ya Kuzum ne bileyim eşimde çok ağır konustu ama bıktım ya.. Sımdı benm annemlerle kayın valıdeler uzak bırbırıne
arabayla 20 dk dusun hıc aılemden ayrılmadım tam evlendım 8 ay kayınvalıdeme yakın oturdum benı mahvettıler ev kıramı verdı kayın peder ama fazlasıyla aldı adı batsın :S
zorlada olsa kendı annmlere yakın evlerı vardı oraya geldık cok sukur kurtuldum kıra derdınden falan
e buraya tasınınca ıstende cıktım
ya k.p evıme karısıyor kızlar cok zorluk cektım evlılıgımın ılk ayları kan burnumdan geldı resmen
yaptıgım yemege gıydıgım kıyafete oyle nefret ettırdılerkı
cok sukur rabbıme kurtuldum ordan geldım buraya. ya annemlerede yakınımda babam hep sey der ben size çok uzagım haklıymıs
vallahı ne gelırler ne gıderler yanı k.v otarafta oturunca daha cok gelırlerdı
anlıcanız kurtuldum ama bu seferde k.v dedıklerı cnmı sıktı benımkı 3 erkk kardes benmkı ortanca bı buyuk abısı evlı
adı batsın eltım varhıc gorusmeyız benmkını attılar çöpe varları yokları buyuk cocukları
dun aradım k.v doldum 10 ayda saydım varın yogun abım eltım dedım adlarını solemek ıstmeıom klvyeyı kırcam sımdı :d ha
suratınada kapattım telefonu
esım artık napsın malatyadan gelmıstı bıde kavga edınce uyuyamadı gece ıse cıktı atıstık baya bı
gitme gelme dedi ki kac haftadır gıtmıyorum
arrtık bıdahada zor gıderım aramıyorum acmıyorum tlfnlarını
Merhaba kızlar, nasılsınız?
Ben uzun zamandır gelemedim, inşallah hepiniz iyisinizdir. Ani bir tatil kararıyla kısa bir tatil yapıp döndük
Hala aynı kilodayım, bir türlü 79'u göremedim
Waw sende durumlar nasıl canım? Eminim 70'lere gelmişsindir
Kızlar ya bi sakin olu bakim bu ne ya hepiniz germişş de germişsiniz sinirleriiii. Kendinize yazık vaallaa
günaydın cnmm bu kadar kıloyu nasıl verdın bende 109 kıloyum veremıorum daha dogrusu dıyet yapamıorumve pkoyummmm tedavı goruorum
Off kızlar hafta Sonu Ve dün İğrenç Geçtiii Acayip sinirli Ve öfkeliyim Nazar
NAZARmı degmı ne eşimle feci tartıstık
K.v acayıp kızqınım bırdaha yuzumu goremıcekler içimden neler sayıyorumda burda olmaz
neyse derınlıge ınmeden kısacası berbat 2 gundu Mubarek aya gırmeden belada okumak ıstemıyorum ama
yav cok doldum((
beni deli ettiler
ya Kuzum ne bileyim eşimde çok ağır konustu ama bıktım ya.. Sımdı benm annemlerle kayın valıdeler uzak bırbırıne
arabayla 20 dk dusun hıc aılemden ayrılmadım tam evlendım 8 ay kayınvalıdeme yakın oturdum benı mahvettıler ev kıramı verdı kayın peder ama fazlasıyla aldı adı batsın :S
zorlada olsa kendı annmlere yakın evlerı vardı oraya geldık cok sukur kurtuldum kıra derdınden falan
e buraya tasınınca ıstende cıktım
ya k.p evıme karısıyor kızlar cok zorluk cektım evlılıgımın ılk ayları kan burnumdan geldı resmen
yaptıgım yemege gıydıgım kıyafete oyle nefret ettırdılerkı
cok sukur rabbıme kurtuldum ordan geldım buraya. ya annemlerede yakınımda babam hep sey der ben size çok uzagım haklıymıs
vallahı ne gelırler ne gıderler yanı k.v otarafta oturunca daha cok gelırlerdı
anlıcanız kurtuldum ama bu seferde k.v dedıklerı cnmı sıktı benımkı 3 erkk kardes benmkı ortanca bı buyuk abısı evlı
adı batsın eltım varhıc gorusmeyız benmkını attılar çöpe varları yokları buyuk cocukları
dun aradım k.v doldum 10 ayda saydım varın yogun abım eltım dedım adlarını solemek ıstmeıom klvyeyı kırcam sımdı :d ha
suratınada kapattım telefonu
esım artık napsın malatyadan gelmıstı bıde kavga edınce uyuyamadı gece ıse cıktı atıstık baya bı
gitme gelme dedi ki kac haftadır gıtmıyorum
arrtık bıdahada zor gıderım aramıyorum acmıyorum tlfnlarını
merhaba kizlarrrrrr... kusuruma bakmayin bu ara braz kacirdimya yazmaya cekiniyom( ama butun yazdiklarinizi okuyorum... ALLAH im dertlerinizi silsin hepimizi feraha erdirsin insaallah...
hadi sizi bi suphelendiriyim ben daha adet olmadimgecen ay 19unda olmustum. iki hafta once mide bulantili hasta olunca tahlil yaptim ama cift cizgiyi gorememistim... simdide yapsam yine negatif olcak biliyorum ama insan meraklaniyo ya... ya tutarsa sanursam bidaha doktora gorunup pkomun durumunu izlemem lazim. kayserideki doktorumu seviyorum ama oraya gidisle sadece muayene 100tl tutuyor... esim maasi alinca gidelim dedi ama benimde aklimda su var. devlet hastanesinde de ucret odeyecem ama uygun olur fiyati herhalde tahlillrimi yaptirayim diyorum. gerekirse o tahlillerle giderim kayserideki doktoruma.....
bu arada esim bugun izinli diye kahvalti hazirlamadim ceyrek ekmegin icine 1kk beyaz peynir koydum bir tanede siyah zeytin onu yiyip evden ciktim... simdi icim ezildi azcik beyaz leblebi ve suyla idare ediyom. babam dukkana gelince eve kacip esimle guzel bi kahvalti planliyorum
merhaba arkadaşlar
on gündür nihayet kız kardeşim ve eltim gittiler
çok şükür diyorum bende geri döndüm kimseler görünmüyor
valla hem kız kardeşim hem eltim hayaatımı zindan ettiler
kız kardeşiminde çocuğu yok sıkıntılı günler geçiriyor
eşiyle doktora gitmişler ikisinede depresyon ilacı vermiş
halamın çocuklarının sünnet yemeği vardı ikimizde gitmedik kız kardeşimle
malum ağzını açan sizin çocuğunuz yok mu muhabbetindeler bak biz doğurduk havasındalar sanki bulunmaz hint kumaşı çocukları
eltim tam bir türübün oyuncusu
onun her gelişinde kayınvalidem burnumdan getiriyor o öyle iyi, sen şöylesin böylesin diye akşam eve geldik iki saat ağladım hayatımı alt üst ediyorlar madem o kadar iyi neden burada yaşamıyorlar
burada yaşayan biz her şeylerine koşan biz ziyaret eden biz millet 6ayda senede bir kere geliyor dünyanın en iyisi oluyor
ben de ahtediyorum bu şehrden gidip senede bir kere gelecem
madem uzakta oturan kıymetli birazda biz kıymetlenelim
sanki hayatımı onlar bağışladı gençliğim gitti hala ..........
biz çocuğu bize baksın diye doğurduk modundalar sanki bana doğurdun 7 çocuğu 4 gelinin var ben de olmayıvereyim
eltimin biri var evlerin de hiç bir şeyi beğenmez oturur kavga eder hiç ona kötüsün denmez dünya kötülerin dünyası
sen her işine koşarsın sen den kötü yok artık çok yoruldum inş tayinimiz hayırlı bir yere çıkarda kurtuluruz
allahım bende insanlarınkalbini kıran bir kayınvalide olacaksam zırıl zırl insanları ağlatacaksam
gelini dışlayacaksam bana çocuk verme
ben o kadar çok kırıldım ağladım ki başkaları da benim yüzümden ağlamasın varsın garip yaşayıp garip öleyim ardımdan bir fatiha okuyanım olmasın ama şurda iyi bir insan vardı desinler de sen de beni bağışla
sen kalpleri en iyi bilensin benim bir karıncayı dahi incitmeyeceğimi daha iyi sen bilensin
ben bu kulunun kalbini sürekli kıranları sana şikayet ediyorum artık gücüm kalmadı
allahım tüm darda olanları darda koyma yollarımızı aç amin
merhaba kizlarrrrrr... kusuruma bakmayin bu ara braz kacirdimya yazmaya cekiniyom( ama butun yazdiklarinizi okuyorum... ALLAH im dertlerinizi silsin hepimizi feraha erdirsin insaallah...
hadi sizi bi suphelendiriyim ben daha adet olmadimgecen ay 19unda olmustum. iki hafta once mide bulantili hasta olunca tahlil yaptim ama cift cizgiyi gorememistim... simdide yapsam yine negatif olcak biliyorum ama insan meraklaniyo ya... ya tutarsa sanursam bidaha doktora gorunup pkomun durumunu izlemem lazim. kayserideki doktorumu seviyorum ama oraya gidisle sadece muayene 100tl tutuyor... esim maasi alinca gidelim dedi ama benimde aklimda su var. devlet hastanesinde de ucret odeyecem ama uygun olur fiyati herhalde tahlillrimi yaptirayim diyorum. gerekirse o tahlillerle giderim kayserideki doktoruma.....
bu arada esim bugun izinli diye kahvalti hazirlamadim ceyrek ekmegin icine 1kk beyaz peynir koydum bir tanede siyah zeytin onu yiyip evden ciktim... simdi icim ezildi azcik beyaz leblebi ve suyla idare ediyom. babam dukkana gelince eve kacip esimle guzel bi kahvalti planliyorum
bol bol okumak gerek waw
benim sinir katlanarak artıyor Allah hayırlar kavuştursun sonumuzu
kendini suçlama sen bir pkoya bakk aynı zamanda eşinide ürolojiye gitsinn
sen onun sayımlarına kontrollerine baktırmadan tedavine başlatma waw boşuna ilaç içmiş birsürü kadın okudum nettee
ve malesef ben de içtim geçtiğimiz klomeniii
sperm sayımız azdı üroloji doktr olur ilk çocuğun dedi sonra bakarız dedi
ben ikna edemedim eşimii ne yapayım zaten pkoluyum kendim başladım tedaviye olmadı
bak kilo direnç oldu sonra bir sürü problemmmmm Allahın izniyle düzelecek hepsiii
ve illaki bir hayır var bunda daa
bunlarda daaa
bu arada doktora gitcem tekrar duvarın kalınlığına bakcak ya inşallah düzelir
bir de buna taktım şimdiii
akşama yazarım durumuu
sormaaa sedacann hepimizde var bişilerrrr..du bakalımm allah kerimmm..rabbimm hepimizin evinee huzurr versinnn....
Sen nasılsınn nasıl gidiyorr diyettt...ve pkoda son durum ne gittinmi dr a??
ramazana kadar pek bişi kalmadıı...ogüne kadar yeni bi liste daha çıkardım eskilerdenn onu yapıcamm..bir kilo bile versemm karr benim içinn yapabilirsem eklerim yediklerimii...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dünnn nelerrrrr oldu söylemeyii unuttummmmm
Dün akşam eşimle yürüyüşe çıktık..dönüşte avm ye girelim dedim.. Pantolon bakacaktım kendimee..ilk adil ışığa girdik ve ben 2 pantolon giydim ilki büyük geldiiIkinci giydiğimse ucuucuna kapandıı 42 bedendiiiiiiiiiiiiiii
Sonra mudo ya ordada 42 bedenn olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.............
Lcw ve defaktodada 42 yee girdimmm.....
Ama ykm de bi pantolona bayıldımm...zaten bütün gece beyaz keten pantolon aradım bol paça..ykmde buldukk hemde 14 tl y inmişşş yani yokdu böle bişi asla kaçmazdı ama hepsi 38 bedendi bi dene 42 vardı oda küçük geldiiSon anda baya moral bozdum ama sonra döndüm adil ışıktan 42 bedendeki kotu aldımmmmmmmmmmmm
Yaww ben uzun zamandır gitmiyordum alış verişee..benim en son giydiğim bedenlerr 48 ..50 hatta 52 leri bile gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm......ama şimdii 42ye girdimm yaa....hele üst bedenim daha ince benim l bol bol olmaya başladııı...
Biri görse belki deli der 42bedene girdim diye seviniyorr mannak der ama benim için 44 de 42 de mucize gibi bişiiiii....bütün magzaları gezdimm...almıcam şeyleri bile denedimm..öyle şok oldumkii hiç tahmin etmiyordumm böle bişiyi..
şükürler olsunn...
yok kuzum şuan eşim gidicek bakalım önce ona sıra verelim dedik.
ayyy canım bizlede paylaş da bizde yararlanalım bari.
ayyy maşşallah arkadaşıma ya .devamda gelsin işallah.
Selam kızlar :) Eskişehir'den dün döndüm, yorgunluktan serilmişim, yollar berbattı yaa... Giderken lastiğimiz patladı yolların güzelliğinden (!) Geçen sene yapılan yolların çok büyük kısmı çökmüş... Nasıl iş yapıyor bu adamlar anlamadım gitti...
Bilgisayar yanımdaydı da net bağlantısı doğru düzgün yoktu :) Onun için bağlanamadım nete. Geçmişi okudum da bayağı kaynatmışsınız :) Ama biraz sakin. Erkek milleti işte...