slm kızlar bende sizdenim.
bende hem sağlığım hemde bebeğim olsun diye kilo vericem.
benide alınnn
hoşgeldinn canımm...kapımız herkeze açıkk başımızın üstünde yerin varr...sizdenim dediğine göre hem pko hemde kilo varrr...
acık kendini tanıtırsan daha çok yardımcı olabiliriz sana..ben kendimi tanıtayımm...
26 yaşında..1.65 boyunda 80 kilo..4 yıllık evliyim bebiş yokktedavide yok şuanda...şimdilik eylüle erteledik eylülde tedaviye başlıcam inşallahh...evliliğimin ilk yılında 103 kiloyla 4 ay klomen denedim ama olmadı bişii..kilo vermeye adadım kendimi..işte anca bu kadar gitti...istanbulda oturuyorum iyi bi dr arayışındayım ..yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimm
takma bunları evinin huzurunu kaçıracaklar dedimm kaçırmışlardaa...bırakkgelmişsin bu tarafadaa..ne deselerr he he de geçç kendi bildiğini yapp sen eşinede hiç belli etme kv ye hissettiklerinii..ona seviyorum anneni aştım unuttum o sorunları ama daha yıpranmasın ilişkimiz onn için uzak durucam kv lerle dee...bayramda seyranda gidin.hiç kv yede belli etme hissettiklerini onun dahada hoşuna gidecek ve seni sinir etmek için üzerine gelecektirr...gerekirse bi tiyatro gibi düşün bunu oyununu yaz ve oynaa...yoksa geçmez bu ömürr...tek diyeceğim belli etme yoksa dahada üstüne gelirler...kv de eşinde..eltinde..abilerde..kp de hepsi..
bende 2,5 yıldır evliyim. 60 kg evlendim şuan 86 kg olmusum inanamadım
dr falan gittik tedavi falan dedi. gecen sene yelülde bi düşüğüm var.
prof a gittik bu sefer kilo ver dedi.
adet düzensizliği pko var var.
27 yaşındayım 158 boyunda 86 kiloyum
aydın dayım.
yarışmacı arkadaşlara başarılar benden de
Haklisiniz kizlar belli etmeye calismasamda biraz zaman alacak unutmak galiba. Cunki beni ve ozellkle kendi pglunu bnm yanmda cok ezdiler k.v kp ikiside nefret ediyorum ikisindende. Unutmm zmn alicak galiba ama iste evdeki huzursuzluk suruyo halakavga yok ama iste eskisi gibi heyecan yok gibi
Bide esimle ilkokuldan beri beraberiz kiz la aar deli gibi severek evlendk
ilk fırsatta ekleyeceğimm canımmm...hadi bakalım hayırlısı olsun hakkınızda tedavi işlerindee..
geldiiii kayıp askerimizzzz...baya zorlu geçmişş yollarr...ee nettinn aldınmı diplomanıı...hayırlı olsun...bu son diplomamı devamını düşünüyormusunn dahaaaaaa.....
o erkek milletini hiç sormaaa...dolunaydan heraldee hepdi kurt kesildi başımızaaa...yada bizler kurda döndükk
canımm sende şaslı pkolulardansınn...daha önceki hamileliğin kendiliğindenmi oldu??tedaviylemii...daha önce hamile kalmışsın inşallah tekrarıda en kısa zamanda olurr....
kilo aldıkca zorlaşıyor bu hastalık...1 kilo bile versek kar bizim içinn....hadi bakalım bismillah de ve başlaa..hayırlısı olsun hakkında..şuan uyguladığın bi diyet felan varmı..bizler kendi kafamıza göre takılıyoruz çogu zaman paylaşıyoruzda..diyetisyene giden arkadaşlarımızda var...buranın amacı o motivasyonumuzun bittiği anda birbirimize destek olmak..inş sende güsel sonuçlar alırsın...
bişi daha sorucam sana...glukofen kullanıyormusun...??şu bildiğimizşeker hastalarının ilaçlarından..
Kizlar vi bakin drum beni 2hafta spnra cagrmisti gittim. Meger rahm duvarima bakmak icin cagirmis adetimin bugun 25.gunu endometriumum 8.5mm olmus nar suyu ictigimide soyledim ise yaramismi :)))gecerr o huzursuzluk inşallah...sevgi varsa arada unutulur herşeyyy...şimdi sen unutmasanda hiçbişi belli etme eşine..oda üzülüyordur anne ve babasının yaptıklarına ama netsinn annesi babası...sen destek ol ona heleki ortalık böle gerginken hiçbişi demee...yine sensin o huzu ru getirecek olan..süslen püslen..akşama güsel bi sofra hazırlaa..sonrasında bi film bi çayyy sarıl eşine bitsin eskisi gibi olalım de devamı gelirrrbiter inşallah eskisi gibi olursunuzz...erkek milleti hep böle pof poflanmak istiyorr..
süper canımm...bencee...inşallah böyle devam eder...şirinede gidecekti dr a inşallah oda güsel haberlerle gelirrr.....Kizlar vi bakin drum beni 2hafta spnra cagrmisti gittim. Meger rahm duvarima bakmak icin cagirmis adetimin bugun 25.gunu endometriumum 8.5mm olmus nar suyu ictigimide soyledim ise yaramismi :)))
süper canımm...bencee...inşallah böyle devam eder...şirinede gidecekti dr a inşallah oda güsel haberlerle gelirrr.....
canımmm güzell haberlerle gel inşallahhh...her şerde vardır bi hayırr...ben bunca sene kilo vermeyeçalıştım veremedimm...bu şer gibi görünen pkoyla ben kilo verdimm..dünki yaşadığım sevinci eşimin karşısında artan özgüvenim hepsi kilo verdikten sonra ilerledii..inşallah şimdiden sonrada böle devam eder ve bebeğim gelirr...biz tedaviye ilk eşimle başladık o beni götürmedi bendedir sorun dedi gitti ama bişi çıkmadı varikosel var dediler ama çocuga engel değil dediler...şimdi tedaviye başlarsam yine gitmesini istiyorum 3 sene geçti üzerinden inş yine bişi çıkmazz...ama razı edebilirmiyim bilmiyorum...şimdi eylüle erteledi beni..eylül lü bekliyorum bakalım hayırlısıylaaa....
canımm sende büyük bi imtihandasınn...böyle üst üste gelmesi rabbim bizi sınıyorr..ama biz razı gelip hamd edicez verilene inşallahh...dr dan güsel haberlerle gel inşallah akşam haberlerini bekliyor olacağımm...böyle üst üste gelince herşey bütün psikolojimiz yıpranıyor doğal olarak eşlerlede geriliyor ortalıkk...rabbim zamanı geldiğinde herşey tıkır tıkır işletecek..ozamana kadar sabır versin bizlere....
merhabaa
madem bu kadar sorunluydu misafirler gitmiş gözün aydınnn
kızkardeşine eşine ,Allah güç versin inşallah şifalarına kavuşurlarr
Eltin de zaten ay onlar gerçekten bir oyuncular var yaaa
Allah iyileri dost hediye eylesin.
kv Allaha havale et seni de çıldırtmışşş bu hale getirmiş Rabbimiz yar ve yardımcın olsunnn
öyle dua etme cnm İnşallah sen hayırlı bir kv olayımm de
öyle onun gibi olup kimseyi incitmeyeyim de
ya Allah herkese hayırlı evlat versin tüm azaları tam olan sağlıklı hayırlı evlatlar
ve o evlatlara da hayırlı eylesin anne babalarınıAminnn
Rabbimiz darda koymasın inşallahhh
maşallahkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dünnn nelerrrrr oldu söylemeyii unuttummmmm
dün akşam eşimle yürüyüşe çıktık..dönüşte avm ye girelim dedim.. pantolon bakacaktım kendimee..ilk adil ışığa girdik ve ben 2 pantolon giydim ilki büyük geldiiikinci giydiğimse ucuucuna kapandıı 42 bedendiiiiiiiiiiiiiii
sonra mudo ya ordada 42 bedenn olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.............
lcw ve defaktodada 42 yee girdimmm.....
ama ykm de bi pantolona bayıldımm...zaten bütün gece beyaz keten pantolon aradım bol paça..ykmde buldukk hemde 14 tl y inmişşş yani yokdu böle bişi asla kaçmazdı ama hepsi 38 bedendi bi dene 42 vardı oda küçük geldiison anda baya moral bozdum ama sonra döndüm adil ışıktan 42 bedendeki kotu aldımmmmmmmmmmmm
yaww ben uzun zamandır gitmiyordum alış verişee..benim en son giydiğim bedenlerr 48 ..50 hatta 52 leri bile gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm......ama şimdii 42ye girdimm yaa....hele üst bedenim daha ince benim L bol bol olmaya başladııı...
biri görse belki deli der 42bedene girdim diye seviniyorr mannak der ama benim için 44 de 42 de mucize gibi bişiiiii....bütün magzaları gezdimm...almıcam şeyleri bile denedimm..öyle şok oldumkii hiç tahmin etmiyordumm böle bişiyi..
şükürler olsunn...
Aslında bugün benim de delirme günüm, Allah'tan evdeyim, evde de ıvır zıvır yok :) Yoksa herhalde gördüğüm ilk markete dalardım
ilk hamileliğim kendiliğinden olmuştu canım.
bende diyetisyene gidiyorum. diyet listemi yarın paylaşıcam sizlerle.
ilaçta kullanmıyorum hiç.
merhabaa ben geldimmmm ,
Rahim duvarı 7 olmuş lakin yumurtamı önce gördü sonra bir daha baktıı göremedii
garip bir durumm oldu sevinemedim ama
birdaha gideceğim sonra yine bakılacak rahimduvar kalınlığına ve yumurtanın durumunaa
takibine bakacağım artık benim eşimle sorunlarım oldu ona kızgınım birazda zor geçecek gibi...
inşallah canım hayırlısı olsunn
Aminnn sağlık .. mutluluk.... huzurr..sabır sabırr... diliyorum hepimiz içinnn
sana waw maşallahhh
eşine baktırmadan başlama canım o ilaçlar felan sınırlı alınması gereken şeyler boşa almış olma benim gibi bak klomen verdiler en fazla 6 defa alınabiliyormuş ben 1 hakkımı yaktım kilo takıldı düşmez oldu rahim duvarına felanda etkisi oluyormuşş
mutlaka önce eşinin kontrollerini yaptır onun testlerini birkaç hocaya göster lütfenn
moral bozmak yokk
İnşallah eylüle kadar dahada fıstık gibi olacağız hehe
cecomun kulakları çınlasınn
kızzz sen 3 yıl önce 40 bedenmiydiinnnnnnnnnnnnnnnnnn allah seni netmesinnnnnnn.......kızz ben 10 yıl varr görmedim 42 yii...ee ozamanlarda çocuktum zatii :) 42 nin pek anlamı yokdu :) inşallahh hepimizz birlikte çok güzel olucazz fıstıkk olucazzzzzzzzz......maşallah
ayy çok güzelllllllll 3 yıl önceki 40 bedenime dönebilsem bendee ahhhhh
çok sevindim canım benimm çok güzel bir duygu her istediiğini giyebilmek deneyebilmek alabilmekk...
darısı başımızasana
canım kaç yıllık evlisiniz diye sormuşsun 5 yıl oldu ama işte elimizden bir şey gelmiyor
allah hepimize hayırlı evlatlar nasip eylesin amin
bugün de iki saat yürüdüm ayklarım yere basmıyor okadar ağrıyor
sabaha nasıl yürüyeceksem...........
yeşil çay içiyorum bakalım inş zayıflarım
canım ya birde bu kadar alıntıyı nasıl alıp cevaplıyosun bir anlatabilirmisin
ben yapamıyorumda
aa cok guzel rahm duvarin kacinci gunundu vugun xnm . Dr ne zamn cagirdi bi daha inss guzel yumoslarin olusurmerhabaa ben geldimmmm ,
Rahim duvarı 7 olmuş lakin yumurtamı önce gördü sonra bir daha baktıı göremedii
garip bir durumm oldu sevinemedim ama
birdaha gideceğim sonra yine bakılacak rahimduvar kalınlığına ve yumurtanın durumunaa
takibine bakacağım artık benim eşimle sorunlarım oldu ona kızgınım birazda zor geçecek gibi...
inşallah canım hayırlısı olsunn
Aminnn sağlık .. mutluluk.... huzurr..sabır sabırr... diliyorum hepimiz içinnn
sana waw maşallahhh
eşine baktırmadan başlama canım o ilaçlar felan sınırlı alınması gereken şeyler boşa almış olma benim gibi bak klomen verdiler en fazla 6 defa alınabiliyormuş ben 1 hakkımı yaktım kilo takıldı düşmez oldu rahim duvarına felanda etkisi oluyormuşş
mutlaka önce eşinin kontrollerini yaptır onun testlerini birkaç hocaya göster lütfenn
moral bozmak yokk
İnşallah eylüle kadar dahada fıstık gibi olacağız hehe
cecomun kulakları çınlasınn