Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Biliyorum çok geç oldu ama bugün inanılmaz yoğundum ve yorgunluktan aslına geberiyorum
Gündüz evimin işleri bir türlü bitmedi tam 3 kere salonu süpürmek zorunda kaldım :26:
Benim küçük cadı bütün gün peşimde dolandı durdu ve ne zaman salonu süpürsem arkasından kırıntı yapacak mutlaka birşey buldu
Bu aralar oda yemek yemiyor ama devamlı dolabın başında
neymiş efendim hafif birşeyler diyecekmiş
oda benden duya duya aynı cümleleri kullanmaya başladı
Dün Tansiyon aletini koluna taktı ve bana dönerek galiba tansiyonum düştü anne bir ölçeyimde bak demezmi
yerlere yattım gülmekten
Tabi bugün çileden çıkardı beni. Mutfak dolabının iki gözünün içini temizleyeyim dedim devamlı elleri dolabın içindeydi
neymiş bana yardım ediyormuş
ben dolaba koyup arkamı döndükce bir bakıyorum yine aynı kabı çıkarmış
Akşam tam iftar sonrasında sizlere bakmaya niyetlendim zil çaldı eşimin kuzeni geldi
Üniversite tercihini yapması gerekiyormuş ve evlerinde net yok tabi saat 10a doğru gelince tercihleri yapması 00:30u buldu
Eeee o saatten sonrada mecbur dayının eşortmanlarından vereyimmi demek zorunda kaldım
Eşim kendime iş çıkardım diye biraz bozuldu ( hani o giderdi niye kal diye ısrar ettin dedi
dedim ulen senin kuzenin üstelik çocuk zaten yatıya kalma niyetiyle geldi ki hiç ben gideyim demedi
)
Şimdide sahur hazırlamadan bir sizlere bakayım dedim
İnşallah herkes iyidir
Yarın inşallah erkenden damlarım
nasılsa işde kalmadı üstelik kuzenide eşimde erken işe gidecekler bende eşime bari erken kaldır dedim
Kuzen eşimden iki saat sonra çıkacak bari çocukcağız işe geç kalmasın
Hepinize iyi sahurlar şimdiden
Kizlar inanamiyorum hamileyimmmmmmmmm sonucum 4000lerde cikti dr gebesin dedi offf suan ne hissettigimi bilmiyorum
Aaaaaaaaaaaaaaa gözlerime inanamıyorum
Ben demiştim diyeceğim ama gerçekten demiştim
Ey RAbbim sen ne güzel mucizelere kadirsin
İnşallah en kısa zamanda RAbbim bu topikte özlemini çeken tüm fıstık Anne adaylarınada bu güzel duyguyu nasip eder
Bütün dualarımız seninle canım
İnşallah yarın çok güzel haberlerle gelirsin bizde fasülyenin kaç günlük olduğunu öğreniriz :122: :122: :122: :122:
kizlar dun netim bitmisti aksam askima duygu somurusu yaptim
sabah yukletti sagolsun... az once acildi sukur...
dun ruyami dusunerek test yaptim ama negatif cikti hayirlisi bakalim... alistim negatife ama Rabbim hayirli zamanda verecektir insaallah her isteyene dileyene... Amin... taktim kafaya ovulasyon(yumurtlama) testi alicam. nettekiler baya ucuz... bide eczanelerde 5li paket oluyo. daha dogrusu yok da depodan istiyorlar ama bizim nezaman yumurtlayacagimiz belli degil onun icin nettekiler daha cok ve daha mantikli...
Canım Rabbim inşallah bu Mübarek ayın yüzü suyu hürmetine sanada en kısa zamanda nasip eder bu güzel duyguyu ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnn
bende hiiç spor yapamıyorum canım..aslında akşamları yürünebilir benim koşu bandım var ama hala spor ayakkabı alamadım daha doğrusu fırsat olmadı..
sen glifor kullanmıyormusun??
bu arada tarifi bir önceki sayfada vermiştim
Valla benimde vardı koşu bandım ama kıyafet askısı niyetine kullanıyordum yatak odasındayken
sonra salona aldık bir kaç gün kullandıktan sonra bu seferde havlu kurutmaya kullanmaya başlayınca eşim dellendi madem kullanmıyorsun satıyorum dedi ve haftasında eski bir iş arkadaşına sattı
Şimdi epileptik bisiklet var salonda ( onu annem bana ilk doğum sonrası hediye etmişti
) İnan evde 50 Alet olsa yine üşeniyorum ama haftanın 4 günü Spor salona gitmeye üşenmiyorum
tabı şu an Ramazan olduğu için dondurdum ama Bayramdan sonra Allahın izniyle yine başlıyorum Spor Salonuna
zaten 6 aylık üyeliğim kaldı bari onu iyi değerlendireyim
hatta son 3 ay her gün gitmeyi düşünüyorum
haftanın 2 günü yüzme 4 günü fitness olarak
Tabi o zamana kadar sırf haftanın 4 günü fitness yaparım
Üyeliğim bitincede evime daha yakın bir yer bakayım diyorum en azından arabayla gitmek zorunda kalmam