Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Dün akşam çok yoğun, yorucu ama bir okadarda güzel geçti
Eşimin kuzeni sağ olsun bir kaç saat erken geldi yardım etmek için ( tabi ben bitirmiştim o ayrı
ama olsun düşünmesi bile yeter
)
Masanın resimi çekemedim sizlere göstermek için ama gerçekten çok hoştu görüntü
Toplamda 13 kişiydik ve herkes sofrayı görünce kız sen ne yapmışsın dedi
sağ olsun eşimin amcasıda dört dörtlük sofra olmuş maşallah banu yarın bir posta daha misafir çağırsan yemek yapmasan yeter bunlar dedi
Tabi Ramazanda herkes çabuk tıkandığı için Taze Fasülyeyi elleyen olmadı
artık 2 gün yemek yapmam
diğer şeylerden çok çok az kaldı
Eşimde tatlı olarak Güllaç yapmıştı hatta üzerine Ay Yıldız şeklinde Antepfıstığı tozuyla süsledi ama ben pek sevmediğim için tadına bile bakmadım
tabi herkes bayıldı çok hafif olmuş işte sen bu işi biliyorsun diye
Hatta verdiler gazı siz cafe değilde karı koca ufakda olsa bir lokanta açın diye
Geç iftar açılınca tabi çay faslı falan derken herkesin dağılması 12yi buldu
KVde tabiki vardı ve yine yapacağını yaptı 5 karış suratla oturdu doğru dürüst sohbet etmeden
Eline sağlık demeyi bile yüreği götürmedi ama baktı herkes iltifatlar yağdırıyor yarım ağızlada olsa baya sonra eline sağlık diyebildi
Geldiğinde eşimin kuzeni elini öpmek istedi ama hatun nedensiz bir şekilde arkasını dönüp salona geçip oturdu kızcağızda fena bozuldu bilseydim asla gelmezdim falan dedi :26: dedim salla gitsin ben el öpmeye niyetlenmedim bile dedim
Herkesin keyfi çok yerindeydi ve ben koştur koştur servis yaparken sökülmeye bile başlamışım
Bakalım hatun Pazar günü iftara gittiğimizde nasıl bir tavır sergileyecek
huysuz ne olucak. Umursamamış gibi göründüm ama sinir oldum ortamı germeye çalışmaktan başka birşey yapmadı hatta bir iki bana laf sokmaya kalkıştı yok şunu niye böyle yapmadın falan diye ukalalık yapmaya kalkıştı bende direk gülerek canım istedi öyle yaptım keyfim nasıl isterse öyle yaparım dedim
Bardağı boşaldığında bile eşim yanında oturuyordu ona söylüyordu benim bardağa çay koydursana diye
sanki ezeli düşmanıyım kadının kızım bir çay koyarmısın diyemiyor
Bu arada dünde çok güzel birşey oldu
Kızıma anannesi sonunda biletini almış
Salı günü öğlende gelecek Allahın izniyle
Hatun Anannesiyle fazla didişince kadında dayanamamış gitmiş biletini almış
Kız sen nasıl başa çıkıyorsun bununla dakika çenesi durmuyor diyor
dedim eeee Ergen gerisi olduğunu söyledim ben sana uyarmıştım sıkılır okadar uzun kalmasın diye ama yok beni dinlemedin iyi oldu sana dedim
Salı günü çüçük kuzuyla birlikte ablamızı almaya gideceğiz
Ohhh beee valla rahatladım özelmiştim cadıyı
Yok canım yaa Spor salona başlayana kadar biraz izinli sayılayım valla şu kırılma noktası bir geçse rahatlayacağım ona göre biraz daha motive olurum ama tabi hep buralardayım
Bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
İnan benim bile tüylerim diken diken oldu
Rabbim inşallah kuzucuğu hastaneden çıkarıp eve geldiğinde de böyle salonu süslemeyi nasip eder inşallah....Aminnnnnnnn
Anammmmmmmmmmmmmmmm çok güzel yaaaaaaaaaaa bir an gözümde canlandı o haliniz
Rabbim inşallah hep böyle mutlu ve huzurlu olmayı nasip eder sizlere ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn