Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Selam kızlar Bildirimi yapıyor ve spora kaçıyorum

Bende de eksi var bu hafta (Umarım tartıda hata yoktur, yoksa kırarım onu ) 93 kg. geliyorum :124:

wwoowwwwwwwwwwwwwwwwww inanamıyorumm...sen sessiz sessizz nelerr ettinn looo

tebriklerrr......bunnlar sanaaaynen devamm...bu gidişle sözde giyecegin elbise büyük gelecekk kızzz -2 bravoooo

wwoowwwwwwwwwwwwwwwwww inanamıyorumm...sen sessiz sessizz nelerr ettinn looo

tebriklerrr......bunnlar sanaaaynen devamm...bu gidişle sözde giyecegin elbise büyük gelecekk kızzz -2 bravoooo

Valla ben de şoklardayım aslında Hiç beklemiyordum böyle farkı sadece diyete devam ama ufak bir iki şey dışında hiç bozmadım diyeti (buranın tabiriyle benim meşhur öküzdoyuran diyeti ) Zaten o diyetin de özü şu meşhur glisemik indeks diyeti var ya, o işte.

Yok o kadar büyük gelmez zaten biraz dardı, üzerime yapışmasın, iyidir Bu hafta sporu da ekliyorum. Annem hediye koşu bandı aldı (hediyeye bak ) Bugün başladım yürümeye. 20 dk. yürüyeceğim başlangıçta. Callanetics e de bugün kesin el atmam lazım, bir iki cm bile inceltebilse kardır.

Son düzenleme:
benide listeye ekleyebilirmisin

kilo:79.2

başlangıcım 80 idi inş böyle devam ederiz

cevabın için teşekkürler pek giremiyorum taşınacağız onla uğraşıyorum

sonra uğrarım

senin dönüşşş muhteşemm olacakk deseneeee...yawww bende kararsız kaldım bende listelerimi çıkardımm benimde an baştaki listem oküz doyuran cinstenn kararsızım bende onu yapsam sonuç böle olurmuu??? güsel de listesini paylaştı aynı...oda 2 kilo vermişş...napam ben yaa bi fikir versenee...

annen süper bi hediye almışşş..inşallah çook işe yarayacak..haftayada 2 düşersek..sen ay sonu 8 li rakamları görürsünnn inşallah...

benide listeye ekleyebilirmisin

kilo:79.2

başlangıcım 80 idi inş böyle devam ederiz

cevabın için teşekkürler pek giremiyorum taşınacağız onla uğraşıyorum

sonra uğrarım

canımm ekledim listeyeee...şimdi neler yapıyorsun sen...?? bak arkadaşlar gecen hafta başladıkları diyetle 2 kilo vermişlerrr..listeyi eklemişlerdi buraya görmüşsündürr..

taşınıyormuşsunn..allah yardımcınn olsunn...kolay gelsin sana.a...

süpersinn..aynen devammm...bugün kilo bildirimi var sende bildirseydin keşke ..ekleyeyimmi senide listeyee..??

bide kayısı çayı içmişmiydin daha önce??nasıl bi etkisi varr?? tadı nasıll :)

canım ilk defa bugün içtim kayısı çayını tadı güzel. içinde herşey var zaten rezene yeşil çay .... daha birsürü sey.

ben carşamba başladım canım 86,1 ile akşama tartılırım artık öğlen tartılcaktım unutmuşum. aceleyle yemek hazırla ye derken.

benide ekle listeye.
başlangıç 86 25.06.2013 boy 1.58 yaş 27

ama şu varki bende ozamanlar kiloluydumm şimdi 79 um..o diyet bana uymaz yani

İstersen diyetisyeninle görüş tekrar, yeni liste hazırlar belki. Ama benim sana tavsiyem, ara öğünlerini de ayarla, atlama. Ana öğünleri yiyorsundur zaten. Mesela ben şu an iki saatte bir bir öğün tüketiyorum. Eller devamlı ağza çalışıyor anlayacağın Ama ara öğünde yoğurt, salatalık, domates, bir veya iki porsiyon meyve var benim. Diyetisyen karpuzuma dokunmadı mesela, ben karpuza bayılırım :) Kavun yasak, zaten sevmiyorum da. Muz yasak, içinde fazla şeker varmış.

canımm ben seni ekliyımm..sen yarın sabah tartıl bildir aç karnına wc yede git sonra tartıl ama unutmaa..sonrasındada her cuma aynen bildirim yaparsınn....şimdi akşama ağır çıkar boşa morel bozmayalımmm

canım sen izmir de mi gidiyorsun diyetisyene

peki sen nasıl verdim kilolarını ?

ben 26 yaşındayım hep dertteydi başım kilolarlaaa...genç kızlığım heleee çok ağladım hep kilolardan gitmediğim diyetisyen kalmadı...bi iç hastalıklarınada gittim gılukofen vermişti ama zayıflayınca bidaha içmedim bana ömür boyu içicen demişti...

evlendim dahada kilo aldım..çocuk için vermelisin dedi..bende veriyorum alıyorum dedim..oda pkodan dedi..ve glukofeni verdi..yine diyetisyene gittim 7 kilo verdim geri aldım..sonra buraya başladım formda takıldım..burda arkadaşlarla birlikte ve glukofenin büyük destegiyle verdim şükürr...dpor yapamadım pek sporda olaydı daha güzel olacakdaa bi türlü yapamıyorum sıkıyor beni..salonada eşim yazdırmıyor..bende ekliyim listemi..çogu kilomu o listeyle verdimm...vee bugüne bugünn taammm 24.6 kilo vermişimmmm.. şükürler olsun...

bende tatlı krizleri vardıı...bide acıkıyordum bi andaa..hemen yemeğe başlıyordumm tıka basaaa...işte glukofen o arada devreye girdi..o açlıklarımı ve tatlı krizlerimi kesdi..içmeyi bırakayım bi süre sonra başlıyor yine tatlı krizlerimm...

kızz ben 2 senedirr gitmedimkii diyetisyenee...ama gitsem bikere iyi olur yağ kas oranımı merak ediyorum bi fikirde olurr..tabi bizimki razı gelirseeeeee

yaw karpuzda bende çok tereddütte kalıyorumm....ne kadar verdi günlük karpuzz??bende muz sevmem kavunda binde bir..ama şimdi kayısı şeftalii bayılıyorum...ben meyve delisiyimdir..eşimde hiç yemezz..bi karpuz yer onuda diyette diye yemiyor bu araa...

bide bidahaki gittiğinde dondurmayıda sorsanaaa....benimki mesela tatlı yerine meyve yeme arada 2 top çikolatasız beyazından yiyebilirsin demişti haftada 2 kere...ama geçenlerde bişi duydum..zayıflamada zararlıymış kilo verimini durduruyormuş diyee..pek mantıklıda gelmedii..eger aklında olursa bi sor yaa bizide bilgilendirirsinn...

anammmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrr....demin arkadaşşş sorunca farkettimdee hesapladımm verdiğim kilo 24.6 kilo olmuşşş......... 400 grm daha gitse 25 kilo vermiş olucammm....inanamıyorumm..ben varya hayatta inanamazdımm yaaaa....kızlarr aynen devamm..inşallah daha güsel sonuçlarr alıcazzz.....

valla bende çok umutsuzdum...hatta az ağlamadım benim öyle 3..5 kilo değil 30......35 kilo vermem gerekiyor diyee...öyle umutsuzdumkii...ama ben burda verdim bu kilolarıı...ceco yok şimdi cecoda şahittirrr buna....yine vericezz inşallahh....ümitsizlikk yokk...

hatta bakın buraya ilk yazdıklarımı bulabilirsemm bulur burada paylaşırım...

Son düzenleme:
Karpuzu 2-3 dilim verdi canım. Dondurmayı da light olmak şartıyla 1-2 top olması lazım, bir kitapçığa bakayım.

Son düzenleme:

ewett kızlarrr buldummm birazz uğraştım amaaa ilk yazdığım paylaşımmm :) :) vee şimdiii 79 um...rabbime şükürler olsunn..

Karpuzu 2-3 dilim verdi canım. Dondurmayı da light olmak şartıyla 1-2 top olması lazım, bir kitapçığa bakayım.

nerden bulcazz laght dordurmayı yawwww...gerçi var çogu yerde ama oda malum light mı..yaz girdi gireli yemedim desem yeridir yani :)

başlangıçönceki dönem1.hafta2.hafta3.hafta4.haftaay sonu
82kgeranisa79,779,278,077.6
83.3kgwaw80,680.479,679
80kgzambak06---------79,2
82.6kgamorsiempre82,080.7--
87kgsedacan82,883.182.6
86.1kgrüzgarözge---------
96kgegedeniz95,5--9593
100kgşipşirine96,896.596,596
97,5kgceco3496,4aynıizinliizinli
99kgaykurt9997.897,1izinli
108,7gusel---------106.7

AYKURTTT...AMOR...SEDACANN....hala gelmediler ama yayınladım yinede....

egedeniz ve gusel -2 kilo vererek haftanın 1.liğini alıyorlarr tebriklerr kızlarrrr

Son düzenleme:
kizlarrrr kusuruma bakmayin bildirim yapamadim. dun annemle halilari yikarken acayip belim ve karnim agrimisti. adetimde 8gun geisti. eve geldim bi test yaptim negatifi gordum hemen arkasina kanamam geldi. testte bosa gitti
kizlar bugun 2kilo fazla gordum tartida regl 8gun geciktigi icin onun siskinligi galiba ve simdi battaniyeyle dolaniyom ortada. benim kiloyu bu hafta yazmayin regl yazabilirsin waw cigim... insaallah sizlerin kilosu eksilerdedir

bana da karpuzu ortasından 2 dilim verdi bende cok severim karpuz. kavun pek sevmem. muz da yemeyeyim.

ege sende paylaşsana neler yemememiz gerekiyormuş. bende adnan mendere üniversitesind de gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…