Selam kızlarBildirimi yapıyor ve spora kaçıyorum
Bende de eksi var bu hafta (Umarım tartıda hata yoktur, yoksa kırarım onu) 93 kg. geliyorum :124:
wwoowwwwwwwwwwwwwwwwwwinanamıyorumm...sen sessiz sessizz nelerr ettinn looo
tebriklerrr......bunnlar sanaaaynen devamm...bu gidişle sözde giyecegin elbise büyük gelecekk kızzz -2 bravoooo
Valla ben de şoklardayım aslındaHiç beklemiyordum böyle farkı sadece diyete devam ama ufak bir iki şey dışında hiç bozmadım diyeti (buranın tabiriyle benim meşhur öküzdoyuran diyeti ) Zaten o diyetin de özü şu meşhur glisemik indeks diyeti var ya, o işte.
Yok o kadar büyük gelmez zaten biraz dardı, üzerime yapışmasın, iyidirBu hafta sporu da ekliyorum. Annem hediye koşu bandı aldı (hediyeye bak ) Bugün başladım yürümeye. 20 dk. yürüyeceğim başlangıçta. Callanetics e de bugün kesin el atmam lazım, bir iki cm bile inceltebilse kardır.
benide listeye ekleyebilirmisin
kilo:79.2
başlangıcım 80 idi inş böyle devam ederiz
cevabın için teşekkürler pek giremiyorum taşınacağız onla uğraşıyorum
sonra uğrarım
süpersinn..aynen devammm...bugün kilo bildirimi var sende bildirseydin keşke ..ekleyeyimmi senide listeyee..??
bide kayısı çayı içmişmiydin daha önce??nasıl bi etkisi varr?? tadı nasıll :)
Valla ben de şoklardayım aslındaHiç beklemiyordum böyle farkı sadece diyete devam ama ufak bir iki şey dışında hiç bozmadım diyeti (buranın tabiriyle benim meşhur öküzdoyuran diyeti ) Zaten o diyetin de özü şu meşhur glisemik indeks diyeti var ya, o işte.
Yok o kadar büyük gelmez zaten biraz dardı, üzerime yapışmasın, iyidirBu hafta sporu da ekliyorum. Annem hediye koşu bandı aldı (hediyeye bak ) Bugün başladım yürümeye. 20 dk. yürüyeceğim başlangıçta. Callanetics e de bugün kesin el atmam lazım, bir iki cm bile inceltebilse kardır.
senin dönüşşş muhteşemm olacakk deseneeee...yawww bende kararsız kaldım bende listelerimi çıkardımm benimde an baştaki listem oküz doyuran cinstennkararsızım bende onu yapsam sonuç böle olurmuu??? güsel de listesini paylaştı aynı...oda 2 kilo vermişş...napam ben yaa bi fikir versenee...
annen süper bi hediye almışşş..inşallah çook işe yarayacak..haftayada 2 düşersek..sen ay sonu 8 li rakamları görürsünnninşallah...
canımm ekledim listeyeee...şimdi neler yapıyorsun sen...?? bak arkadaşlar gecen hafta başladıkları diyetle 2 kilo vermişlerrr..listeyi eklemişlerdi buraya görmüşsündürr..
taşınıyormuşsunn..allah yardımcınn olsunn...kolay gelsin sana.a...
canım ilk defa bugün içtim kayısı çayını tadı güzel. içinde herşey var zaten rezene yeşil çay .... daha birsürü sey.
ben carşamba başladım canım 86,1 ile akşama tartılırım artık öğlen tartılcaktım unutmuşum. aceleyle yemek hazırla ye derken.
benide ekle listeye.
başlangıç 86 25.06.2013 boy 1.58 yaş 27
ama şu varki bende ozamanlar kiloluydumm şimdi 79 um..o diyet bana uymaz yani
İstersen diyetisyeninle görüş tekrar, yeni liste hazırlar belki. Ama benim sana tavsiyem, ara öğünlerini de ayarla, atlama. Ana öğünleri yiyorsundur zaten. Mesela ben şu an iki saatte bir bir öğün tüketiyorum. Eller devamlı ağza çalışıyor anlayacağınAma ara öğünde yoğurt, salatalık, domates, bir veya iki porsiyon meyve var benim. Diyetisyen karpuzuma dokunmadı mesela, ben karpuza bayılırım :) Kavun yasak, zaten sevmiyorum da. Muz yasak, içinde fazla şeker varmış.
peki sen nasıl verdim kilolarını ?
İstersen diyetisyeninle görüş tekrar, yeni liste hazırlar belki. Ama benim sana tavsiyem, ara öğünlerini de ayarla, atlama. Ana öğünleri yiyorsundur zaten. Mesela ben şu an iki saatte bir bir öğün tüketiyorum. Eller devamlı ağza çalışıyor anlayacağınAma ara öğünde yoğurt, salatalık, domates, bir veya iki porsiyon meyve var benim. Diyetisyen karpuzuma dokunmadı mesela, ben karpuza bayılırım :) Kavun yasak, zaten sevmiyorum da. Muz yasak, içinde fazla şeker varmış.
canım sen izmir de mi gidiyorsun diyetisyene
arkadaşlarr iyi akşamlarrrr...bende katılıyorum size kabul edersenizzzkısa bilgi vereyim kendi hakkımdaaa...
bende 90 kilo üzeriyimmmm:2: 24 yaşında 1.67 boyundayımm..2.5 yıldır evliyim ve PKO hatasıyımm...kendimi bilmeye başladığımdan beri kilo vermek için uğraşıyorummm...bu benim hep kontrollü halim bide dikkat etmeseydim ne olurdu bilmemmpko nedenli çocukta olmuyorr...zorunlu 30 kilo vermem lazım dile kolayy 5 değil...10 değil...20 değilll 30.......... dün bi arkadaş ortamındaa yine herkezin incecik oldugu içimde kopan fırtınalarlaa bugün diyete başladımmmm...yepyeni bi diyet listesiylee...gecen sene bu zamanlar diyetisyene başladımm liste sizinkilerle aynıı....ama bugünkiii fecii bi listeeee....ilk günü atlattım şükürrrrr....tam kilomu sabah yazarımm..şimdi tartılmıyım 99.9 lardayım
11.12.2011
Karpuzu 2-3 dilim verdi canım. Dondurmayı da light olmak şartıyla 1-2 top olması lazım, bir kitapçığa bakayım.
başlangıç | önceki dönem | 1.hafta | 2.hafta | 3.hafta | 4.hafta | ay sonu | |
82kg | eranisa | 79,7 | 79,2 | 78,0 | 77.6 | ||
83.3kg | waw | 80,6 | 80.4 | 79,6 | 79 | ||
80kg | zambak06 | --- | --- | --- | 79,2 | ||
82.6kg | amorsiempre | 82,0 | 80.7 | -- | |||
87kg | sedacan | 82,8 | 83.1 | 82.6 | |||
86.1kg | rüzgarözge | --- | --- | --- | |||
96kg | egedeniz | 95,5 | -- | 95 | 93 | ||
100kg | şipşirine | 96,8 | 96.5 | 96,5 | 96 | ||
97,5kg | ceco34 | 96,4 | aynı | izinli | izinli | ||
99kg | aykurt | 99 | 97.8 | 97,1 | izinli | ||
108,7 | gusel | --- | --- | --- | 106.7 |