Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

kız ne yapayım şimdi pide sıcakken yemeye kalkışsam insani boyuttan çıkıyor bari sadece tadına bakayım dedim
Valla ben buralardayımda sağ olsun benim küçük cadı bu saat oldu hala uyanık anasını bekliyor cadı
Onunla arada ilgilenirken KKdan atılıyorum haberim olmuyor sayfa yenileyince jeton düşüyor

Neyse cadının uyumadığı iyi oluyor bari sabah erken uyanmaz sütünüde hazırlar baş ucuna koyarım yatarken uyansada direk içip tekrar sızar
Bu sabah bir ara beni uyandırmaya çalıştı bende saate bakmadan dur iki dakika daha uyuyayım kalkacağım dedim cadıya aradan ne kadar vakit geçti bilmiyorum ama göğsümde dayanılmaz bir acıyla yerimden fırladım bir baktım benim cadı göğsümü sıkıyor ( ayıptır söylemesi nasılsa baba kız ayrı odada uyuyorlar diye sıcaktan bunalıp üstümü çıkarmıştım )
Ulen kafayı mı yedin ne yapıyorsun diye bir kızdım cadıya; Cadı demezmi ama ben senden süt istedim vermedin bende sütlükten ( mememden ) süt çıkartıcaktım diye sabah sabah gülmekten ağrılar girdi karnıma
Okadar diyorum yok o sütlük değil meme üstelim orada süt bitti bebekler memeden emer diye ama yok inatla sütlük diyor birde parmaklarıyla sıkmaya kalkışmış 60:

Canım inan ekmek yemediğim halde gündüz acıkmadım ( iki yumurta çok tok tuttu ) akşam yemeğinde de 1 KK kadar pide işte valla bamyayla yoğurt tok tutarmı bilmiyorum be güzelim istersen yanına bari birde domates salatalık söğüş ekle
Ben bu gecede yine kahvaltılık düşünüyorum dünki gibi
Hee birde dün gece 1 bardak ayran içmiştim oda işe yaradı galiba

waw canim hosgeldin. senin aran nasil gulum ramazanla???
rahatsinizdir esinle insaallah... kiz aslinda sanslisin ha beraber diyet yapabiliyorsunuz. ben bisey yemeyince de esimde yemiyo zaten incecik onun icin sinir oluyom
valla şimdilik iyi canımm..dün gece binbir hevesleee kalktımm niyetlendim..sabah lekelenmem oldu orucum bozulduu şimdi yine abdest aldım niyetlenicem inş tutabilirim yarınn...

eşim diyette iyi oluyorda sıkıyor benii..şimdi almış eline bi şişe su acıkda yogurt yedi daha ben yemem diyorr bende korkuyorum koca gün dışarda bişi olacak diye söyleyincede dır dır cı oluyorumm..ona sinir oldum atışıyordukk..en sonunda dedim tamam yemee...

anammm ceco bile gelmis kulaklari cinladi sanirsam

kizlar ben balkonda isik acik oturuyomya. en son kattayim ve branda var zaten rahatim yani. az once baktim alt capraz komsum var teyze nooruyon dedim(nevsehirce ne yapiyorsun anlaminda :) )... oturuyom sen nooruyon dedi bende orgumu gosterdim kadin guldu. bende oyle sohraniyordum bu kiz niye balkonun lambasi acik oturuyo diye diyo (sohranmak nevsehircede kizmak gibi bise) cok guldum yaa. aman zaten sivrisineklere sinie oldum hep yiyolar beni. zaten kollarimda bussuru yara var bide sivri yara edecek... aman napiyim ederse

kızlarrrrr atv de hz ÖMER in filmi var geçen yılda izlemiştim bu yılda izlicemm 00.50 de başlıyor şimdi başladı izlemenizi tavsiye ederimm...süperr bi yapımm olmuşşş...açın muhakkak...

waw tatlim insaallah bugun tutarsin kuzum... ay senin esinde cok enteresan bi su ve yogurtla oruc mu yutulurmus kiz tutulsa ben tutarim yogurt manyagi olarak
hicmi kendine acimiyo esin kiz... neyse nasil isterse oyle yapsin gulum bosver sonucta kendi iradesi... aksam da fazla kacirmasa bari...

cecom seni cadidan cooook cekersin ha... ne guldum.. sutluk ha ALLAH im bagislasik kizlarini bak tasi siksa suyunu cikarir tabiri gibi ornek almis cocuk sut cikarmaya calismis:))

ne güzel tam keyif yapıyorsun komşu teyze kızsada
Bende küçük cadıyla kavgaya başladım biraz evvel zaten hava sıcak hala maymuncuk gibi kuçağıma oturmaya kalkışınca git koltuğa yat bari dedim küstü babasının yanına gitti kesin sızar şimdi onun koynunda oh beee
Burda sivri yok ama şu an üzerimde ip kollu bir elbise olduğu halde şıpır şıpır terliyorum en nefret ettiğim şeyde ter içinde kalmak neyse olmadı yatmadan bir duş alırım ( huyum kurusun oruçluyken duş almayıda sevmiyorum ya su yutarsam diye )

kızlarrrrr atv de hz ÖMER in filmi var geçen yılda izlemiştim bu yılda izlicemm 00.50 de başlıyor şimdi başladı izlemenizi tavsiye ederimm...süperr bi yapımm olmuşşş...açın muhakkak...

Şimdi hemen açtım canım sen söyleyince bende çok severim her senede mutlaka izlerim tabi şu an reklam var daha

nörüyonnn kızz balkondaaaa :) anamm sineklere dikkat et onlarda sahur da seni yerlerr :) :) benim evde balkonn yokkk eş uyuduu :) böle oturuyorum bendee...

amannn napammm...ne hali varsa görsünn erkek milleti hepsi aynnıııı şimdi üstelesemm dahada şımarıklığa vurup yemicekk..o yüzden hiç üstelemicemm....bense inş tutarımm yarın...

Kızlar yaaaaaaaaa bazı kadınlar kafayı yemişler bizim apartmanda birileri hamur kızartıyor galiba
Ulen gece gece işinizmi yok sizin diye balkondan bağırasım geldi

Hayır bende de öyle bir burun var ki anında alırım kokusunu ama hiç sorun değil sonuçta onlar bayrama kadar şişecek ben kilo vermesemde kesin sabit kalırım

anammmm sütlükk heeeee yaa bu ufaklıklarrr bitiriyorr beniii..bakış açısına bak yaaa...yerimm ben onuuu...

valla sahurda ne yicem bilmiyorumm..tartıya çıktım aşırı moralim bozuldu 81 çıktımm yaaaaa şaka gibi bu nasıll olurrrrrrrrr.......

bakalımm yumurta evde kalmamışş yarın alırım artık..yogurtlar bişiler atıştırırım artıkk...

hamurr kızartmasımııııııı

kızz varröyle tiplerr gece hamurla...pişii...katmer gibi şeyler yiyenlerr..kimisinde hiç kilo yapmıyorrr...ahanda ben su içsemmmm şişiriyorrr beniiiiiiiiii.......çıldırıcammmmm.....

ayy iyi aklima geturdin dur bende kizartiyim dermisim
belki misafirler felan vardir yatmamislardir ozel istek olabilir canim. ben hatirliyorumda bi tanidiga iftara gitmistik bir saat mesafedeydi sahura kadar oturduk sahurda annemler hic erinmeden gece gece gozleme yapmislardi ve yemistik

acebabende krep yapsammi... benim esim pek sever. dur bakalim... hmm... sut yok yani yirttim krep yapmaktan...

waw canim ben bi kahve suy koyuyumda hadi gelin benim balkonda icelim....

Sorma canım yaa inan bende çok sinir olurum öylelerine :26:
Yahu keşke bizde öyle olaydıkda şu Ramazan ayında bari iftarda az yiyeceğim diye daha sofraya oturmadan kendimizi sınırlamaya çalışmasaydık
Neyse Rabbim başka dert keder vermesin İnşallah bu son dombili olarak Ramazanımız olur...Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

ayyyyy ne güselll olurduuuuu...kocişleri uyuturr biz takılırdıkk sahura kadarr :) :) hee senn koyy kahveninn suyunuuu :) :)

aminnnn cecommm yaaaaaaa...benimm ömrümm geçtii bölee daha düzelmezzzz..çoçuk çocuk diye yanıyorum hamile kalır yine alırım kilolar sonra yine ver yine alll anammmm anammm benimm genlerdede var zatii aile hep kiloluu...

Canım ne olursa olsun pes etmiyoruz
Bak sende hiç azımsanamıyacak bir kilo verdin eminim bugün hamile kalsan sen hamileliğinde de dikkat eder vermesende en az şekilde kilo alırsın
Sonuçta sütten ağzımız yandi yoğurdu üfleyerek yer olduk
Rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsinde gerisi kolay

İnan biraz evvel balkona çıkıp bir bakındım ve o an nasıl bir huzur dolduysa içime Rabbime el açıp dua ettim ve direk sana ve diğer arkadaşlarada kuzucuk nasip etmesi için yalvardım
İnşallah çok kısa bir zaman sonra bize müjdeni verirsin ....Aminnnnnnnn

Bu arada 90larda Nurgül vardı ya kuzucuğu doğmuş hatta 40ı çıkmış bugün : İnşallah sende seneye bu zamanlarda kuzucuğunu kuçağına alırsın yada almaya yakın gün sayar olursun :....Aminnnnnnn

Neyse ....
Ben ufaktan sahurumu yapayımda sabah ezanını bekleyeyim
Hem yer yemez yatmamış olurum

Hepinize hayırlı sahurlar ve sabahlar
Rabbim inşallah rahatlıkla oruç tutmayı nasip eder ve dualarımızı kabul eder...Aminnnnnnnn

heee hee hee yakalandınn kız sapık gibi oldum ben :44:topik elemanlarının peşinde dolanıyom

heee hee hee yakalandınn kız sapık gibi oldum ben :44:topik elemanlarının peşinde dolanıyom

iyi yapmışsın burayada hoş geldin diyeyim o zaman gider ayak
Sağ olsun buradaki kızlarda çok iyidirler insan bir dadandımı vazgeçemiyor

Neyse ben kaçtım aheste aheste yapayım iftarımıda sonra sabah ezanını bekler uyurum
Kız arada senide bekleriz buraya

ayyyyy cecommm çokk sağoll...rabbim seninde gönlüne göre versinn...aminnnnnnnn diyorumm kocamann.....

nurgülede bağışlasın rabbim evladınıı....

ayy bende 2 lokma bbişi yiyimde yatayımm bariii....

yaa bende netten bişiye bakıyordumm...sizede sorımm...bu ara çok oturmakdanmıdır yoksa nedendir bilmemm...oturuyorum yaa kalktığımda kuyruk sokumumda nasıll bi ağrı oluyorr sanki canım çekiliyor ordann...ayaga kalkınca bitiyorr..oturuncada bişi yokk..kalktığım andaa sanki bişi çekiyorlarrr yerdenn nasıl cnaım yanıyorr ona bakıyordum başka yaşayan varmı bu sorun nedir diye pek bişi bulamadımm...maşallahh mıknatıss gibiyimm yokk yokk bendee..çekiyorum her sorunuu :)

Günaydınnnn arkadaşlarr
herkese hayırlı Ramazanlarr hayırlısıyla iftara kavuşan oruçlar diliyorummmmmmmmmmmmmm

Cecom Allah razı olsunn Allah seninde evlatlarını sana hayırlı eylesin canım benim
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Cecom maşallah yani o kadar az yemişssin kii darısı başımaa bide bu çok şirin hehe 1 kk kadar tadımlık pidee

itiraf ediyorummmmm
geçen haftasonu denize gittik fırın var önünden geçerken o pide miss gibii kokuyor benim adam dayanamadı hadi alalım bir de krem peynir süreriz ohh demesin mii
ben dee çeyrek pide yedimmm elim kadardıı senin kk tadımlık pidenin ) ne canı var ki hehe
afiyetler olsunn

:) Hay Allah hayırlı evlat eylesin bu miniği de sütlükk hehehee :) minik kuş yaa

waww akşamdan su çok içiyoruz yaa ondan su topluyor bedenimiz kendini susuzluğa hazırlıyor canım sen öyle çıkma iftardan önce - 3 bile olabilir

canım bende de çok oturunca ve dik oturmayınca oluyor işte bazen dalmış oluyorum bir bakıyorum öğlene kadar kalmışım öyle
sonra araştırmadım çok ama program izlemiştim onda dizleri büküp açıp sonra sabitleyip yukarı aşağı hareket etttiriyordu bende yapmaya başladım.faydası oluyor

Son düzenleme:
bu arada dün akşam yediklerimi saymam gerekk
yarım kase arpa şehriye çorbasıı
bir porsiyon dolusu taze fasulye ( çok seviyorum bunu yaw)
3 kaşık bulgur pilavı
yarım kase cacık sonra bir kase oldu ama
yarım dilim ekmekkk
bol suu
2 fincan yeşil çayy
sonra tarçınlı çayımm
4 tane yeşil üzümümüm
ama : amaa : bir top sadece sütlü dondurmaa

:) tamam daha ne olsun hehe
hı bu arada bitterden kurtuluşumu sanısam bu tarçınlı çaya borçluyum
eve de almıyoruz
:)
ama kahvenin yanında ikrama dayanamıyorum o da olsun azcık bir karecik ortalama 35 - 40 kalori = 10 dk hızlı yürüyüş

Son düzenleme:

kız cecoo senin kocaya nazar değmesin yaa...maşaaaalllaaaahh diyelim..
valla oruç her derde deva şifadır...ben de 2 saat aç kalayım bacaklarım titrer ama ramazanda böyle birşey olmuyor..
ben iftarda fazla yiyemiyorum hatta ekmek hiç yemiyorum ama sahurda yiyorum..gliforu da allıyorum siz içiyırmusunuz??
cuma iftardan önce tartılalım bakalım ne olacak??
:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…