- 12 Ekim 2010
- 3.956
- 590
ya Kuzum ne bileyim eşimde çok ağır konustu ama bıktım ya.. Sımdı benm annemlerle kayın valıdeler uzak bırbırıne
arabayla 20 dk dusun hıc aılemden ayrılmadım tam evlendım 8 ay kayınvalıdeme yakın oturdum benı mahvettıler ev kıramı verdı kayın peder ama fazlasıyla aldı adı batsın :S
zorlada olsa kendı annmlere yakın evlerı vardı oraya geldık cok sukur kurtuldum kıra derdınden falan
e buraya tasınınca ıstende cıktım
ya k.p evıme karısıyor kızlar cok zorluk cektım evlılıgımın ılk ayları kan burnumdan geldı resmen
yaptıgım yemege gıydıgım kıyafete oyle nefret ettırdılerkı
cok sukur rabbıme kurtuldum ordan geldım buraya. ya annemlerede yakınımda babam hep sey der ben size çok uzagım haklıymıs
vallahı ne gelırler ne gıderler yanı k.v otarafta oturunca daha cok gelırlerdı
anlıcanız kurtuldum ama bu seferde k.v dedıklerı cnmı sıktı benımkı 3 erkk kardes benmkı ortanca bı buyuk abısı evlı
adı batsın eltım var hıc gorusmeyız benmkını attılar çöpe varları yokları buyuk cocukları
dun aradım k.v doldum 10 ayda saydım varın yogun abım eltım dedım adlarını solemek ıstmeıom klvyeyı kırcam sımdı :d ha
suratınada kapattım telefonu
esım artık napsın malatyadan gelmıstı bıde kavga edınce uyuyamadı gece ıse cıktı atıstık baya bı
gitme gelme dedi ki kac haftadır gıtmıyorum
arrtık bıdahada zor gıderım aramıyorum acmıyorum tlfnlarını
takma bunları evinin huzurunu kaçıracaklar dedimm kaçırmışlardaa...bırakkgelmişsin bu tarafadaa..ne deselerr he he de geçç kendi bildiğini yapp sen eşinede hiç belli etme kv ye hissettiklerinii..ona seviyorum anneni aştım unuttum o sorunları ama daha yıpranmasın ilişkimiz onn için uzak durucam kv lerle dee...bayramda seyranda gidin.hiç kv yede belli etme hissettiklerini onun dahada hoşuna gidecek ve seni sinir etmek için üzerine gelecektirr...gerekirse bi tiyatro gibi düşün bunu oyununu yaz ve oynaa...yoksa geçmez bu ömürr...tek diyeceğim belli etme yoksa dahada üstüne gelirler...kv de eşinde..eltinde..abilerde..kp de hepsi..