Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

waw canim komsularimdan ALLAH razi olsun. esim bugun isteydi komsularimda yedim iftari. sonrada hepberaber obur komsunun toruna hasta ziyaretine gittik az once geldik. gelirkende komsunun kiziyla yuruduk iyi oldu baya hehe...

ohhh iyi yapmışsınn canımmm...acıcıkda olsa gitmişş kilocuklarr hadi bakalımm pes etmekk yokkk....

ya arkadaslar sanirsam benimde kirilma noktam 97,1 :KK37:
yaklasik 2aydir 97,1i goruyom tekrar kilo aliyom ... cabaliyom cabaliyim en fazla 97,1e inebiliyorum ya... hayirlisi bakalim ... bugun tarti bi ara kafayi yedi 94kusur gosterdi hadi canim sacmalama diyom... tekrar cikinca duzeldi zaten ne yazikki:KK53:

oouf kuzum nasil karsiladi esin cok merak ettim. duygulandi mi?

Kizlar cok mutluyumm :)) masallah.
Esim geldiginde kapiyi açtım cok guzel olmussun dedi optu :)))
Salobun kapisinida kapattim gormesin diye . Banyoya girdi ellerini yikadi cikarken bagirdim ot ur ma odasindan askimm telefobum salonda kalnis getirebilirmisin diye tamam dedi :) arkasindan gittim salona girdim girdi baka kaldiii sonra dondu guldu hami le misin dedi
Evet dedim sarildi :)))
Sonra iftara gittik esim niyetliydi. Yemek yedik cok gzel.
Olur olmadik guluyo cok mutlu oldu o kadar gun bek le dime degdi

Salobun kapisinida kapattim gormesin diye . Banyoya girdi ellerini yikadi cikarken bagirdim ot ur ma odasindan askimm telefobum salonda kalnis getirebilirmisin diye tamam dedi :) arkasindan gittim salona girdim girdi baka kaldiii sonra dondu guldu hami le misin dedi

canıımm mutluluğunuz daim olsunnn:))

ayy donakalır onlar..
benimki aklıma geldi
sabah arkadaşa kahvaltıya davetliydim..regl herzamanki gibi gecikmişti..test yapmıyordum..arkadaşta yedek gebelik testi varmış..ısrar ettiler hadi kahvaltıdan önce yap diye..yaptım..yapar yapmaz çift çizgi çıktı bakakaldım:KK53:
2 saat kendime gelemedim..
akşam bebişin dilinden mektup yazdım testle birlikte zarfa koydum..eşim gelince verdim..okuyunca donakaldı..inanamadı..
Rabbim bu güzellikleri isteyen herkese yaşatsın inşallah..

kızlar sahurda çok yedim yaa..:KK56:ama iftarda ve sonrasında yemedim..
regliden sonra oruç ilk gün gibi oluyor..çok halsizdim..
bol su içiyorum..sizde içiyorsunuz dimi???
waw önümüzdeki cuma 77 yi görmeyi bekliyoruz senden..:nazar:tabi öyle sofralar hazırlarsan biraz zor..ne zamandır aşure istiyor canım senin yüzünden..:KK56:yapmamak için direniyorum..eşim de az yap yiyelim diyor..belki yaparım ama dayanamıyorum çok yiyorum..:26:
ben hergün iftardan önce tartılacağım..ramazanda kilo almayı değil vermeyi hedefliyorum bakalımm..:KK34:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3:

Hele şükür gelebildim :KK34:
Dün akşam çok yoğun, yorucu ama bir okadarda güzel geçti :KK16:
Eşimin kuzeni sağ olsun bir kaç saat erken geldi yardım etmek için ( tabi ben bitirmiştim o ayrı :KK1: ama olsun düşünmesi bile yeter :KK34: )
Masanın resimi çekemedim sizlere göstermek için ama gerçekten çok hoştu görüntü :KK34:
Toplamda 13 kişiydik ve herkes sofrayı görünce kız sen ne yapmışsın dedi :KK1: sağ olsun eşimin amcasıda dört dörtlük sofra olmuş maşallah banu yarın bir posta daha misafir çağırsan yemek yapmasan yeter bunlar dedi :KK1:
Tabi Ramazanda herkes çabuk tıkandığı için Taze Fasülyeyi elleyen olmadı :KK1: artık 2 gün yemek yapmam :KK1: diğer şeylerden çok çok az kaldı :KK34:
Eşimde tatlı olarak Güllaç yapmıştı hatta üzerine Ay Yıldız şeklinde Antepfıstığı tozuyla süsledi ama ben pek sevmediğim için tadına bile bakmadım :KK34: tabi herkes bayıldı çok hafif olmuş işte sen bu işi biliyorsun diye :KK1:
Hatta verdiler gazı siz cafe değilde karı koca ufakda olsa bir lokanta açın diye :KK60:

Geç iftar açılınca tabi çay faslı falan derken herkesin dağılması 12yi buldu :KK1:
KVde tabiki vardı ve yine yapacağını yaptı 5 karış suratla oturdu doğru dürüst sohbet etmeden :KK53:
Eline sağlık demeyi bile yüreği götürmedi ama baktı herkes iltifatlar yağdırıyor yarım ağızlada olsa baya sonra eline sağlık diyebildi :KK1:
Geldiğinde eşimin kuzeni elini öpmek istedi ama hatun nedensiz bir şekilde arkasını dönüp salona geçip oturdu kızcağızda fena bozuldu bilseydim asla gelmezdim falan dedi :26: dedim salla gitsin ben el öpmeye niyetlenmedim bile dedim :KK33:
Herkesin keyfi çok yerindeydi ve ben koştur koştur servis yaparken sökülmeye bile başlamışım :KK60:

Bakalım hatun Pazar günü iftara gittiğimizde nasıl bir tavır sergileyecek :KK47: huysuz ne olucak. Umursamamış gibi göründüm ama sinir oldum ortamı germeye çalışmaktan başka birşey yapmadı hatta bir iki bana laf sokmaya kalkıştı yok şunu niye böyle yapmadın falan diye ukalalık yapmaya kalkıştı bende direk gülerek canım istedi öyle yaptım keyfim nasıl isterse öyle yaparım dedim :KK35:
Bardağı boşaldığında bile eşim yanında oturuyordu ona söylüyordu benim bardağa çay koydursana diye :KK47: sanki ezeli düşmanıyım kadının kızım bir çay koyarmısın diyemiyor :KK47:

Bu arada dünde çok güzel birşey oldu :KK1: Kızıma anannesi sonunda biletini almış :KK76::KK76::KK76: Salı günü öğlende gelecek Allahın izniyle :KK34: Hatun Anannesiyle fazla didişince kadında dayanamamış gitmiş biletini almış :KK1: :KK1: :KK1: Kız sen nasıl başa çıkıyorsun bununla dakika çenesi durmuyor diyor :KK60: dedim eeee Ergen gerisi olduğunu söyledim ben sana uyarmıştım sıkılır okadar uzun kalmasın diye ama yok beni dinlemedin iyi oldu sana dedim :KK60:
Salı günü çüçük kuzuyla birlikte ablamızı almaya gideceğiz :KK76: Ohhh beee valla rahatladım özelmiştim cadıyı :KK16:

ben tartıldımm 77.0
geçen hafta 77.8 kg idim

cecoo iftardan önce tartılıyoruz kesin eksi çıkarsın tartılsanaaa...

waw sofran süper...bizi davet etmiyormusun??

Yok canım yaa Spor salona başlayana kadar biraz izinli sayılayım valla şu kırılma noktası bir geçse rahatlayacağım ona göre biraz daha motive olurum ama tabi hep buralardayım :KK34:

Bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :KK16:
İnan benim bile tüylerim diken diken oldu :KK1: Rabbim inşallah kuzucuğu hastaneden çıkarıp eve geldiğinde de böyle salonu süslemeyi nasip eder inşallah....Aminnnnnnnn

ya arkadaslar sanirsam benimde kirilma noktam 97,1 :KK37:
yaklasik 2aydir 97,1i goruyom tekrar kilo aliyom ... cabaliyom cabaliyim en fazla 97,1e inebiliyorum ya... hayirlisi bakalim ... bugun tarti bi ara kafayi yedi 94kusur gosterdi hadi canim sacmalama diyom... tekrar cikinca duzeldi zaten ne yazikki:KK53:

Anammmmmmmmmmmmmmmm çok güzel yaaaaaaaaaaa bir an gözümde canlandı o haliniz :KK1:
Rabbim inşallah hep böyle mutlu ve huzurlu olmayı nasip eder sizlere ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlarr
waww hoşgelmişsin canım özlemiştik seniii :)
evet ikiz bebişlerin olsunn :KK9: :KK54:
baktımm hemen güzel paylaşımlarda bulunmuşsunn bayıldumm menünee
:nazar:

EVETTT..dünkü menümüde paylaşım belki fikir olurrr....yorucuydu amaçok güzeldi...

ordövr tabağı yaptım ortaya...

kırmızı mercimek çorbası...

ortaya...

domates salatası..
amerikan salatası...
yogurtlu kabak salatası...
zeytinyağlı yaprak sarması...
turşu...

ana yemek..

fırında soslu tavuk pirzola ve baget..
patates püresi...
nohutlu pirinç pilavı.. ve bulgur pilavı tercihenn servis yaptımm...

tatlı yapmadım..eltimin oğlunun doğum günüydü pasta yediler aşagıda..

resimlerini çekerim genelde sofralarımın eklerim burayada..

fikir olur belki imkanınız olursa sizde ekleyin yeni fikirleri seviyorum benn :) imkanım doğrultusunda..

Waw canm hos geldin :))) rabbim bana verdi mucizemi ins sanada verecek dualarimdasiniz.

Kaynanami hi.soylemeyi dusunmuyoeum aramiz revani gormek bile istemiyorumm
Rabbim insal la h hepinize nasip eder cok mutlu oldum cok dua ediyorim kizlar
Ben cok fenayim hic yemek yiyemiyorum karnim ac ama bakalim

Esime supriz yapicam kizlar balon la rla evi susledim kiz kardesimle bakalim yarin ne olacak yazarim size :)))
:) canım söyleme kadın duyunca bebişi görecek kadar büyüsün hehe
:KK9:
ayy inşallah hayırlısı ile bizlere de nasip olsunn
yemek yiyemiyorsan yoğurt ekmek yemeye çalış canım bebiş gelişiyor hücreler için balığa yoğurda cevize bademe ihtiyacı varrr

kızzlarr iftar soframm..allah kabul eder inşallahh...

resimler büyük geldi yüklemedi dosyayı ama yaptım bişilerrr.. :KK1::KK1::KK1::KK1: idare edin :)

Eki Görüntüle 759070 Eki Görüntüle 759071

kızlarr ben geneldee ayrı ayrı koyardım bunu çok yer kaplıyordu böle tam işimi gördü son anda aklıma geldi fikir olur belki tavsiye ederimmmm....

Eki Görüntüle 759072

resimlerin orjinali yüklenseydi daha iyi olardı ama bunla idare edin...söz verdim diye böle ekledimm...

canımm maşallahh çooook güzel salonun bayıldımm harikaydıı :=) :KK9:
çok güzel yaa ben bile çook etkilendim hehe eşin şok olmuşş sevinçtenn
Allah sevincinizi daim etsinnn aminn
inşallah sağlıcakla kucağınıza alın bebişinizi güzel güzel büyütünn amin
bize de dua eder misinn

Hele şükür gelebildim :KK34:
Dün akşam çok yoğun, yorucu ama bir okadarda güzel geçti :KK16:
Eşimin kuzeni sağ olsun bir kaç saat erken geldi yardım etmek için ( tabi ben bitirmiştim o ayrı :KK1: ama olsun düşünmesi bile yeter :KK34: )
Masanın resimi çekemedim sizlere göstermek için ama gerçekten çok hoştu görüntü :KK34:
Toplamda 13 kişiydik ve herkes sofrayı görünce kız sen ne yapmışsın dedi :KK1: sağ olsun eşimin amcasıda dört dörtlük sofra olmuş maşallah banu yarın bir posta daha misafir çağırsan yemek yapmasan yeter bunlar dedi :KK1:
Tabi Ramazanda herkes çabuk tıkandığı için Taze Fasülyeyi elleyen olmadı :KK1: artık 2 gün yemek yapmam :KK1: diğer şeylerden çok çok az kaldı :KK34:
Eşimde tatlı olarak Güllaç yapmıştı hatta üzerine Ay Yıldız şeklinde Antepfıstığı tozuyla süsledi ama ben pek sevmediğim için tadına bile bakmadım :KK34: tabi herkes bayıldı çok hafif olmuş işte sen bu işi biliyorsun diye :KK1:
Hatta verdiler gazı siz cafe değilde karı koca ufakda olsa bir lokanta açın diye :KK60:

Geç iftar açılınca tabi çay faslı falan derken herkesin dağılması 12yi buldu :KK1:
KVde tabiki vardı ve yine yapacağını yaptı 5 karış suratla oturdu doğru dürüst sohbet etmeden :KK53:
Eline sağlık demeyi bile yüreği götürmedi ama baktı herkes iltifatlar yağdırıyor yarım ağızlada olsa baya sonra eline sağlık diyebildi :KK1:
Geldiğinde eşimin kuzeni elini öpmek istedi ama hatun nedensiz bir şekilde arkasını dönüp salona geçip oturdu kızcağızda fena bozuldu bilseydim asla gelmezdim falan dedi :26: dedim salla gitsin ben el öpmeye niyetlenmedim bile dedim :KK33:
Herkesin keyfi çok yerindeydi ve ben koştur koştur servis yaparken sökülmeye bile başlamışım :KK60:

Bakalım hatun Pazar günü iftara gittiğimizde nasıl bir tavır sergileyecek :KK47: huysuz ne olucak. Umursamamış gibi göründüm ama sinir oldum ortamı germeye çalışmaktan başka birşey yapmadı hatta bir iki bana laf sokmaya kalkıştı yok şunu niye böyle yapmadın falan diye ukalalık yapmaya kalkıştı bende direk gülerek canım istedi öyle yaptım keyfim nasıl isterse öyle yaparım dedim :KK35:
Bardağı boşaldığında bile eşim yanında oturuyordu ona söylüyordu benim bardağa çay koydursana diye :KK47: sanki ezeli düşmanıyım kadının kızım bir çay koyarmısın diyemiyor :KK47:

Bu arada dünde çok güzel birşey oldu :KK1: Kızıma anannesi sonunda biletini almış :KK76::KK76::KK76: Salı günü öğlende gelecek Allahın izniyle :KK34: Hatun Anannesiyle fazla didişince kadında dayanamamış gitmiş biletini almış :KK1: :KK1: :KK1: Kız sen nasıl başa çıkıyorsun bununla dakika çenesi durmuyor diyor :KK60: dedim eeee Ergen gerisi olduğunu söyledim ben sana uyarmıştım sıkılır okadar uzun kalmasın diye ama yok beni dinlemedin iyi oldu sana dedim :KK60:
Salı günü çüçük kuzuyla birlikte ablamızı almaya gideceğiz :KK76: Ohhh beee valla rahatladım özelmiştim cadıyı :KK16:

Yok canım yaa Spor salona başlayana kadar biraz izinli sayılayım valla şu kırılma noktası bir geçse rahatlayacağım ona göre biraz daha motive olurum ama tabi hep buralardayım :KK34:

Bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :KK16:
İnan benim bile tüylerim diken diken oldu :KK1: Rabbim inşallah kuzucuğu hastaneden çıkarıp eve geldiğinde de böyle salonu süslemeyi nasip eder inşallah....Aminnnnnnnn

Anammmmmmmmmmmmmmmm çok güzel yaaaaaaaaaaa bir an gözümde canlandı o haliniz :KK1:
Rabbim inşallah hep böyle mutlu ve huzurlu olmayı nasip eder sizlere ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

senin de gazan mübarek olsun canım misafirleri ağarlamışsın..
öyle k.valideleri takmamak lazım..en iyisini yapıyorsun bu arada kızına kavuşuyormuşsun iyi ayrı kaldınız valla ben duramazdım

senin de gazan mübarek olsun canım misafirleri ağarlamışsın..
öyle k.valideleri takmamak lazım..en iyisini yapıyorsun bu arada kızına kavuşuyormuşsun iyi ayrı kaldınız valla ben duramazdım

Ya işte bir kere söz verdi kalırım diye sonrada sıkıldı :KK1:
Aslında Ananneye kalsa bayram sonrası gönderecekti ama cadı okadar çok huysuzlanınca en sonunda pes etmişler :KK1:
Annem kız sana Allah yardımcı olsun bu cadıyla nasıl başaçıkıyorsun dedi en son :KK1: dedim onun huysuzluğu bana sökmez valla istediği kadar söylensin son karar benim nasılsa birşey istediğinde :KK1:

Bakalım geline yine huysuzluğa devam edecekmi yoksa bu ayrılık yaradımı cadıya :KK1:

Akşam eşimle kız kardeşime çaya gittik tabi ancak döndük :KK1:
Öncesinde Forum istanbula oyuncakcığa uğradık. Yeğen hastanedeyken eşim ona uslu durursa uzaktan kumandalı araba alacağına dair söz vermişti oda dün gündüz beni aradığında Teteeee eniştem söz verdi ne zaman alacak arabamı diyince hadi bari alalımda çocuğa verdiğimiz sözü tutmuş olalım dedik :KK34:
Tabi diğeride kıskanır diye onada birşey alalım dedik :KK1: eeee benim kuzuyuda ihmal etmek olmazdı :KK1: ve kızlara birer mikrofonlu piyano aldık :KK1: biraz gürültü yapıcaklar ama olsun :KK34:

Gider gitmez ikiside hediyelerini görünce çok sevindiler :KK16: Sonrada hemen pilleri takıp başladık teyze yeğenler şarkı söylemeye :KK60:
İlk ben söylemek zorundaydım ve o yüzden hemen klasik bir düğün şarkısıyla başladım :KK60:

''Pınar başı burma burma yar yar .... '' diye başlayınca çocukların hepsi koptu :KK60: tabi onlar bir tek pepe şarkıları bilirler çahiller :KK60: :KK60: :KK60: Kızkardeşim nasıl gülüyor Allah seni ne yapmasın gece gece nerden geldi o aklına diye :KK60:
Oğlana uzaktan kumandalı sarı bir spor araba aldık :KK34: Oda çok çok beğendi arabasını Allahtan :KK34: Bakalım kaç gün dayanacak oyuncakları :KK60:

Büyük kızım bizi oradada buldu tabi telefonla :KK1: anam dedim bundan hiç bir yerde rahat yok :KK1:
Bugün dedesiyle gündüz konuştuğumda nasıl dedim Cadı :KK1: sorma bileti aldığımızdan beri bir neşeli bir neşeli o suratsız sıkıldım diye söylenen Beyzadan eser yokmuş şu anda :KK60: Anannesiyle dedesine bir yağcılık yapıyormuş babam yok böyle birşey diyor :KK60:
Dedim çocuk işte ödü koptu gelemiyecek bayramdan önce diye şimdi bilet alınınca rahatladı :KK1: birde Anannesi ona Fotograf makinesi sözü vermişti ya üsütünü biz tamamlayacaktık tabi bizim huysuz kadını üzünce ceza olarak vazgeçtim almıyacağım o beni çok üzdü demişti annem :KK1: anladığım kadarıyla benim cadı bir kaç gün yağcılık yaparsa belki fotograf makinesi için söz verilen maddi desteği kurtarabilirmiyim diye deniyor :KK60: yoksa bukadar yalakalık hayra alamet değil :KK60: ben kızımı tanıyorum :KK60:
Anamda inattır bakalım tahminim doğru mu çıkacak ve hangisi galip gelecek :KK60:

Yarında büyük gün :KK1: KVde iftar var :KK1:
Bu arada eşim dün bütün laf sokmalarımı fark etmiş :KK60: sen diyor az değilsin kadına kaç kere laf soktun diye :KK60: dedim aaaaa benmi nerden çıkartıyorsun öyle şey yaparmıyım hiç :KK1: :KK1: :KK1:
Birde bir ara bakalım anan yarın neler döktürecek dedim diye bile bozuldu :KK1: laf sokmuşum hesapta anan yine birşey yapmaz yada yaparsa sırf ablan ve kardeşin için yapar anlamında söylemişim :KK60: ben hiç öyle birşey yaparmıyım :KK1: :KK1: :KK1: dedim herşeyin altında birşey arıyorsun aşk olsun :KK1:
Bakalım yarın nasıl geçecek :KK1:

Kızlarrr eltımle caya geldı fıtardan sonra :KK43:
pcde bişilere bakıolardı benm suprz yaptıgım sıze attıgım fotoları gorduler cok utandımm
tebrık ettıler ama
cok utandımmm :KK43:

pcde bişilere bakıolardı benm suprz yaptıgım sıze attıgım fotoları gorduler cok utandımm
tebrık ettıler ama

:KK1: :KK1: Canım ne var bunda utanacak :KK1:
Ne güzel birşey yapmışsın işte :KK34: Çok hoş bir anı oldu sonuçta :KK34:
Eminim onlarda çok sevinmişlerdir :KK34:

:KK1: :KK1: Canım ne var bunda utanacak :KK1:
Ne güzel birşey yapmışsın işte :KK34: Çok hoş bir anı oldu sonuçta :KK34:
Eminim onlarda çok sevinmişlerdir :KK34:

Cok sevındı eltım yanı okadar buyuk sevınmesını beklemıyordum
Cunkı benım soz takıldıktan sonra hamıle kaldı ılk cocogu kızdı erkek torun yok dıye erkek erkek dedı rabbım kız verdı :KK70:
sasırdım bu kadar sevınmesıne ama cok utandımmm
daha cok yen
k yaa kızlar bana yardım edın aklımdan sacma sapan seyler gecıyo
halbukı keseyıde gordum
ya kalbı atıyormu kan pıhtısmı falan sacmalıyorum resmen evhamı atmak ıcın uzerımden ne yapmam lazım

Cok sevındı eltım yanı okadar buyuk sevınmesını beklemıyordum
Cunkı benım soz takıldıktan sonra hamıle kaldı ılk cocogu kızdı erkek torun yok dıye erkek erkek dedı rabbım kız verdı :KK70:
sasırdım bu kadar sevınmesıne ama cok utandımmm
daha cok yen
k yaa kızlar bana yardım edın aklımdan sacma sapan seyler gecıyo
halbukı keseyıde gordum
ya kalbı atıyormu kan pıhtısmı falan sacmalıyorum resmen evhamı atmak ıcın uzerımden ne yapmam lazım

Canım bol bol dua et :KK34: bizlerde senin için dua ederiz inşallah Rabbim bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine bizlerin duasını kabul edecektir :KK34:
Evham yaparsan emin ol sadece kendine zarar versin sonuçta daha 1 sene bile olmamış evleneli ( Senelerce bu mucizeyi bekleeyn bir sürü Anne adayı var ve senin yerinde olabilmek için herşeylerini verebilecekler :KK34: Rabbim onlarada en kısa zamanda nasip eder inşallahhhhhhhh....Aminnnnnnnnnn )
üstelik Rabbim ne eylerse güzel eyler diyip sadece RAbbine sığın :KK16: Her şeyin kötüsünü düşünme :KK34: kuzucuğunun içinde nasıl mutlu ve huzurlu olduğunu düşün ve Allahın izniyle sağlıklı ve hayırlı bir evlat olarak doğacağını düşün :KK34:

Şu mübarek günlerde bol bol dua et Güzel Allahım seni boş cevirmeyecektir inşallah ...Aminnnnnnnnnnn
Biliyorsun ne kadar huzurlu bir hamilelik geçirirsen okadar huzurlu bir bebek kuçağına alacaksındır :KK34:

Bu arada sakın her duyduğuna inanıpta kendini sıkma yada internette çok fazla araştırmalara girme emin ol herkeste hamilelik farklı geçer ve misal bende kötü sonuçlanan bir belirti sendede aynı olacak diye birşey YOk diye düşün :KK34: Kuzunun kalp atışlarını duyduğun an o evham yok olacaktır eminim
:KK34:

Bol bol nas ve felak oku birde ayetel kür-si :KK34: İnşallah Rabbim kabul edecektir dualarını :KK34:

Son düzenleme:

allahhh yüzünüü güldürdüü..az üzülmelerini yazmadın burayaa bunları hak ettin sennn..rabbim hep güzel günler göstersin inşallahh..ikinizde hak ettinizz bunuuu...inşallah kucagınıza alıp eve geldiğiniz günüde görünn...

kızlar sahurda çok yedim yaa..:KK56:ama iftarda ve sonrasında yemedim..
regliden sonra oruç ilk gün gibi oluyor..çok halsizdim..
bol su içiyorum..sizde içiyorsunuz dimi???
waw önümüzdeki cuma 77 yi görmeyi bekliyoruz senden..:nazar:tabi öyle sofralar hazırlarsan biraz zor..ne zamandır aşure istiyor canım senin yüzünden..:KK56:yapmamak için direniyorum..eşim de az yap yiyelim diyor..belki yaparım ama dayanamıyorum çok yiyorum..:26:
ben hergün iftardan önce tartılacağım..ramazanda kilo almayı değil vermeyi hedefliyorum bakalımm..:KK34:
ayyyy inşallah görürümmm canımm..hepimizz veririz inşallah kilolarıııı....ben kiloo almayayımm başka bişi istemiyorummm....

Merhaba arkadaşlarr
waww hoşgelmişsin canım özlemiştik seniii :)
evet ikiz bebişlerin olsunn :KK9: :KK54:
baktımm hemen güzel paylaşımlarda bulunmuşsunn bayıldumm menünee
:nazar:

:) canım söyleme kadın duyunca bebişi görecek kadar büyüsün hehe
:KK9:
ayy inşallah hayırlısı ile bizlere de nasip olsunn
yemek yiyemiyorsan yoğurt ekmek yemeye çalış canım bebiş gelişiyor hücreler için balığa yoğurda cevize bademe ihtiyacı varrr

ama sennn nerelerdesinn bende senii özledimmmmmmm....özletme kendinii...yemeklerle aran nasıllll...kilo kaç bi ara kilonuda bildir canım ekleyeyimm...keşke yakın olaydıkdı hep beraber öle sofrada oruç açaydıkk..
tebrık ettıler ama
kızzz ne utanıcannnn...her duyguyuu yaşaa doyaa doyaaaa....utanma boşverr...diyorum ama bende utnabilirim ama sonra insan alışır heraldee:KK34:

Yarında büyük gün :KK1: KVde iftar var :KK1:
Bu arada eşim dün bütün laf sokmalarımı fark etmiş :KK60: sen diyor az değilsin kadına kaç kere laf soktun diye :KK60: dedim aaaaa benmi nerden çıkartıyorsun öyle şey yaparmıyım hiç :KK1: :KK1: :KK1:
Birde bir ara bakalım anan yarın neler döktürecek dedim diye bile bozuldu :KK1: laf sokmuşum hesapta anan yine birşey yapmaz yada yaparsa sırf ablan ve kardeşin için yapar anlamında söylemişim :KK60: ben hiç öyle birşey yaparmıyım :KK1: :KK1: :KK1: dedim herşeyin altında birşey arıyorsun aşk olsun :KK1:
Bakalım yarın nasıl geçecek :KK1:

cecommm....kızz atlatmışsın şükürr...allah kabul etsin canım evinde verdiğin yemeğidee....

kızındaa geliyormuşşşşşşşş...ohh ailee canlanacakkk hepiniz sevinirsinizde ufaklıkk en çok sevinen olurrr.....

kızz o kv yokmu o kv...yarınn oruçlu olmucan heraldeee...:KK1::KK1:

ayy bizde bugün eşimin teyzesindeydikk..benim çarşamba günkü verdiğim yemek damgasını vurmuştu aileyeee...:KK1::KK1: bizdede senin kv gibi tirip atanlar vardıı..eltimm ve kaynımmm....o kaynım bikere eline sağlık demedi yaaa...pess dedimm pess..eşim bana dedi yeter illa bişi arama diyor beni yine kötü insan ilan ediyor ama kapattım onuyuu...ben bana yakışanı yaptım herkez kendine yakışanı yaparr...okadarr...

sende boşverr.hiç takmaaa...bakalım o yarın ne yapacakk...

cecommm....kızz atlatmışsın şükürr...allah kabul etsin canım evinde verdiğin yemeğidee....

kızındaa geliyormuşşşşşşşş...ohh ailee canlanacakkk hepiniz sevinirsinizde ufaklıkk en çok sevinen olurrr.....

kızz o kv yokmu o kv...yarınn oruçlu olmucan heraldeee...:KK1::KK1:

ayy bizde bugün eşimin teyzesindeydikk..benim çarşamba günkü verdiğim yemek damgasını vurmuştu aileyeee...:KK1::KK1: bizdede senin kv gibi tirip atanlar vardıı..eltimm ve kaynımmm....o kaynım bikere eline sağlık demedi yaaa...pess dedimm pess..eşim bana dedi yeter illa bişi arama diyor beni yine kötü insan ilan ediyor ama kapattım onuyuu...ben bana yakışanı yaptım herkez kendine yakışanı yaparr...okadarr...

sende boşverr.hiç takmaaa...bakalım o yarın ne yapacakk...

Haklısın canım herkes kendine yakışanı yapar :KK34:
Boşver sonuçta çoğunluk anlamış ya varsın senin eltiyle kaynın benimde KV anlamasın :KK33: Onlarıda göreceğiz :KK1:

Valla benimki büyük ihtimal dışardan börek siparişi bile verir :KK1: ( evinde fırın yoktu en son )
Benim eşimde bugün bir kaç kez laf soktuğumu söyledi :KK1: hiçte umurum değil kaşınmasaymış :KK35:
Hatun benim telefonun aynını istiyor diye inatlaştıkya bugün sorup duruyor sen başka alacaksan bunun aynını alayım diye bende inat ettim bu telefondan alınmayacak ona diye :KK1: sırf onun istediği olmayacak üstelik kaç yaşında kadın ne yapacak akıllı telefonu kendi önce bir akıllı olsun :KK60:
Bakalım ay başında alacakmış dün annesine öyle dedi :KK1: kadın biraz bozuldu gecikti diye ama umurum değil olmadı alsın kendi parasıyla :KK35: eşim nasılsa borcunu öder ona. Ulen bir insan oğluna hayatında ilk kez destek olupta onu borç kabul edermi yaaa :KK35::KK35::KK35: o bile benim için çok büyük bir terbiyesizlik sonuçta ben evladım için canımı veririm ki kadının ihtiyacıda yok ama işte bana inat alıyor geri ( sırf ben rahat etmim diye )
Bizimkiler inan kaç kere maddi destek olup bir kez bile parayı borç almıştınız ne oldu demediler ( ki paramız olduğunu bildikleri halde ödeme kalkıştığımızda kızdılar ana baba ve evlat arasında borç olmaz diye :KK20:

Rabbim hepsine akıl fikir versin ne diyelim güzelim :KK34:

X