- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
cecom maasallah kiz azcik yemissin vallah ...
1kk pide cok guldum valla ALLAH im senide guldursun...
iyide sen varsin diye bende oturdum bugun sahura kadar. herifi uyuttum nete girdim baktim yok kimse
yalniz ben nekadar saftirikim varya esim salonda yatiyodu gozlerini etkilemesin diye lambayi kapattim balkonun lambayi actim ustume bi battaniye cekip oturdum... tabi orgu oruyom... anam yoksa ben hamileyimde orguye mi as eriyom... deli gibi orgu oresim geliyo pekde becerdigimden degil ya... yalniz yeni dogacak cocuga diye basladigim yelek baya incr iple orulmustu benim ip kalin olunca en az 2yasinda giyilir bi yelek oluyo hehe...
or aykurt or
ohhh maşallahhhhhhh.....kızz orda olmakk istedimmm...çayları alır senin balkonda birlikte çene çalar elişi yapardıkk....süper gitmiş iftrr maşallahh inş hergün böle geçerr...benimki garipdii...
kv lerdeydikk...apar topar bi yemek yedik ortalığı toparladım çıktım eve sıkıcı geçti hatta geçmek bilmedi bu akşamm...bende bi elişi alsam elime iyi olacakkk...
ohhhhhhhh cecommmmmm maşallahhhhh..kız hiçbişi yememişsinkiii sennnnn....maşallahh maşallahhhhh..nasıl yemedin böleee...anamm ben güya oruçlu değildim ama senin kini görünceçok yemişim anladımm....
karpuzz yedimmm uzunca bir dilimm...
2 biber dolmasıı...
acık et sote...
acıcıkta pideeee...:26::26::26::26::26:
offf bu gecede niyetlenicemm inşş yarına tutabilirimmm....sahurda ne yicemm bilmiyorumm..akşam üzeri bamya yaptım gece bamya yesem ne olurrrr...acık bamya acıkda yogurttt...ama tok tutarmı bilmmimyorummm...
valla şimdilik iyi canımm..dün gece binbir hevesleee kalktımm niyetlendim..sabah lekelenmem oldu orucum bozulduuwaw canim hosgeldin. senin aran nasil gulum ramazanla???
rahatsinizdir esinle insaallah... kiz aslinda sanslisin ha beraber diyet yapabiliyorsunuz. ben bisey yemeyince de esimde yemiyo zaten incecik onun icin sinir oluyom
ohhh maşallahhhhhhh.....kızz orda olmakk istedimmm...çayları alır senin balkonda birlikte çene çalar elişi yapardıkk....süper gitmiş iftrr maşallahh inş hergün böle geçerr...benimki garipdii...
kv lerdeydikk...apar topar bi yemek yedik ortalığı toparladım çıktım eve sıkıcı geçti hatta geçmek bilmedi bu akşamm...bende bi elişi alsam elime iyi olacakkk...
ohhhhhhhh cecommmmmm maşallahhhhh..kız hiçbişi yememişsinkiii sennnnn....maşallahh maşallahhhhh..nasıl yemedin böleee...anamm ben güya oruçlu değildim ama senin kini görünceçok yemişim anladımm....
karpuzz yedimmm uzunca bir dilimm...
2 biber dolmasıı...
acık et sote...
acıcıkta pideeee...:26::26::26::26::26:
offf bu gecede niyetlenicemm inşş yarına tutabilirimmm....sahurda ne yicemm bilmiyorumm..akşam üzeri bamya yaptım gece bamya yesem ne olurrrr...acık bamya acıkda yogurttt...ama tok tutarmı bilmmimyorummm...
anammm ceco bile gelmis kulaklari cinladi sanirsam
kizlar ben balkonda isik acik oturuyomya. en son kattayim ve branda var zaten rahatim yani. az once baktim alt capraz komsum var teyze nooruyon dedim(nevsehirce ne yapiyorsun anlaminda :) )... oturuyom sen nooruyon dedi bende orgumu gosterdim kadin guldu. bende oyle sohraniyordum bu kiz niye balkonun lambasi acik oturuyo diye diyo(sohranmak nevsehircede kizmak gibi bise) cok guldum yaa. aman zaten sivrisineklere sinie oldum hep yiyolar beni. zaten kollarimda bussuru yara var bide sivri yara edecek... aman napiyim ederse
kızlarrrrr atv de hz ÖMER in filmi var geçen yılda izlemiştim bu yılda izlicemm 00.50 de başlıyor şimdi başladı izlemenizi tavsiye ederimm...süperr bi yapımm olmuşşş...açın muhakkak...
anammm ceco bile gelmis kulaklari cinladi sanirsam
kizlar ben balkonda isik acik oturuyomya. en son kattayim ve branda var zaten rahatim yani. az once baktim alt capraz komsum var teyze nooruyon dedim(nevsehirce ne yapiyorsun anlaminda :) )... oturuyom sen nooruyon dedi bende orgumu gosterdim kadin guldu. bende oyle sohraniyordum bu kiz niye balkonun lambasi acik oturuyo diye diyo(sohranmak nevsehircede kizmak gibi bise) cok guldum yaa. aman zaten sivrisineklere sinie oldum hep yiyolar beni. zaten kollarimda bussuru yara var bide sivri yara edecek... aman napiyim ederse
waw tatlim insaallah bugun tutarsin kuzum... ay senin esinde cok enteresan bi su ve yogurtla oruc mu yutulurmus kiz tutulsa ben tutarim yogurt manyagi olarak
hicmi kendine acimiyo esin kiz... neyse nasil isterse oyle yapsin gulum bosver sonucta kendi iradesi... aksam da fazla kacirmasa bari...
cecom seni cadidan cooook cekersin ha... ne guldum.. sutluk haALLAH im bagislasik kizlarini bak tasi siksa suyunu cikarir tabiri gibi ornek almis cocuk sut cikarmaya calismis:))
kız ne yapayım şimdi pide sıcakken yemeye kalkışsam insani boyuttan çıkıyor bari sadece tadına bakayım dedim
Valla ben buralardayımda sağ olsun benim küçük cadı bu saat oldu hala uyanıkanasını bekliyor cadı
Onunla arada ilgilenirken KKdan atılıyorum haberim olmuyorsayfa yenileyince jeton düşüyor
Neyse cadının uyumadığı iyi oluyor bari sabah erken uyanmazsütünüde hazırlar baş ucuna koyarım yatarken uyansada direk içip tekrar sızar
Bu sabah bir ara beni uyandırmaya çalıştı bende saate bakmadan dur iki dakika daha uyuyayım kalkacağım dedim cadıyaaradan ne kadar vakit geçti bilmiyorum ama göğsümde dayanılmaz bir acıyla yerimden fırladım bir baktım benim cadı göğsümü sıkıyor ( ayıptır söylemesi nasılsa baba kız ayrı odada uyuyorlar diye sıcaktan bunalıp üstümü çıkarmıştım )
Ulen kafayı mı yedin ne yapıyorsun diye bir kızdım cadıya; Cadı demezmi ama ben senden süt istedim vermedin bende sütlükten ( mememden ) süt çıkartıcaktım diyesabah sabah gülmekten ağrılar girdi karnıma
Okadar diyorum yok o sütlük değil meme üstelim orada süt bitti bebekler memeden emer diye ama yok inatla sütlük diyor birde parmaklarıyla sıkmaya kalkışmış60:
Canım inan ekmek yemediğim halde gündüz acıkmadım ( iki yumurta çok tok tuttu) akşam yemeğinde de 1 KK kadar pide işte valla bamyayla yoğurt tok tutarmı bilmiyorum be güzelim istersen yanına bari birde domates salatalık söğüş ekle
Ben bu gecede yine kahvaltılık düşünüyorumdünki gibi
Hee birde dün gece 1 bardak ayran içmiştim oda işe yaradı galiba
Kızlar yaaaaaaaaa bazı kadınlar kafayı yemişlerbizim apartmanda birileri hamur kızartıyor galiba
Ulen gece gece işinizmi yok sizin diye balkondan bağırasım geldi
Hayır bende de öyle bir burun var ki anında alırım kokusunuama hiç sorun değil sonuçta onlar bayrama kadar şişecek ben kilo vermesemde kesin sabit kalırım
Kızlar yaaaaaaaaa bazı kadınlar kafayı yemişlerbizim apartmanda birileri hamur kızartıyor galiba
Ulen gece gece işinizmi yok sizin diye balkondan bağırasım geldi
Hayır bende de öyle bir burun var ki anında alırım kokusunuama hiç sorun değil sonuçta onlar bayrama kadar şişecek ben kilo vermesemde kesin sabit kalırım
hamurr kızartmasımııııııı
kızz varröyle tiplerr gece hamurla...pişii...katmer gibi şeyler yiyenlerr..kimisinde hiç kilo yapmıyorrr...ahanda ben su içsemmmm şişiriyorrr beniiiiiiiiii.......çıldırıcammmmm.....
ayy iyi aklima geturdin dur bende kizartiyim dermisim
belki misafirler felan vardir yatmamislardir ozel istek olabilir canim. ben hatirliyorumda bi tanidiga iftara gitmistik bir saat mesafedeydi sahura kadar oturduk sahurda annemler hic erinmeden gece gece gozleme yapmislardi ve yemistik
acebabende krep yapsammi... benim esim pek sever. dur bakalim... hmm... sut yok yani yirttim krep yapmaktan...
waw canim ben bi kahve suy koyuyumda hadi gelin benim balkonda icelim....
Sorma canım yaa inan bende çok sinir olurum öylelerine :26:
Yahu keşke bizde öyle olaydıkda şu Ramazan ayında bari iftarda az yiyeceğim diye daha sofraya oturmadan kendimizi sınırlamaya çalışmasaydık
Neyse Rabbim başka dert keder vermesinİnşallah bu son dombili olarak Ramazanımız olur...Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyyyy ne güselll olurduuuuu...kocişleri uyuturr biz takılırdıkk sahura kadarr :) :) hee senn koyy kahveninn suyunuuu :) :)
aminnnn cecommm yaaaaaaa...benimm ömrümm geçtii bölee daha düzelmezzzz..çoçuk çocuk diye yanıyorum hamile kalır yine alırım kilolar sonra yine ver yine alll anammmm anammm benimm genlerdede var zatii aile hep kiloluu...
canım ne olursa olsun pes etmiyoruz
Bak sende hiç azımsanamıyacak bir kilo verdinEminim bugün hamile kalsan sen hamileliğinde de dikkat eder vermesende en az şekilde kilo alırsın
Sonuçta sütten ağzımız yandi yoğurdu üfleyerek yer olduk
Rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsinde gerisi kolay
Inan biraz evvel balkona çıkıp bir bakındım ve o an nasıl bir huzur dolduysa içime rabbime el açıp dua ettim ve direk sana ve diğer arkadaşlarada kuzucuk nasip etmesi için yalvardım
Inşallah çok kısa bir zaman sonra bize müjdeni verirsin ....aminnnnnnnn
bu arada 90larda nurgül vardı ya kuzucuğu doğmuş hatta 40ı çıkmış bugün :Inşallah sende seneye bu zamanlarda kuzucuğunu kuçağına alırsın yada almaya yakın gün sayar olursun :....aminnnnnnn
neyse ....
Ben ufaktan sahurumu yapayımda sabah ezanını bekleyeyim
Hem yer yemez yatmamış olurum
Hepinize hayırlı sahurlar ve sabahlar
Rabbim inşallah rahatlıkla oruç tutmayı nasip eder ve dualarımızı kabul eder...aminnnnnnnn
heee hee heeyakalandınn kız sapık gibi oldum ben :44:topik elemanlarının peşinde dolanıyom
Canım ne olursa olsun pes etmiyoruz
Bak sende hiç azımsanamıyacak bir kilo verdineminim bugün hamile kalsan sen hamileliğinde de dikkat eder vermesende en az şekilde kilo alırsın
Sonuçta sütten ağzımız yandi yoğurdu üfleyerek yer olduk
Rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsinde gerisi kolay
İnan biraz evvel balkona çıkıp bir bakındım ve o an nasıl bir huzur dolduysa içime Rabbime el açıp dua ettim ve direk sana ve diğer arkadaşlarada kuzucuk nasip etmesi için yalvardım
İnşallah çok kısa bir zaman sonra bize müjdeni verirsin ....Aminnnnnnnn
Bu arada 90larda Nurgül vardı ya kuzucuğu doğmuş hatta 40ı çıkmış bugün :İnşallah sende seneye bu zamanlarda kuzucuğunu kuçağına alırsın yada almaya yakın gün sayar olursun :....Aminnnnnnn
Neyse ....
Ben ufaktan sahurumu yapayımda sabah ezanını bekleyeyim
Hem yer yemez yatmamış olurum
Hepinize hayırlı sahurlar ve sabahlar
Rabbim inşallah rahatlıkla oruç tutmayı nasip eder ve dualarımızı kabul eder...Aminnnnnnnn
Aklımdayken yediklerimide yazayım ;
Sahur:
2 bardak su ( biri alkali )
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık ( çengelköy yani ufak )
1 KK beyaz peynir
4 zeytin
1 fincan sıcak su ( az limon sıktım içine çay niyetine )
Bol su tabiki
Ekmek hiç yemedim ve hiçte acıkmadım gün içinde
İftarda:
2 bardak su ( biri alkali )
1/2 kaseden biraz az tel şehriye çorbası
3 çiğköfte ( eşimin canı çekmiş bende marulla yedim yufkadan zarara uğramıyayım diye)
1 koca bardak ayran
4 - 5 çatal karışık nar ekşili salata
1 KK kadar tadımlık pide
İftardan yarım saat sonra 1/2 muz birde 3 ufak parça kavun
Şimdide limonlu yeşil çayımı içiyorumbirde limonlu soda hazırladım kendime gün içinde yitirdiğim mineralleri yerine koymak amaçlı
Çiğköfte yemiyeydim iyidi ama benimki sağ olsun oruç tutmadığı halde Ramazanda hamile kadınlar gibi ay şunuda canım çekti bunuda canım çekti diye ne varsa doldurur eve her geceHatta sofrada daha bir sürü şey vardı da ben yemedim birde köfte ızgara yapayım falan diye tutturduda onuda yarın yeriz acele etme dedim
waww akşamdan su çok içiyoruz yaa ondan su topluyor bedenimiz kendini susuzluğa hazırlıyor canım sen öyle çıkma iftardan önce - 3 bile olabiliranammmm sütlükk heeeeeyaa bu ufaklıklarrr bitiriyorr beniii..bakış açısına bak yaaa...yerimm ben onuuu...
valla sahurda ne yicem bilmiyorumm..tartıya çıktım aşırı moralim bozuldu 81 çıktımm yaaaaa şaka gibi bu nasıll olurrrrrrrrr.......
bakalımm yumurta evde kalmamışş yarın alırım artık..yogurtlar bişiler atıştırırım artıkk...
ayyyyy cecommm çokk sağoll...rabbim seninde gönlüne göre versinn...aminnnnnnnn diyorumm kocamann.....
nurgülede bağışlasın rabbim evladınıı....
ayy bende 2 lokma bbişi yiyimde yatayımm bariii....
yaa bende netten bişiye bakıyordumm...sizede sorımm...bu ara çok oturmakdanmıdır yoksa nedendir bilmemm...oturuyorum yaa kalktığımda kuyruk sokumumda nasıll bi ağrı oluyorr sanki canım çekiliyor ordann...ayaga kalkınca bitiyorr..oturuncada bişi yokk..kalktığım andaa sanki bişi çekiyorlarrr yerdenn nasıl cnaım yanıyorr ona bakıyordum başka yaşayan varmı bu sorun nedir diye pek bişi bulamadımm...maşallahh mıknatıss gibiyimm yokk yokk bendee..çekiyorum her sorunuu :)
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hele şükür ilk iftarımızıda yaptık şükürler olsun
Rabbim kimseyi açlıkla terbiye etmesin ve tuttuğumuz oruçları kabul etsin ....Aminnnnnnnnnn
İnşallah bütün Ramazan boyunca kolaylıkla oruçumuzu tutmayı nasip eder Rabbim....Aminnnnnn
Bİrazdan yediklerimi yazarım
Çok şükür canım rahatlıkla tuttum bugün orucumu. Sadece öğleden sonra biraz tansiyon beni maf etti
Bir ara resmen yerlerdeydi tansiyon
Büyük 8 küçük 4 olmuştu akşam üzere :26: Eşim geldikten sonra ben rahat rahat uzandım oda sağolsun ilk iftar için hazırlıkları yaptıAdamı engellemesem yattığım yerden resmen kral sofrası hazırlayacak onuda yapayımmı bunuda yapayımmı diye
Şükür fazla kaçırmadım ve inşallah hep böyle devam eder Bayrama kadar
Çok sağ ol canımPerşembe günü dedesi ortopedi doktoruna götürecekmiş Umarım önemli birşey değildir
Sorma canım mecburiyetten çıktım dışarı ve sıcakta helak oldum ama şükürler olsunki ne açlık nede sussuzluk hissetmedim
Baya yorulmuşum ama işte işimi hallettim şükür
Yarın evden cıkmayı düşünmüyorum bakalım o zaman tansiyon ne alemde olacak
Umarım bayrama kadar hep böyle düşüp durmaz.
Bende şimdi yeşil çayımı içeyimde bari sahura yediklerim hazmolurfazla yemedim ama 4 - 5 saat sonra yine yiyeceğim yer açılsın