- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
cecom maasallah kiz azcik yemissin vallah ...
1kk pide cok guldum valla ALLAH im senide guldursun...
iyide sen varsin diye bende oturdum bugun sahura kadar. herifi uyuttum nete girdim baktim yok kimse
yalniz ben nekadar saftirikim varya esim salonda yatiyodu gozlerini etkilemesin diye lambayi kapattim balkonun lambayi actim ustume bi battaniye cekip oturdum... tabi orgu oruyom... anam yoksa ben hamileyimde orguye mi as eriyom ... deli gibi orgu oresim geliyo pekde becerdigimden degil ya... yalniz yeni dogacak cocuga diye basladigim yelek baya incr iple orulmustu benim ip kalin olunca en az 2yasinda giyilir bi yelek oluyo hehe...
or aykurt or
kız ne yapayım şimdi pide sıcakken yemeye kalkışsam insani boyuttan çıkıyor bari sadece tadına bakayım dedim
Valla ben buralardayımda sağ olsun benim küçük cadı bu saat oldu hala uyanık anasını bekliyor cadı
Onunla arada ilgilenirken KKdan atılıyorum haberim olmuyor sayfa yenileyince jeton düşüyor
Neyse cadının uyumadığı iyi oluyor bari sabah erken uyanmaz sütünüde hazırlar baş ucuna koyarım yatarken uyansada direk içip tekrar sızar
Bu sabah bir ara beni uyandırmaya çalıştı bende saate bakmadan dur iki dakika daha uyuyayım kalkacağım dedim cadıya aradan ne kadar vakit geçti bilmiyorum ama göğsümde dayanılmaz bir acıyla yerimden fırladım bir baktım benim cadı göğsümü sıkıyor ( ayıptır söylemesi nasılsa baba kız ayrı odada uyuyorlar diye sıcaktan bunalıp üstümü çıkarmıştım )
Ulen kafayı mı yedin ne yapıyorsun diye bir kızdım cadıya; Cadı demezmi ama ben senden süt istedim vermedin bende sütlükten ( mememden ) süt çıkartıcaktım diye sabah sabah gülmekten ağrılar girdi karnıma
Okadar diyorum yok o sütlük değil meme üstelim orada süt bitti bebekler memeden emer diye ama yok inatla sütlük diyor birde parmaklarıyla sıkmaya kalkışmış 60:
ohhh maşallahhhhhhh.....kızz orda olmakk istedimmm...çayları alır senin balkonda birlikte çene çalar elişi yapardıkk....süper gitmiş iftrr maşallahh inş hergün böle geçerr...benimki garipdii...
kv lerdeydikk...apar topar bi yemek yedik ortalığı toparladım çıktım eve sıkıcı geçti hatta geçmek bilmedi bu akşamm...bende bi elişi alsam elime iyi olacakkk...
ohhhhhhhh cecommmmmm maşallahhhhh..kız hiçbişi yememişsinkiii sennnnn....maşallahh maşallahhhhh..nasıl yemedin böleee...anamm ben güya oruçlu değildim ama senin kini görünceçok yemişim anladımm....
karpuzz yedimmm uzunca bir dilimm...
2 biber dolmasıı...
acık et sote...
acıcıkta pideeee...:26::26::26::26::26:
offf bu gecede niyetlenicemm inşş yarına tutabilirimmm....sahurda ne yicemm bilmiyorumm..akşam üzeri bamya yaptım gece bamya yesem ne olurrrr...acık bamya acıkda yogurttt...ama tok tutarmı bilmmimyorummm...
Canım inan ekmek yemediğim halde gündüz acıkmadım ( iki yumurta çok tok tuttu ) akşam yemeğinde de 1 KK kadar pide işte valla bamyayla yoğurt tok tutarmı bilmiyorum be güzelim istersen yanına bari birde domates salatalık söğüş ekle
Ben bu gecede yine kahvaltılık düşünüyorum dünki gibi
Hee birde dün gece 1 bardak ayran içmiştim oda işe yaradı galiba