.
Olur olmadik guluyo cok mutlu oldu o kadar gun bek le dime degdi
Salobun kapisinida kapattim gormesin diye . Banyoya girdi ellerini yikadi cikarken bagirdim ot ur ma odasindan askimm telefobum salonda kalnis getirebilirmisin diye tamam dedi :) arkasindan gittim salona girdim girdi baka kaldiii sonra dondu guldu hami le misin dedi
ben tartıldımm 77.0
geçen hafta 77.8 kg idim
cecoo iftardan önce tartılıyoruz kesin eksi çıkarsın tartılsanaaa...
waw sofran süper...bizi davet etmiyormusun??
ya arkadaslar sanirsam benimde kirilma noktam 97,1
yaklasik 2aydir 97,1i goruyom tekrar kilo aliyom ... cabaliyom cabaliyim en fazla 97,1e inebiliyorum ya... hayirlisi bakalim ... bugun tarti bi ara kafayi yedi 94kusur gosterdi hadi canim sacmalama diyom... tekrar cikinca duzeldi zaten ne yazikki
EVETTT..dünkü menümüde paylaşım belki fikir olurrr....yorucuydu amaçok güzeldi...
ordövr tabağı yaptım ortaya...
kırmızı mercimek çorbası...
ortaya...
domates salatası..
amerikan salatası...
yogurtlu kabak salatası...
zeytinyağlı yaprak sarması...
turşu...
ana yemek..
fırında soslu tavuk pirzola ve baget..
patates püresi...
nohutlu pirinç pilavı.. ve bulgur pilavı tercihenn servis yaptımm...
tatlı yapmadım..eltimin oğlunun doğum günüydü pasta yediler aşagıda..
resimlerini çekerim genelde sofralarımın eklerim burayada..
fikir olur belki imkanınız olursa sizde ekleyin yeni fikirleri seviyorum benn :) imkanım doğrultusunda..
:) canım söyleme kadın duyunca bebişi görecek kadar büyüsün heheWaw canm hos geldin :))) rabbim bana verdi mucizemi ins sanada verecek dualarimdasiniz.
Kaynanami hi.soylemeyi dusunmuyoeum aramiz revani gormek bile istemiyorumm
Rabbim insal la h hepinize nasip eder cok mutlu oldum cok dua ediyorim kizlar
Ben cok fenayim hic yemek yiyemiyorum karnim ac ama bakalim
Esime supriz yapicam kizlar balon la rla evi susledim kiz kardesimle bakalim yarin ne olacak yazarim size :)))
kızzlarr iftar soframm..allah kabul eder inşallahh...
resimler büyük geldi yüklemedi dosyayı ama yaptım bişilerrr..idare edin :)
Eki Görüntüle 759070 Eki Görüntüle 759071
kızlarr ben geneldee ayrı ayrı koyardım bunu çok yer kaplıyordu böle tam işimi gördü son anda aklıma geldi fikir olur belki tavsiye ederimmmm....
Eki Görüntüle 759072
resimlerin orjinali yüklenseydi daha iyi olardı ama bunla idare edin...söz verdim diye böle ekledimm...
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Dün akşam çok yoğun, yorucu ama bir okadarda güzel geçti
Eşimin kuzeni sağ olsun bir kaç saat erken geldi yardım etmek için ( tabi ben bitirmiştim o ayrıama olsun düşünmesi bile yeter )
Masanın resimi çekemedim sizlere göstermek için ama gerçekten çok hoştu görüntü
Toplamda 13 kişiydik ve herkes sofrayı görünce kız sen ne yapmışsın dedisağ olsun eşimin amcasıda dört dörtlük sofra olmuş maşallah banu yarın bir posta daha misafir çağırsan yemek yapmasan yeter bunlar dedi
Tabi Ramazanda herkes çabuk tıkandığı için Taze Fasülyeyi elleyen olmadıartık 2 gün yemek yapmam diğer şeylerden çok çok az kaldı
Eşimde tatlı olarak Güllaç yapmıştı hatta üzerine Ay Yıldız şeklinde Antepfıstığı tozuyla süsledi ama ben pek sevmediğim için tadına bile bakmadımtabi herkes bayıldı çok hafif olmuş işte sen bu işi biliyorsun diye
Hatta verdiler gazı siz cafe değilde karı koca ufakda olsa bir lokanta açın diye
Geç iftar açılınca tabi çay faslı falan derken herkesin dağılması 12yi buldu
KVde tabiki vardı ve yine yapacağını yaptı 5 karış suratla oturdu doğru dürüst sohbet etmeden
Eline sağlık demeyi bile yüreği götürmedi ama baktı herkes iltifatlar yağdırıyor yarım ağızlada olsa baya sonra eline sağlık diyebildi
Geldiğinde eşimin kuzeni elini öpmek istedi ama hatun nedensiz bir şekilde arkasını dönüp salona geçip oturdu kızcağızda fena bozuldu bilseydim asla gelmezdim falan dedi :26: dedim salla gitsin ben el öpmeye niyetlenmedim bile dedim
Herkesin keyfi çok yerindeydi ve ben koştur koştur servis yaparken sökülmeye bile başlamışım
Bakalım hatun Pazar günü iftara gittiğimizde nasıl bir tavır sergileyecekhuysuz ne olucak. Umursamamış gibi göründüm ama sinir oldum ortamı germeye çalışmaktan başka birşey yapmadı hatta bir iki bana laf sokmaya kalkıştı yok şunu niye böyle yapmadın falan diye ukalalık yapmaya kalkıştı bende direk gülerek canım istedi öyle yaptım keyfim nasıl isterse öyle yaparım dedim
Bardağı boşaldığında bile eşim yanında oturuyordu ona söylüyordu benim bardağa çay koydursana diyesanki ezeli düşmanıyım kadının kızım bir çay koyarmısın diyemiyor
Bu arada dünde çok güzel birşey olduKızıma anannesi sonunda biletini almış Salı günü öğlende gelecek Allahın izniyle Hatun Anannesiyle fazla didişince kadında dayanamamış gitmiş biletini almış Kız sen nasıl başa çıkıyorsun bununla dakika çenesi durmuyor diyor dedim eeee Ergen gerisi olduğunu söyledim ben sana uyarmıştım sıkılır okadar uzun kalmasın diye ama yok beni dinlemedin iyi oldu sana dedim
Salı günü çüçük kuzuyla birlikte ablamızı almaya gideceğizOhhh beee valla rahatladım özelmiştim cadıyı
Yok canım yaa Spor salona başlayana kadar biraz izinli sayılayım valla şu kırılma noktası bir geçse rahatlayacağım ona göre biraz daha motive olurum ama tabi hep buralardayım
Bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
İnan benim bile tüylerim diken diken olduRabbim inşallah kuzucuğu hastaneden çıkarıp eve geldiğinde de böyle salonu süslemeyi nasip eder inşallah....Aminnnnnnnn
Anammmmmmmmmmmmmmmm çok güzel yaaaaaaaaaaa bir an gözümde canlandı o haliniz
Rabbim inşallah hep böyle mutlu ve huzurlu olmayı nasip eder sizlere ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
senin de gazan mübarek olsun canım misafirleri ağarlamışsın..
öyle k.valideleri takmamak lazım..en iyisini yapıyorsun bu arada kızına kavuşuyormuşsun iyi ayrı kaldınız valla ben duramazdım
Kızlarrr eltımle caya geldı fıtardan sonra
pcde bişilere bakıolardı benm suprz yaptıgım sıze attıgım fotoları gorduler cok utandımm
tebrık ettıler ama
cok utandımmm
Canım ne var bunda utanacak
Ne güzel birşey yapmışsın işteÇok hoş bir anı oldu sonuçta
Eminim onlarda çok sevinmişlerdir
Cok sevındı eltım yanı okadar buyuk sevınmesını beklemıyordum
Cunkı benım soz takıldıktan sonra hamıle kaldı ılk cocogu kızdı erkek torun yok dıye erkek erkek dedı rabbım kız verdı
sasırdım bu kadar sevınmesıne ama cok utandımmm
daha cok yen
k yaa kızlar bana yardım edın aklımdan sacma sapan seyler gecıyo
halbukı keseyıde gordum
ya kalbı atıyormu kan pıhtısmı falan sacmalıyorum resmen evhamı atmak ıcın uzerımden ne yapmam lazım
ayyyy inşallah görürümmm canımm..hepimizz veririz inşallah kilolarıııı....ben kiloo almayayımm başka bişi istemiyorummm....kızlar sahurda çok yedim yaa..ama iftarda ve sonrasında yemedim..
regliden sonra oruç ilk gün gibi oluyor..çok halsizdim..
bol su içiyorum..sizde içiyorsunuz dimi???
waw önümüzdeki cuma 77 yi görmeyi bekliyoruz senden..tabi öyle sofralar hazırlarsan biraz zor..ne zamandır aşure istiyor canım senin yüzünden.. yapmamak için direniyorum..eşim de az yap yiyelim diyor..belki yaparım ama dayanamıyorum çok yiyorum..:26:
ben hergün iftardan önce tartılacağım..ramazanda kilo almayı değil vermeyi hedefliyorum bakalımm..
Merhaba arkadaşlarr
waww hoşgelmişsin canım özlemiştik seniii :)
evet ikiz bebişlerin olsunn
baktımm hemen güzel paylaşımlarda bulunmuşsunn bayıldumm menünee
:) canım söyleme kadın duyunca bebişi görecek kadar büyüsün hehe
ayy inşallah hayırlısı ile bizlere de nasip olsunn
yemek yiyemiyorsan yoğurt ekmek yemeye çalış canım bebiş gelişiyor hücreler için balığa yoğurda cevize bademe ihtiyacı varrr
kızzz ne utanıcannnn...her duyguyuu yaşaa doyaa doyaaaa....utanma boşverr...diyorum ama bende utnabilirim ama sonra insan alışır heraldeeKızlarrr eltımle caya geldı fıtardan sonra
pcde bişilere bakıolardı benm suprz yaptıgım sıze attıgım fotoları gorduler cok utandımm
tebrık ettıler ama
cok utandımmm
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Yarında büyük günKVde iftar var
Bu arada eşim dün bütün laf sokmalarımı fark etmişsen diyor az değilsin kadına kaç kere laf soktun diye dedim aaaaa benmi nerden çıkartıyorsun öyle şey yaparmıyım hiç
Birde bir ara bakalım anan yarın neler döktürecek dedim diye bile bozuldulaf sokmuşum hesapta anan yine birşey yapmaz yada yaparsa sırf ablan ve kardeşin için yapar anlamında söylemişim ben hiç öyle birşey yaparmıyım dedim herşeyin altında birşey arıyorsun aşk olsun
Bakalım yarın nasıl geçecek
cecommm....kızz atlatmışsın şükürr...allah kabul etsin canım evinde verdiğin yemeğidee....
kızındaa geliyormuşşşşşşşş...ohh ailee canlanacakkk hepiniz sevinirsinizde ufaklıkk en çok sevinen olurrr.....
kızz o kv yokmu o kv...yarınn oruçlu olmucan heraldeee...
ayy bizde bugün eşimin teyzesindeydikk..benim çarşamba günkü verdiğim yemek damgasını vurmuştu aileyeee...bizdede senin kv gibi tirip atanlar vardıı..eltimm ve kaynımmm....o kaynım bikere eline sağlık demedi yaaa...pess dedimm pess..eşim bana dedi yeter illa bişi arama diyor beni yine kötü insan ilan ediyor ama kapattım onuyuu...ben bana yakışanı yaptım herkez kendine yakışanı yaparr...okadarr...
sende boşverr.hiç takmaaa...bakalım o yarın ne yapacakk...