Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Yine ben geldim
Küçük kuzuya yemek yedireceğim diye göbişim çatladı sabahtan beri
İnadıı tuttu yine yemiyor
Neyse artık oda orucunu açınca yer bizimle birlikte nasılsa
sabahtan beri sadece 2 biberon süt bir kaç kaşık çorba içti. Sehpaya bir sürü şey dizdim belki yer diye ama yok
Bu arada eşimin halası bir haftalığına Akçaydan gelmiş ( abla kardeş tezgah açıyorlar 3 aylığına yazlıkta oda mal almaya gelmiş
)
Hazır gelmişken amcasıyla halasınıda iftara çağırayım dedim ( ben pazartesi yada pazar diye düşünüyordum ) meğer bu hafta sonu gidiyormuş
bu durumda bana kaldı iki gün
yani ya yarın yada öbür gün
Offfffff yine ayaklarım totoşuma vuracak mecbur
daha ütülenecek iki posta çamaşır var üstelik evin her yerini temizlemiştim ama salon hariç
en önemli odayı sona bırakmışım sanki içime doğmuş gibi
Eşim cumaya al olmazsa dedi bu durumda ben yarın salonu temizleyip, ütülerimi aradan çıkartıp yerleştirip birde tekrar banyoyu elden geçirmem lazım
tabi birde menü oluşturup zeytinyağlı ne yapacaksam onu geceden yapmam lazım
Yine kendi kendime iş çıkardım
ama olsun yeterki misafir gelsin
benim küçük kuzun dediği gibi çot seviyom çoooottttttt
Akşamdan kuzunun oyuncaklarını yok edeyim ki sabah direk siler süpürürüm cadıda uyansada dağıtacak birşey bulamasın
ben her iki hamileliğimde de test yapmadan bir kaç gün önce aşkım yaa taş yutmuş gibi hissediyorum kendimi diyordum
eşimde hadi be ne alaka demişti ilkinde tabi ikincide bir gün yine aşkım ya taş yutmuş gibiyim diyince kız yine aynı şeyi söyledin hamile olmayasın demişti ( tabi ben pkodan dolayı olmaz gözüyle bakıp hadi be dalga geçme demiştim
) meğer gerçekten hamileymişim
Aminnnnnn İnşallah buradaki diğer kızlarda en kısa zamanda aynı müjdeyi verirler
Aminnnnnnnnnnnn