Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

ayyy ne sinir bozucu bi durumm yaaaa...8 gündür inat ettin yapmadın..yaptınn hastamı oldunn...ee napayım yazmıyım o zaman kilonu regl yazmıyım çünkü herkezin regl dönemi var ve listede baya karışıklık olurr...izinli yazımmm...

neyse teste takma sakın kafayıı herşeyin hayırlısı....eeee o zaman sen düzenli adet oluyorsunn o zaman yumurtlayabiliyormusunn ?? sen hiç dr gitmişmiydin yanı takip felan yaptırdınmııı?? bide eşin test yaptırdımı hiçç??

bana da karpuzu ortasından 2 dilim verdi bende cok severim karpuz. kavun pek sevmem. muz da yemeyeyim.

ege sende paylaşsana neler yemememiz gerekiyormuş. bende adnan mendere üniversitesind de gidiyorum

yapmayınnn yaaaaaa.....2 dilim derkenn...hani karpuzu uzunlamasına dilimliyoruzz...sonra onu yine parçalıyoruzzz..o parcalardanmı 2 dilimmmm

canimmmmm anlatayim... ben evlendim ve 7-8ay duzenli oldu adetlerim. ama bebisi hic dusunemedik cunku vajiliydim... sonra ayyy inan hatirlayamiyorum... dur bastan yazim. ilk ay vaji icin doktora gittim cileden cikardi beni. sonra bikac ay gitmedim. sonra baska bi doktora gittim oda gerizekali ozel muayenehanesine cagirdi uyuz param sa zaten gidecem... neyse sanirsam 6-7aylik evliyken basladi duzensizlesmeye adetlerim... ama bir sene boyle surdu nerdeyse. bide vajinismus olunca oyle korktumki doktora gitmeye derken cok guvendigim bi doktor var ona gittim adam 62yasinda felan... vajinismus oldugumu bir bucuk senedir yenemedigimi soyledim biraz akil verdi ve tehlikesiz bi sekilde bakti ultrasonla. sen yenersin bebisinde nezaman istersen olur dedi... hatta hemen yenip hamile kalabilirsin simdiden folik asit kullanmaya basla dedi... neyse ALLAH im izin verdi o doktordan 2ay kadar sonra yendim ama adetim duzelmedi 7-8boyunca ayda 15-20gun damla damla oluyordu. ama maddiyat iste gidemedim saglik guvencem olmayinca. en son ayni doktoruma ocagin sonu gibi hittim. bi tarlusal verdi bide 3ay climen kullan dedi. sonrasinda hemen bebis istersen gel igne yapalim dedi ama zamana birakirsanda zamanla olur dedi. ve sadece pkolusun dedi bide bi yumutaligin calismiyor dedi ama ne tahlil ne glukofen bisi vermedi sadece zayifla dedi. tarlusali kullanip hastalandim... uc ay climenle gunu gunune oldum. en son climenle nisan 20de. oldum. sonra ilacsiz mayis 19da oldum sukur normalce... ama buay daha dun belirti basladi bugun tam hastayim yani 28ui. 9gun gecikti. aklima gelen su aceba adana hatay a gittikya ay basinda bide sinavlar vs vardi hava degisimi ve stres etkilemismidir uzamasinda... p.tesi doktora gidecektimya canim aceba adetimin bitimini mi beklesem de gitsem... hem esim maasini almis olur diyorum. burda doktora gideyim bi tahlillerimi yaptirayim ve ramazandan oncede kayserideki doktoruma gideyim isi saglama alayim. hem onada sorarim glukofeni kullanayimmi diye....

esime hic baktirmadik ve ben soyleyemem boyle biseyi ona. doktor derse ancak... ama benim stres ve pko dan kaynakli olduguna eminim nerdeyse... hakkimizda hayirlisi canim... ne diyim hersey kader kismet. Rabbim bebis hasreti cekktirmesin insaallah... insaallah bizde evlatlarimizi kucagimiza aliriz emziririz anali babali hayirli omurler geciririz evlatlarimizla insaallah. ALLAH im saglik ve huzur versin insaallah... Rabbim zamanini biliyordur bebisin.

test sonucunada ne diyim fazla uzulmedim demekki zamani degil daha diye... en azindan hastalanmama sevindim demekki yumurtluyorumdur diye insaallah tabi......

canımm anlıyorum seni ama imkanın varsa pazartesi git...adetin 3.gününe mi denk geliyorr..o zaman doktor sana yumurtalıkların durumuyla ilgilide bi yorum yaparr....

eşine gelincedee..zaten tedaviye başladığın zaman dr lar isteyecekk o zaman yaptırır mecburr...bide senden hsg isteyeceklerr...seni tedaviye başlatmadan önce diğer etkenleri ortandan kaldırmak için...önce eşindede sorun olup olmadığına bakacaklarr...ki inşallah hiçbişicik yokdurr...sonra hsg çektirip tüplerin açık olup olmadığınaa bakacaklarr..bunların hepsi yolundaysa tedaviye başlayacaklarr..ssonrasında nasip ne zamansa olacakk...hakkımızda herşeyin hayırlısııı...

merhaba kızlar nasılsınız foruma gıremıyorum. yogun ıs yerı o nedenle
sabah tartıldım 106,7 cok az gıtmıs (
sen nasılsılsınn maşallah güzel gitmişş devamm darısı başımaa
baksan ben haftalardır takıldım kaldım 500 gr gitmiş sevindim hopladım

nşallahh aykurtcum inşallahh lakin reglin 3 . günü demiş waw bak beni de hep o zaman çağırdı doktor
izledi nasip olamadı hayırlısı
ama o 3 veya 4. gün çok önemlii hormon testlerini aç karnıa o günlerde yapıyorlar

Kuzular ben geldimmmmmmmmmmmmmm :122: :122: :122: :122:

Süper bir 14 gün tatil yaptık annemlerin yanında Almanyada ve bugün öğleden sonra saat 5 gibi şükür evimize vardık
Aslında hala bile çok yorgunum ve bir okadar da çok işim var ama sizlere bakmadan edemedim
Hep aklımdaydınız ama bir kezde olsa internetli ortam bulamadım. BU alamanlarda çakal olmuşlar her yerde internet var ama sadece çalışanlarına serbest tutuyorlar yani şifrelemişler

Şükürler olsun hiç artı olmadım bu sefer tabi anam sağ olsun
Benim büyük kız ufak ufak zayıflamaya bile başladı
Her gün 2 saate yakın yürüdük hatta bir keresinde olayı abartıp alışverişe çıktığımızda 7 saat yürümüşlüğümüz bile var babamın dediği gibi gezmek oldumu ak çiğerimiz görünüyor ana kız
Sabah erkenden uyandık hep ve genelde günde iki kere bile bir yerlere gittik
İnanılmaz alışveriş yaptım ama kendime sadece birkaç thirt ve 5 cift ayakkabı aldım hee birde çamaşır Bir mağazada şansıma büyük indirim vardı ve ben çamaşır delisi olduğumdan hemen saldırıya geçtim sayılır
Pantalon falan bilerek almadım çünkü eninde sonunda çok güzel kilolar vereceğim ve ondan sonra hepsi boşa çıkmış olucak
Annem bana kilo verdiğimi bilmediği zamanda bir pantalon almıştı 52 beden anam bir giydim streç modellerden bile olduğu halde belimden düşüyordu tabi annem şaşırdı her ne kadar çok fazla fark göremesede hafif süzülmüşsün dedi bana kadın yaa neyse bayramdan sonra görür o beni ( Ramazanda sabit kalmayı bile bir başarı saydığımdan )
Hem RAmazan sonrasındada gerekirse her gün spor Salonuna gideceğim yeterki gitsin şu pis kilolar

Büyük kızımı orada biraktık o bir ay sonra gelecek Allahın izniyle
Ufaklık havaalanında ablasının olmadığını fark edince biraz mızmızlanmaya başladı Ablamı kaybettik bulmamız lazım diye ama yolda şükür rahatladıda uyuya kaldı
Eve gelince aradık tabi hemen ve görüştüler anam bir başladı ufaklık ağlamaya niye gelmedin ben seni aradım biz yemek yiyelim seni almaya geleceğiz diye kızım uzak o gelicek dediysekte susmadı nasıl hüngür hüngür ağladı beyzamı istiyorum ben onu çot seviyorum diye tabi onla birlikte bende başladım ağlamaya tabi ablamıza çaktırmadım ben
Gün içinde bol bol gezmişler anannesiyle sokak tebeşşiri almış anannesi ona kapı önünde yerlere istediği gibi resim yapsın diye ( bir kova su dökünce çıkıyor nasılsa )
Valla şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl geçecek bir ay diye ama onun iyiliği ve mutluğu herşeyden önemli
Hem biraz zayıflar, hem eğlenir hemde belki o arada biraz bizden uzak kalınca bizleri özlerde biraz sakinler gelince
Ordada bir iki hiddetlendi bana ve kardeşine karşı hatta annem çok şaşırdı ve bu kız resmen seni kardeşinden kıskandığından dolayı yapıyor dedi ki bencede öyle ( çok dikkat ettim ufaklık bana yaklaştıkca ona hırslanıyor :26: )
Ona onu çok sevdiğimi, ilk göz ağrım olduğunu ve 1 ay sonra onu fıstık gibi bir kız olarak havaalanında karşılayacağıma inandığımı anlattım durdum kesinlikle oda istiyor artık kilo vermeyi ve orada her gün yürüyüşlerimiz hariçinde her gün yarım saat paten kaydı birde 1 saatten fazla bisiklet kullandı

Neyse çok çenem düştü yine belli ettim gelişimi
Hee bu arada 14 gündür sigara içmiyorum Her ne kadar ara ara yoklasada bir daha asla içmeyide düşünmüyorum Rabbim inşallah iyice beynimdende siler Aminnnnnnnnnnnnnnn

Yarın öbür gün belki uğrayamam yada çok az uğrarım ama pazartesi yine süper bir başlangıçla aranızdayım kızlarrrrrrr
Spor salonum bayram sonrasına kadar beklemede malum küçük cimcimeye bakacak kimse yok ramazana kadar sonrada zaten oruçtan zor olur gidip gelmek o yüzden dondurmuştum
ARtık evde her gün az da olsa yapacağım ki kızım geldiğinde annesininde onun gibi elinden geldiğini yaptığını görsün istiyorum

Neyse daha duşa gireceğim hesapta bu günlük benden bu kadar

Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler

cecommmmmmmm hoşgeldinnnnnn...kızz vallaha özledimm seniii..eksikliğin ne kadanda belliydii...amannn hep buralarda oll...kızz ben seni rüyamda bilem gördümm valla özlemiştimmm....

kızını bırakmışsınn allah kavuştursunnn...

çok güzel vakitler geçirmişsinnn çok sevindimm...bizde herşey aynı bıraktığın gibii :)

tartılmışsın galliba hemennn..+ yokmuş sevindimm...şimdi sıra ramazandaa geldinn sana 5 gün mühlet temizliğini yap valisleri yerleştirr sonra bomba gibi başlıcazz yinee..heleki ramazanaa acayip bi programm yapmalıyızz...

kızlarr ben eşimi razı edebildim yarın için arkadaşım davet etmişti doğumdan önce eşlerle buluşalım diyee..yarın onlara gideceğiz inşş...sabah kahvaltıyı hafif yapcamm...öğlen arkadaşlarda ızgara yapacaklar sanırımm ondan hafif olur bi kaçarsa belki tatlıda kaçamak olurr..ne giysem diye düşünüyorum kara kara bi bluzum var onu daraltmayı düşünüyorummm bakalım acemiyim bu konudada inş olurr...

ordan dönüşte annemlere ugrarıss annemlere yakınn liseden arkadaşım bu...ordada bi kaçamak olmaz inşallah..neysee..hepinizi öptümmm...

cecomm geldiğine çok sevindimm..

günaydın kızlar sabah tartıldım ve 85.3 geldim

çarşambadan beri 700gr vermişim.

günaydınn kızlarrr..saat 4 de geliyordu uyudumsabahta uyku tuttmadı peekk..ne kadar çaktırmasamda bugün gideceğim yerin gerginliği var üstümdeee...arkadaşlarım ama bu çocuk mevzusu sıkıyor artık benii..eşimde hiç gitmek istemiyor sırf bu yüzdenn...arkadaşımda pkoyduu o hamile kaldı şimdi eşinde bi artislikler :)

benim eşime artis artis konuşmalarr gör gör biri yaptımm 5şi de yapıcamm..felan filann..eşimede dedimboşverr benim için salla gitsinn...oda diyor kendi arkadaşım olsa asla gitmem ama sen istedin diyee..

diğer arkadaşın eşide var :) oda 2 aylık evli ve karısı hamile :) diğerininde ufak bi bebeği var..garip bi durum...

bazılarınıza saçma gelir belki hissettiklerim amaa.. bi değişik oluyor insan...ama haşa asla kötü niyetli değil hislerimm allah hepsine sağlık sıhhat versin...sadece acizliğime veriyorumm..

SElam kızlarrrrrrr

Gece çok geç uyuduk daha doğrusu yorgunluktan uyuyamadık ve tabi doğal olarak sabahta geç uyandık
Küçük kuzu gece bir ara uykusunda ablasını sayıkladı durdu ama şükür yine kendi yatağında uyumaya devam etti
Sabah 7 buçuk gibi uyanıp yanımıza geldi biraz oynadık keyif yapalım derken yine uyuya kalmışız

Yerleştirilmesi gereken tek bir valizim kaldı şükür
Çamaşırda çok az var ama yarın yıkarım artık onuda. Bu arada yarın öğlende eşimin Teyzekızı oğlunun sünnet mevlüdü varmış hatta kız kardeşimde gelecek oraya ( hem görüşmüş olucağız hemde kızkardeşimde sünnet için gidecekti bari mevlüt günü geleyim dedi davet edilince )

Şu sigarayı bırakmam çok iyi oldu ama acıkcası çok korkuyorum :26: ara ara çok yokluyor beni bu sigarasızlık hatta az da olsa sinir yapıyor ama hemen başlıyorum dua etmeye Allahım ne olur sen bana irademe sahip çıkmayı nasip et diye şükür biraz geçince o duygu yok oluyor ama işte sanki eve gelince daha çok yoklamaya başladı
Eşimde tabi alışkanlık evde devamlı balkonda içtiğin için beynin sana oyun oynuyor diyor RAbbimin izniyle bir kaç gün sonra o hisde temelli yok olur inşallahhhhhhhhhh.....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
Belki diyorum metabolizmamda daha hızlı çalışmaya başlar zamanla Umut işte

Çok çok teşekkür ederim canım hoşbulduk
İnan bende sizleri çok özledim hatta hep aklımdaydınız ama işte imkan yoktu
Hayırdır inşallah nasıl gördün kız rüyanda

Evet büyük kuzuyu bıraktık inşallah 1 ay sonra gelicek ama ufaklık ablasının peşinden ağladıkca aklına geldikce şu sayılı zaman nasıl geçecek diye düşünürken buluyorum kendimi
Allahın izniyle oda gececek ve ablamız süper bir şekilde gelecek

Canım ben bir iki güne kadar toparlamış olurum herşeyi
Yarın mevlüde gitmeden bir posta çamaşır yıkarım bugünde bir süpürüp sileceğim ( şükür fazla tozlanmamış gitmeden dip köşe yaptığımdan )
Havalar çok sıcak olduğundan canım yemek yemekte istemiyor ama kendimi sağlıklı beslenmeye zorlayacağım Anam gelene kadar bir 5 kilo verebilsem süper olurdu da 2 - 3 kiloya bile razıyım

Canım inşallah seninde günün süper geçer
Kaçamak olmaz ama olursada dert etme sonuçta çok güzel gidiyorsun ve haftada bir kaçamak hakkın var nasılsa

İnşallah çok çok hoş geçer ve eşinde sende pişmanlık yaşamadan geri dönersiniz
Bazen insanlar patavatsızca konuşabiliyor ama siz umursamayın ben inanıyorum Rabbim sizlerede en kısa zamanda o mucizeyi nasip edecektir

seni çok iyi anlıyorum aynı duruma bende sürekli düşüyorum.
inşallah canım şu kiloları verince bizimde ikiz ikiz bebeklerimiz olacak

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum 21 yaşındayım 4 yıllık evliyim pko var ve hiç hamile kalamadım mayıs 29 tüp bebek yaptık ve maalesef düşükle sonuçlandı büyük ihtimalle pko yüzünden

Selam kızlar ne var ne yok? Cecocuğum hoşgeldin canım tatil güzel geçmiş görünüyor O Alamanları da bizim Türkler uyandırmıştır

Ay dün akşamdan beri sinir küpüyüm ben de Yandakiler araçlarının vizesini geciktirmişler (Vizesiz trafikte yakalanınca hem araç bağlanıyor hem de cezası var), arabalarını çıkaramıyorlarmış, ailelerinden de biri mi ne gelecekmiş yanlarına, bizim arabayı istediler. Annemlere vermeyin, çocuk doğru düzgün araba kullanamıyor, direksiyonu nasıl kullandığını biliyorum ve berbat kullanıyor (bir kere araçlarına bindim ödüm koptu), gerekirse biz gidelim dedim dinlemediler beni. Diğerleri de gelmeyin falan diye ağız burun kıvırdı, bizim arabamızı alıyorlar bizi istemiyorlar. Onlar aldıktan sonra arabada ufak tefek arızalar çıktı şu anda (Gerçi kontağı çevirip arabayı çalıştırmadığım için büyüklüğünü bilmiyorum, belki bujileri değişecek), bir tamire gitmişti, gene gidecek herhalde.

Benim kızdığım diğer bir konu, ben geçen sene ufak bir kaza yaptım, daha doğrusu sokaktan ana yola çıkarken ana yolda hızla gelen bir araç bizim sağ ön kapıya çarptı. Sadece kapı göçtü. Araçta sadece ben vardım. O olaydan sonra araba anahtarına bile dokundurmadılar. Bana güvenmeyen ailem, anahtarı direkt verdi onların ellerine. Ve şimdi arabada arıza var. Ben bu güvensizliğe kızıyorum. Bir de bu aile memur. En fazla iki sene sonra gidecekler. Bir daha onları görür, görüşür müyüz Allah bilir. Ama ben buradayım. Bana güvenmiyorlar onlara güveniyorlar. Çok kırgınım.

Son düzenleme:
kızlaaaar ben geldiim..

daha gelmedim Alanyadayım otelin lobisindeyiz..çok sivri sinek var..
burayı hiiiiç kimseye tavsiye etmiyorum tek güzel şeyi yemekleri..deniz dalgalı giremiyoruz sadece eşim giriyor çocuklarda korktu..havuzda vakit geçirdik havuzun akuası bile yok..çocukları hiiç düşünmemişler..temizlik derseniz odalarımız çok temiz gerisi değil..bize tecrübe oldu burası..her gelen hayal kırıklığı yaşıyor..yinede tatil yaptığımızın farkına varıyoruz yemekler hazır iş yook..dinleniyoruz..perşembe tartıldığımda wc olmadığı için 78.2 idim..haftaya kaç olurum bilmiyorum..
yine görüşürüz...

Geçte olsa gelebildim

Eşim maç izliyorken bende buraya bakayım dedim
Küçük cimcime bütün gün bana sardırdı malum ablayla oyalanıyordu ama artık o bir aylığına yok hatununda eğlencesi ben oldum
Bugün eşim arabama tüp taktırdı aslında hiç istemiyordum ama benzin fiyatları aldı başını gitti ve biz hiç bir yere gidemez olmuştuk tabi tüp takıldı diye haber verine hemen kaşıntı tuttu ve kendimizi sokağa attık
Küçük cimcime tabi arabada direk uyudu her zamanki gibi
Arabayla Sariyer sahiline gidip oradanda ufak ufak sahilde ilerleyerek eve döndük tabi bol bol sohbet etme fırsatımız oldu. Büyük cadıyla ilgili konuştuk çoğunlukla tabi
Almanyada cadı her şeyde bende varım diye atladı hiç karı koca baş başa birşey yapamadık
Gezmelerde yada alışverişte bile hep babasının koluna girip onu önden önden çekeledi durdu sırf yan yana gelmeyelim diye hani bizi gören üvey anne ve kız sanırdı kesin
Hatta annem bile dedi şükür üveylik yok yoksa herhalde çok daha fazla sinir olurdun bu duruma diye
Anladığımız kadarıyla benim büyük kız herşeyin suçlusu olarak beni görüyor ( yani kardeşinin olması, babasının kardeşiyle ilgilenmesi, kardeşinin bana ve diğer herkese karşı çok kibar olup çilve yapması falan ) sanki adama tecavüz ettimde kendim zorla hamile kaldım Çocuk aklı işte evde her istediğimin olması ona öyle bir sonuç çıkarmasına sebep oldu herhalde hani annem istemiştirde olmuştur sonuçta bu güne kadar elde edemediği şey yok hesabı
Bir ay boyunca hem kendini dinleyecek biraz hemde bizi özlerse belki geldiğinde biraz daha yakın davranır
Annemin dediği gibi iyiyiz hatta fazla arkadaş gibiyiz ama iş kuralları hatırlatmaya gelincede beni düşman gibi görüyor ve oyun bozan haline geliyorum onun gözünde

Ayyy çocuk büyütmek gerçektende çok zormuş yaa
Ama RAbbim yinede herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin ...Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar verip fıstık gibi oluruz
Rabbim ondan sonra inşallah sizlerede bu güzel duyguyu yaşamayı nasip eder ve mucizelerinizin müjdesini bizlere verirsiniz Aminnnnnnn

Çok geçmiş olsun canım gerçekten de can sıkıcı bir durum :26:
Umarım araba fazla arıza çıkarmaz:26::26: karşı tarafa bak bu sizden sonra oldu denmez kalkıp zaten ne malum öncedende olmadığı deseler yine insanın canı sıkılır.
Ben o hatayı 5 sene evvel yaptım maalesef Bir komşu vardı ( olmaz olsaymış ) ailecek bizden çıkmazlardı hatta gece yarılarına kadar bizdeydiler. Eşi baya bir sıkıştı bir ara hatta adam bir ara yok oldu ( borçlulardan kaçtı ) 1 ay kadına destek olduk manevi açıdan sonra eşi ortaya çıktığındada adam ağlayıp durdu ben bu borçlardan kurtulamıyorum yok intihar edeceğiz ailecek falan diye :26: ben saftirik çıkardım hem kenardaki paramı verdim borcunu kapasın diye hemde işlerini toparlaması için arabamı arada ödünç verdim bir yere iş için gitmesi gerektiğinde
İnan öyle bir yüzsüzlük oluştu ki bana borçları dururken benim arabamla ailecek yemeğe çıkıyorlardı eşim tabi bana sataşıyordu doğal olarak işte hep senin yüzünden senin şu yufka yüreğin yüzünden diye :26:
Ağzımı açıpta siz ne yaptığınızı sanıyorsunuz diyemedim bir türlü ve inan aylarca ben kendi arabamı onlardan ödüç alır hala gelmiştim Bana olan borçlarını hep parça parça ödeyerek hiç ettiler ki o dönem KPmde borç istemişti ve ona değilde bir hafta sonra komşuya borç verdiğimi duyunca ayrı bir kıyamet kopmuştu ( benim kendime ait param olduğundan eşim karışamamıştı o zaman )
Neyse lafı uzatmıyayım Neticede baktım bunlardan kurtuluş yok bir bahaneyle tartışma çıkardım ve selamı sabahıda kestim. Sonradan arabayla gittiği yerlerden birinde ceza yemiş ve eşim adama cezayı verdiği halde ödemedi ve biz mecbur faiziyle ödedik üstelik araba defalarca tamire gitti o dönem ve hep ben ödemek zorunda kaldım hasarları.
Hani eskiden derlermiş ya at, avrat ve silah kimseye emanet edilmez diye. Bu zamanda da bence o at araba oluyor ve kimseye emanet edilmez

Umarım ailen aynı hatayı tekrar yapmaz bazen insanlar istismar edebiliyorlar ki ben inan çok uğraştım o aileden kurtulmak için.
Sana güvenmeyide inşallah onlardan kazık yiyerek öğrenmezler

Konu dışına çıkayım bir sonra dönerim Cecocuum özlemişim uzun yazılarını yav Bir garip geliyordu kaç gündür okuyamadık ya tatil sebebiyle Bayılıyorum ben senin akıcı anlatımına :128:

Büyük çocuklarda oluyor o kıskançlık. Çevremde iki üç çocuklu aile çok, onlardaki olaylar da sizinkine benziyor. Senin büyük cadı bir de ergenlik döneminde değil mi şimdi? O dönemin de fırtınaları çok, birleşip voltran oluşturmuş olabilir Anladığım kadarıyla ilgi istiyor, belki konuşmak ya da sırf o konuşsun siz dinleyin istiyor da olabilir, kıskançlıktan da yapıyor olabilir, bilemeyeceğim şimdi, bu konuda beyin fırtınası şimdilik bu kadar Dediğin gibi cadı biraz özlesin bakalım, belki yaklaşır.

Arabaya tüp taktırmanız da ekonomik açıdan iyi olmuş, akaryakıt fiyatları uçtu gitti hakikaten. Ama bakımı sık yaptırın mutlaka, özellikle sıcak havada lpg arıza çıkarabiliyor. Bundan önceki aracımız da lpg liydi bizim, oradan biliyorum, özellikle hararete dikkat edin. Sen de trafiğe çıkıyorsun, aklında olsun. LPG de ucuz olduğu için rahat gezme opsiyonu saklı tabii ki

Hakikaten dediğin gibi at avrat silah teslim edilmezmiş, aynen şimdinin atı da arabalarımız. Zaten belli gevşeklikleri vizeyi geciktirmelerinden, ki arabalarının da bir yığın arızası var, düzeltilmediyse vizeden çıkamaz o araba. Hız göstergesi bile çalışmıyordu düşün durumu. Gerçi annem bir daha yok dedi ama gene acır verir. Bana yapmıyor bunu yav Hayır bir de duymasam geldiklerini, ki oturduğum belli olsun diye de mutfağın ışığını açık bırakmıştım, bizim mutfak evin ön tarafında, yol kısmında kalıyor, gece karanlığında ışığı görmemek mümkün değil, kapının önüne araba sesini duyup da çıkmasam biz geldik demeyecekler. Ben de inadına oturdum anahtarı bırakmayayım diye (İnadım tuttu mu çok pis tutuyor da ). Gece birde gittiler 3.30 da geldiler. Öğlen sızıp kalmışım bu yüzden Bir buçukta falan gelecekti alacakları kişi. Gittikleri yerle buranın arası da yarım saat. Dönüşü saat ikide olsa desek, hadi yavaş gidelim dediler bir saat diyeyim aradaki 1.5 saat onu da azaltayım 1 saat nerede? Nerede o yoğurdun bolluğu Ben çıksam annem yarım saatte bir arar Ki giderken de onlara ben oturacağım gelince kapıyı tıklatın anahtarı alırım dedim. Bana diyor ki karısı sen yatmadın mı Ben oturacağım gelince haber verin dedim dinlemedin mi beni dedim Nasılsa ben de uyudum sanıp (ya da işlerine öyle geldi) bizim arabayla sefa sürmüşler anladığım kadarıyla Benim daha öyle bir sefa sürebilmişliğim yok Bir de surat sallanıyor ki çakıverecektim tokadı Hayret bir şey :) Benim arabamı alıp bana trip atıyor adam :) Bu model de yeni, fırından taze çıktı

Ailemin bana güvenmesi, bilemiyorum nasıl olur ama bir zoka yemelerine bağlı gibi görünüyor. (Zoka: Kazık ) Aileye gelince, ödünç işlerine girmeden sadece muhabbetle sınırlarsak olayı, sorun çıkmaz gibi görünüyor. Zaten bir daha araba derlerse bu sefer ben arıza çıkaracağım araba bana lazım diye

O değil de, cecoya derken ben destan yazmışım bu sefer

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…