Canımm benimm çooooooooook sevindimmmmmmmm ayy muhteşemmm maşallahhh yaaa seninde bebiş haberini aldık hamdüsenalar olsunnnn
4 ay klomen sonra çatlatma iğnesi ayy senin ikiz mi bebişlerin yoksaa
ayyyyyyy canım yaa hayırlı uğurlu olsunnnnnn darısı tüm arkadaşlarımın başınaa benimdee
Canm arkadaslarimm cook tesekkur ediyorum rabbim aratmasin isteyen herkeze versin :))) esim konyada gorevde daha soylemwdim gelinxe soyleyecegm iki gun sabretmem lazim :)))
Catlatma ignesinden once hamis kalmissiim tek kese gorduk cnm. Dr bayramdan snra gel dedi ama bn daha kapsamli bi hastaneye gidicem esim le iyle düşünüyosun. 2haftdr surekli uyuma hali ve midede gaz bundanmis rabbim herkeze yasstsinnnn kizlarr
WAW Kuzum nerelerdesin
Kız bilgisayarını alamadınmı hala özledik valla yaaa
Bak topiğimiz şenlendi fasülye sayısı çoğaldısende inşallah en kısa zamanda bize fasülye müjdesi vericeksin aminnnnnnnn
Hamdüsenalar olsunn canım benim yaa çok güzel bir duygudur bu eminimm inşallah bizlere de nasip olsunnnnnCatlatma ignesinden once hamis kalmissiim tek kese gorduk cnm. Dr bayramdan snra gel dedi ama bn daha kapsamli bi hastaneye gidicem esim le iyle düşünüyosun. 2haftdr surekli uyuma hali ve midede gaz bundanmis rabbim herkeze yasstsinnnn kizlarr
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Yine ben geldim
Küçük kuzuya yemek yedireceğim diye göbişim çatladı sabahtan beri
İnadıı tuttu yine yemiyorNeyse artık oda orucunu açınca yer bizimle birlikte nasılsa sabahtan beri sadece 2 biberon süt bir kaç kaşık çorba içti. Sehpaya bir sürü şey dizdim belki yer diye ama yok
Bu arada eşimin halası bir haftalığına Akçaydan gelmiş ( abla kardeş tezgah açıyorlar 3 aylığına yazlıkta oda mal almaya gelmiş)
Hazır gelmişken amcasıyla halasınıda iftara çağırayım dedim ( ben pazartesi yada pazar diye düşünüyordum ) meğer bu hafta sonu gidiyormuşbu durumda bana kaldı iki gün yani ya yarın yada öbür gün
Offfffff yine ayaklarım totoşuma vuracak mecburdaha ütülenecek iki posta çamaşır var üstelik evin her yerini temizlemiştim ama salon hariç en önemli odayı sona bırakmışım sanki içime doğmuş gibi
Eşim cumaya al olmazsa dedi bu durumda ben yarın salonu temizleyip, ütülerimi aradan çıkartıp yerleştirip birde tekrar banyoyu elden geçirmem lazımtabi birde menü oluşturup zeytinyağlı ne yapacaksam onu geceden yapmam lazım
Yine kendi kendime iş çıkardımama olsun yeterki misafir gelsin benim küçük kuzun dediği gibi çot seviyom çoooottttttt
Akşamdan kuzunun oyuncaklarını yok edeyim ki sabah direk siler süpürürüm cadıda uyansada dağıtacak birşey bulamasın
ben her iki hamileliğimde de test yapmadan bir kaç gün önce aşkım yaa taş yutmuş gibi hissediyorum kendimi diyordum eşimde hadi be ne alaka demişti ilkinde tabi ikincide bir gün yine aşkım ya taş yutmuş gibiyim diyince kız yine aynı şeyi söyledin hamile olmayasın demişti ( tabi ben pkodan dolayı olmaz gözüyle bakıp hadi be dalga geçme demiştim ) meğer gerçekten hamileymişim
Aminnnnnn İnşallah buradaki diğer kızlarda en kısa zamanda aynı müjdeyi verirlerAminnnnnnnnnnnn
vuuuuuuuu sabah sabah cecomdan uyanik gelin taktikleriiiiiSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese kocaman bir günaydın
İnşallah bugün herkesin günü çok rahat ve güzel geçer
Benim bugün temizlik günü malum yarın misafirler gelicekyani çok çalışmam lazım çoooooooook
Menümü belirledim şükürToplam 11 kişi olacağız ( KVde dahil ) onuda daha aramadım ama neyse ararız nasılsa daha gün uzun Eşime sen haber ver dedim ama inat ille ben kendim arayacakmışım tabi biliyor kadın onu bile sorun edecek. Aslında ben bile arasam şimdi yarın buyur gel diye emin olun bu seferde diğerlerine daha evvel haber verdi beni son anda zoraki çağırdı diye tripler atacak ( huyunu biliyorum huyu kuruyasıca )
Zaten bana gıcık olmuş cumartesi kızkardeşime iftara gideceğiz diyeo gün kızı geliyormuş yurtdışından da niye onu düşünerek iftarı erteleyemezmişiz. Eşime bari iftardan sonra ablana çaya gelin demiş bende söylendim zaten geç saatte iftar açılıyor sofradan kalkıp direk ablasınamı koşacağız sonuçta daha 20 gün burada bizde ilk değil ikinci gün gidiveririz ama olmaz ille yalakalık yapacaklar ya damada ve kızına eşime hiç kusura bakma işim olmaz başka bir gün gideriz dedim oda sağ olsun tamam nasıl istersen dedi
Hee bu arada benim KV benim Telefonun aynısını istiyordu ya havamı söndürmek içineşime dün nasıl bir naz yaptıysam ama ben bu telefonu çok sevdim ya banane ona başka alalım hem ne yapacak o akıllı telefonu diye baktım adam inatlaşıyor o zaman bana İphone 5 alacaksın dedim 2 000 küsürlük telefonda inat edince ( ki hayatta işim olmaz beğenmiyorum bile ) adam anında yumuşadı o zaman sence anneme başka ne gibi bir telefon alabiliriz demeye başladı
Anam ben bu oyunlar ve edepsizlikle adamı yine dediğimi yapmaya ikna ettim yaAnası bilse yeminle sinirden iyice kudurur hiç söylemeden emrivaki yapacağız bu sana yeterlidir diye
ben eşime söylemeden duramazdım çatlardım valla..Canm arkadaslarimm cook tesekkur ediyorum rabbim aratmasin isteyen herkeze versin :))) esim konyada gorevde daha soylemwdim gelinxe soyleyecegm iki gun sabretmem lazim :)))
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Kız Allah seni ne etmesinFeci birşey olmuş diyince yüreğim ağzıma geldi Bende seni çok merak ettimde o aklıma gelmedi dedim herhalde iftara davetliydi de gelemedi dedim
İnşallah en kısa zamanda alırsın geri bilgisayarı
Hay Allah iyiliğini ve ikiz ikiz bebişlerini versin sana emii :) feci bişi
canım benim :) hamdüsenalar olsun sen nasılsınnn özledik biz de seniii
Kizlar inanamiyorum hamileyimmmmmmmmm sonucum 4000lerde cikti dr gebesin dedi offf suan ne hissettigimi bilmiyorum
eveeeettt kızlar dün eşimin tarafını ağarladım yarın bizim taraf gelecek inş.
hala ayaklarım ağrıyor..
waw cım sana dedim benim iştah açıldı canım sürekli birşeyler istiyor bende meyve yiyorum gliforun etkisi yokoldu sanırım
cuma tartılalım bakalım ne olacak benim regl perşembe bitiyor..
Kizlaaar drd.an geldim inanilir gibi degil. Catlatma ignesi yaptirmisrim meger ondan once hamile kalmisimmmm igneyi yaptiriken aslnda gebeymisim kizlae mucizw buuuu :)))) 5+2gunlukmus bebisimmmm gorduk keseyi bayramdan sobra kontrole cagrdi. Folik asit yakzdi ve seker ilacina dogum olana kadar devam et dedi kizlar inanamiyorummm
WAW Kuzum nerelerdesin
Kız bilgisayarını alamadınmı hala özledik valla yaaa
Bak topiğimiz şenlendi fasülye sayısı çoğaldısende inşallah en kısa zamanda bize fasülye müjdesi vericeksin aminnnnnnnn
Waaaw kuzum nerdesin ciddi. rabbim sanada verecek insalahhhh
gazamız mübarek olsun dün de bizim tarafı ağarladım menüm çook beğenildi..eşim bayıldı..
dünkü iftar menüm;
yeşil mercimekli çorba
etli sebzeli güveç
zeytinyağlı barbunya
fırında patates püreli köfte
pirinç pilavı
sigara böreği
yoğurtlu kabak-havuç
tatlı
kalburabastı
yemekler çok artıyoır bugünde aynı menü..
kızlar bu aralar tatlı canım çok istiyor..kendimi firenlemeye çalışıyorum kaçamaklarım oldu tabi..:44:
waw nerelerdesiin???
ewett ben geldimm ve başlıyorumm anlatmayaa :) :)
inann o ankii şokumu görmeliydinn köprüyü geçmeyeydimmm kesin geri döner alırdımm...kardeşime getirttirdimm bide net kesilmiş şükür eşim onuda açtırmışş..
cecom annem eyüp de değil g.o.p da ama bizgecen sene 3..4 gece sahurda eyüpdeydik..iftarda çok kalabalık oluyor diye gecengecede gidecekdik sizde oradaymışsınızz..ama misafir gelince iptal olduu....
kızz o nasıl duaaaa...ben hiç kıpırdayamam bu evden bide ikizlerim olursaaa...eşimde hep öle dua ediyor ama herşeyin hayırlısı.....
bende sizi özledimm..hop oturdum hop kalktımm....cepden girdim bi gece..anam sonra bi baktım nette gitmiş :)
inanmıyorummmm..şükürlerrrrr olsunnnnnnn......
rabbim kucagına almayıda nasip etsinnn...ayyyy çook mutlu oldumm yaaaaa
tüm isteyenlerin başına inşallah...
canımm atlatmışsın ilk misafirleri geçmiş olsunn :) :)bende çarşambaa aldım ilk misafirleri gerçekten yorucu oluyor ama güzelldii...
anamm yarınn cumaaa mııııııı çabuk geldiii...kilo almamışızdır inşallahh....
amannnn kuzumm dikkat et kendineee...nasıl dayanıcann iki gün sölemedennn...dayanabiliyorsan söleme ama ben dayanamazdımm..ilaçlarının iç iyi bak kendinede yeğenimizedee...
geldimmm kuzummm valla özledimmbendesizii.....
inşallahh cecommm yaaaaa....inşallahh bende bigün o haberi paylaşırmmm buradaaa...
geldimm canımmm..ve güsell haberlerinlee bayrammm yaptımm..şükürlerr olsun rabbimeeee...
geldim canımm..pc yi annemlerde unutmuştum ondan yoktumm....
menun harikaymışş ellerine sağlıkk..bende eklerimm menümüü.....
kalbura bastı nasıl olduu?? ya yediğim gibi bi tarif arıyorummgevrek agızda dağılan bi kalbura bastııı öle oldumu o tarifle tadı nasıldıı ??
anammmmmmmmm kızlarrrr ben sizee nasıll alışmışımm anlatamammm....pazartesii baya sıkıldım...salı acık işlerim vardı onları hallettimm...carşambada acık temizlikk sonrasında yemek telaşıı küçük erkek kardeşimde geldi pc yide getirdi sağolsunn...
baya yogun bi gündü dünn...çocuklar hariç 16 kişiydikkk...ve ben yanlızım diye baya telaş yaptım öncesinde ama önce allahh sonraa eşimm sağolsunn...kıyamamm bi dk bile oturmadı..çok kalabalıktık erkekler ve kadınlar ayrı kurum erkeklerin masasını sırf o idare etti allah binkere razı olsunn..
oufff u duydum uçtumm havalaraaaa...rabbim tüm isteyenlere versin hayırlı vakittee...
SİZLERİDE ÇOK ÖZLEDİMMM....
eşimde gevrek istiyordu tam öyle olmadı içinde irmik olan tariflere bakacağım..bayramda da yapmayı düşünüyorum..
ya canım sürekli bir şeyler istiyor azıcık tatlı yedim bugünde..regl bugün bitiyor..yarın iftar öncesi tartılalım ok.?
senin yeme atakları devam ediyor sanırım glifor içiyormusun?
vucut orucada alıştıı dimi..tatlı istegi bendede oluyorr...bende bugün sütlü tatlı yaptım..bisküvi çektim altınada güzel oldu ama napamm yiyorum acık acık :) bide tost çok çekiyor canım bu ramazan :)
glifor içiyorusahurda bir dene içiyorumm...
bence de bir süre söyleme k.validene..Waw canm hos geldin :))) rabbim bana verdi mucizemi ins sanada verecek dualarimdasiniz.
Kaynanami hi.soylemeyi dusunmuyoeum aramiz revani gormek bile istemiyorumm
Rabbim insal la h hepinize nasip eder cok mutlu oldum cok dua ediyorim kizlar
Ben cok fenayim hic yemek yiyemiyorum karnim ac ama bakalim
Esime supriz yapicam kizlar balon la rla evi susledim kiz kardesimle bakalim yarin ne olacak yazarim size :)))
bence de bir süre söyleme k.validene..
eşin çok mutlu olacak..sen şimdi sabırsızlanıyorsundur..Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin dikkat et kendine..