Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

seninki triplerinin cezasını çekmiş

maşallahhh ahh sormaa o tarifler geçen güllaç izledim gittim aldım yaptım wooowwwwww kaseye tek yaprak yaptım kase başına da 1 su bardağı süt içine ceviz felan ayy baya kalorili oldu ama ne yapayımm artık canım çok istemiştiii
sonra vicdan yaptım yeşil çayı zaten hiç bırakmıyorum da doğadanın formu vardı gittim bir de ondan içtim az yürüyüş bayıldım bedeli çok ağır geldi yaww

Maşallah canım yaa menün çok güzellllll
pide cıcc bende minicik yani parmak kadar o kenar kısmından alıyorum tamam diyorum kepekli 1 dilim ekmek beni daha çok tok tutar çünkü :)

:maşallah seninde süper menünnn olsun haşlanmış mısır kilo yapar mı azcık yaa

cecomm canım maşallahı var eşininn hehe darısı benimkinin başına ben zorla cırlamasam adamın bardağını makineye koyası yok yawww arada bakıyor beğenmezse ütüyü gösterim sana der o ara kaçar arazi olurum hehe öğrenmek istemiyorum bu kadar yapabiliyorum ne yapayım yaw beğenmezse kendi yapsın hıh

Maşallahh seninki de çalışkan yaw bu eşlerin metebolizmaları bizden hızlı canım kilo verme hızları daha çok o yüzdenn

canım inşalah hayırlısı ile güzel haber gelirr çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinnn

Hayırlı Cumalar arkadaşlar bugün Mübarek Ramazan ayının ilk Cuması yalnız Kilo bildirimini unutuyordum az daha
az daha unutuyordum .
sabah tartıldım 96 ne bu yaaa neden takıldım ben böyleee
hafta sonu 97 görüyorum haftaiçi 96 Cumaya düşüyor bazen 100 gr 200 gr artış düşüşş
sanırım böyle olmayacak yemekten kısmak çözüm değil ya sporda olmuyorr
sıcak diye klimasız da durulmuyor
hadi hayırlısı...

ben geldim nihayet eve yerleştik taşındık dün internet bağlandı bugün de ikinci orucum

dün rahat geçti çok şükür bugün de ra hat geçer inşallah

bu arada herkese hayırlı cumalar

ben sabah tartıldım 79 .5 geldim kilo da pek bir değişiklik yok gibi

sahurda :7 hurma 1 şeftali 1 kayısı yedim

inşallah kilo vererek ramazanı çıkartırız

Son düzenleme:
Selam kızlar ne var ne yok?

Ben gene regli olamıyorum, kırıcam kafayı yaa O kadar da dedim iki tedavi çakışır mı diye, yok dediler hep

Selamün Aleyküm Canlarrrrr

Herkese hayırlı cumalar

Ay uyandığımdan beri ancak fırsat bulup gelebildim
Biraz evi toparladım sonrada tam oturayım derken bir baktım zil meğer eşimin buralarda işi varmış hem cumaya gitmeden biraz uğrayayım demiş
Bende birazdan hazırlanıp eşimin Amcasının evine gidiceğim gündüz kadınlar toplanıp her gün kuran okuyorlarmış yengeside davet etmişti hem akşamada iftara kalırsınız diyordu bugün iftar derdide yok

Kızkardeşimle iftarda yaptıklarımızı konuştukta kız sen hiç birşey yapmıyorsun ki demezmi tabi hatun böreğinden tut pilavına kadar resmen kral sofrası kuruyormuş neyse haftaya cumartesi onlara iftara gideceğiz o zaman kral sofrasını görürüm dedim

Gece artık ancak geç saatte gelebilirim diye düşünüyorum Sonuçta iftardan sonra çay faslı falan derken ancak gelebiliriz
Eşim yarın için oruç tutmayı denemek istiyor böbreğindeki taş yüzünden tutmuyordu malum birde tutturmuş Eminönüne gezmeye gidelim diye ama adam oruç tutarsa nasıl olucak o iş bilmiyorum :26: neyse bakalım bir yarın olsunda

bilmem belkide tek oruçlu olan benim diye pek canım istemiyor Zaten eşimde oruç tutmuş olsa emin ol ay canım şunu istedi ay bunu istedi diye bir sürü şey yaptırırdı hatta oda bana şaşırıyor nasıl oluyorda senin canın birşey çekmiyor diye İnan bana öyle şeyler teklif ediyor ki normalde kimse hayır demez ama benim canım istemiyor

Suyu bence ilk oruç açtığımda bol bol içiyorum belkide o yüzden tıkanıyor olabilirim bilmiyorum
Bİr tek yeşil çay içemiyorum iki gündür ama şişeme su doldurup hep yanımda tutuyorum ki aklıma geldikce içeyim yoksa onuda canım istemiyor

Aminn canım darısı tüm kocaların başına
Benimkide hayatı boyunca ütü yapmamıştır doğru dürüst ( hamileliğimde bir gömlek hariç )
ama şimdi oruçlu olduğumdan kıyamıyor Valla bende nefret ediyorum ütüden ama işte kaçış yok ancak Ramazan münasebetiyle kaçmasamda yedek kulübesinde oturabiliyorum

Canım umutsuzluğa kapılma sonuçta bünye belli bir kilodan sonra duraklama dönemi yaşıyor benim gelende 10 kiloda bir öyle bir durum oluyor Ben bir kaç ay veremediğimide biliyorum yani
Pes etme emin ol en geç Bayramdan sonra o kilolar yine patır patır gitmeye başlayacak

Yeni evinizde ağız tadıyla oturun inşallah...aminnnnnnnnn
Rabbim oruçlarımızıda dualarımızıda kabul eder inşallah....Aminnnnnnnnnnn

anammmmmm kızzzz benn unuttumm yaaa...diyorum bişi vardı bişi vardııı....şimdi aklıma geldii...ama gecen kızlarla konuştuk ama sen yokdunn iftardan önce tartılalım dedikk daha az olur sankiii...şimdi ben hemen listeyi hazırlamaya koyulayımm..kilo bildirenleri ekliyim..imkanın olursa akşamda bi tartılll eminim daha azçıkarsınnn...

hadi bakalımm yeni evin hayırlı ugurlu olsunn...günlerin hep güzel olsun inşallah...evinde bebek sesleri cınlasınnn...aminn...

kilonu alıyorumm ama istersen bide tamiftardan önce tartıll ozaman baya eksik çıkıyor eklersen bakarım eklemezsen bunu alırım...

kızz sahurda hiçbişi yememişsin nerdeyseeeee......

Selam kızlar ne var ne yok?

Ben gene regli olamıyorum, kırıcam kafayı yaa O kadar da dedim iki tedavi çakışır mı diye, yok dediler hep

alla allaaa...neden öyle oldukiii??söktürücü verdilermi?? bildiğim kadarıyla sen glukofende içmiyorsunn..içtiğin ilaçlar ne?? bide şuan gördüğün tedaviler ne??

kizlar hayirli cumalar...
ben aksama annemlere gidicem kilo bildirimimi nasil yapicam iftardan once tartilmiycazmi. sabah tartildigimiz elbetteki cok cikicaktir cunku tok pluyoz bide ben yine sahurda iyi yedim ha... iftarda pek bisi canim istemiyor ama sahurda hupletiyom. iftarda manti vardi komsumda yedim azcik dahi ekmek yemedim zaten. sonrada komsumun kiziyla 1saat kadar yuruyse ciktik ohhhhhh iyi geldi... sonrada b bizim baljonda ben esim ve komsunun kizi sahura kadar okey oynadik komsu ablayla obur komsu teyze de geldiler heveslenip minicik balkona tikisip biz ucumuz okey attik ve hep beraber cay icip muhabbet ettik baya keyifliydi ha

sahurdada hicccc ekmek yemedim ama 4-5dilim patatesli borek yedim

anamm ben güya bu sabah erken kalktımmm :) 9 daa...sonra eşimi gönderdim..pc açtım size yazacaktımkii uyuya kalmışım...oturma odamda..başucumdada çam açıktıı dışardan gelen araba sesleri felan uyuduğum vakit boyunca seslerle birleşik acayip rüyalar gördümmmm...

sahur iyi geçti diyeyim..2 dilim kadar ekmek yedim...2 kaşık bamya...2 kaşık yeşil fasulyee... 2 kayısı..2 çatalda helva aldımm...bolca su :)

iftarda değişik bi tavuk tarifi aldım onu denicem...göğüs etini kıyma yapıp içi kaşarlı köfte yapıcammm bakalım nasıl olecekkk :) ilk denicemmm...değişik yemek tarifleri buldum hep nettenn :) :) ben severim güzel sofralar kurmayı...şimdi misafirlerimde olacak bi menü ayarlamam lazım..denemelere başlıyorumm :)

waw cim ben eve gidince bi tartiliyim baride bahtima ne cikarsa artik sonra annemlere gecerim...

Eki Görüntüle 753759 Eki Görüntüle 753760

şölee bişiiiii..bakıyım deniyimm nasıll bişii olecekkkk....yanınada patatess yapımm diyorumm...güsel olursa misafirede yapabilirim mm..

Aboooowwwwww bu ne güzel manzara tamamdır cumartesi akşamı iftar menüm hazır çok azda papates püresi yaparım yanına yanına bol salata

Eminim çok çok güzel olur benim eşim bir keresinde BİMden aldığı hazır köftelerden yapmıştı hepsini tekrar yoğurup ( kıyma yaptı ) az daha baharat ve yağ ekleyi kocaman açıp ortasına kaşar rendesi koyup kapattı ( baya büyük olmuştu köfteler )
Pişirdi ve kişi başına 3 köfte düştü avuç içi kadardı köfteler ama inanılmaz lezzetli ve doyurucu oldu onuda bir ara dene istersen
Ben cumartesi yukardaki resimdekinin aynısını yapacağım kesin

Neyse ben kaçtım geç kalacağım yoksa

cecooooo gelince bidaha verr tarifii anlamadımm bişiiii...bende şimdi tavuk pişiricektimde gögüs etini robota çekip köfte yapım deniyim dedim tadı güsel olursa haber veririm tarifide eklerimm...bende kvler yani eşim tarafı yemeğe çağırınca..napam diye düşünüyorum güsel şeyler buldumda gecen senede döktürmüştümm..eşimdedi sen hepsinin ufagısın çok uğraşma bitavuk bi pilav yeter dedi ama ben yine yaparımbişilerr....bak sanada atımm fikir olurrr...

çorba salata felan filan harici ana yemek tabagına bulgur pilavı hafif olsun diye yaşlılarda var..tavuk patates...yanınada şöle köfteden yapımdiyorum tek şiş 5 dene kişi başı...ana yemek tabagında olsun bölee...

aykurtttttt nerelerdesinn kuzumm...oo böreklerdennn eser kalmamıştırr kuzummmmmm....akşam vurmuşsunuz okeyinn gözünee :) :) kızz yazımı okursan anneye gitmeden tartılll akşamm su içtikten sonra çok fazla çıkıyorr kuzuuuu benden sülemesiiiiiii.....

Kızlarr nasılsınız bayadır giremiyorum nete. Eşim 5 gunlugune konyaya goreve gıttı bende annemde kaldım yenı geldıme vıme cok sukur.
Pazartesı annem ıcın dra gıdıcez umarım hersey ıyı olur. Sızler nasılsınız kızlar nasıl gıdıyor Ramazan sıcaklar ve su ıstegı
ben fazla acıkmıyorum ama cok susuyorum rabbim versin sabrını inşallah.

selam kızlar Ramazan güzel geçiyor değil mi??
ben bu sabah regl oldum..tam gününde oldum..sahurda eşim hazırladı sofrayı..çok yemiştim..sabah regl olsamda ikindiye kadar birşey yiyemedim su içtim sadece..sabah tok olsamda ve regl olsamda tartıldım;
77.8 kg
iftarda yiyemiyorum ama sahurda acıkıyorum
waw cım senin maşallah iştah yerinde ama dikkat et derim..
teravihden geldikten sonra yemiyorum ben..iftarda hiiç ekmek yemiyorum..ben regl olduğum için sabah tartılayım dedim ama dün iftardan önce tartıldığımda 76.8 idim

asıl sonucu regl sonrası göreceğiz..
bu arada bende evi temizleyip misafir alacağım..menü belirlemeye çalışıyorum..eşimin sülalesi farklı şeylere pek açık değil..çorba ve etli sulu yemek mutlaka olur..menümü belirleyince yazarım

wawciim 2saat kadar once tartildim ama lavaboya falan girmeden... 97,6cikti tatlim...

canımm bizler iyiyizz sen nasılsın...sanada hayırlı ramazanlar..hayırlı cumalarr...rabbim annenede şifasını versin iyi geçer inşallahh..bizim oruçlar iyi kilo almamaya çalışıyoruz cabalıyoruzzz....

canım hangisini yazayım listeyeee...?? valla ekle menülerinii ben severim yeni fikirleri...bide sen bi tatlı ekleyecektin bize değişikk...ablanlara gittiğinde mi yemiştin nee... :) onu bekliyorum bennn....

anammmm yemek konusunuda hiç sormaa bende iştahhh süperr süperr....kocişde donatıyorr..yee kuzumm yee balımm dedikcee bende yiyorumm...teravihden sonra bende bişi yemiyorummm iyi oluyor teravih rahatlatıyorr..

benimkilerde öyle değişik şey sevmezlerr ama ben seviyorumm...misafirlerimi alayım resimleri eklerimm...sende eklee bekliyorumm :)

başlangıçönceki dönem1.hafta2.hafta3.hafta4.haftaay sonu
82kgeranisa77,677,8
83.3kgwaw7979
80kgzambak0680,479,5
87kgsedacan81,2
96kgegedeniz92
100kgşipşirine9696
97,5kgceco3497
99kgaykurt97,997,6

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Öğlende bir attım kendimi dışarı daha yeni geldik
Gündüz eşimin amcasının evinde kuran dinledim sonrada yengesiyle birlikte mutfağa girip olan yemeklere az ilave yaptık ( yabancı yoktu nasılsa )
Yengesi ay daha ne yapsak dedikce yeter yengeciğim Rabbim bekeretini verir dedim ve kadıncağızı frenledim
Gerçektende yemekler yettide artı bile artık yarın yemek derdi yok hatunun

Gelini 7 aylık hamile maşallah fazlada kilo almamış son görüştüğümüzden beri henüz sadece 2 kilo almış ama göbişi çıkmaya başlamış tabiki Ona almanyadan bir iki bebiş kıyafeti almıştım ama sadece 3 tanesini götürdüm bugün sonuçta doğumda diğerlerini götürürüm o yüzden onlardan söz etmedim bile çok sevindi meğer daha bir iğne bile almamışlar

Yemekte fazla kaçırmadım şükür sonrada zaten çay faslı falan derken ancak gelebildim
Yarında eşimle Eminönüne ineceğiz biraz gezinmek için gitmişkende gümrük malların ucuza satılan bir yer var oraya bakacağız en son eşim 100 liralık bir ayakkabıyı oradan 20 liraya almıştı birde kızın araç koltuğunu 50 liraya almıştık ( mağazalarda 250 liraymış ) Her türlü şey satıyorlar giyimden tutun elektronik eşya kadar

Canım görüntü süper bence buda görüntü olarakda iftara çok uygun
Eşimin amcasının ailesini bende bir akşam iftara alacağım inşallah regl olmayı bekliyorum o zaman bari oruçlu olmadığımdan çok daha rahat yemeklere yoğunlaşırım tadı tuzu yerinde olsun

Eşimin yaptığı BİMde satılan hazır normal kasap köftelerinden di. İki paket almıştı ve bir kaba boşaltıp tekrar yoğurdu içine az birşey daha baharat ekledi kafasına göre ( karabiber, kırmızı biberi, az sarımsak rendesi, çok az sıvı yağ )
Yoğurduktan sonra biraz bekletti buzdolabında sonrada büyük toplar haline getirip eliyle düzledi hamburger köftesi gibi ortasında kaşar rendesi koyup poğça gibi kapatıp sonra yassı haline getirdi (görüntü bildiğin kalın hamburger köftesi gibiydi )
Ağır ateşte onları çok az yağda kızarttı ve o sıcakla içindeki kaşar iyice eridi
Kişi başına 3 köfte gerçekten çok doyurdu hatta ben iki tane yemiştim o zaman bıçağı vurduğun an içindeki kaşar akmaya başladı görüntüde lezzetide müthişti
Yanında bulgur pilavi ve az patates püresi de yapabilirsin

SEnin tariflerinde tavsiyelerini beklerim İftara misafir alınca değişik birşeyler olsun istiyorum

Allah kavuştursun canım inşallah eşin bir an önce evine döner
Annenede geçmiş olsun Umarım sonuçları temiz çıkarda bizede güzel haberi verirsin pazartesi

Şükür oruç bu sene sıcaklara rağmen geçen seneden çok daha rahat geçiyor
İnan her sahurda Rabbime dua ediyorum sen kolaylıkla tutmayı nasip et diye ve hiç açlık ve sususluk hissetmiyorum bütün gün
Umarım Ramazan sonuna kadar böyle devam eder ...aminnnnnnnn
Allah hepimizin yardımcısı olsun ...Aminnnnnnnn

başlangıçönceki dönem1.hafta2.hafta3.hafta4.haftaay sonu
82kgeranisa77,677,8
83.3kgwaw7979
80kgzambak0680,479,5
87kgsedacan81,2
96kgegedeniz92
100kgşipşirine9696
97,5kgceco3497
99kgaykurt97,997,6

Canımmmmm ellerine ve emeğine sağlık
Ben hesapta gitmeden tartılacaktım aklımdayken çıktı gitti kusura bakmayın ne olur
Zaten değişiklikte yok ama neyse ben yarın tartılır yazarım yine bir sonraki haftayla aradaki farkı da görebileyim

Kızlar bu arada harikasınız Hepiniz çok çok güzel gidiyorsunuz

cecoommmm güzel geçmiş akşamın sevindimm.....

ben tavukk köftesinii yaptımmm vee tek kelimeyle harikaydıııııı...ben böle begeneceğimi sanmıyordum yaa bayıldımm...bayıldım derken ben nagıtları severimmm...dışarıdaki nagıt neyse aynen o olduuu...ben aynen çogunu kaşarlı yaptım ama bi kısmını parmak parmak kesdim hazır satılanlar gibii harika oldularr...bi kaç püs noktası varr onları sölerimm..ama bundan sonra asla nagıt yemem dışarda okadar bayıldım yanii...hiç tavuk kıyması denememiştim güzel olduu..onuda eşim göğüs eti almıştıı..onu robota attmm..oldu kıymaa..keşke bi parca verebilseydimde tattırsaydım sizlerede..aşagıya gönderdimm bide kestiğim için tam muntazamdı hepsi hazır sanmış :)

valla bende hep bakınıyorumm netten sofralara ve menülere...ilk misafirimi perşembe günü alıyorum allahtan bi zeval gelmezse o arada gecerim resimleri eklerim buraya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…