Çok sağ ol kuzum yaa valla haklsıın önceden diyordum anam biraz kafa dinlerim o gidince işte bol bol gezerim falan diye ( gezme söz konusu oluna cadı isemediği yere ya gelmek istemez yada gittiğim yerde beş karış surat asardı ) ama insan keçisinden ayrı kalınca onu kuzu görüyormuş
Ya sessizliğim birazda oruçtan
Malum tansiyon 3 gündür deli etti beni. Küçük kuzuda sıkıldıkca bana sardırıyor
birlikte oyun oynayıp boya yapıyoruz ama haklısın onunda eski neşesi kalmadı hep ablasını sayıklıyor
Eşimde bayrama gelemiyecek kız diye aklı gidiyor ( biletler felaket pahalı annemde olmadı bayramın ikinci günü yada bayram sonrası göndereyim yazık günah niye bir kaç gün için iki misli para verelim diyor haklı olarak )
Kızın bileğide çıkınca iyice kolum kanadım kırıldı sanki
bana döneceğimize yakın sende kardeşimle kalsaydın ya diyip durdu ama doğduğum yerde olsa artık sıkılıyorum orada
Neyse dediğin gibi biraz toparlıyayım kendimide bari günler biraz daha çekilir hale gelsin
Aklımdayken yediklerimide yazayım
Sahurda;
2 bardak su ( alkali )
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
3 zeytin
2 kk beyaz peynir
1 bardak ayran
1 fincan sıcak su az limonlu ( alkali hesabı )
İftarda;
1 kase kırmızı mercimek çorbası
1 ufak kase çacık
1 kase karışık salata ( az yağlı, bol limonlu )
Bol su ( alkali )
1 bardak limonata ( içim yanmış
)
Bir saat sonrada tatlı niyetine meyveli yoğurt ( probiyotik olanlardan )
Yine hiç ekmek yemedim ve bu saat oldu gram acıkmadım mide ufalmaya başladı herhalde
Bugün sahurda pek birşey yemeyi düşünmüyorum böyle olursa Koca bir koca bardak ayran içip birde bol su tüketmeyi düşünüyorum
nasılsa fazla yorulmayınca açlıkta hissetmiyor insan
birde yarın öğleden sonra eşimin amcasında kuran varmış oraya gidiceğim akşam iftarada orada kalacağız