Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

çok oturmaktan olur canım..sık sık pozisyon değiştirmelisin..kaldırıp popoyu yürümelisin..çok oturmak yani uzun süre hareketsiz kalmak selülitte yapıyor

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Şükür bugün çok geç olmadan uyandım ve uykumuda aldım
Küçük cimcime çizgi film diye tutturdu bende o arada sizlere bir bakayım sonrada ufak ufak işlerimi yaparım diye düşünüyorum
Tabi gözüm hep burada olur ara ara

Canım eranisaninda dediği gibi dik oturmuyorsan belki o an kas sıkışması falan gibi birşey olabilir Bende uzun süre PC başında kalınca sık sık totoşumu oynatırım yoksa benimde kalkınca belim ağrıyor
Umarım önemli birşey değildir canım
Rabbim acil şifalar versin ....Aminnnnnnnnn

Darısı tüm kocaların başına diyeyim o zaman
Sağ olsun gerçekten Ramazanda her zamankinden daha yardımcıdır
Bu arada bende ekmek yemiyorum iki gündür ve çokda rahatım İlacımıda iftar ve sahurda içiyorum ve hiç sıkıntı olmuyor

evet canımmm sudan öyle fazla çıktı heraldee..şimdi tartıldım yine artılar var ama dünkü kadar değill...bennde haftasonu baya bi kaçırmıştım onunda etkisi varr...ayyy zaten şu hafta sonları olmasa ben daha çok yol almıştımda haftasonu yiyorum hafta içi anca onu verebiliyorumm..kilo fazlam olmasa güzel bi sistemama fazlam var iştee....

maşallahhh diyorumm maşalllahhhhhhh...kızlarr harikasınızz iftarlardaaaa...anamm ben tutamıyorumkendimi yiyorum yaaa...sahur iş değilde iftarda acıkıyorummm...hadi gözün aydın bitterdende kurtuldunnn...süper bi sağlklı yaşama geçiyorsunn..sigara gitti..bittergitti..ee yağlarda gider artık..

çok oturmaktan olur canım..sık sık pozisyon değiştirmelisin..kaldırıp popoyu yürümelisin..çok oturmak yani uzun süre hareketsiz kalmak selülitte yapıyor

inşallahh odur sebepp..netten okuduklarım canımı sıktıdaa..yeterki o olsun sebep ben ayaktada dururum hiç sorun değill..du bakalım bi ka gün deneyeyimm ne olacak sonuçç..tavsiyelerinizi dinleyeceğimm şekerlerr...

evett kızlarrrr ben geldimmm...sahura kadar uyumadım acık buradaydım acıkda ütüm vardı oruçlu değilken ütüleyim dedim iyi oldu çıktı aradann...

akşam eşime sinirolduğumu yazmıştımmm..saat 1 gibi 2 kaşık bamyayla acıkda yoğurt atıştırdı bide su içti. yatıyordu dedimki napam sahura ne istersinn..ayy bitriplerle benden bu kadar ben yemem diyetteyim biliyorsunn..sen ne istersen ye bana bi bardak su içir yatmadan başka bişi istemem dedi..bende olmas dışardasın koca gün fena olursun dedim..

bana karışmaa sen kendi bildiğini ben kendi bildiğimi yapım dedi...okadar sinirlendim okiş dedimm...saat 3.10 geçe sahur bitiyoryemek yicenmi kalk dedim elimdede ütülükleri yerleştiriyorum.. bu hemen zıpladı mutfaga gitti ee hani ne yicez dedi bende sana soruyorum yiceksen hazırlıcam bişiler dedimm...sen insanla dalgamı geçiyorsun..neden uyandırdın o zaman beni diye bi bardak su alıp yattı bende 1 kase yoğurt yedim..bide dünden kalan 5 dilim patlıcan vardı fırında közlediğim onu yedim hızlıcana su içip yattımm ama gülme krizlerine girdim...

vijdanım sızlamadımıı feci sızladı...ben ona kırallar gibi sofrada kurardım şen şakrak yer yatardık..ama o triplerle ben daha yemem sen ne istersen ye ben diyetteyim tripleri atmıcaktı banaa

benim kociştede dün bir sinir vardı..ramazan-ı şerifte şeytan bağlanır..nefiste oruçla terbiye edilir eee seninki ne iş dedim...bende kıyamazdım ama oluyor işte...kociş çağırıyor dışarı çıkacakta ütülü pantolon yok..zaten ütüler dağ oldu..sonra uğrarım

Anammm ütü deme bana benimde dağ gibi hesapta dün gece yapacaktım neyse bu gece canım isterse yaparım olmadı cuma gecesi mecbur yaparım
Sana kolay gelsin canım

Anammm ütü deme bana benimde dağ gibi hesapta dün gece yapacaktım neyse bu gece canım isterse yaparım olmadı cuma gecesi mecbur yaparım
Sana kolay gelsin canım

he he heeeeee benimkiler dün bitti ne büyükk ferahluk var üstümde bilemezsinizzz

kizlar merabalar... dukkandayim sabahtan beri ve dun sinir oldum orgume kocaman oldu bende onu bitirmeye yakin birakip ayni ipten alip minigine baslafim...

waw cimm canim iyi yapmissin hem kendi kendine tripleniyo hem ana kiziyo kocisin... aksama akillanir insaallah

ayyyy akıllanmazz benimm kocişş...akrep burcuuu aslaa yalamaz tükürdüğünüü...

kızlarrrr akşama yemek hayallerii kurmaya başladımm ben..beynimde fırtınalar kopuyorrr...ne zengin menüm varmış ya benim kafamdaaaa :) :)

kızlarrrrrrrrr nerdesinizzzz looooooo......açlık ve susuzluk vurmaya başladımı kafayaaa...benim bugün ilk günümm ve harika geçti şuana kadar...insülinn direnciymişşşşşş pehhh yedim yuttum ben onu...

korkutuyordu insülin direnci...evvelallahh sonra ilaç hiçbişicik olmadı şimdiye kadar...

anammm amma çok yemek programı koymuşlarr tv ye..nere açsamm tarıfler varr...yeni fikirlere açıgımm ama aradada insanın canı çekiyorr :) :) şimdi fox izliyorum su böregi yapacak kadın ona bi bakım dedimm nasıl yapılıyormuşş..

canim bendede 3-4senedir kan sekeri dusuyor sanirsam o fa insulin direnci... bende inan bir iki saat ac kalmayla hemen elim ayagim titrer ama ramazanda bana misin demiyo... hiccc dusmuyo sukur... buda ALLAH imin hikmeti iste... canim bende ogleyin baktim yemek programlarina degisik seyler guzel oluyo sukur acikmiyom ama bazen insanin cani cekiyo... ben sahurda cok yedim bugun nedendir bilmem

ütüler hala beklemede..birkaç parça ütüledim sadece...çocukları yatırınca bende yatıyorum öğlen..akşamda hepbirlikte teraviye gidiyoruz..güzel oluyor..
bu arada sabah tartılmıştım 78.2 kg idim biraz önce tartıldım 77.2 çıktım ay ne sevindim..dediğim gibi cuma iftara 1 saat kala tartılalım
menün ne canım ??
valla ben kuru fasülye pişirdim çook uzun zamandır pişirmiyordum tabi yanına pirinç pilavı (eşim istiyor) tavuklu şehriyeli terbiyeli çorba..

ne yedinn gızzzzz....yaww uyanık olunca uyku açık louyor ve yiyoruzz..öbür türlü uykulu uykulu yenmiyor pek bişii :) ben bu sahur yagsız tost ve ayran içmeyi düşünüyorumm...

yaw sahura kadar uyumadım dün bende ozaman yaptım ütüyü iyi olduu...susasamda içtim rahat rahat...benim tartı sabah yine artıdaydıı...80.4 dü cumaya ne olur bilmiyorumm ...

kuru fasulye afiyet olsunn yanınada turşu olsaaa oohhhh..

benim menü..
yeşil fasulye var...
bamya var..
cacık..
salata...
aşagıdanda tavuk sote ve dolma gelmişşş....yaww bizim sofra hep böle oluyor herkezz bi parça bişi getiriyor sofra doluyor...ramazanında bereketii..ama ben ne yiyim ne yemiyim şaşırıp kalıyorummm

ben bi tabaga salata..fasulye..bidenede dolma almayı düşünüyorum...dolma varya ekmek yemem heralde....

Son düzenleme:
hayirdir millet kimseler yok bu gece topicte

aksamki menumde esimin cani anali kizli corbasi cekmis hazirlardan onu yaptim bide biber dolmam vardi...

1dilim ekmek
1kase corba
2-3biber dolmasi
cacik ve bol su... biberleride zorla yedik kalmsin diye

bi saat kadar sonra komsularla bir dilim dondurma...
az once de biraz kiraz... simdide turk kahveli sutlu kahve... birazdan sizar uyuruz kizlar...

waw canim dun sahurda pideyi cok kacirdim yoksa pek farkli bisey degildi kahvaltilikti yine...

canımm benn buralardayımmmmmmmmmmmm :) :) yemek yedik tam yazacaktımm teravihe gidelim dedik kalktım mutfagı felan toparla giyin derken anca çıktık saat 12 ye geliyordu geldikk...anca rahatladıkk....iyi gitmiş akşam yemeğii bütün ay böle geçer inşş...

ewett millett ben geldimmmmmmm....akşam iftar iyi gittii..eşimle başbaşaydık bu akşam...

2 biber dolması küçükdü...

4 kaşık yeşil fasulye...

salata..
cacık...

acık üzümm...

heee yarımda haşlanmış mısırr....

sonra teravihe gittik süper geldi spor gibi efor sarfettik :) bide eşimi razı edebilsem yürüyerek gidip gelsek iyi olur ama bakalım inş..

gelince hemen su ve karpuza dayandıkk...şimdide tost istedi acık tost yaptım eşime..2 lokmada ben alırımm...bu akşam böle geçti işteee....

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Ya bu gece ancak gelebildim
İftarda şükür yine fazla kaçırmadım ve düne nazaran şu an kendimi daha rahat hissediyorum
Eşim sağ olsun bugünde iftarı ben hazırlayacağım diye tutturdu
Adamcağız oruç tutamıyor diye bana hizmet ederek sevap kazanma niyetinde herhalde ne dediysem yok sen uzan ben hallederim dedi

Yemekten sonra tutturdu bir posta daha çamaşır at makineye bende ütüleri yapayım diye anam kulaklarıma inanamadım eşim ve ütü Ben ne kadar nefret ediyorsam oda aslında okadar nefret eder ( bir kere ben hamileyken sabah gömlek ütülemek zorunda kalmıştı da bin tane laf söylemişti neden ütülenmemiş o gömleği diye )
Yorulunca sen devralırsın dedi ama sağ olsun yarısından çoğunu yaptı ve daha yeni pes edip bıraktı
Bende o arada gündüz halsizlikten yapamadığım tüm işleri hallettim Aslında biraz daha işim var ama az sizlere bakayım dedim nasılsa aralarda laf yetiştirirken kalanlarıda yaparım
Yatarken birde tembihliyor bak canın istemiyorsa bırak yarın bitiririz kalanını diye Valla içine Ramazan kaçmış kocayı ben pek bir sevdim keşke hep Ramazan olsa ben oruç tutsamda herifim ev işlerine ortak olsa

Bu arada bugün yediklerimide paylaşayım

Sahurda;
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 domates
1 salatalık
2 KK kadar beyaz peynir
2 dilim salam ( normalde pek yemem de eşim almış değişiklik olsun arada diye )
1 büyük bardak ayran
1 büyük fincan limonlu sıcak su ( çay niyetine )

İftarda;
Bugün çorba istemedi canım
2 KOca bardak su
6 tane ızgara köfte
1 koca bardak ayran
1 kase çoban salata ( fazla büyük değildi )
1 parça pide ( bugünki 1 KK kadar değildi 3 KK kadardı diyelim )

İftardan bir saat sonra tatlı niyetine 3 YK kadar dondurma yedim ama şükür şu an bile kendimi çok hafif hissediyorum

maşallahhhhhh maşallahhhhhh diyorum sana cecommmmmmmm anammmmmm benim bugün cenemm hiçç durmadı yaaaaa...bi teravihte ara verdikkk..sonrasında ha yedimm..karpuzz..mısırr..şimdi sahuruda yaptıkk...dün ne güzel bi kase yogurtla halletmiştimm..bu gece eşimde uyanıktı kaçırdık birazz...yatana kadar suda içerizz bakalım sabaha allah kerimm.....

iftardan sonra herşey güzel devam ediyordu..teravihle yediklerimi yaktım diye seviniyordumkiiii... eşim bi çay demlede içek diyene kadarr :) :) kahvaltı çekmiş canı..kahvaltı hazırladımm..birerde tost..o 2 yedi ben bir..

şincik benim yediklerimi yazımm...

2 dilim kepekli tost ekmeğiyle toss..

2 zeytinn ((korkuyorum inş yakmazzz))

2 dilim karpuz...

2 dilim salam bizdede pek olmazzz..kardeşim getirmişti acık kalmış dolanıyordu dolapta hüplettik :)

1 kaşık kadarda fasulye tabakta kalmasın diye hüplettim..

3 hurma..çayla beraber yedimmm...

anammmmmmmmmm yazıncaa çokk yediğimii farkettiimmm...neyse eşimlede dedik bu şımarma günümüz olsunn bidaha böle abartmayız inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…