Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

ya Kuzum ne bileyim eşimde çok ağır konustu ama bıktım ya.. Sımdı benm annemlerle kayın valıdeler uzak bırbırıne
arabayla 20 dk dusun hıc aılemden ayrılmadım tam evlendım 8 ay kayınvalıdeme yakın oturdum benı mahvettıler ev kıramı verdı kayın peder ama fazlasıyla aldı adı batsın :S
zorlada olsa kendı annmlere yakın evlerı vardı oraya geldık cok sukur kurtuldum kıra derdınden falan
e buraya tasınınca ıstende cıktım
ya k.p evıme karısıyor kızlar cok zorluk cektım evlılıgımın ılk ayları kan burnumdan geldı resmen
yaptıgım yemege gıydıgım kıyafete oyle nefret ettırdılerkı
cok sukur rabbıme kurtuldum ordan geldım buraya. ya annemlerede yakınımda babam hep sey der ben size çok uzagım haklıymıs
vallahı ne gelırler ne gıderler yanı k.v otarafta oturunca daha cok gelırlerdı :KK70:
anlıcanız kurtuldum ama bu seferde k.v dedıklerı cnmı sıktı benımkı 3 erkk kardes benmkı ortanca bı buyuk abısı evlı
adı batsın eltım var :KK70: hıc gorusmeyız benmkını attılar çöpe varları yokları buyuk cocukları
dun aradım k.v doldum 10 ayda saydım varın yogun abım eltım dedım adlarını solemek ıstmeıom klvyeyı kırcam sımdı :d ha
suratınada kapattım telefonu
esım artık napsın malatyadan gelmıstı bıde kavga edınce uyuyamadı gece ıse cıktı atıstık baya bı
gitme gelme dedi ki kac haftadır gıtmıyorum
arrtık bıdahada zor gıderım aramıyorum acmıyorum tlfnlarını :mad:

takma bunları evinin huzurunu kaçıracaklar dedimm kaçırmışlardaa...bırakkgelmişsin bu tarafadaa..ne deselerr he he de geçç kendi bildiğini yapp sen eşinede hiç belli etme kv ye hissettiklerinii..ona seviyorum anneni aştım unuttum o sorunları ama daha yıpranmasın ilişkimiz onn için uzak durucam kv lerle dee...bayramda seyranda gidin.hiç kv yede belli etme hissettiklerini onun dahada hoşuna gidecek ve seni sinir etmek için üzerine gelecektirr...gerekirse bi tiyatro gibi düşün bunu oyununu yaz ve oynaa...yoksa geçmez bu ömürr...tek diyeceğim belli etme yoksa dahada üstüne gelirler...kv de eşinde..eltinde..abilerde..kp de hepsi..

Kızlar ya bi sakin olu bakim bu ne ya hepiniz germişş de germişsiniz sinirleriiii. Kendinize yazık vaallaa

Merhaba kızlar, nasılsınız?

Ben uzun zamandır gelemedim, inşallah hepiniz iyisinizdir. Ani bir tatil kararıyla kısa bir tatil yapıp döndük :KK1:

Hala aynı kilodayım, bir türlü 79'u göremedim :KK52:

Waw sende durumlar nasıl canım? Eminim 70'lere gelmişsindir :KK16::KK16:

günaydın cnmm bu kadar kıloyu nasıl verdın bende 109 kıloyum veremıorum daha dogrusu dıyet yapamıorum :KK43: ve pkoyummmm tedavı goruorum :KK50:

Kızlar ya bi sakin olu bakim bu ne ya hepiniz germişş de germişsiniz sinirleriiii. Kendinize yazık vaallaa

sormaaa sedacann hepimizde var bişilerrrr..du bakalımm allah kerimmm..rabbimm hepimizin evinee huzurr versinnn....

sen nasılsınn nasıl gidiyorr diyettt...ve pkoda son durum ne gittinmi dr a??

günaydın kızlar demek için geldimm burayaaa açtım okurken uyuya kalmışımm anca şimdi yazabildimm...bugün kahvaltı yaptım ne zamandır bırakmıştım kahvaltıyıı...1 haftadır düzeni bıraktımm..bıraktım derkenn diyet yapıyorum ama saati saatine uymuyorumm..vücut direniyormuş yaaa biras şaşırsınn diyee:KK1::KK1::KK1:

bugün daha iyi hissediyorum kendimi..inşallah namazımada başlıcamm.oda toparlayacaktırr beniii..inşallah hepimiz için herşey güzel olacakk...

anammm BİLGEN geldii..bilgenn nasılsınnn bebişş nasılllllll.......

Son düzenleme:
günaydın cnmm bu kadar kıloyu nasıl verdın bende 109 kıloyum veremıorum daha dogrusu dıyet yapamıorum :KK43: ve pkoyummmm tedavı goruorum :KK50:

canımm hoşgeldinn...seni biliyorumm daha öncede görmüştüm 90 kilo ve üzeri sayfasındann...bu sayfayı açtığımızda sanada ulaşmak istedim ama olmadıı....çünkü aynı çaresizlikleri yaşadım bende..kilo veremedim tedaviye gittim sonuç alamadım drher seferinde kilo kilo kilo diyordu...ve dahası biçok duyguyu yaşadım aynen...

ama işte herşeye bi sebep gerekir yaa burası benim sebebim oldu...diğer diyet gruplarında güzel kilolar verdim..ama hem pkolular sayfasında hem kilolular sayfasına mekik dokuyordumm...sonra bu sayfa geldi aklımıza hem tedavilerimizi paylaşır destek oluruzz..aynı yara var hepimizde daha iyi anlarız birbirimizi...hemde kilo vermemiz zor buzorlukta motive ederiz birbirimizi diyee...biz başladıktan beri güzel kilolar verdikk..inşallah sende verirsinn...

kilo veremiyoruz diyoruz ama zorda olsa veriyoruzz tek yapamadığımız şey iradeli olmak ve devamlılığı sağlamak..işte o aşamadada burası ve burdaki arkadaşlıklar giriyor devreyee...hemen bismillah de ve sende başla diyetee biz sana elimizden geldiğince destek oluruzz..başlamak istersen acık kendini bize tanıt..yaş boy.kilo..ne kadarlık evlisin ne tedavileri gördün..nereden katılıyorsun bizee...

ramazana kadar pek bişi kalmadıı...ogüne kadar yeni bi liste daha çıkardım eskilerdenn onu yapıcamm..bir kilo bile versemm karr benim içinn yapabilirsem eklerim yediklerimii...

Off kızlar hafta Sonu Ve dün İğrenç Geçtiii Acayip sinirli Ve öfkeliyim Nazar
NAZARmı degmı ne eşimle feci tartıstık
K.v acayıp kızqınım bırdaha yuzumu goremıcekler içimden neler sayıyorumda burda olmaz
neyse derınlıge ınmeden kısacası berbat 2 gundu Mubarek aya gırmeden belada okumak ıstemıyorum ama
yav cok doldum:KK43:((
beni deli ettiler

Allahım kolaylıklar versinnn sakin sakin ol inşallah geçecek hepsii
senin içinde dua edeceğimm arkadaşım kv felan düşünme sen ve eşinsiniz önemli olan

merhaba kizlarrrrrr... kusuruma bakmayin bu ara braz kacirdimya yazmaya cekiniyom :KK43:( ama butun yazdiklarinizi okuyorum... ALLAH im dertlerinizi silsin hepimizi feraha erdirsin insaallah...

hadi sizi bi suphelendiriyim ben daha adet olmadim :KK53: gecen ay 19unda olmustum. iki hafta once mide bulantili hasta olunca tahlil yaptim ama cift cizgiyi gorememistim... simdide yapsam yine negatif olcak biliyorum ama insan meraklaniyo ya... ya tutarsa :KK52: sanursam bidaha doktora gorunup pkomun durumunu izlemem lazim. kayserideki doktorumu seviyorum ama oraya gidisle sadece muayene 100tl tutuyor... esim maasi alinca gidelim dedi ama benimde aklimda su var. devlet hastanesinde de ucret odeyecem ama uygun olur fiyati herhalde tahlillrimi yaptirayim diyorum. gerekirse o tahlillerle giderim kayserideki doktoruma.....
bu arada esim bugun izinli diye kahvalti hazirlamadim ceyrek ekmegin icine 1kk beyaz peynir koydum bir tanede siyah zeytin onu yiyip evden ciktim... simdi icim ezildi azcik beyaz leblebi ve suyla idare ediyom. babam dukkana gelince eve kacip esimle guzel bi kahvalti planliyorum:KK52::KK52::KK52:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dünnn nelerrrrr oldu söylemeyii unuttummmmm:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

dün akşam eşimle yürüyüşe çıktık..dönüşte avm ye girelim dedim.. pantolon bakacaktım kendimee..ilk adil ışığa girdik ve ben 2 pantolon giydim ilki büyük geldii:KK76::KK76::KK76::KK76: ikinci giydiğimse ucuucuna kapandıı 42 bedendiiiiiiiiiiiiiii:KK52::KK52::KK52:

sonra mudo ya ordada 42 bedenn olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.............

lcw ve defaktodada 42 yee girdimmm.....

ama ykm de bi pantolona bayıldımm...zaten bütün gece beyaz keten pantolon aradım bol paça..ykmde buldukk hemde 14 tl y inmişşş yani yokdu böle bişi asla kaçmazdı ama hepsi 38 bedendi bi dene 42 vardı oda küçük geldii:KK14::KK14: son anda baya moral bozdum ama sonra döndüm adil ışıktan 42 bedendeki kotu aldımmmmmmmmmmmm:21::21::21::21:

yaww ben uzun zamandır gitmiyordum alış verişee..benim en son giydiğim bedenlerr 48 ..50 hatta 52 leri bile gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm......ama şimdii 42ye girdimm yaa....hele üst bedenim daha ince benim L bol bol olmaya başladııı...:KK76::KK76:

biri görse belki deli der 42bedene girdim diye seviniyorr mannak der ama benim için 44 de 42 de mucize gibi bişiiiii....bütün magzaları gezdimm...almıcam şeyleri bile denedimm..öyle şok oldumkii hiç tahmin etmiyordumm böle bişiyi..

şükürler olsunn...

ya Kuzum ne bileyim eşimde çok ağır konustu ama bıktım ya.. Sımdı benm annemlerle kayın valıdeler uzak bırbırıne
arabayla 20 dk dusun hıc aılemden ayrılmadım tam evlendım 8 ay kayınvalıdeme yakın oturdum benı mahvettıler ev kıramı verdı kayın peder ama fazlasıyla aldı adı batsın :S
zorlada olsa kendı annmlere yakın evlerı vardı oraya geldık cok sukur kurtuldum kıra derdınden falan
e buraya tasınınca ıstende cıktım
ya k.p evıme karısıyor kızlar cok zorluk cektım evlılıgımın ılk ayları kan burnumdan geldı resmen
yaptıgım yemege gıydıgım kıyafete oyle nefret ettırdılerkı
cok sukur rabbıme kurtuldum ordan geldım buraya. ya annemlerede yakınımda babam hep sey der ben size çok uzagım haklıymıs
vallahı ne gelırler ne gıderler yanı k.v otarafta oturunca daha cok gelırlerdı :KK70:
anlıcanız kurtuldum ama bu seferde k.v dedıklerı cnmı sıktı benımkı 3 erkk kardes benmkı ortanca bı buyuk abısı evlı
adı batsın eltım var :KK70: hıc gorusmeyız benmkını attılar çöpe varları yokları buyuk cocukları
dun aradım k.v doldum 10 ayda saydım varın yogun abım eltım dedım adlarını solemek ıstmeıom klvyeyı kırcam sımdı :d ha
suratınada kapattım telefonu
esım artık napsın malatyadan gelmıstı bıde kavga edınce uyuyamadı gece ıse cıktı atıstık baya bı
gitme gelme dedi ki kac haftadır gıtmıyorum
arrtık bıdahada zor gıderım aramıyorum acmıyorum tlfnlarını :mad:

ayyy Allah sabır versin geçmişteki kötü şeyleri düşünüp tekrar yaşatma kendine lütfennn
bunun sana zararı var faydası yok :KK43: insan unutamıyor amaaa
eltin fena desene bak o senin kv ile iyi anlaşıyordur kesinn öyle oluyor hep :)
ama boşver onları daa
benim de ailemi üzmeden gidecek bir yerim olsa çıkıp gitcemmm biraz yokluğumu tatsın burnu sürtsünn :)
burnu iyice sürtmüştür seninkinin ama yuvayı koruyacak olan da sensinn
Sen duanı et inşallah bütün bunlar düzelir hayırlısı ile
ya öfken geçince pişman olmazsın inşallahhh
Hakkınızda hayırlısı olsun dualarımda olacaksın.

Son düzenleme:
merhaba kizlarrrrrr... kusuruma bakmayin bu ara braz kacirdimya yazmaya cekiniyom :KK43:( ama butun yazdiklarinizi okuyorum... ALLAH im dertlerinizi silsin hepimizi feraha erdirsin insaallah...

hadi sizi bi suphelendiriyim ben daha adet olmadim :KK53: gecen ay 19unda olmustum. iki hafta once mide bulantili hasta olunca tahlil yaptim ama cift cizgiyi gorememistim... simdide yapsam yine negatif olcak biliyorum ama insan meraklaniyo ya... ya tutarsa :KK52: sanursam bidaha doktora gorunup pkomun durumunu izlemem lazim. kayserideki doktorumu seviyorum ama oraya gidisle sadece muayene 100tl tutuyor... esim maasi alinca gidelim dedi ama benimde aklimda su var. devlet hastanesinde de ucret odeyecem ama uygun olur fiyati herhalde tahlillrimi yaptirayim diyorum. gerekirse o tahlillerle giderim kayserideki doktoruma.....
bu arada esim bugun izinli diye kahvalti hazirlamadim ceyrek ekmegin icine 1kk beyaz peynir koydum bir tanede siyah zeytin onu yiyip evden ciktim... simdi icim ezildi azcik beyaz leblebi ve suyla idare ediyom. babam dukkana gelince eve kacip esimle guzel bi kahvalti planliyorum:KK52::KK52::KK52:

ben anlıyorumm zatenn..yiyenler kaçamak yapanlar buraya ugramazz oluyorr..cuma günü tartıda hesaplaşıcaz aykurt hanımmm....gelecekte bugünlerde neden kilo veremediğine kızacaksın kendineeee..benden sülemesiiii...

hemen akıl verici moddann çıkıyorummmmm......

........................................................................................................................................................................

aykurttttttttttttt.........eve giderkenn testt alllllll lütfennnnnn...sen düzenli adet olmuyormuydunnnnn...nasıl dayandın bu kadarrrrrr....tahlillere kadar ölmezmisin merakdann...valla içime bi ateş düştüü..eve gidince al bi test ..başka belirti varmı hiç..gerçi hemen olmuyormuş ama belirti ne bilem bi sına bakem kendini...hadi güzel haberlerle gel inşallah ama hayırlısını isteyelim biz yinede....

merhaba arkadaşlar

on gündür nihayet kız kardeşim ve eltim gittiler

çok şükür diyorum bende geri döndüm kimseler görünmüyor

valla hem kız kardeşim hem eltim hayaatımı zindan ettiler

kız kardeşiminde çocuğu yok sıkıntılı günler geçiriyor

eşiyle doktora gitmişler ikisinede depresyon ilacı vermiş

halamın çocuklarının sünnet yemeği vardı ikimizde gitmedik kız kardeşimle
malum ağzını açan sizin çocuğunuz yok mu muhabbetindeler bak biz doğurduk havasındalar sanki bulunmaz hint kumaşı çocukları

eltim tam bir türübün oyuncusu
onun her gelişinde kayınvalidem burnumdan getiriyor o öyle iyi, sen şöylesin böylesin diye akşam eve geldik iki saat ağladım hayatımı alt üst ediyorlar madem o kadar iyi neden burada yaşamıyorlar

burada yaşayan biz her şeylerine koşan biz ziyaret eden biz millet 6ayda senede bir kere geliyor dünyanın en iyisi oluyor
ben de ahtediyorum bu şehrden gidip senede bir kere gelecem
madem uzakta oturan kıymetli birazda biz kıymetlenelim

sanki hayatımı onlar bağışladı gençliğim gitti hala ..........
biz çocuğu bize baksın diye doğurduk modundalar sanki bana doğurdun 7 çocuğu 4 gelinin var ben de olmayıvereyim
eltimin biri var evlerin de hiç bir şeyi beğenmez oturur kavga eder hiç ona kötüsün denmez dünya kötülerin dünyası
sen her işine koşarsın sen den kötü yok artık çok yoruldum inş tayinimiz hayırlı bir yere çıkarda kurtuluruz

allahım bende insanlarınkalbini kıran bir kayınvalide olacaksam zırıl zırl insanları ağlatacaksam
gelini dışlayacaksam bana çocuk verme
ben o kadar çok kırıldım ağladım ki başkaları da benim yüzümden ağlamasın varsın garip yaşayıp garip öleyim ardımdan bir fatiha okuyanım olmasın ama şurda iyi bir insan vardı desinler de sen de beni bağışla
sen kalpleri en iyi bilensin benim bir karıncayı dahi incitmeyeceğimi daha iyi sen bilensin
ben bu kulunun kalbini sürekli kıranları sana şikayet ediyorum artık gücüm kalmadı
allahım tüm darda olanları darda koyma yollarımızı aç amin

merhabaa
madem bu kadar sorunluydu misafirler gitmiş gözün aydınnn
kızkardeşine eşine ,Allah güç versin inşallah şifalarına kavuşurlarr
Eltin de zaten ay onlar gerçekten bir oyuncular var yaaa
Allah iyileri dost hediye eylesin.
kv Allaha havale et seni de çıldırtmışşş bu hale getirmiş Rabbimiz yar ve yardımcın olsunnn
öyle dua etme cnm İnşallah sen hayırlı bir kv olayımm de
öyle onun gibi olup kimseyi incitmeyeyim de :KK43:
ya Allah herkese hayırlı evlat versin tüm azaları tam olan sağlıklı hayırlı evlatlar
ve o evlatlara da hayırlı eylesin anne babalarını :KK43: Aminnn
Rabbimiz darda koymasın inşallahhh

Özledik seni nerelerdesin yaw
aminn dualarına inşallah hepimizi feraha erdirsin Rabbimiz
evet adet yoksaa bebiş vardırrr :))
devlette tahlil daha hesaplı olur hadi belkide güzel neticeler gelirrr
kendini susuz bırakmaa proteinden kısmaaa bebiş varsa zarar olmasınnn hayırlısı olsunnn :)

"bu duayı biliyordum ama anlamının bu kadar derin lduğunu bilmiyordumm...bunu devamlı okumak lazım aslındaa....

valla ne bilemm şirinee bu dediklerini bende biliyorum ama çogu zaman insan bildiklerinide umursamıyorr..o anda aklıma gelmiyor bilee...eşimle bende öyle oluyorumm bazenn..yaa diyorum ben ve senn nasıl olabilir böyle bişii....ama sonra o sinir geçincede seviyorumm....

ben eşimle sorunlarımı açıklayacak bişiler bulmaya çalışıyorum ama bulamıyorum tam anlamıylaa...acaba diyorumm şimdi bu sorun bende ben kendimi suçluyorum devamlııı onun gerginliğiylede adama sataşıyorum devamlı...senin dediğin gibi varlığı sinirimi bozuyor yeri geliyorr...ama bilmiyorumm ondamı sorunyoksa bendemii?? allah sonumuzu hayretsinn evlerimize huzur versinn..birbirimizede dua edelimm...rabbim geri çevirmez inşallahh....

"

bol bol okumak gerek waw
benim sinir katlanarak artıyor Allah hayırlar kavuştursun sonumuzu
kendini suçlama sen bir pkoya bakk aynı zamanda eşinide ürolojiye gitsinn
sen onun sayımlarına kontrollerine baktırmadan tedavine başlatma waw boşuna ilaç içmiş birsürü kadın okudum nettee
ve malesef ben de içtim geçtiğimiz klomeniii
sperm sayımız azdı üroloji doktr olur ilk çocuğun dedi sonra bakarız dedi
ben ikna edemedim eşimii ne yapayım zaten pkoluyum kendim başladım tedaviye olmadı
bak kilo direnç oldu sonra bir sürü problemmmmm Allahın izniyle düzelecek hepsiii
ve illaki bir hayır var bunda daa
bunlarda daaa
bu arada doktora gitcem tekrar duvarın kalınlığına bakcak ya inşallah düzelir
bir de buna taktım şimdiii
akşama yazarım durumuu

Son düzenleme:
bol bol okumak gerek waw
benim sinir katlanarak artıyor Allah hayırlar kavuştursun sonumuzu
kendini suçlama sen bir pkoya bakk aynı zamanda eşinide ürolojiye gitsinn
sen onun sayımlarına kontrollerine baktırmadan tedavine başlatma waw boşuna ilaç içmiş birsürü kadın okudum nettee
ve malesef ben de içtim geçtiğimiz klomeniii
sperm sayımız azdı üroloji doktr olur ilk çocuğun dedi sonra bakarız dedi
ben ikna edemedim eşimii ne yapayım zaten pkoluyum kendim başladım tedaviye olmadı
bak kilo direnç oldu sonra bir sürü problemmmmm Allahın izniyle düzelecek hepsiii
ve illaki bir hayır var bunda daa
bunlarda daaa
bu arada doktora gitcem tekrar duvarın kalınlığına bakcak ya inşallah düzelir
bir de buna taktım şimdiii
akşama yazarım durumuu

canımmm güzell haberlerle gel inşallahhh...her şerde vardır bi hayırr...ben bunca sene kilo vermeyeçalıştım veremedimm...bu şer gibi görünen pkoyla ben kilo verdimm..dünki yaşadığım sevinci eşimin karşısında artan özgüvenim hepsi kilo verdikten sonra ilerledii..inşallah şimdiden sonrada böle devam eder ve bebeğim gelirr...biz tedaviye ilk eşimle başladık o beni götürmedi bendedir sorun dedi gitti ama bişi çıkmadı varikosel var dediler ama çocuga engel değil dediler...şimdi tedaviye başlarsam yine gitmesini istiyorum 3 sene geçti üzerinden inş yine bişi çıkmazz...ama razı edebilirmiyim bilmiyorum...şimdi eylüle erteledi beni..eylül lü bekliyorum bakalım hayırlısıylaaa....

canımm sende büyük bi imtihandasınn...böyle üst üste gelmesi rabbim bizi sınıyorr..ama biz razı gelip hamd edicez verilene inşallahh...dr dan güsel haberlerle gel inşallah akşam haberlerini bekliyor olacağımm...böyle üst üste gelince herşey bütün psikolojimiz yıpranıyor doğal olarak eşlerlede geriliyor ortalıkk...rabbim zamanı geldiğinde herşey tıkır tıkır işletecek..ozamana kadar sabır versin bizlere....

sormaaa sedacann hepimizde var bişilerrrr..du bakalımm allah kerimmm..rabbimm hepimizin evinee huzurr versinnn....

Sen nasılsınn nasıl gidiyorr diyettt...ve pkoda son durum ne gittinmi dr a??

yok kuzum şuan eşim gidicek bakalım önce ona sıra verelim dedik.

ramazana kadar pek bişi kalmadıı...ogüne kadar yeni bi liste daha çıkardım eskilerdenn onu yapıcamm..bir kilo bile versemm karr benim içinn yapabilirsem eklerim yediklerimii...

ayyy canım bizlede paylaş da bizde yararlanalım bari.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dünnn nelerrrrr oldu söylemeyii unuttummmmm:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Dün akşam eşimle yürüyüşe çıktık..dönüşte avm ye girelim dedim.. Pantolon bakacaktım kendimee..ilk adil ışığa girdik ve ben 2 pantolon giydim ilki büyük geldii:KK76::KK76::KK76::KK76: Ikinci giydiğimse ucuucuna kapandıı 42 bedendiiiiiiiiiiiiiii:KK52::KK52::KK52:

Sonra mudo ya ordada 42 bedenn olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.............

Lcw ve defaktodada 42 yee girdimmm.....

Ama ykm de bi pantolona bayıldımm...zaten bütün gece beyaz keten pantolon aradım bol paça..ykmde buldukk hemde 14 tl y inmişşş yani yokdu böle bişi asla kaçmazdı ama hepsi 38 bedendi bi dene 42 vardı oda küçük geldii:KK14::KK14: Son anda baya moral bozdum ama sonra döndüm adil ışıktan 42 bedendeki kotu aldımmmmmmmmmmmm:21::21::21::21:

Yaww ben uzun zamandır gitmiyordum alış verişee..benim en son giydiğim bedenlerr 48 ..50 hatta 52 leri bile gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm......ama şimdii 42ye girdimm yaa....hele üst bedenim daha ince benim l bol bol olmaya başladııı...:KK76::KK76:

Biri görse belki deli der 42bedene girdim diye seviniyorr mannak der ama benim için 44 de 42 de mucize gibi bişiiiii....bütün magzaları gezdimm...almıcam şeyleri bile denedimm..öyle şok oldumkii hiç tahmin etmiyordumm böle bişiyi..

şükürler olsunn...

ayyy maşşallah arkadaşıma ya .devamda gelsin işallah.

Selam kızlar :) Eskişehir'den dün döndüm, yorgunluktan serilmişim, yollar berbattı yaa... Giderken lastiğimiz patladı yolların güzelliğinden (!) Geçen sene yapılan yolların çok büyük kısmı çökmüş... Nasıl iş yapıyor bu adamlar anlamadım gitti...
Bilgisayar yanımdaydı da net bağlantısı doğru düzgün yoktu :) Onun için bağlanamadım nete. Geçmişi okudum da bayağı kaynatmışsınız :) Ama biraz sakin. Erkek milleti işte...

yok kuzum şuan eşim gidicek bakalım önce ona sıra verelim dedik.

ayyy canım bizlede paylaş da bizde yararlanalım bari.

ayyy maşşallah arkadaşıma ya .devamda gelsin işallah.

ilk fırsatta ekleyeceğimm canımmm...hadi bakalım hayırlısı olsun hakkınızda tedavi işlerindee..

Selam kızlar :) Eskişehir'den dün döndüm, yorgunluktan serilmişim, yollar berbattı yaa... Giderken lastiğimiz patladı yolların güzelliğinden (!) Geçen sene yapılan yolların çok büyük kısmı çökmüş... Nasıl iş yapıyor bu adamlar anlamadım gitti...
Bilgisayar yanımdaydı da net bağlantısı doğru düzgün yoktu :) Onun için bağlanamadım nete. Geçmişi okudum da bayağı kaynatmışsınız :) Ama biraz sakin. Erkek milleti işte...

geldiiii kayıp askerimizzzz...baya zorlu geçmişş yollarr...ee nettinn aldınmı diplomanıı...hayırlı olsun...bu son diplomamı devamını düşünüyormusunn dahaaaaaa.....

o erkek milletini hiç sormaaa...dolunaydan heraldee hepdi kurt kesildi başımızaaa...yada bizler kurda döndükk:KK9::KK9:

slm kızlar bende sizdenim.

bende hem sağlığım hemde bebeğim olsun diye kilo vericem.

benide alınnn

X