kizlarrrr kusuruma bakmayin bildirim yapamadim. dun annemle halilari yikarken acayip belim ve karnim agrimisti. adetimde 8gun geisti. eve geldim bi test yaptim negatifi gordum hemen arkasina kanamam geldi. testte bosa gitti
kizlar bugun 2kilo fazla gordum tartida regl 8gun geciktigi icin onun siskinligi galiba ve simdi battaniyeyle dolaniyom ortada. benim kiloyu bu hafta yazmayin regl yazabilirsin waw cigim... insaallah sizlerin kilosu eksilerdedir
bana da karpuzu ortasından 2 dilim verdi bende cok severim karpuz. kavun pek sevmem. muz da yemeyeyim.
ege sende paylaşsana neler yemememiz gerekiyormuş. bende adnan mendere üniversitesind de gidiyorum
ayyy ne sinir bozucu bi durumm yaaaa...8 gündür inat ettin yapmadın..yaptınn hastamı oldunn...ee napayım yazmıyım o zaman kilonu regl yazmıyım çünkü herkezin regl dönemi var ve listede baya karışıklık olurr...izinli yazımmm...
neyse teste takma sakın kafayıı herşeyin hayırlısı....eeee o zaman sen düzenli adet oluyorsunn o zaman yumurtlayabiliyormusunn ?? sen hiç dr gitmişmiydin yanı takip felan yaptırdınmııı?? bide eşin test yaptırdımı hiçç??
canimmmmm anlatayim... ben evlendim ve 7-8ay duzenli oldu adetlerim. ama bebisi hic dusunemedik cunku vajiliydim... sonra ayyy inan hatirlayamiyorum... dur bastan yazim. ilk ay vaji icin doktora gittim cileden cikardi beni. sonra bikac ay gitmedim. sonra baska bi doktora gittim oda gerizekali ozel muayenehanesine cagirdi uyuz param sa zaten gidecem... neyse sanirsam 6-7aylik evliyken basladi duzensizlesmeye adetlerim... ama bir sene boyle surdu nerdeyse. bide vajinismus olunca oyle korktumki doktora gitmeye derken cok guvendigim bi doktor var ona gittim adam 62yasinda felan... vajinismus oldugumu bir bucuk senedir yenemedigimi soyledim biraz akil verdi ve tehlikesiz bi sekilde bakti ultrasonla. sen yenersin bebisinde nezaman istersen olur izda hayirlisi canim... ne diyim hersey kader kismet. Rabbim bebis hasreti cekktirmesin insaallah... insaallah bizde evlatlarimizi kucagimiza aliriz emziririz anali babali hayirli omurler geciririz evlatlarimizla insaallah. ALLAH im saglik ve huzur versin insaallah... Rabbim zamanini biliyordur bebisin.
test sonucunada ne diyim fazla uzulmedim demekki zamani degil daha diye... en azindan hastalanmama sevindim demekki yumurtluyorumdur diye insaallah tabi......
süpersinn..aynen devammm...bugün kilo bildirimi var sende bildirseydin keşke ..ekleyeyimmi senide listeyee..??
bide kayısı çayı içmişmiydin daha önce??nasıl bi etkisi varr?? tadı nasıll :)
canım erkek milleti iştee..geldiğinde açmadım bidaha konuyu ama akşam yine buldu bişilerr..neyse canım burnumdaa hiç açmıyımkonuyuu çok dar yüreğimm..
canımm yumoş yoksada rahim duvarı baya iyiye gitmiş şükredelim ki onu aşdıkk..rabbim hepimize o günü yaşatacak inşallahh..hepimizz burada yazacağızz hamileyim diyee...4 yıldır bu sitedeyimm bi çok arkadaşımın bunu yazdığına şahit oldum inşallah bizlerde yazacağızzzz..inan ben çok yoruldummm.. ama inanıyorumm yazıcazz..
inşallahh canım benim inşallahh bizlerde huzurlu güzel günler yaşayacağız
yumoş neden büyümez anlamadım bana sanki hala büyüyecek gibi geliyor göğüs ağrısı felan 22. günü :[
ama ne bileyim rahim duvarı da kalınlaşıyor hadi hayırlısı Allahtan
yazacağımıza inanıyorum bende inşallahh
aminnnnnn..diyorum dualarınaaa..500 grm gitmişşş...bunada şükürr sabit kalmaktan iyidirr...
sen nasılsılsınn maşallahmerhaba kızlar nasılsınız foruma gıremıyorum. yogun ıs yerı o nedenle
sabah tartıldım 106,7 cok az gıtmıs(
canimmmmm anlatayim... ben evlendim ve 7-8ay duzenli oldu adetlerim. ama bebisi hic dusunemedik cunku vajiliydim... sonra ayyy inan hatirlayamiyorum... dur bastan yazim. ilk ay vaji icin doktora gittim cileden cikardi beni. sonra bikac ay gitmedim. sonra baska bi doktora gittim oda gerizekali ozel muayenehanesine cagirdi uyuz param sa zaten gidecem... neyse sanirsam 6-7aylik evliyken basladi duzensizlesmeye adetlerim... ama bir sene boyle surdu nerdeyse. bide vajinismus olunca oyle korktumki doktora gitmeye derken cok guvendigim bi doktor var ona gittim adam 62yasinda felan... vajinismus oldugumu bir bucuk senedir yenemedigimi soyledim biraz akil verdi ve tehlikesiz bi sekilde bakti ultrasonla. sen yenersin bebisinde nezaman istersen olur dedi... hatta hemen yenip hamile kalabilirsin simdiden folik asit kullanmaya basla dedi... neyse ALLAH im izin verdi o doktordan 2ay kadar sonra yendim ama adetim duzelmedi 7-8boyunca ayda 15-20gun damla damla oluyordu. ama maddiyat iste gidemedim saglik guvencem olmayinca. en son ayni doktoruma ocagin sonu gibi hittim. bi tarlusal verdi bide 3ay climen kullan dedi. sonrasinda hemen bebis istersen gel igne yapalim dedi ama zamana birakirsanda zamanla olur dedi. ve sadece pkolusun dedi bide bi yumutaligin calismiyor dedi ama ne tahlil ne glukofen bisi vermedi sadece zayifla dedi. tarlusali kullanip hastalandim... uc ay climenle gunu gunune oldum. en son climenle nisan 20de. oldum. sonra ilacsiz mayis 19da oldum sukur normalce... ama buay daha dun belirti basladi bugun tam hastayim yani 28ui. 9gun gecikti. aklima gelen su aceba adana hatay a gittikya ay basinda bide sinavlar vs vardi hava degisimi ve stres etkilemismidir uzamasinda... p.tesi doktora gidecektimya canim aceba adetimin bitimini mi beklesem de gitsem... hem esim maasini almis olur diyorum. burda doktora gideyim bi tahlillerimi yaptirayim ve ramazandan oncede kayserideki doktoruma gideyim isi saglama alayim. hem onada sorarim glukofeni kullanayimmi diye....
esime hic baktirmadik ve ben soyleyemem boyle biseyi ona. doktor derse ancak... ama benim stres ve pko dan kaynakli olduguna eminim nerdeyse... hakkimizda hayirlisi canim... ne diyim hersey kader kismet. Rabbim bebis hasreti cekktirmesin insaallah... insaallah bizde evlatlarimizi kucagimiza aliriz emziririz anali babali hayirli omurler geciririz evlatlarimizla insaallah. ALLAH im saglik ve huzur versin insaallah... Rabbim zamanini biliyordur bebisin.
test sonucunada ne diyim fazla uzulmedim demekki zamani degil daha diye... en azindan hastalanmama sevindim demekki yumurtluyorumdur diye insaallah tabi......
Kuzular ben geldimmmmmmmmmmmmmm :122: :122: :122: :122:
bir ay diye ama onun iyiliği ve mutluğu herşeyden önemli
Hem biraz zayıflar, hem eğlenir hemde belki o arada biraz bizden uzak kalınca bizleri özlerde biraz sakinler gelince
Ordada bir iki hiddetlendi bana ve kardeşine karşı hatta annem çok şaşırdı ve bu kız resmen seni kardeşinden kıskandığından dolayı yapıyor dedi ki bencede öyle ( çok dikkat ettim ufaklık bana yaklaştıkca ona hırslanıyor :26: )
Ona onu çok sevdiğimi, ilk göz ağrım olduğunu ve 1 ay sonra onu fıstık gibi bir kız olarak havaalanında karşılayacağıma inandığımı anlattım durdumkesinlikle oda istiyor artık kilo vermeyi ve orada her gün yürüyüşlerimiz hariçinde her gün yarım saat paten kaydı birde 1 saatten fazla bisiklet kullandı
Neyse çok çenem düştüyine belli ettim gelişimi
Hee bu arada 14 gündür sigara içmiyorumHer ne kadar ara ara yoklasada bir daha asla içmeyide düşünmüyorum Rabbim inşallah iyice beynimdende siler Aminnnnnnnnnnnnnnn
Yarın öbür gün belki uğrayamam yada çok az uğrarım ama pazartesi yine süper bir başlangıçla aranızdayım kızlarrrrrrr
Spor salonum bayram sonrasına kadar beklemede malum küçük cimcimeye bakacak kimse yok ramazana kadar sonrada zaten oruçtan zor olur gidip gelmek o yüzden dondurmuştum
ARtık evde her gün az da olsa yapacağım ki kızım geldiğinde annesininde onun gibi elinden geldiğini yaptığını görsün istiyorum
Neyse daha duşa gireceğim hesaptabu günlük benden bu kadar
Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler
günaydın kızlar sabah tartıldım ve 85.3 geldim
çarşambadan beri 700gr vermişim.
cecommmmmmmm hoşgeldinnnnnn...kızz vallaha özledimm seniii..eksikliğin ne kadanda belliydii...amannn hep buralarda oll...kızz ben seni rüyamda bilem gördümm valla özlemiştimmm....
kızını bırakmışsınn allah kavuştursunnn...
çok güzel vakitler geçirmişsinnn çok sevindimm...bizde herşey aynı bıraktığın gibii :)
tartılmışsın galliba hemennn..+ yokmuş sevindimm...şimdi sıra ramazandaa geldinn sana 5 gün mühlet temizliğini yap valisleri yerleştirr sonra bomba gibi başlıcazz yinee..heleki ramazanaa acayip bi programm yapmalıyızz...
kızlarr ben eşimi razı edebildim yarın için arkadaşım davet etmişti doğumdan önce eşlerle buluşalım diyee..yarın onlara gideceğiz inşş...sabah kahvaltıyı hafif yapcamm...öğlen arkadaşlarda ızgara yapacaklar sanırımm ondan hafif olur bi kaçarsa belki tatlıda kaçamak olurr..ne giysem diye düşünüyorum kara kara bi bluzum var onu daraltmayı düşünüyorummm bakalım acemiyim bu konudada inş olurr...
ordan dönüşte annemlere ugrarıss annemlere yakınn liseden arkadaşım bu...ordada bi kaçamak olmaz inşallah..neysee..hepinizi öptümmm...
cecomm geldiğine çok sevindimm..
günaydınn kızlarrr..saat 4 de geliyordu uyudumsabahta uyku tuttmadı peekk..ne kadar çaktırmasamda bugün gideceğim yerin gerginliği var üstümdeee...arkadaşlarım ama bu çocuk mevzusu sıkıyor artık benii..eşimde hiç gitmek istemiyor sırf bu yüzdenn...arkadaşımda pkoyduu o hamile kaldı şimdi eşinde bi artislikler :)
benim eşime artis artis konuşmalarr gör gör biri yaptımm 5şi de yapıcamm..felan filann..eşimede dedimboşverr benim için salla gitsinn...oda diyor kendi arkadaşım olsa asla gitmem ama sen istedin diyee..
diğer arkadaşın eşide var :) oda 2 aylık evli ve karısı hamile :) diğerininde ufak bi bebeği var..garip bi durum...
bazılarınıza saçma gelir belki hissettiklerim amaa.. bi değişik oluyor insan...ama haşa asla kötü niyetli değil hislerimm allah hepsine sağlık sıhhat versin...sadece acizliğime veriyorumm..
günaydınn kızlarrr..saat 4 de geliyordu uyudumsabahta uyku tuttmadı peekk..ne kadar çaktırmasamda bugün gideceğim yerin gerginliği var üstümdeee...arkadaşlarım ama bu çocuk mevzusu sıkıyor artık benii..eşimde hiç gitmek istemiyor sırf bu yüzdenn...arkadaşımda pkoyduu o hamile kaldı şimdi eşinde bi artislikler :)
benim eşime artis artis konuşmalarr gör gör biri yaptımm 5şi de yapıcamm..felan filann..eşimede dedimboşverr benim için salla gitsinn...oda diyor kendi arkadaşım olsa asla gitmem ama sen istedin diyee..
diğer arkadaşın eşide var :) oda 2 aylık evli ve karısı hamile :) diğerininde ufak bi bebeği var..garip bi durum...
bazılarınıza saçma gelir belki hissettiklerim amaa.. bi değişik oluyor insan...ama haşa asla kötü niyetli değil hislerimm allah hepsine sağlık sıhhat versin...sadece acizliğime veriyorumm..
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum 21 yaşındayım 4 yıllık evliyim pko var ve hiç hamile kalamadım mayıs 29 tüp bebek yaptık ve maalesef düşükle sonuçlandı büyük ihtimalle pko yüzünden
Selam kızlar ne var ne yok? Cecocuğum hoşgeldin canım tatil güzel geçmiş görünüyorO Alamanları da bizim Türkler uyandırmıştır
Ay dün akşamdan beri sinir küpüyüm ben deYandakiler araçlarının vizesini geciktirmişler (Vizesiz trafikte yakalanınca hem araç bağlanıyor hem de cezası var), arabalarını çıkaramıyorlarmış, ailelerinden de biri mi ne gelecekmiş yanlarına, bizim arabayı istediler. Annemlere vermeyin, çocuk doğru düzgün araba kullanamıyor, direksiyonu nasıl kullandığını biliyorum ve berbat kullanıyor (bir kere araçlarına bindim ödüm koptu), gerekirse biz gidelim dedim dinlemediler beni. Diğerleri de gelmeyin falan diye ağız burun kıvırdı, bizim arabamızı alıyorlar bizi istemiyorlar. Onlar aldıktan sonra arabada ufak tefek arızalar çıktı şu anda (Gerçi kontağı çevirip arabayı çalıştırmadığım için büyüklüğünü bilmiyorum, belki bujileri değişecek), bir tamire gitmişti, gene gidecek herhalde.
Benim kızdığım diğer bir konu, ben geçen sene ufak bir kaza yaptım, daha doğrusu sokaktan ana yola çıkarken ana yolda hızla gelen bir araç bizim sağ ön kapıya çarptı. Sadece kapı göçtü. Araçta sadece ben vardım. O olaydan sonra araba anahtarına bile dokundurmadılar. Bana güvenmeyen ailem, anahtarı direkt verdi onların ellerine. Ve şimdi arabada arıza var. Ben bu güvensizliğe kızıyorum. Bir de bu aile memur. En fazla iki sene sonra gidecekler. Bir daha onları görür, görüşür müyüz Allah bilir. Ama ben buradayım. Bana güvenmiyorlar onlara güveniyorlar. Çok kırgınım.