- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
yaww sormaa güya benn gündüzz bişi yemedimm de ne oldu akşam yine ordan bi parça burdan bi parça yedim birşeylerrr....
akşam 6..7 tane kayısı yedimm...
salata açıkta fırında patlıcan yedimm..
sonra yürüyüşe çıkmıştık orda tostyedim tost ekmeğiyle yapılmışş..
geldim eve karpuzla acıkda lor yedimmmm..
eeeeeeeeee şimdi kaç kalori oldu aşdımı taştımı görünürde bişi yemedimm ama ne çok şey yemişimm yaaa...
canım dediğim gibi sen şanslı pkolulardansınn sen yine kendliğinden hamile kalabilirsinn ama muhakkak dr a gittiğinde glukofen ilacını al...pkonun en büyük kurtarıcısı...hem kilo vermeni sağlıyorr..hemde kalıteli yumurtlamanı ve hamile kalmanı sağlıyorr...
bak nete yaz pko ve metformin ilişkisi diyee göreceksin yazılanlarıı...neden vermemişki senin doktrun hayrett...illa şekerinin olması gerekmiyorr bndede şeker yok ama gılukofen içiyorum faydasınıda çok gördümm..
sabah kahvaltısı
5 adet zeytin
2 kibrit kutusu peynir
salata-domates-biber
yumurta ( yumurta yerseniz peyniri 1 adet olucak)
3 dilim ekmek (buğday-yulaf-kepek)
ara öğün
1 porsiyon meyve (kendi yumruğunuz büyüklüğünde olacak yediğiniz meyve)
öğlen
yarım su bardağı yoğurt
çorba kasesi kadar sebze yemeği
sınırsız salata az yağlı
3 dilim ekmek (buğday- yulaf- kepek)
ara öğün
1 porsiyon meyve
akşam
yarım su bardağı yoğurt
çorba kasesi kadar sebze yemeği yada 5 adet köfte yada 4 adet pirzola
sınırsız salata az yağlı
3 dilim ekmek (buğday- yulaf- kepek)
ara öğün
2 porsiyon meyve
eğer geç yatıyorsanız yatmadan yarım saat önce 1 su bardağı süt.
makarna-pilav vb. yediğimizde o öğünden ekmeği çıkarıyoruz.
gün içinde sütlü tatlı vs tüketebiliyoruz ama o gün ekmek kullanmıyoruz.
hergün en az yarım saat yürüyoruz.
inşallah hepimiz kilolarımızdan kurtulur ve dünya tatlısı evlatlara sahip oluruz.
amin canım yavaş kendime gelmeye başladım çok şükür haklısın ama insan o kadar üzülünce gözü bir şey görmüyor
eşimde ne yani annem hasta ona bir şey mi diyeyim deyince kafamın tası atıyor
annen hasta bizide hasta etti en sonunda ama işte kadın olunca böyle
tartıştık 3 gündür pek konuşmuyoruz
bugün konuşmaya başladık diyor ki evlilikte böyle şeyler olur boşver
annemler 35 yıllık evli bizim evde ben senede bir kere bile tartışma hatırlamıyorum öyle sevgi saygı var annemle babam arasında
malesf eşimin anne babası neredeyse 50 yıllık evliler her gittiğimizde adamlar düşman gibi kavga ediyorlar ama sen bir kelime desen sus sen gelinsin oluyor adın ne biçim bir aile düzeni anlamadım
işte elin evi kanla yoğrulmuş der babannem valla doğru bizim gelin bizim evden çıkmıyor okadar rahat
bizimkilerin gelinleride bir aylık tatilde 3 gün bile kalamıyorlar
allah hayırlısını versin artık bu vakitten sonra yapılacak bir şey yok kader işte
imtihan düyası artık bu vakitten sonra sabretmekten başka çare yok
alllah hepimizin evine huzur ve mutluluk versin amin
evett kızlarrrrrrrr...sabhki kahvaltım..
6 parmak galete..
1 kaşık yoğurt..
3 zeytin...
domates salatalık....
arada 4 dene salatalık...
şimdide güyaa öğlen yemeği yedimmm yeni listeme göree....pöffffff
1 kase çorba..
2 kaşık yoğurt...
bide salata diyor ama zor geldi yapmakk...artık onun yerine yine salatalık yerim birazdann ama hiç doymadımki ben.....canım çok kötü şeyler çekiyor..böle hepp kebaplarr..etler..köftelerr...oofffffffff..offfffff...
bi halsizlik var üstümde elimi bile kaldırasım yokk..yemek yiyim geçer dedim ama geçmedi...2gündür glukofene başladım yine ondan heraldee..bu arada tarlusalede başladım adet söktürücü olaraak..
diyetisyene gittiğim de ilk listem benimde buyduu..9 dilim ekmekle verebilirmiym diye düşünmüştüm ama verdimm yanii..ama ben şimdi bunu aparsam kilo alırmıyımdiye düşünüyorum çünkü ben düşürdüm ice kalorimii.. bu listeyi yapınca aç kalmadan kilo veriyorsunn çok güzel oluyor benim şuanki listemlee hepp açımm aççççççç..
bu arada canımglukofen zayıflamak için değil zaten...hamilelik için veriliyorr...klomenden önce gılukofenle deniyorlar 3 ay...benim çok arkadaşım gılukofenle hamile kaldıı..çünkü bizde yumurta gelişmesini önleyen hormanu düzenliyorr...hele adet düzensizliğin varsaaa kesin gılukofen kullanmalısın adetinide düzene sokuyorrr..eedüzene girincede yumurtluyorsun ve bebişş geliyorr...
Selam millet ne var ne yok? Yaz geldi ya, bizim de misafirler artışta. Gene misafir gelecekmiş, onlar gelmeden bir bakayım dedim :) Eeee, anlatın bakalım.
canım nasıl oldun şimdii inşallah o cısssları almamışsındır :) kıs kebaplar köfteler protein deposu yee bacımm yeee
yeterki çikolataa dondurmaa ayyyyyyyyyy onlar olmasınn bitter gittii dondurma geldi bendee soğuyamıyorum kilo vermeyi durduruyo demiştin ammaa canım istiyoo
şöyle yaptım meyveleri blendeden geçirdimm kiraz kayısı böğürtlen beyaz dondurmanın üzerine ekliyorum çikolatalı soslardan iyidir
ayy bu sayfada da paylaşıyorum amaa neyapayımm
benim ekmekle pek aram yoktur ama makarna ve pilavı cok severim hele mantı offff
canım ben bi kilo vereyim önce yaz sonuna kadar ne verirsem kar.bakalım ondan sonra ne olacak.
WAW cım ben glukofen kullanmıyorum unuttun muDoktor vermedi bana :) Glukofeni rahat kilo verilsin diye veriyorlar genelde bizim gibi pko lu olanlara.
Diyet iyi gidiyor da yok regliydi yok yolculuktu başlayamadım spora. Bu hafta kesin başlamam lazım yalnız. 2-3 kg. verirsem iyi olacak, kuzenimin sözü var 10 gün sonra, giymeyi planladığım elbiseye rahat sığabileyim
canımm evli değilsin belkide ondan vermedii..bizlere verişinin sebebi bebek istememizz zaten...yoksa zayıflık sonraa..55 kiloda olan 2 arkadaşımda gılukofen kullanıyorlar..pkoda bebek tedavisinde ilk gılukofen veriyorlarr..heleki fazla kilon yoksa direk onla hamile kalan çokk...yok işe yaramadıysa..klomen+ iğne...şimdi sana neden versinki gılukofenn..ama versede zararı olmazz...
zayıflamak için gidilen çogu içhastalıkları uzmanı glukofeni baş sırada veriyorr...içsen sana zararı olmaz diyetede destek adet düzensizliğin varsa onuda düzenliyorr...
hadii bakalımm 10 gün sonraya girersin inşallah elbisenin içinee....
WAW cım çok aileci bir adam almışsın yavrum senEvi, işi ayırabilirseniz belki (emin değilim, bir ihtimal) düzelme olur. Yoksa hiç sanmıyorum canım...
şincikk ben hala kahvaltı yapmamış bulunuyorumm..kıymetli kocam saat 11 gibi aradı kahvaltı hazırla eve
uğrucam dedi hazırladım hala gelmedii..bende onu bekliyorum artık öğle yemeği niyetine yerimm..melemen yapmııştımm..
tabi bu arada sinirlerimi zıplattı keşke sinir vücutta kalori yaksaydı..ozaman kesin eşim sayesinde ben acayip kilolar verirdimm...ona göre yine ben haksızımdırda işte ...allahtan msj hakkı kalmamış benim bütün mesajlarıma sessizkaldıı :)
saat 11 gibi aradıı dedi eve uğrucam alt kattaki eltim çocuklarla arkadaşına gidecekmiş onu arkadaşna götürecekmişşş.o arada bişilerde atıştırayımm..bide bana duyuruyorki sonradan duyduğumda dahada beter olmasın ortalık diye :) yaww insanlık halidir götürebilir yengesiii...
ama ben hayatta böyle bişi yapamm..buna hakkım yokdurr...değil kaynımmmm kocama bile böle bişi yaptırabilmem için 2 gün yalvarmam lazımm..o işi bırakıp gelemzz hemen bana öyle der..oyuncakmı burası kapatıp geleyim..şimdi kapatacak gelecekk...benim tepkimm bunaaa...yaww varyaa bu böle ömrünü veriyor bunlara abisi ise tam tersi öyle bencilki en ufak bişi olsa faydası olmazzz...sabırr ya rabbiii...sabırrrrrrr....ben böle konuşuncada hemen beni kötü insan ilan ediyor eşimm..fitne oluyorum hemenn...bana çoşku veriyorsun ben yemem diyorr :) bende dedim bi benim çoşkumu yemiyorsun bravo herkezinkini yiyip yutuyorsun dedimmm...deli etti beni yaa yineeeeee......
amin canım yavaş kendime gelmeye başladım çok şükür haklısın ama insan o kadar üzülünce gözü bir şey görmüyor
eşimde ne yani annem hasta ona bir şey mi diyeyim deyince kafamın tası atıyor
annen hasta bizide hasta etti en sonunda ama işte kadın olunca böyle
tartıştık 3 gündür pek konuşmuyoruz
bugün konuşmaya başladık diyor ki evlilikte böyle şeyler olur boşver
annemler 35 yıllık evli bizim evde ben senede bir kere bile tartışma hatırlamıyorum öyle sevgi saygı var annemle babam arasında
malesf eşimin anne babası neredeyse 50 yıllık evliler her gittiğimizde adamlar düşman gibi kavga ediyorlar ama sen bir kelime desen sus sen gelinsin oluyor adın ne biçim bir aile düzeni anlamadım
işte elin evi kanla yoğrulmuş der babannem valla doğru bizim gelin bizim evden çıkmıyor okadar rahat
bizimkilerin gelinleride bir aylık tatilde 3 gün bile kalamıyorlar
allah hayırlısını versin artık bu vakitten sonra yapılacak bir şey yok kader işte
imtihan düyası artık bu vakitten sonra sabretmekten başka çare yok
alllah hepimizin evine huzur ve mutluluk versin amin