Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

slm kızlar bende sizdenim.

bende hem sağlığım hemde bebeğim olsun diye kilo vericem.

benide alınnn

hoşgeldinn canımm...kapımız herkeze açıkk başımızın üstünde yerin varr...sizdenim dediğine göre hem pko hemde kilo varrr...
acık kendini tanıtırsan daha çok yardımcı olabiliriz sana..ben kendimi tanıtayımm...

26 yaşında..1.65 boyunda 80 kilo..4 yıllık evliyim bebiş yokk tedavide yok şuanda...şimdilik eylüle erteledik eylülde tedaviye başlıcam inşallahh...evliliğimin ilk yılında 103 kiloyla 4 ay klomen denedim ama olmadı bişii..kilo vermeye adadım kendimi..işte anca bu kadar gitti...istanbulda oturuyorum iyi bi dr arayışındayım ..yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimm

bende 2,5 yıldır evliyim. 60 kg evlendim şuan 86 kg olmusum inanamadım
dr falan gittik tedavi falan dedi. gecen sene yelülde bi düşüğüm var.
prof a gittik bu sefer kilo ver dedi.
adet düzensizliği pko var var.

27 yaşındayım 158 boyunda 86 kiloyum
aydın dayım.
yarışmacı arkadaşlara başarılar benden de

Haklisiniz kizlar belli etmeye calismasamda biraz zaman alacak unutmak galiba. Cunki beni ve ozellkle kendi pglunu bnm yanmda cok ezdiler k.v kp ikiside nefret ediyorum ikisindende. Unutmm zmn alicak galiba ama iste evdeki huzursuzluk suruyo hala kavga yok ama iste eskisi gibi heyecan yok gibi
Bide esimle ilkokuldan beri beraberiz kiz la aar deli gibi severek evlendk

canımm sende şaslı pkolulardansınn...daha önceki hamileliğin kendiliğindenmi oldu??tedaviylemii...daha önce hamile kalmışsın inşallah tekrarıda en kısa zamanda olurr....

kilo aldıkca zorlaşıyor bu hastalık...1 kilo bile versek kar bizim içinn....hadi bakalım bismillah de ve başlaa..hayırlısı olsun hakkında..şuan uyguladığın bi diyet felan varmı..bizler kendi kafamıza göre takılıyoruz çogu zaman paylaşıyoruzda..diyetisyene giden arkadaşlarımızda var...buranın amacı o motivasyonumuzun bittiği anda birbirimize destek olmak..inş sende güsel sonuçlar alırsın...

bişi daha sorucam sana...glukofen kullanıyormusun...??şu bildiğimizşeker hastalarının ilaçlarından..

gecerr o huzursuzluk inşallah...sevgi varsa arada unutulur herşeyyy...şimdi sen unutmasanda hiçbişi belli etme eşine..oda üzülüyordur anne ve babasının yaptıklarına ama netsinn annesi babası...sen destek ol ona heleki ortalık böle gerginken hiçbişi demee...yine sensin o huzu ru getirecek olan..süslen püslen..akşama güsel bi sofra hazırlaa..sonrasında bi film bi çayyy sarıl eşine bitsin eskisi gibi olalım de devamı gelirrr biter inşallah eskisi gibi olursunuzz...erkek milleti hep böle pof poflanmak istiyorr..

Hahahaha Canım düşünüyorum da şimdilik sadece düşünüyorum :) İlerisi için malum ALES, YDS falan var.

evett kızlarrrrrrrr...sabhki kahvaltım..

6 parmak galete..
1 kaşık yoğurt..
3 zeytin...
domates salatalık....

arada 4 dene salatalık...

şimdide güyaa öğlen yemeği yedimmm yeni listeme göree....pöffffff

1 kase çorba..
2 kaşık yoğurt...

bide salata diyor ama zor geldi yapmakk...artık onun yerine yine salatalık yerim birazdann ama hiç doymadımki ben.....canım çok kötü şeyler çekiyor..böle hepp kebaplarr..etler..köftelerr...oofffffffff..offfffff...

bi halsizlik var üstümde elimi bile kaldırasım yokk..yemek yiyim geçer dedim ama geçmedi...2gündür glukofene başladım yine ondan heraldee..bu arada tarlusalede başladım adet söktürücü olaraak..

Aslında bugün benim de delirme günüm, Allah'tan evdeyim, evde de ıvır zıvır yok :) Yoksa herhalde gördüğüm ilk markete dalardım

ilk hamileliğim kendiliğinden olmuştu canım.

bende diyetisyene gidiyorum. diyet listemi yarın paylaşıcam sizlerle.

ilaçta kullanmıyorum hiç.

Kizlar vi bakin drum beni 2hafta spnra cagrmisti gittim. Meger rahm duvarima bakmak icin cagirmis adetimin bugun 25.gunu endometriumum 8.5mm olmus nar suyu ictigimide soyledim ise yaramismi :)))

Kizlar vi bakin drum beni 2hafta spnra cagrmisti gittim. Meger rahm duvarima bakmak icin cagirmis adetimin bugun 25.gunu endometriumum 8.5mm olmus nar suyu ictigimide soyledim ise yaramismi :)))
süper canımm...bencee...inşallah böyle devam eder...şirinede gidecekti dr a inşallah oda güsel haberlerle gelirrr.....

süper canımm...bencee...inşallah böyle devam eder...şirinede gidecekti dr a inşallah oda güsel haberlerle gelirrr.....

Sirinee nail gecti drla gorusmen umarim iyidir :))
Ya bilmiyorum ki bklm dr igbe tedavisine gecrcek ins olur. Eğer adet olmaz san test yapalm dedi

merhabaa ben geldimmmm ,
Rahim duvarı 7 olmuş lakin yumurtamı önce gördü sonra bir daha baktıı göremedii
garip bir durumm oldu sevinemedim ama
birdaha gideceğim sonra yine bakılacak rahimduvar kalınlığına ve yumurtanın durumunaa
takibine bakacağım artık benim eşimle sorunlarım oldu ona kızgınım birazda zor geçecek gibi...
inşallah canım hayırlısı olsunn
Aminnn sağlık .. mutluluk.... huzurr..sabır sabırr... diliyorum hepimiz içinnn

sana waw maşallahhh

eşine baktırmadan başlama canım o ilaçlar felan sınırlı alınması gereken şeyler boşa almış olma benim gibi bak klomen verdiler en fazla 6 defa alınabiliyormuş ben 1 hakkımı yaktım kilo takıldı düşmez oldu rahim duvarına felanda etkisi oluyormuşş
mutlaka önce eşinin kontrollerini yaptır onun testlerini birkaç hocaya göster lütfenn
moral bozmak yokk
İnşallah eylüle kadar dahada fıstık gibi olacağız hehe
cecomun kulakları çınlasınn

amin canım yavaş kendime gelmeye başladım çok şükür haklısın ama insan o kadar üzülünce gözü bir şey görmüyor

eşimde ne yani annem hasta ona bir şey mi diyeyim deyince kafamın tası atıyor

annen hasta bizide hasta etti en sonunda ama işte kadın olunca böyle

tartıştık 3 gündür pek konuşmuyoruz

bugün konuşmaya başladık diyor ki evlilikte böyle şeyler olur boşver

annemler 35 yıllık evli bizim evde ben senede bir kere bile tartışma hatırlamıyorum öyle sevgi saygı var annemle babam arasında

malesf eşimin anne babası neredeyse 50 yıllık evliler her gittiğimizde adamlar düşman gibi kavga ediyorlar ama sen bir kelime desen sus sen gelinsin oluyor adın ne biçim bir aile düzeni anlamadım

işte elin evi kanla yoğrulmuş der babannem valla doğru bizim gelin bizim evden çıkmıyor okadar rahat

bizimkilerin gelinleride bir aylık tatilde 3 gün bile kalamıyorlar

allah hayırlısını versin artık bu vakitten sonra yapılacak bir şey yok kader işte

imtihan düyası artık bu vakitten sonra sabretmekten başka çare yok

alllah hepimizin evine huzur ve mutluluk versin amin

maşallah
ayy çok güzelllllllll 3 yıl önceki 40 bedenime dönebilsem bendee ahhhhh
çok sevindim canım benimm çok güzel bir duygu her istediiğini giyebilmek deneyebilmek alabilmekk...
darısı başımıza sana

Aslında bugün benim de delirme günüm, Allah'tan evdeyim, evde de ıvır zıvır yok :) Yoksa herhalde gördüğüm ilk markete dalardım

yaww sormaa güya benn gündüzz bişi yemedimm de ne oldu akşam yine ordan bi parça burdan bi parça yedim birşeylerrr....

akşam 6..7 tane kayısı yedimm...
salata açıkta fırında patlıcan yedimm..

sonra yürüyüşe çıkmıştık orda tostyedim tost ekmeğiyle yapılmışş..

geldim eve karpuzla acıkda lor yedimmmm..

eeeeeeeeee şimdi kaç kalori oldu aşdımı taştımı görünürde bişi yemedimm ama ne çok şey yemişimm yaaa...

ilk hamileliğim kendiliğinden olmuştu canım.

bende diyetisyene gidiyorum. diyet listemi yarın paylaşıcam sizlerle.

ilaçta kullanmıyorum hiç.

canım dediğim gibi sen şanslı pkolulardansınn sen yine kendliğinden hamile kalabilirsinn ama muhakkak dr a gittiğinde glukofen ilacını al...pkonun en büyük kurtarıcısı...hem kilo vermeni sağlıyorr..hemde kalıteli yumurtlamanı ve hamile kalmanı sağlıyorr...

bak nete yaz pko ve metformin ilişkisi diyee göreceksin yazılanlarıı...neden vermemişki senin doktrun hayrett...illa şekerinin olması gerekmiyorr bndede şeker yok ama gılukofen içiyorum faydasınıda çok gördümm..

canım kaç yıllık evlisiniz diye sormuşsun 5 yıl oldu ama işte elimizden bir şey gelmiyor

allah hepimize hayırlı evlatlar nasip eylesin amin

bugün de iki saat yürüdüm ayklarım yere basmıyor okadar ağrıyor

sabaha nasıl yürüyeceksem...........

yeşil çay içiyorum bakalım inş zayıflarım

canım ya birde bu kadar alıntıyı nasıl alıp cevaplıyosun bir anlatabilirmisin

ben yapamıyorumda

canımm maşallahhh maşallahhh.....inşallah bidahakine o yumurtada görünür ve çatlama iğnesini olursunnn...bence rahim duvarı iyi kalınlaşmış dahada kalınlaşırrr...hiç aklına kötü şeyler getirmeeee sakın herşey dahada güsel olacakk...

bende inşallah eşimi razı edebilirsemm ilk ondan tahlil isticemm bakalımm hayırlısıı...

kızzz sen 3 yıl önce 40 bedenmiydiinnnnnnnnnnnnnnnnnn allah seni netmesinnnnnnn.......kızz ben 10 yıl varr görmedim 42 yii...ee ozamanlarda çocuktum zatii :) 42 nin pek anlamı yokdu :) inşallahh hepimizz birlikte çok güzel olucazz fıstıkk olucazzzzzzzzz......

canımm neden okadar yordunkii kendini yaaa...yarına gücün kalmayacakk...benimde 4 yılı geçti evlendiğimm dediğin gibi herşeyyy nasipppp....

yaa güya bende gündüz yemedimm gece acık ondan acık bundan kaçırdım ipin ucunu....

bak o alıntı nasıl yapılıyor biliyormusun...alıntı ile cevapla yazan yerin yanında bi işaret var hemen sağındaa ona tıkla sonra cevap veri tıklayınca onlar geliyor ekranaa...telefondan giriyorsann...yine aynı mesela benim yorumuma cevap yazmak istiyorsan benim yazdığım yerin alt sağ köşesinde işaretler var onları tıklaaaa....cevapla dediğinde yine önüne çıkarrr....

aa cok guzel rahm duvarin kacinci gunundu vugun xnm . Dr ne zamn cagirdi bi daha inss guzel yumoslarin olusur
Kilo verilirse pki cok kolay dedi drum ins olck umutluyuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…