aa cok guzel rahm duvarin kacinci gunundu vugun xnm . Dr ne zamn cagirdi bi daha inss guzel yumoslarin olusur
Kilo verilirse pki cok kolay dedi drum ins olck umutluyuz :)
şincikk ben hala kahvaltı yapmamış bulunuyorumm..kıymetli kocam saat 11 gibi aradı kahvaltı hazırla eve uğrucam dedi hazırladım hala gelmedii..bende onu bekliyorum artık öğle yemeği niyetine yerimm..melemen yapmııştımm..
tabi bu arada sinirlerimi zıplattı keşke sinir vücutta kalori yaksaydı..ozaman kesin eşim sayesinde ben acayip kilolar verirdimm...ona göre yine ben haksızımdırda işte ...allahtan msj hakkı kalmamış benim bütün mesajlarıma sessizkaldıı :)
saat 11 gibi aradıı dedi eve uğrucam alt kattaki eltim çocuklarla arkadaşına gidecekmiş onu arkadaşna götürecekmişşş.o arada bişilerde atıştırayımm..bide bana duyuruyorki sonradan duyduğumda dahada beter olmasın ortalık diye :) yaww insanlık halidir götürebilir yengesiii...
ama ben hayatta böyle bişi yapamm..buna hakkım yokdurr...değil kaynımmmm kocama bile böle bişi yaptırabilmem için 2 gün yalvarmam lazımm..o işi bırakıp gelemzz hemen bana öyle der..oyuncakmı burası kapatıp geleyim..şimdi kapatacak gelecekk...benim tepkimm bunaaa...yaww varyaa bu böle ömrünü veriyor bunlara abisi ise tam tersi öyle bencilki en ufak bişi olsa faydası olmazzz...sabırr ya rabbiii...sabırrrrrrr....ben böle konuşuncada hemen beni kötü insan ilan ediyor eşimm..fitne oluyorum hemenn...bana çoşku veriyorsun ben yemem diyorr :) bende dedim bi benim çoşkumu yemiyorsun bravo herkezinkini yiyip yutuyorsun dedimmm...deli etti beni yaa yineeeeee......
evett geldi beyfendimizzz...gec kaldı diye pek bişi yemeden 2 kaşık manaman aldı ve çıktıı...gelde delirmeee....
bende şimdi ona güsel bi mesajj gönderdim....
gayet normal dedim yengeni götürmenn..çantaları vardır kapıda bırakma yukarı kadar çıkar...bunlar gayet normal yeri geldiğinde kaynımda beni götürür...valla normal bunlar..
ama anormal olan sen gecen hafta bana 2 km lik yer arkadaşımla buluşacaktım atlaminübüse git demen...hadi binbir lafla götürdün..dönüşte gel beni al dediğimde işyeri burası oyuncakmı kapatıp gelim atla minübüse gel demen...anormal olan anneni hastaneye götürmemenn...anormal olan ben annemlerin oraya gittiğimizde eve çıkıyorum sakın bana arabayla bizişuraya kadar götür felen deme...demenn...anormal olan bunlarr...dedimm...
bak herşey birden bire nasıl anormalleştii...abinin değil ricesıyla bi emriyle yenga arkadaşada götürülür kuaföredee..çocuklar okulunaa..ama ben neyim..işte anormallik burda dedimm...
aynen böle 3 mesaj atttımm..heeiçim serinledimii hiç serinlemedii...sinir küpüyüm halaa...
Merhaba Kizlar :)
Yakin takipciniz..ben diyette olmama ragmen bir aydir bir gram bile veremedim. Vaktim olmadigimdan foruma giremiyorum pek.
Yardimlariniza ihtiyacim var... Yurtdisinda yasiyorum ve su an Istanbuldayim. Burda da bir uzman hekime gitmek istiyorum. Ben de Internette rastgele numarasini buldugum Medical ParK Hastanesi aradim ve randevu aldim. Fakat yurtdisinda sigortali oldugum icin muayene ve tahlil ücretlerini ben ödeyecegim. Muayene icin 280 TL dediler fakat tahliller icinde degilmis... Hormon testi, seker, tahliller vs. yaptiracagim. Özel hastanede tahlillerin ücretleri asagi yukari ne kadardir. .Telefonda bilgi vermediler. Cok pahali olursa gitmeyecegim. Bu konuda bana yardimci olabilir misiniz ? Ya da önerebileceginiz baska bir yer var mi.. Sali gününe kadar burdayim. O zamana kadar da sonuclar yetisir mi bilmiyorum....
canım salla ya boşver ne yaparsa yapsın böyle sinir olup kendi kendimizi yiyoruz kilo veremiyoruz ben saldım artık yakasını.
benim eşimde ailesine düşkündür ha benimde bi dediğimi iki yapmaz ama annesi herşeye burnunu sokar sinir eder
kizlar test felan yapmadimmmmmm... ne bileyim canim istemediiii. hic sanmiyorummm olacagini ama hayirlisi kizlar... bugun annemin halilari yikarken bi karnim ve belim agridi adet sancisi gibi... halada agriyor. esim doktora nezaman gidiyosun dedi pazartesi dedim. niye yarin gitmiyorsun dedi bende devlet hastaneside olsa parali olucak mecbur dedim. sen maasi alda gideyim dedim sustu artik... hayirlisiii... ya banada doktor glukofen felan vermediler...... kizlar p.tesi gitmeyi dusunuyorum doktora hangi testleri yapacagim bana fikir verirseniz bende doktordan isterim o testleri...
20. gün 7 mm ya geç sanırsam yumoşuda bir gördü bir göremediine oldu akibetii ??
yarın sabahı bekliyorum yine gideceğim
nar suyu inşallah faydalı olur cnm ya hepimizee
yumoşları ve rahmi inceliyoruz ona göre tedavi yapılcak ilaç verecekk
hadi inşallah senden de güzel haberler bekliyoruzz
evett geldi beyfendimizzz...gec kaldı diye pek bişi yemeden 2 kaşık manaman aldı ve çıktıı...gelde delirmeee....
bende şimdi ona güsel bi mesajj gönderdim....
gayet normal dedim yengeni götürmenn..çantaları vardır kapıda bırakma yukarı kadar çıkar...bunlar gayet normal yeri geldiğinde kaynımda beni götürür...valla normal bunlar..
ama anormal olan sen gecen hafta bana 2 km lik yer arkadaşımla buluşacaktım atlaminübüse git demen...hadi binbir lafla götürdün..dönüşte gel beni al dediğimde işyeri burası oyuncakmı kapatıp gelim atla minübüse gel demen...anormal olan anneni hastaneye götürmemenn...anormal olan ben annemlerin oraya gittiğimizde eve çıkıyorum sakın bana arabayla bizişuraya kadar götür felen deme...demenn...anormal olan bunlarr...dedimm...
bak herşey birden bire nasıl anormalleştii...abinin değil ricesıyla bi emriyle yenga arkadaşada götürülür kuaföredee..çocuklar okulunaa..ama ben neyim..işte anormallik burda dedimm...
aynen böle 3 mesaj atttımm..heeiçim serinledimii hiç serinlemedii...sinir küpüyüm halaa...
YAWW ben anlata anlata dilimde tüğ bitti :) :) bi kaç doktor dilinden anlatılanları paylaşımdaa fikirr olsunnn...hepimizeee...
kizlar test felan yapmadimmmmmm... ne bileyim canim istemediiii. hic sanmiyorummm olacagini ama hayirlisi kizlar... bugun annemin halilari yikarken bi karnim ve belim agridi adet sancisi gibi... halada agriyor. esim doktora nezaman gidiyosun dedi pazartesi dedim. niye yarin gitmiyorsun dedi bende devlet hastaneside olsa parali olucak mecbur dedim. sen maasi alda gideyim dedim sustu artik... hayirlisiii... ya banada doktor glukofen felan vermediler...... kizlar p.tesi gitmeyi dusunuyorum doktora hangi testleri yapacagim bana fikir verirseniz bende doktordan isterim o testleri...
Canm bugunmu gıdecektın hastaneye gıttınmı varmı yumoslar:S umarım vardır
evet nar suyu bılmıyorum şifa niyetıne ıste ıcıyoruz umarım ıyı olcak bızım ıcın
Dragittinmi merak ettım?
dün işten sonra 17.30 dan sonra yediklerim ;
yeşil elma 1 adet. ara öğün niyetine
çorba kasesi taza fasulye
salata tabağına közlenmiş patlıcan salatası yağsız tuzsuz bol ekşili
yaprak kadar ince bölünmüş tavuk göğsünden 2 parça.
ara öğün 6 adet kiraz.
bugün sabah kahvaltım;
2 salatalık
1 domates
5 adet zeytin
1 dilim ekmek
peynirimiz kalmamış bugün alıcam.
bide dün işten sonra kipaya gittim 1TL günleri var diye.
form bitki çayı aldım bütün o 5 i biyerdeler falan var içinde. 5 tl idi. ben kayısı aldım. almak isteyen olursa diye yazıyorum.
canım boşver ya bazı erkekler el sayılmaz yengesi ama senden daha yakın olamayacağı için el işte ele iyi sana nazı geçiyor sana böyle davranıyor
acımıyorum artık ben de ne kendi emeğime ne onunkine Allah can sağlığı versin israf olmasın yeter gözüyle bakıyorum her şeye kendime bile
yani şimdi bize de yazık değil mi o kadar hazırlık yap bi lokma yesin bassın gitsin peh
onlar kendi anormaller bize nazları sözleri geçiyor erkekler işte böyle sinir harbi yaşatıyor insana Mübarek Cuma inşallah düzelmiştir aranızz
evet gittim bu sabahbüyümemişşşş baktı evet rahimduvarı 7.5 mm dedi Hamdüsenalar olsun dedim ne yapayımm
kanama olmasın en azından şimdi bu büyümeyen yumurta yine oraya yapıştıı :{ bir şey olur mu dedim
olmaz Allahın izniyle dedi
ben şeker ilacına başlasam iyi olcak sanırım
senin nasl durum ay inşallahh bir müjdeli hayırlı haberler gelsin bizleree
Rabbim Bizi Kazadan ve Beladan Korusun inşALLAH..
neyi ihtiyacimiz varsa onu versin
Hayırlı Cumalar arkadaşlarr
waw canım açıklayıcı şekilde çoklu cevap vermeyi yazmıştın sana teşekkür ediyorumm çok iyi oldu bu :) zor oluyordu git o sayfaa cevap yaz hoop en son sayfadasın
Allah razı olsun hehe
bu arada hast gitmeden tartıldım 96 kg sporsuz yumoşta büyümedispora başlayacağım hızlıca
merhaba kızlar nasılsınız foruma gıremıyorum. yogun ıs yerı o nedenle
sabah tartıldım 106,7 cok az gıtmıs(
kızzzz bu az mı...şükrett halineee bizz 500 grmlarla şükrediyoruzzzz....2 kilo vermişsinnn...harikasınn....boş bi vakitte nasıl verdiğini paylaşşş bizlerle merakla bekliyoruzzz...bunlar sana