Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

kızzlarr iftar soframm..allah kabul eder inşallahh...

resimler büyük geldi yüklemedi dosyayı ama yaptım bişilerrr.. :KK1::KK1::KK1::KK1: idare edin :)

$IMG-20130718-00443.jpg $IMG-20130718-00428.jpg

kızlarr ben geneldee ayrı ayrı koyardım bunu çok yer kaplıyordu böle tam işimi gördü son anda aklıma geldi fikir olur belki tavsiye ederimmmm....

$IMG-20130718-00448.jpg

resimlerin orjinali yüklenseydi daha iyi olardı ama bunla idare edin...söz verdim diye böle ekledimm...

Waw canm hos geldin :))) rabbim bana verdi mucizemi ins sanada verecek dualarimdasiniz.

Kaynanami hi.soylemeyi dusunmuyoeum aramiz revani gormek bile istemiyorumm
Rabbim insal la h hepinize nasip eder cok mutlu oldum cok dua ediyorim kizlar
Ben cok fenayim hic yemek yiyemiyorum karnim ac ama bakalim

Esime supriz yapicam kizlar balon la rla evi susledim kiz kardesimle bakalim yarin ne olacak yazarim size :)))

kızzz heycanınn benii sardııııııııııııı...anamm yarın msaitt olduğunnda yaz bizedee.....bende hep böle sürpriz yapmak isterdim ama tedaviyle olacagı için o imkansızz...sana süper olduu yap bakalımm...bencede şimdilik hiç deme kv leree....tabi eşin dayanabilirseeee....

Selamün Aleyküm kızlarrrrr :KK3:

Gece gece bir mesajlıkta olsa uğrayayım dedim :KK34:
Bugün inanılmaz yoğundu ve tam akşam iftar saatinden hemen sonra oturup keyif yapayım derken kız kardeşim aradı :26:
Oğlu iftara bir saat kala fenalaşmış dili dönmüş ve bunlar apar topar hastaneye gitmişler. O an Allahtan çocuuğun ağzına parmaklarını sokup düzeltmişler karı koca dilini. Bizim damat tabi o panikle ayakkabısız üzerinde eşortman ve atletle sokağa atmış kendini. Bütün apartmanı panikten ayağa kaldırmışlar hatta komşular bile ambulans falan diye bağırmış. Allahtan soğuk kanlı bir komşu kendi arabasıyla hemen onları en yakın hastaneye götürmüş :KK14:
Meğer çocuk havale geçirmiş durduk yere ( ateş falanda yokmuş öncesinde hatta bütün gün çok neşeli oynamış daha 10 dakika olmuş uyuyalı :26: çocuk birden kasılıp ağzından köpük çıkınca bunlar anlamışlar şükür )
Şişli etfale göndermişler bütün tekikler yapılsın diye oradan beni arayınca bende anında eşimle oraya gittim doğal olarak :KK34:

Tabi gidene kadar yüreğim azımdaydı ama bir gittim sıpa yine ayaklanmış hatta etrafta koşuşuyor :KK1:
Kardeşim hastaneye gidene kadar kasmış kendini ve tam hastane kapısında oda bayılmış :26: onada sakinleştirici vermişler sırıtarak bir köşede oturuyordu :KK1: Kvsine bile okadar sakin konuşuyordu ki ben zor tuttum kendimi gülmemek için :KK1:
Bak bu sıpa bizi gece gece ne hale getirdi diyor gülerek :KK1: tabi o an ki korku ömründen ömür çaldı herkesin ama şu an şükür iyi :KK34:
Ne olur ne olmaz diye hastanede kaldılar bir geceliğine ama bütün filmler tahliller temiz çıkmış :KK34:

Rabbim tüm yavrularımızı korusun inşallah Aminnnnnnnnnn

Yarın sabah onlarıda hastaneden almaya ben gideceğim büyük ihtimalle :KK34:
Anam misafir gelecek diye taze fasülyemide bu saate pişiriyorum :KK1: Allahtan yemeklerim basitte iftara 1 saat kala yapsam yine yeter :KK34: tabi bir ikisini gündüzden yapacağım inşallah :KK34:

inann o ankii şokumu görmeliydinn köprüyü geçmeyeydimmm kesin geri döner alırdımm...kardeşime getirttirdimm bide net kesilmiş şükür eşim onuda açtırmışş..

cecom annem eyüp de değil g.o.p da ama bizgecen sene 3..4 gece sahurda eyüpdeydik..iftarda çok kalabalık oluyor diye gecengecede gidecekdik sizde oradaymışsınızz..ama misafir gelince iptal olduu....

Anammmmmmm hatunun anası dibimde benim haberim yok :KK1:
Kız ben he desem GOPdayım :KK1: Merkeze yakınmı bari biliyorsun taaaaaaaaa nerelere uzanıyor GOP.

Waw canm hos geldin :))) rabbim bana verdi mucizemi ins sanada verecek dualarimdasiniz.

Kaynanami hi.soylemeyi dusunmuyoeum aramiz revani gormek bile istemiyorumm
Rabbim insal la h hepinize nasip eder cok mutlu oldum cok dua ediyorim kizlar
Ben cok fenayim hic yemek yiyemiyorum karnim ac ama bakalim

Esime supriz yapicam kizlar balon la rla evi susledim kiz kardesimle bakalim yarin ne olacak yazarim size :)))

Anammmmmmmmm ne heycanlı bir an :KK1: o an eniştenin yüzünü görmek isterdim :KK1:
Bencede KVne söyleme hatta eşinede tembihle uzun süre söylemeyin :KK34: nazar değer bahanesini kullan :KK1:
Canım çok fazla aç kalmamaya çalış :KK34: ufak ufakta olsa arada ağzına birşeyler at :KK34: kan şekerin iyice düşerse bu seferde uyku daha çok bastırır :KK34:

Gelişmeleri hepimiz büyük bir heycanla bekliyoruz :KK34:

kızzlarr iftar soframm..allah kabul eder inşallahh...

resimler büyük geldi yüklemedi dosyayı ama yaptım bişilerrr.. :KK1::KK1::KK1::KK1: idare edin :)

Eki Görüntüle 759070 Eki Görüntüle 759071

kızlarr ben geneldee ayrı ayrı koyardım bunu çok yer kaplıyordu böle tam işimi gördü son anda aklıma geldi fikir olur belki tavsiye ederimmmm....

Eki Görüntüle 759072

resimlerin orjinali yüklenseydi daha iyi olardı ama bunla idare edin...söz verdim diye böle ekledimm...

Canım Ellerine ve emeğine sağlık :KK34:
Eğer bizim misafirler erken gelmezlerse bende çekmeye çalışırım sofrayı :KK1:
Bakalım bizimde yarın 13 kişi olucak :KK1: KVde dahil olunca 13 çıktı :KK60: :KK60: :KK60:

Bu arada Pazar günüde KV bizi yeni evine iftara alıyormuş :KK1: daha doğrusu kızı geldi ya o bahaneyle bizde aradan çıkıyoruz yoksa davet edeceğinden değil :KK1: bakalım bu sefer neler hazırlayacak ( biz hep aç kalırdık ama bu sefer damat gelicek diye döktürür :KK1: tabi ben yinede yemiyeceğim :KK33: )

cecommmmm çookk çokkk geçmişş olsunnn :KK43: rabbim kimseyi evladıyla sınamasınn..inan anlatınca ben bile fena oldumm...

kızz merkezde değillerrr..500 evler tarafındalar..ama aşağıdan küçükköy yeşilpınar tarafından çok yakın gerçektennn...

misafirin varmışş şimdiden kolay gelsinnn....

pazarada büyükk davett varmışşşşş:KK1::KK1::KK1::KK1: git bakalım yeni maceralara hasret kaldıkk:KK1::KK1:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

Şükür bu sabahta erken uyanabildim :KK34:
Bugün cuma yani tartı günü ama sizlerden ricam bir kaç hafta beni izinli yazmanız :KK34: Bu ara hep tartıda aynı rakamı görmek beni deli ediyor ve bıktırma kıvamına getiriyor :KK53:
Beslenmeme tabiki dikkat edeceğim ama Bayram sonrası Spor salonuna gitmeye başlayana kadar bildirim yapmak içimden gelmiyor. Tabiki buralardan ayrılmayı düşünmüyorum :KK34:
Şu kilo çizelgesini gördükçe aynı halde fit oluyorum ama belki bayramdan sonra sporada başlayınca inşallah herşey düzelecek ve bana motivasyon olucak :KK34:

cecommmmm çookk çokkk geçmişş olsunnn :KK43: rabbim kimseyi evladıyla sınamasınn..inan anlatınca ben bile fena oldumm...

kızz merkezde değillerrr..500 evler tarafındalar..ama aşağıdan küçükköy yeşilpınar tarafından çok yakın gerçektennn...

misafirin varmışş şimdiden kolay gelsinnn....

pazarada büyükk davett varmışşşşş:KK1::KK1::KK1::KK1: git bakalım yeni maceralara hasret kaldıkk:KK1::KK1:

Heee sorma kız bu sefer büyük görümceylerde olucak :KK1: Tahminimce küçük çiğanda gelir :KK1: yani görümce :KK1:
Büyük damadın yanında pek yapmaz gibime geliyor ama yaparsada pası gole çeviririz olur biter :KK60: :KK60: :KK60:

tamammm cecommmmmm sen izinlisinnn :) :)

kızlarrrrr bugün cumaaaaaa ne çabukkk gelmiş cumaaaa.....akşama tartılalım diyeee karar almışıkk inşallahh unutmadann tartılırızzz.

Kızlar resım yukleyecektım yukleyemıyorum nası yapıyorsunuz sıze haızrladıgım suprızı atacaktım resım olarak beceremedımmmm :KK53:

Kızlar resım yukleyecektım yukleyemıyorum nası yapıyorsunuz sıze haızrladıgım suprızı atacaktım resım olarak beceremedımmmm :KK53:

canımmm teldenmi giriyorsunn pc denmii..
.cevap yaz yerine gel
orada üstteki şekillerde en üst sırada ataç resmi var onu tıkla
çıkan penceredee dosya ekle yazısını tıkla...
.dosyaları seç de....
resmini seç....
upload files butonunu tıkla...
resim alta gelecek...
içerigi ekle de...cevap yazdığın yere gelecek ..
cevapla de olur inş..bekliyorum meraklaaa....

ouff...bide bişi sorucamm canımm...bi tartılsana şuan kaç kilosunn yani kaç kiloyla hamile kaldınn????

ben tartıldımm 77.0
geçen hafta 77.8 kg idim

cecoo iftardan önce tartılıyoruz kesin eksi çıkarsın tartılsanaaa...

waw sofran süper...bizi davet etmiyormusun??

Kızlar dun saglık ocagına gıttıgımde boy kılo olcumu yapıldım evde 73 cıkıodum saglık ocagında 75 cıktım oha ben bıle sasırdım 75 kılo ıle basladık cnm ama hastanede pco olup 90 ustu hamıle bı bayanla tanıstım 8 haftalıkmıs rabbım vermıs. glıforla 5. ayında gebe kalmıs
Pcden gırıyorum canm beceremedım hala :KK43: cok mutsuzummmm sızınle paylasamadım

$2013-07-19 16.49.09.jpg $2013-07-19 16.44.08.jpg $2013-07-19 16.49.09.jpg $2013-07-19 16.44.08.jpg
Kızlar dun saglık ocagına gıttıgımde boy kılo olcumu yapıldım evde 73 cıkıodum saglık ocagında 75 cıktım oha ben bıle sasırdım 75 kılo ıle basladık cnm ama hastanede pco olup 90 ustu hamıle bı bayanla tanıstım 8 haftalıkmıs rabbım vermıs. glıforla 5. ayında gebe kalmıs
Pcden gırıyorum canm beceremedım hala :KK43: cok mutsuzummmm sızınle paylasamadım

ben tartıldımm 77.0
geçen hafta 77.8 kg idim

cecoo iftardan önce tartılıyoruz kesin eksi çıkarsın tartılsanaaa...

waw sofran süper...bizi davet etmiyormusun??

walla ne güzell olurduuu amma cene yapardıkkk :) :) menüler diyet menü olurduu...

süper 800 grm gitmiş harika..ekliyorum listeyee....

aayyyyyyyy canımmm nelerr yapmışsınn sen yaaaaaaaaa.....bu resimleri saklaa bebegede hatıra olurr..hatta eniştenin tam girişteki resimleride çekk :) :) rabbim hepp böle güzzellikleri yaşatsınn sanaa...valla bayıldımmmmmm...inşallah benimkide böle denk gelir bende yapabilirim ama sana maşallahh ben dayanamazdım kızzzzzzzzz....

walla ne güzell olurduuu amma cene yapardıkkk :) :) menüler diyet menü olurduu...

süper 800 grm gitmiş harika..ekliyorum listeyee....

aayyyyyyyy canımmm nelerr yapmışsınn sen yaaaaaaaaa.....bu resimleri saklaa bebegede hatıra olurr..hatta eniştenin tam girişteki resimleride çekk :) :) rabbim hepp böle güzzellikleri yaşatsınn sanaa...valla bayıldımmmmmm...inşallah benimkide böle denk gelir bende yapabilirim ama sana maşallahh ben dayanamazdım kızzzzzzzzz....

Saol cnm benm guzel oldu salonum kapisinid ac kapattim yarin sate geliyomus cok sukur sag salim gelsinde. Guzelxe hazirlandim saclarimi makyajimi uaptirdim guzel elbisemi giydim bekliyorumm :)))3 4gun oldu valla bende kebdime sastim ama surat ifadesini gormek icin dayandim mm insal ah kocam guzel bi tepki verirde hic aklimdan cikmazzz :)) o an resim cekmeyi dusunebilirsem cekerim xnm rabbbm hepimize nasip etsinnn :))) yemegide disasida yiyecegiz musait oldukca bilgi vericem kizlarrrr

canım pek giremiyorum

benim kilo yerinde sayıyor

hatta almış gibi görünüyorum 79.6

bende anlamıyorum nasıl oluyor gece yemiyorum akşam ekmeğin sadece tadına bakıyorum çok güzel koktuğu için

koca yaz bitti bir kilo bile veremeden hayırlısı bakalım

birde midem çok kötü ilaçla oruç tutuorum

şişkinliğim hiç geçmiyor bakalım ramazan dan sonra ne ola....

iftar once 97,1 idim kizlar. simdi komsudayim sonra yazarim

canım pek giremiyorum

benim kilo yerinde sayıyor

hatta almış gibi görünüyorum 79.6

bende anlamıyorum nasıl oluyor gece yemiyorum akşam ekmeğin sadece tadına bakıyorum çok güzel koktuğu için

koca yaz bitti bir kilo bile veremeden hayırlısı bakalım

birde midem çok kötü ilaçla oruç tutuorum

şişkinliğim hiç geçmiyor bakalım ramazan dan sonra ne ola....

canımmm bi ara takılıyorr bölee..ben hareketsizliğime veriyorumama ... senin koşuşturmanda bitmedi eve yerleştin şimdiden sonra güzel bi düzen olur inş...almada kiloo veririz inşallahh...

iftar once 97,1 idim kizlar. simdi komsudayim sonra yazarim

nerelerdesinn kuzumm sennnnnn...yoksun ortalıktaaa...senin komşuların maşallahı varrrr allah bozmasınnn...

başlangıçönceki dönem1.hafta2.hafta3.hafta4.haftaay sonu
82kgeranisa77,677,877
83.3kgwaw797978,4
80kgzambak0680,479,579,6
87kgsedacan81,2
96kgegedeniz92
100kgşipşirine9695,8
97,5kgceco3497izinliiizinli
99kgaykurt97,997,697,1

waw canim komsularimdan ALLAH razi olsun. esim bugun isteydi komsularimda yedim iftari. sonrada hepberaber obur komsunun toruna hasta ziyaretine gittik az once geldik. gelirkende komsunun kiziyla yuruduk iyi oldu baya hehe...

X