Selamün Aleyküm kızlarrrrr
Gece gece bir mesajlıkta olsa uğrayayım dedim
Bugün inanılmaz yoğundu ve tam akşam iftar saatinden hemen sonra oturup keyif yapayım derken kız kardeşim aradı :26:
Oğlu iftara bir saat kala fenalaşmış dili dönmüş ve bunlar apar topar hastaneye gitmişler. O an Allahtan çocuuğun ağzına parmaklarını sokup düzeltmişler karı koca dilini. Bizim damat tabi o panikle ayakkabısız üzerinde eşortman ve atletle sokağa atmış kendini. Bütün apartmanı panikten ayağa kaldırmışlar hatta komşular bile ambulans falan diye bağırmış. Allahtan soğuk kanlı bir komşu kendi arabasıyla hemen onları en yakın hastaneye götürmüş
Meğer çocuk havale geçirmiş durduk yere ( ateş falanda yokmuş öncesinde hatta bütün gün çok neşeli oynamış daha 10 dakika olmuş uyuyalı :26: çocuk birden kasılıp ağzından köpük çıkınca bunlar anlamışlar şükür )
Şişli etfale göndermişler bütün tekikler yapılsın diye oradan beni arayınca bende anında eşimle oraya gittim doğal olarak
Tabi gidene kadar yüreğim azımdaydı ama bir gittim sıpa yine ayaklanmış hatta etrafta koşuşuyor
Kardeşim hastaneye gidene kadar kasmış kendini ve tam hastane kapısında oda bayılmış :26: onada sakinleştirici vermişler sırıtarak bir köşede oturuyordu
Kvsine bile okadar sakin konuşuyordu ki ben zor tuttum kendimi gülmemek için
Bak bu sıpa bizi gece gece ne hale getirdi diyor gülerek
tabi o an ki korku ömründen ömür çaldı herkesin ama şu an şükür iyi
Ne olur ne olmaz diye hastanede kaldılar bir geceliğine ama bütün filmler tahliller temiz çıkmış
Rabbim tüm yavrularımızı korusun inşallah Aminnnnnnnnnn
Yarın sabah onlarıda hastaneden almaya ben gideceğim büyük ihtimalle
Anam misafir gelecek diye taze fasülyemide bu saate pişiriyorum
Allahtan yemeklerim basitte iftara 1 saat kala yapsam yine yeter
tabi bir ikisini gündüzden yapacağım inşallah
inann o ankii şokumu görmeliydinn köprüyü geçmeyeydimmm kesin geri döner alırdımm...kardeşime getirttirdimm bide net kesilmiş şükür eşim onuda açtırmışş..
cecom annem eyüp de değil g.o.p da ama bizgecen sene 3..4 gece sahurda eyüpdeydik..iftarda çok kalabalık oluyor diye gecengecede gidecekdik sizde oradaymışsınızz..ama misafir gelince iptal olduu....
Anammmmmmm hatunun anası dibimde benim haberim yok
Kız ben he desem GOPdayım
Merkeze yakınmı bari biliyorsun taaaaaaaaa nerelere uzanıyor GOP.
Waw canm hos geldin :))) rabbim bana verdi mucizemi ins sanada verecek dualarimdasiniz.
Kaynanami hi.soylemeyi dusunmuyoeum aramiz revani gormek bile istemiyorumm
Rabbim insal la h hepinize nasip eder cok mutlu oldum cok dua ediyorim kizlar
Ben cok fenayim hic yemek yiyemiyorum karnim ac ama bakalim
Esime supriz yapicam kizlar balon la rla evi susledim kiz kardesimle bakalim yarin ne olacak yazarim size :)))
Anammmmmmmmm ne heycanlı bir an
o an eniştenin yüzünü görmek isterdim
Bencede KVne söyleme hatta eşinede tembihle uzun süre söylemeyin
nazar değer bahanesini kullan
Canım çok fazla aç kalmamaya çalış
ufak ufakta olsa arada ağzına birşeyler at
kan şekerin iyice düşerse bu seferde uyku daha çok bastırır
Gelişmeleri hepimiz büyük bir heycanla bekliyoruz
kızzlarr iftar soframm..allah kabul eder inşallahh...
resimler büyük geldi yüklemedi dosyayı ama yaptım bişilerrr.. idare edin :)
Eki Görüntüle 759070
Eki Görüntüle 759071
kızlarr ben geneldee ayrı ayrı koyardım bunu çok yer kaplıyordu böle tam işimi gördü son anda aklıma geldi fikir olur belki tavsiye ederimmmm....
Eki Görüntüle 759072
resimlerin orjinali yüklenseydi daha iyi olardı ama bunla idare edin...söz verdim diye böle ekledimm...
Canım Ellerine ve emeğine sağlık
Eğer bizim misafirler erken gelmezlerse bende çekmeye çalışırım sofrayı
Bakalım bizimde yarın 13 kişi olucak
KVde dahil olunca 13 çıktı
Bu arada Pazar günüde KV bizi yeni evine iftara alıyormuş
daha doğrusu kızı geldi ya o bahaneyle bizde aradan çıkıyoruz yoksa davet edeceğinden değil
bakalım bu sefer neler hazırlayacak ( biz hep aç kalırdık ama bu sefer damat gelicek diye döktürür
tabi ben yinede yemiyeceğim
)