Selamün Aleyküm milletttttttttt
Sonunda eve gelebildik şükür ve bugünde bir KVyle buluşmayı sağ sağlim atlatabildim
Hatun yine başka yemek bilmiyormuş gibi bezelye pilav yapmış
Birde benim nefret ettiğimi bildiği halde mercimek çorbasına, cacığa birde müçvere basmış dereotunu
ama ilk kez inada bindi ve sevmediğim halde yedim
kadına inat yedim ve hatun fena bozum oldu
Masaya oturduğumuzda sen bu tarafa geç diyip oturmak istediğim yerden kaldırdılar beni ve ana kız yan yana oturup sen ocağa daha yakınsın servisi sen yap diye gülüştüler :26: birde resmen kendileri söylüyor biz seni bilerek oradan kaldırdık diye
Bende gayet rahat bir şekilde hiç umurum değil elime yapışmaz nasılsa dedim
iyice fit oldu hatun
Benim canımı sıkacak hesapta ama başaramayıncada bozuluyor
Yine üzerine basa basa benim telefonumu gösterip bende bunun aynını alacağım dedi kızına
ay valla çıldıracaktım ama gayet sakin birşekilde eşime dönüp annene s3 mini yeter çok bile dedim
Onun bana geçen gün yaptığı gibi ağzımın içinde eline sağlık dedim ama kendi duymadı
yemin etsem başım ağrımaz eşimde birşey diyemez
Bir tek sinir olduğum konu eşimin yeğenlerinin hiç fikrimi almadan eşime dayı cuma sana yatıya geliyoruz demeleriydi
Eşimde tabi o an birşey diyemedi ve dönüp aşkım cuma bak çocuklar geleceklermiş işimiz varmı dedi bende emin değilim bakarız o güne bir çıkalım diye kestirip atmayı düşünürken benim akıllı kocam ablasıyla anasına cuma iftara gelirsiniz sonrada çocuklar bizde kalır diye emrivaki yaptı bana
tabi yüz ifademden anladı uyuz olduğumu çünkü büyük yeğenini günahım kadar sevmiyorum ve bir araya gelmeye tahammülüm yok şimdide eşimin yüzünden hem iftar çıktı başıma hemde onlara sabaha kadar hizmet etmem gerekecek ( bir bardak suyunu bile almaz ayağına ister uyuz
heee bir kaç kere fena kalaylayınca bana karşı bu akşam inanılmaz kibardı ama geçmişte söylediği ağır sözler hala aklıma geldikce beni çıldırtıyor
)
Alışmışlar her istedikleri olsun istiyorlar ama ablası bile demedi o an ya salı günü bu kadının kızı gelicek çarşamba yeğeni için hastanelere koşturacak eee bu çocuk gelince çamaşırıda olucak valiz boşaltılacak falan diye
Tabi işine geliyor çocukları başından atıp keyif yapacak uyuz ne olucak. En son kızım hala sizde bir gece kalabilirmiyim dediğinde çocuğa aaa kusura bakma benim çamaşırım var ütüm var kabul edemem demişti sanki kızım engel olacakmış gibi ama kendi sıpaları birşey istedimi herkes kabul etmek zorunda hesapta
Bende eşime hiç ses etmedim ama eğer bir gün evvel bende hastayım ayağına yatıp bütün temizliği herife yaptırmazsam banada Banu demesinler
Geçen günki gibide bir sürü hazırlık yapmıyacağım
aynı KVnin yaptığı gibi bir çorba bir yemek birde pilav okadar
Çayın yanınada birşey yapmam getirirse çıkartırım getirmezsede geçen gün geldiğinde aldığı dondurmadan koyarım önlerine birer kase okadar
Çok istiyorsa eşim yapsın yine güllaç falan umurum değil
Küçük kardeşinide çağırmıyacağım ( hanım cumartesi günü ablasını iftara alıyor ve abisine sırf benden dolayı abi sende gel hep bir arada olalım demiyor bile üstelik bizim bugün geleceğimizi bildiğinden annesine dün iftara gitmiş neymiş yarın iş günüymüşte eşi gelemeyiz pazar demişmiş ( duyanda fizanda oturuyor sanacak
alt tarafı arabayla 15 dakikalık yol üstelik Ramazanda kimse 12den önce yatmaya gitmezken
)
Neyse nasılsa ben eşimden bunun acısını çıkartırım
daha şimdiden emrivaki yaptığı için kızdığımın farkında eve geldiğimizden beri aşkım iyimisin, aşkım regl sancınmı var, aşkım şunu istermisin modunda dolanıyor yalaka
tabi biliyor başına gelecekleri
Sorma canım yaa o ütü beni deli ediyor zaten
İnan çok zorladım kendimi ama bir türlü ütünün başına oturamadım
Hazır benim herif beni dellendirmişken yarın akşam ona ütüleri bile kakalamayı düşünüyorum
nasılsa şu an takla at desem o kıvamda
ceza ona
evim temiz nasılsa üstten bir günlük süpürüp silince temizliğede gerek kalmaz ama sırf eşime işkence olsun diye de yaptırabiliriim
yok yok okadarda değil ama ütüyü kesin kakalayacağım kendi kaşındı
Canım Paşabahçeye yakınmısın bilmiyorum ama orada Fabrika satış mağazası vardı Paşabahçenin Cam fabrikasının ve gerçekten çok hoş şeyler oluyordu uygun fiyata
hee porselen olanlardan istiyorsan Bernardo mağazasında görmüştüm salona süs vazolar hatta şimdi netten baktım Mudo da bile varmış onlardan
Büyük alışveriş merkezlerinde de vardır eminim
ama bence en güzeli Paşabahçede vardır sonuçta senelerin cam ustaları ve çeşit çok
Umarım gönlüne göre birşeyler bulursun
[/QUOTE
cecoo yaa oku oku bitmiyor sana kitap da az gelir..
takmaaa..