Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Merhaba kızlar, nasılsınız?

Ben uzun zamandır gelemedim, inşallah hepiniz iyisinizdir. Ani bir tatil kararıyla kısa bir tatil yapıp döndük

Hala aynı kilodayım, bir türlü 79'u göremedim

Waw sende durumlar nasıl canım? Eminim 70'lere gelmişsindir

iyi sen düşünüp bi yoll bulabilmişsinn en azındann..devamını dilerimm.....

ben bu ara hiç iyi değilimm..hiçbi yolda bulamıyorumm..çaresizimm..çok garip bi haldeyim bi an murlu bi an mutsuzz..bian gergin bian rahat...ve yanımda geneldeeşim oluyor bi ona yetiyor gücümm...beynim hiçbirşeye müdahele edemiyormuş gibi geliyorrr...hiçbirşeyde hakim değilim kendimee...

hayatıma bakıyorumm hiçbirşeye yaramayan biri olarak görüyorum kendimi...bu ara namazlarımıda salladım bi o vardı tutunacak dalımm onun yokluguda yıktı beniii...dün ona ağladımm..şugün bana sorsalar adam akıllı yaptığın ne var diye hiçbişi yok...

eşimle hır gürr...çalışmıyorum maddi yönden kimseye bi faydam yok...ailemle eh işte onlar memnunmu benden allah bilir...eee...ev işleri sıkıyor yapıyorum ama parmagımı bile kaldırmak gelmiyor içimden...eşim benimle evlendiğine memnunmu mechul..4 sene oldu çocukda yok benim yüzümden..

ve bu kilolarda sebepp...yediğim her lokma zulm ediyor yüreğimeee..yedin yedin kilo yapıyor vücuduna buda çocuga engel olyor diyee...dediğim gibi en aır gelenide namazlarımı salladım bu ara daraldığımda allaha açardım ellerimi şimdi onada yüzüm varmıyorr namazı kılma kuran okuma ama gel kapıma dua et kendimi tuhaf hissediyorumm..artık onuda yapamıyorumm....

eeee ne kaldı ki ..benim neremden tutup kaldırsınlarr...köksüz bi ağaç gibiyimm..toprakta yüzeyde duruyorum..en beteride bu duyguların içime dolması ..boguyorbenii..işte bi burda ara sıra sizlerle paylaşıyorda rahatlıyorumm...

bilmiyorumm ama birbirimizi motive edip güzel yollar katetmeliyizzz..inşallahbebeğin en kısa zamanda gelirr ama..bu kiloyla hamile kalman demek..115 yada fazlasıyla doğuma gitmen demek ve bu bebegede sanada risk...bitki çaylarının etkisi varmı rahim inceliğine bilmiyorum ama düzenli diyetin zararı olmaz yararı olurrr...

dondurmaya gelincede dondurma yedikten sonra kilo vermeyi aşırı yavaşlatıyormuş diye duydum tv de bi dr dan..haftada 1 yada 2 çikolatasız beyaz dondurmadan yiyilebilir diyordu..1 yada 2 top...yenen dondurma 2 gün kalori yakımını engelliyor diye bişi demişti ondan sonra dondurmadanda soğudummm..

amann iyi oldaa...bende yazmayınca endişelendimm...iyi aferimm pikniktee yemişsin bayaaaa...afiyet olsun cuma yaklaşıyorr tartıda neler göreceğizz bakalımmm :) :)

Son düzenleme:

valla merak ettim senii...iyi olmanı diledim hepp...geçmiştede yazdım kulaklarını çınlattımm..

bizler iyiyizz birazz yaz sessizliği var sayfada taile gidenlerden dolayı...sakın bırakmaa bi ara öyle takılıyor kilo..vücut kendini kitliyormuşş..yediklerini değiştir birazzz...hatta listeni masum şeylerle çogalt birazzz vücudu şaşırtt ozaman kırılır inşallahh...

bende hafta sonu yoğun geçti biraaz yedim ama hareketliydim devamlı...cuma 79.6 yı gördümm...

pazar oruçluyken 79.0 gördümm ama uzun sürmedii su kaybından dolayı öyleyddiii işte böle geçiçi sevinçler yaşadımm akşamlarrıı seksenler geri dönüyor

Senin adına çok sevindim canım

Günde kaç kere tartılıyorsun

Sabahları tartılmak kafi bence, öyle gün içinde 1-2 kilo oynama oluyor, tartılıp da bozma moralini

Geçmişi okumadım, şimdi geri dönüp okucam hepsini.

bende sabahları tartılıyotum ama bazenn meraklanıp gecede tartılıyorumm :) :)

sende kır 80 nibirlikte sevinelimm.....

bu arada senin profill resimlere bayılıyorummm :) her baktığımda bi değişikkk :)

Teşekkür ederim

İnşallah ben de 79'ları görürüm canım, heyecanla bekliyorum

merhaba arkadaşlar

on gündür nihayet kız kardeşim ve eltim gittiler

çok şükür diyorum bende geri döndüm kimseler görünmüyor

valla hem kız kardeşim hem eltim hayaatımı zindan ettiler

kız kardeşiminde çocuğu yok sıkıntılı günler geçiriyor

eşiyle doktora gitmişler ikisinede depresyon ilacı vermiş

halamın çocuklarının sünnet yemeği vardı ikimizde gitmedik kız kardeşimle
malum ağzını açan sizin çocuğunuz yok mu muhabbetindeler bak biz doğurduk havasındalar sanki bulunmaz hint kumaşı çocukları

eltim tam bir türübün oyuncusu
onun her gelişinde kayınvalidem burnumdan getiriyor o öyle iyi, sen şöylesin böylesin diye akşam eve geldik iki saat ağladım hayatımı alt üst ediyorlar madem o kadar iyi neden burada yaşamıyorlar

burada yaşayan biz her şeylerine koşan biz ziyaret eden biz millet 6ayda senede bir kere geliyor dünyanın en iyisi oluyor
ben de ahtediyorum bu şehrden gidip senede bir kere gelecem
madem uzakta oturan kıymetli birazda biz kıymetlenelim

sanki hayatımı onlar bağışladı gençliğim gitti hala ..........
biz çocuğu bize baksın diye doğurduk modundalar sanki bana doğurdun 7 çocuğu 4 gelinin var ben de olmayıvereyim
eltimin biri var evlerin de hiç bir şeyi beğenmez oturur kavga eder hiç ona kötüsün denmez dünya kötülerin dünyası
sen her işine koşarsın sen den kötü yok artık çok yoruldum inş tayinimiz hayırlı bir yere çıkarda kurtuluruz

allahım bende insanlarınkalbini kıran bir kayınvalide olacaksam zırıl zırl insanları ağlatacaksam
gelini dışlayacaksam bana çocuk verme
ben o kadar çok kırıldım ağladım ki başkaları da benim yüzümden ağlamasın varsın garip yaşayıp garip öleyim ardımdan bir fatiha okuyanım olmasın ama şurda iyi bir insan vardı desinler de sen de beni bağışla
sen kalpleri en iyi bilensin benim bir karıncayı dahi incitmeyeceğimi daha iyi sen bilensin
ben bu kulunun kalbini sürekli kıranları sana şikayet ediyorum artık gücüm kalmadı
allahım tüm darda olanları darda koyma yollarımızı aç amin

Son düzenleme:

amanınnnnn bu nasıl bi dua kızzz...bu ne hiddettt....amin dicektimm ama demiyorumm...yada bazılarına diyorum bazılarına demiyorummm...herşeyin hayırlısını versinnn...

kardeşin içinde geçmiş olsunn..raabbim hepimizin dermanını versin inş..ondada pko mu var??

anladığım kadarıyla baya bi üzülmüşsünn..üstüne on günlük yogun bi tempoo..ggeçti gitti işte hepsii boşverrr...şimdi dön evinle ve kendinle ilgilenn...kv yide hiç takma kafayaa...genelde kv milleti öyledirr...hep ben ben ben cidirr....alışıcazz onlaraaa...bende sana böle yazıyorum ama benimde çıldırdığım noktalar oluyor tabiki yeri gelincee..ama yapacak bişi yok eşlerimizin annesii..mecburuzzz...

karşındaki insan neye değer veriyorsaaa onunla yargılıyor ve değerlendiriyor karşısındakini...sen ne kadar parçalarsan parçala kendini..iş onda bitiyorrr...sen netsen boş o görümcende gördüklerini daha değerli kılıyorr ve onlarbüyüyor gözündee..senin yaptıkların boş oluyorrr...

bu konuları kafaya taktıkca büyüyorr ve kendi kendini daraltıyorsunn..o yüzden hiç düşünmemeye çalışacaksınn....

biz bide aynı binadayızz düşünn...pek gelip gitmezler karışmazlar ama...her çıktığımda rapor vermek...yada onlarıda peşimize takmak sıkıyor benidee...en güzeli kız tarafada erkek tarafada uzak otrmakk..ozaman aile olabiliyorsunn...biz 4 yıllık evliyiz daha aile olamadıkk...benim kv sorunumdan çok kaynım sorun oda alt katta..ama netcenn çekiyoruzz işteee...

kızlarrr ramazann yaklaşıyorrr kesin bi plan proje yapıp ramazanı kilo almadan hatta belkide vererek bitirmemizz gerekiyorrr....ben araştırmalara devam ediyorumm sizlerdee bişiler bulursanızz paylaşınn..şimdiden kendimizi alıştıralımm...

Hoşgeldinnn dinlendin geldin inşallahhh
sevindim kısa da olsa bir tatile o kadar ihtiyacım var ki
kiloları boşver verirsin sen cnm

canım oteli netten araştırıp bulduk..leptop yanımda olacak perşembe tartılırım cuma bildirim yaparım..otel hakkındaki görüşlerimi yazarım..SARAY SUİT OTEL..netten bakabilirsin..
orada dikkat etmeyi düşünmüyorum..deniz bana iyi spor olacak yüzmeyi bilmiyorum çabalarım kalori yaktıracaktır..eşim öğretecek bakalım..bu arada gitti gidiyor dan haşemamı da aldım...
siz tatile gitmiyormusunuz??

canım ilgine teşekkürler

valla ramazan gelmeden ramazanda kilo versek ne güzel olacak

ben bugün iki saat yürüdüm biraz kendime geldim

benim sorunum hızlı başlayıp çabuk yorulmak

inş burada hep beraber devam ettiririz

okadar yürüyüşle anca sabah 400 akşam 300 kalori yakmışım

yuh dedim küçük bir çikolata 500 kalori ona göre yemek lazım demekki

ayın 4 üne düğün var geçen seneki elbiselerim dar geliyor

bir kaç kilo vereyim diye hızl başladım bakalım hayırlısı

ben bu ara hiç iyi değilimm..hiçbi yolda bulamıyorumm..çaresizimm..çok garip bi haldeyim bi an murlu bi an mutsuzz..bian gergin bian rahat...ve yanımda geneldeeşim oluyor bi ona yetiyor gücümm...beynim hiçbirşeye müdahele edemiyormuş gibi geliyorrr...hiçbirşeyde hakim değilim kendimee...

hayatıma bakıyorumm hiçbirşeye yaramayan biri olarak görüyorum kendimi...bu ara namazlarımıda salladım bi o vardı tutunacak dalımm onun yokluguda yıktı beniii...dün ona ağladımm..şugün bana sorsalar adam akıllı yaptığın ne var diye hiçbişi yok...

eşimle hır gürr...çalışmıyorum maddi yönden kimseye bi faydam yok...ailemle eh işte onlar memnunmu benden allah bilir...eee...ev işleri sıkıyor yapıyorum ama parmagımı bile kaldırmak gelmiyor içimden...eşim benimle evlendiğine memnunmu mechul..4 sene oldu çocukda yok benim yüzümden..

ve bu kilolarda sebepp...yediğim her lokma zulm ediyor yüreğimeee..yedin yedin kilo yapıyor vücuduna buda çocuga engel olyor diyee...dediğim gibi en aır gelenide namazlarımı salladım bu ara daraldığımda allaha açardım ellerimi şimdi onada yüzüm varmıyorr namazı kılma kuran okuma ama gel kapıma dua et kendimi tuhaf hissediyorumm..artık onuda yapamıyorumm....

eeee ne kaldı ki ..benim neremden tutup kaldırsınlarr...köksüz bi ağaç gibiyimm..toprakta yüzeyde duruyorum..en beteride bu duyguların içime dolması ..boguyorbenii..işte bi burda ara sıra sizlerle paylaşıyorda rahatlıyorumm...[/B]

canım neden kendini bu kadar suçluyorsun bak benim kardeşim ve eşinde hiç bir sorun yok ama allah vermeyince olmuyor her şeyin birvakti saati var

yürüyüşte bir kadınla tanışmıştım 12 sene çocukları olmamış sonra eşindenmiş meğer

pko çok büyük bir sorun değil çocuk için aşılama var tüp bebek var....

ya biz ne yapalım eşimde hiç sperm yok tedavi görüyor ben pkolu

eşim 40 yaşına girdi ben 34 artık yaş olarakta sınırdayız ama ben hep olacağını umuyorum

üstelik kayınvalide oğlundan çocuk olmadığını bile bile bana bir çocuk yapmadın diyor tüm hayatımı alt üst ediyor

bana göre çok sanslısın bak beterin beteri var haline şükret

namazına niyazına geri dön bize allah tan başka yardım edecek kim var

şu mübarek günlerde bolca dua edelim birbirimize

Son düzenleme:

hadii bakalımm sana ve ailene iyi tatiller diliyorumm..dediğin gibi hiç kasma orda gelince diikkat edersinn..doya doya eglenn...inş yüzmeyide öğrenirsinn...canım şimdilik bizim ufukta planlı bi tatilimiz yokk..olsaydı çokdan rezervasyon yaptırmıştık...bi yine genel balıkesir tatilimizi yapar...sonrasındada deniz olarak armutluda devremülkümüz var oraya gecerizz ama tabi hepsi nasip olursaa..otelle ilgiliyorumlarını bekliyorum...alanyada dediğim gibi bi bera bide şahin var tekrar gitmeler sıkıyor bi süre sonra bu alanda secenegi çoğaltmaları lazım aslında...haşemanda hayırlı olsunn..hangilerinden aldınn ??taytlı olanlardanmıyoksaalt üst olanlardanmı ??

bu duayı biliyordum ama anlamının bu kadar derin lduğunu bilmiyordumm...bunu devamlı okumak lazım aslındaa....

valla ne bilemm şirinee bu dediklerini bende biliyorum ama çogu zaman insan bildiklerinide umursamıyorr..o anda aklıma gelmiyor bilee...eşimle bende öyle oluyorumm bazenn..yaa diyorum ben ve senn nasıl olabilir böyle bişii....ama sonra o sinir geçincede seviyorumm....

ben eşimle sorunlarımı açıklayacak bişiler bulmaya çalışıyorum ama bulamıyorum tam anlamıylaa...acaba diyorumm şimdi bu sorun bende ben kendimi suçluyorum devamlııı onun gerginliğiylede adama sataşıyorum devamlı...senin dediğin gibi varlığı sinirimi bozuyor yeri geliyorr...ama bilmiyorumm ondamı sorunyoksa bendemii?? allah sonumuzu hayretsinn evlerimize huzur versinn..birbirimizede dua edelimm...rabbim geri çevirmez inşallahh....

canımm süpersinn..bence hergün bu kadar yürüsen gayette iyii..yemeyede dikkat edersen süper kilolar verirsinnnn...

düğüne 9 gün kadar varr..eger dikkat edersen 2 kiloyu rahat verirsinn aşırı dikkat edersen dahada iyi sonuç alırsınnn...bide korse giyersen elbisen olur heralde..

işte ramazan telaşı şimdiden başladı hep beraber bi plan yapar ve birbirimize destek verirsek eminimm kilo almak değil çok güsel kilolarda veririz inşallahh...

evett birbirimize dua edelimm...rabbim ol dedimi her halukarda olurrr inşallahh..rabbim versinn şifasınııı...peki siz şuanda tedavi görüyorsunuz dimiii..??

inşallah namazımada dönücemm..benim başka hiçbişeyim yok çevremdeki herşey boşş..dolu olan bi rabbimin kapısı bu ara nefsim kudurdu icee..dizginlemem lazım...çok doğru diyorsunhiçbirimiz değerini bilmiyouz imtihanımızın bilee...bizden daha zor durumda olanlarda varr..hamdolsun rabbimee...

sen neler yapıyorsun pekii??kaç yıllık evliydinn??

o kv de allahından bulsunn...kendine dökülsün kötü niyetii...

armutluya da gitmek istiyorum aslında..her sene farklı yerleri keşfetmek lazım..yalova termal köye gitmiştik..çok güzeldi..bu seferde akdenize gidelim dedik..aslında mersin taşucunda annemler var yazlıkta..denizi mükemmel ama çok gezilecek yer yok..çokta müsait..alanyadan sonra oraya geçmeyi düşünüyoruz bakalım..bu arada haşemam taytlı ama üç parça..
birde canım neolur namazlarını bırakma namaz mihenk taşıdır..hiçbirşeyin bereketi huzuru kalmaz..olmazsa olmazdır namaz..şeytana pirim verme..duaya sarıl..dua müminin silahıdır..
hadi hemen başla...

Off kızlar hafta Sonu Ve dün İğrenç Geçtiii Acayip sinirli Ve öfkeliyim Nazar
NAZARmı degmı ne eşimle feci tartıstık
K.v acayıp kızqınım bırdaha yuzumu goremıcekler içimden neler sayıyorumda burda olmaz
neyse derınlıge ınmeden kısacası berbat 2 gundu Mubarek aya gırmeden belada okumak ıstemıyorum ama
yav cok doldum((
beni deli ettiler

sormaaa yaaa beni batırann o yaa..silahsız kaldımm kendimi ice işe yaramaz hissetmeminde sebebii oo...inşallah başlayacagımm..

canım armutluda güsell ama orada arkadaşların olacak ozaman zevkli ve evde bi büyükkyemekleri yapıp yeri geldiğinde çocukları oyalıcakk armutlu esas o zaman güsell

bende egede geçti...eşim muglada okumuş oraları iyi biliyorr..mugla gökova felan gittik ama denize girme olanagım olmadı bana uygun yerler pek yoktu...şiddetle tavsiye edebileceğim otel alanyada bera var...gezilecek biyer pek yok ama herşey dahil çocuklarla güsel bi yer..

kızz bu ara bu nedir hepimizz eşlerle gerginnn...kvlerle aynıı...dolunayın etkisi olabilirmi acabaa...

canım sabır çekk boll bolll...yoksa geçmiyor ömürr..bu kv lere kafayı taktıkca takası geliyor insanınn...eşinede belli etme kv ye karşı hissettiklerini oda cephe alır sana karşı annesii..onun sen ne desen o o gözle göremezz..

ya Kuzum ne bileyim eşimde çok ağır konustu ama bıktım ya.. Sımdı benm annemlerle kayın valıdeler uzak bırbırıne
arabayla 20 dk dusun hıc aılemden ayrılmadım tam evlendım 8 ay kayınvalıdeme yakın oturdum benı mahvettıler ev kıramı verdı kayın peder ama fazlasıyla aldı adı batsın :S
zorlada olsa kendı annmlere yakın evlerı vardı oraya geldık cok sukur kurtuldum kıra derdınden falan
e buraya tasınınca ıstende cıktım
ya k.p evıme karısıyor kızlar cok zorluk cektım evlılıgımın ılk ayları kan burnumdan geldı resmen
yaptıgım yemege gıydıgım kıyafete oyle nefret ettırdılerkı
cok sukur rabbıme kurtuldum ordan geldım buraya. ya annemlerede yakınımda babam hep sey der ben size çok uzagım haklıymıs
vallahı ne gelırler ne gıderler yanı k.v otarafta oturunca daha cok gelırlerdı
anlıcanız kurtuldum ama bu seferde k.v dedıklerı cnmı sıktı benımkı 3 erkk kardes benmkı ortanca bı buyuk abısı evlı
adı batsın eltım var hıc gorusmeyız benmkını attılar çöpe varları yokları buyuk cocukları
dun aradım k.v doldum 10 ayda saydım varın yogun abım eltım dedım adlarını solemek ıstmeıom klvyeyı kırcam sımdı :d ha
suratınada kapattım telefonu
esım artık napsın malatyadan gelmıstı bıde kavga edınce uyuyamadı gece ıse cıktı atıstık baya bı
gitme gelme dedi ki kac haftadır gıtmıyorum
arrtık bıdahada zor gıderım aramıyorum acmıyorum tlfnlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…