- 17 Mayıs 2012
- 1.059
- 346
evet canımmm sudan öyle fazla çıktı heraldee..şimdi tartıldım yine artılar var ama dünkü kadar değill...bennde haftasonu baya bi kaçırmıştım onunda etkisi varr...ayyy zaten şu hafta sonları olmasa ben daha çok yol almıştımda haftasonu yiyorum hafta içi anca onu verebiliyorumm..kilo fazlam olmasa güzel bi sistemama fazlam var iştee....
:) seninle aynı durumdayım wawcım haftasonları bende coşuyorum söz deyim yerindeyse haftaiçinin acısı çıkıyor ah şu fazlalıklar olmasaa
maşallahhh diyorumm maşalllahhhhhhh...kızlarr harikasınızz iftarlardaaaa...anamm ben tutamıyorumkendimi yiyorum yaaa...sahur iş değilde iftarda acıkıyorummm...hadi gözün aydın bitterdende kurtuldunnn...süper bi sağlklı yaşama geçiyorsunn..sigara gitti..bittergitti..ee yağlarda gider artık..
:) Allah razı olsunnn inşallahhh inşallahhhhhhh aman nazar etmeyim kendimeçok gelirim maleseff
şaka maka sigara yanımda taşımayalı 7 ay oldu ohh kurtuldum onun derdinden ekimden ocak ayına kadar taşımıştım ne olur ne olmazs diye ama hamdüsenalar olsunnn
:)Bitterr canım kahveyle gelince affetmiyorumm 2 kare en az :) ama şükür yaa bittersiz gün geçmiyordu 4 kare felan zor durduruyordum kendimii senin teknik vardı minik ısır onla azalttım baya Allah razı olsun kız durduramıyordum kendimi lakin o kiloların gitmesini çok güzel durduruyorrrdu hele son dönem rahimduvarı felan derken pekemez kuruüzüm kuruincir bunlar baya kan yaptı şükür ama kilolar haftaiçi güngün değişiyor düşüyor geri çıkıyor
yağlarda gitsinnnnnnnn inşallahh cümlemizdenn bebişler gelsinnnnnnnn
inşallahh odur sebepp..netten okuduklarım canımı sıktıdaa..yeterki o olsun sebep ben ayaktada dururum hiç sorun değill..du bakalım bi ka gün deneyeyimm ne olacak sonuçç..tavsiyelerinizi dinleyeceğimm şekerlerr...
evett kızlarrrr ben geldimmm...sahura kadar uyumadım acık buradaydım acıkda ütüm vardı oruçlu değilken ütüleyim dedim iyi oldu çıktı aradann...
akşam eşime sinirolduğumu yazmıştımmm..saat 1 gibi 2 kaşık bamyayla acıkda yoğurt atıştırdı bide su içti. yatıyordu dedimki napam sahura ne istersinn..ayy bitriplerle benden bu kadar ben yemem diyetteyim biliyorsunn..sen ne istersen ye bana bi bardak su içir yatmadan başka bişi istemem dedi..bende olmas dışardasın koca gün fena olursun dedim..
bana karışmaa sen kendi bildiğini ben kendi bildiğimi yapım dedi...okadar sinirlendim okiş dedimm...saat 3.10 geçe sahur bitiyoryemek yicenmi kalk dedim elimdede ütülükleri yerleştiriyorum..bu hemen zıpladı mutfaga gitti ee hani ne yicez dedi bende sana soruyorum yiceksen hazırlıcam bişiler dedimm...sen insanla dalgamı geçiyorsun..neden uyandırdın o zaman beni diye bi bardak su alıp yattı bende 1 kase yoğurt yedim..bide dünden kalan 5 dilim patlıcan vardı fırında közlediğim onu yedim hızlıcana su içip yattımm ama gülme krizlerine girdim...
vijdanım sızlamadımıı feci sızladı...ben ona kırallar gibi sofrada kurardım şen şakrak yer yatardık..ama o triplerle ben daha yemem sen ne istersen ye ben diyetteyim tripleri atmıcaktı banaa
kızlarrrrrrrrr nerdesinizzzz looooooo......açlık ve susuzluk vurmaya başladımı kafayaaa...benim bugün ilk günümm ve harika geçti şuana kadar...insülinn direnciymişşşşşş pehhh yedim yuttum ben onu...
korkutuyordu insülin direnci...evvelallahh sonra ilaç hiçbişicik olmadı şimdiye kadar...
anammm amma çok yemek programı koymuşlarr tv ye..nere açsamm tarıfler varr...yeni fikirlere açıgımm ama aradada insanın canı çekiyorr :) :) şimdi fox izliyorum su böregi yapacak kadın ona bi bakım dedimm nasıl yapılıyormuşş..
sonra vicdan yaptım yeşil çayı zaten hiç bırakmıyorum da doğadanın formu vardı gittim bir de ondan içtim az yürüyüş bayıldım bedeli çok ağır geldi yaww
Maşallah canım yaa menün çok güzellllllhayirdir millet kimseler yok bu gece topicte
aksamki menumde esimin cani anali kizli corbasi cekmis hazirlardan onu yaptim bide biber dolmam vardi...
1dilim ekmek
1kase corba
2-3biber dolmasi
cacik ve bol su... biberleride zorla yedik kalmsin diye
bi saat kadar sonra komsularla bir dilim dondurma...
az once de biraz kiraz... simdide turk kahveli sutlu kahve... birazdan sizar uyuruz kizlar...
waw canim dun sahurda pideyi cok kacirdim yoksa pek farkli bisey degildi kahvaltilikti yine...
pide cıcc bende minicik yani parmak kadar o kenar kısmından alıyorum tamam diyorum kepekli 1 dilim ekmek beni daha çok tok tutar çünkü :)
ewett millett ben geldimmmmmmm....akşam iftar iyi gittii..eşimle başbaşaydık bu akşam...
2 biber dolması küçükdü...
4 kaşık yeşil fasulye...
salata..
cacık...
acık üzümm...
heee yarımda haşlanmış mısırr....
sonra teravihe gittik süper geldi spor gibi efor sarfettik :) bide eşimi razı edebilsem yürüyerek gidip gelsek iyi olur ama bakalım inş..
gelince hemen su ve karpuza dayandıkk...şimdide tost istedi acık tost yaptım eşime..2 lokmada ben alırımm...bu akşam böle geçti işteee....
:maşallah seninde süper menünnn olsun haşlanmış mısır kilo yapar mı azcık yaa
cecomm canım maşallahı var eşininn heheSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Ya bu gece ancak gelebildim
İftarda şükür yine fazla kaçırmadım ve düne nazaran şu an kendimi daha rahat hissediyorum
Eşim sağ olsun bugünde iftarı ben hazırlayacağım diye tutturdu
Adamcağız oruç tutamıyor diye bana hizmet ederek sevap kazanma niyetinde herhaldene dediysem yok sen uzan ben hallederim dedi
Yemekten sonra tutturdu bir posta daha çamaşır at makineye bende ütüleri yapayım diyeanam kulaklarıma inanamadım eşim ve ütü Ben ne kadar nefret ediyorsam oda aslında okadar nefret eder ( bir kere ben hamileyken sabah gömlek ütülemek zorunda kalmıştı da bin tane laf söylemişti neden ütülenmemiş o gömleği diye )
Yorulunca sen devralırsın dedi ama sağ olsun yarısından çoğunu yaptı ve daha yeni pes edip bıraktı
Bende o arada gündüz halsizlikten yapamadığım tüm işleri hallettimAslında biraz daha işim var ama az sizlere bakayım dedim nasılsa aralarda laf yetiştirirken kalanlarıda yaparım
Yatarken birde tembihliyor bak canın istemiyorsa bırak yarın bitiririz kalanını diyeValla içine Ramazan kaçmış kocayı ben pek bir sevdim keşke hep Ramazan olsa ben oruç tutsamda herifim ev işlerine ortak olsa
kizlarrr gunaydinnn.. ben dukkandayim orgu oruyom hehe
bence ikinizde gayet guzel yemissiniz iftarda... ibsaallah hep boyle gider de zayiflariz. zayiflayamasakta kilo almayalim onada raziyiz... ben sahurda ekmegi cok yiyom yaaa;(( yoksa kalani sadece kahvaltilik...... bakalim bugunde esim iste aksama. bugun yemek istemedi... kiyamam ben askimaaa... bende belki annemlere giderim belki evde belkide komsularda yerim
kızlarrr eşim diyete başlamıştı ya 1 ay geçti 5 hafta felan olacakk...10 kg yi verdi bile :) :) 97 le başladı...87 olmuşş :) bana hep diyordu sen bi ver ben 3 aya veririm diye şaka maka verdide...ama acayip tutuyor kendini 3 gün yesem 5kiloyu geri alırım diyorr..garibimm..
anamm adam oruçlu ama hiçç banamısın demedi adama..bide son 1 aydır diyette hiçbişi yemediği için vücut alıştı..geliyorr akşamm cin gibi..benim eşimin bi huyu vardır anlatmıştım daha öncede...benim banyoda bi toz bezim vardır mermerin üstünde muhakkak..o hiç kurumazz:) eşim gelir duşunu alır o bezide ıslatır hemen camların önünü silmeye başlarr...özellikle karşılıklı açık olan camlarıı..camların altını yerlerii...ben sabahtan silmiş olurum ama o yinede siler...bana yasak ya cama çıkmak..benim ev tam kösede mahalle tarafının perdeleri hiç açılmaz zaten...ama boş tarafı acarım oturma odamda orası zaten...
neyse camlar biter..banyonun yerini bi alır...küvetaltını acar siler 2 haftada bir :) oturur duramaz mutfaga geçer..hiç bişi bulamasa buz dolabındakileri sağa sola çeker
ayy ilk evlendiğimde çıldırıyordumm ulen ben yapıyorum temiz yeri ne siliyorsun diyeeeeee...kendimi kötü hissediyordumm...sonra dedi ben kendimi iyi hissediyorum bırak dyee..bende alıştım artıkk...ramazanda hali olmaz dedim ama aynııı...
Maşallahh seninki de çalışkan yaw bu eşlerin metebolizmaları bizden hızlı canım kilo verme hızları daha çok o yüzdenn
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
İftardan sonra bir rehavet çöktü ki anlatamamfazlada yemedim ama yinede mayıştım
Eşim iftardan sonra ille film izleyelim diye tutturdu ama
film sarmayınca iyi sen kafana göre takıl bari ben izlerim dedi
Küçük cimcime şükür iftardan evvel yemeğe başladı ve bizlede yedigünün acısını çıkardı herhalde
Büyük kızım bugün Ortopedi doktoruna gitti anannesiyle :26:
Doktor röntgen çekip bakmış kırık varmı diye ama birşey görememiş ağrısınında devamlı olduğunu söyleyince ayrıntılı bir film daha istemiş :26: Kas yırtılmasından şüphelenmişayın 16sında çekilecekmiş yeni film.
Umarım öyle birşey çıkmaz çünkü o zamanda ameliyat olma durumu olabilirmişoff o güne kadar ben nasıl bekliyeceğim yaaaaa
Eğer doktor ameliyat dersede tekrar buraya geldiğinde gösterip ona göre tedavi yapılacak :26: İnşallah gerek kalmaz
canım inşalah hayırlısı ile güzel haber gelirr çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinnn