Kilo, koşu bandı ve ses

derinsu06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2013
2.348
5.267
Arkadaşlar bu dertliler bölümünün konusu değil demeyin lütfen, acil fikre ihtiyacım var şuan bu konu benim için çok ciddi bi konu haline gelmiş durumda fazla kilolarım var ve doğumdan sonra daha da arttı ve eve koşu bandı aldım istediğim kadar bu konuyla savaşabileyim, zaman geçirme sorunum olmasın diye de tv nin karşısına koydum buraya kadar herşey çok iyi. Sorun şu ki ara katta oturuyoruz aşağıya sesin gitme ihtimali çok mu? Çoksa neler yapabilirim? Ses azaltan minderi de aldım ayrıca sadece tempolu yürüyorum şimdilik koşmayı düşünmüyorum.

İkinci sorum da koşu bandıyla, uzun süre veremediği kiloları veren var mı? Varsa neler yaptınız?

Sanmıyorum aşağıya ses gideceğini. Kilolarınızı elbette verirsiniz ben de salona gittiğim dönemler koşu bandında çalışıyordum. Ama çok uzun süreli kullanımlarda dizlere zararı var haberiniz olsun. Betonda yürüyor etkisi yapıyor, en iyi yürüyüş ortamı çocuk parklarında olan yumuşay yüzeyler ama maalesef ülkemizde çok az yerde var. Haftada dört kere düşük tempoda yürümekle güzel zayıflarsınız.

koşarsanız evet gider arkadaşlarımdan biliyorum uyku saati dışında spor yaparsanız laf eden olmaz sanıyorum

ayrıca dizlere zararı konusu var dışarıda yumuşak zeminde yürüyüş gibi değil

Canım alt kattaki komşularını bilemem ama gündüz koşu bandını kullandığın sürece sorun olmayacaktır
Önemli olan gece rahatsız etmemen
Yürüyüş yapmak koşu yapmaktan daha çok zayıflatır diye biliyorum
En çok zayıflatan spor yürüyüştür bu internette bile böyle yazar
Sen koşu Bandıyla yürü tempolu çok zayıflarsın ve en önemlisi sıkılaşırsın
Ben koşu bandı çok az kullandım annemin evinde
Doğumdan sonra hep dışarıda yaptım bir saat yürüyüşümü hem kilo verdirdi hep zayıflattı
28 kilo verdim

Koşu bandı almasaydnz keşke eliptik bisiklet sıkılasma ve ter atma yönünden dha mantkli ayrıca evet ses oluyormuş arkadaşım kapalı terasta koşuyor alt kattakiler şikayete gelms nasl o kadarcik sesi duydular oda enteresan

Arkadaşlar bu dertliler bölümünün konusu değil demeyin lütfen, acil fikre ihtiyacım var şuan bu konu benim için çok ciddi bi konu haline gelmiş durumda fazla kilolarım var ve doğumdan sonra daha da arttı ve eve koşu bandı aldım istediğim kadar bu konuyla savaşabileyim, zaman geçirme sorunum olmasın diye de tv nin karşısına koydum buraya kadar herşey çok iyi. Sorun şu ki ara katta oturuyoruz aşağıya sesin gitme ihtimali çok mu? Çoksa neler yapabilirim? Ses azaltan minderi de aldım ayrıca sadece tempolu yürüyorum şimdilik koşmayı düşünmüyorum.

İkinci sorum da koşu bandıyla, uzun süre veremediği kiloları veren var mı? Varsa neler yaptınız?

ben koşu bandıyla hergün yarım saat yürüyerek 10 kilo vermiştim ..ama yürümeyi bırakınca bir kısmını geri aldım ..daha sonra koşu bandını askı olarak kullanmaya başladık.şimdide depoda duruyor :110:

Koşu bandının çok ses yapacağını sanmam. Ayrıca boş vaktinizde temiz havada yürüyüş yapmak daha iyi. Leslie de önerebilirim.

Sanmıyorum aşağıya ses gideceğini. Kilolarınızı elbette verirsiniz ben de salona gittiğim dönemler koşu bandında çalışıyordum. Ama çok uzun süreli kullanımlarda dizlere zararı var haberiniz olsun. Betonda yürüyor etkisi yapıyor, en iyi yürüyüş ortamı çocuk parklarında olan yumuşay yüzeyler ama maalesef ülkemizde çok az yerde var. Haftada dört kere düşük tempoda yürümekle güzel zayıflarsınız.
Evime çok yakında var yürüyüş parkı haftasonları eşim kızımla ilgilenirkende orada yürümeyi düşünüyorum bir de ankarada Gölbaşı eymir gibi göl kenarlarına da gidiyorum yürümeye ama evde de hareketsiz kalmak istemedim bebeğim küçük ondan aldım koşu bandını sağlığımı zorlamadan vericem bu sefer çok kararlıyım inş komşu da arıza çıkarmaz

koşarsanız evet gider arkadaşlarımdan biliyorum uyku saati dışında spor yaparsanız laf eden olmaz sanıyorum

ayrıca dizlere zararı konusu var dışarıda yumuşak zeminde yürüyüş gibi değil
Dışarda yapıcam canım arada ama evde de hareketsiz kalmak istemiyorum dışarı çıkamadığım günlerde bırakmak istemiyorum bir de dediğiniz gündüz 6 dan sonraya bırakmazsam yürüyüş işini sorun olmaz inş

Ah o koşu bad yatak odamin tam üstünde 1 saat tempolu yürüyüş yapıyor işten gelince ama artık yildim o güm güm sesinden gündüz çocukları gece adam illallah ettim

Canım alt kattaki komşularını bilemem ama gündüz koşu bandını kullandığın sürece sorun olmayacaktır
Önemli olan gece rahatsız etmemen
Yürüyüş yapmak koşu yapmaktan daha çok zayıflatır diye biliyorum
En çok zayıflatan spor yürüyüştür bu internette bile böyle yazar
Sen koşu Bandıyla yürü tempolu çok zayıflarsın ve en önemlisi sıkılaşırsın
Ben koşu bandı çok az kullandım annemin evinde
Doğumdan sonra hep dışarıda yaptım bir saat yürüyüşümü hem kilo verdirdi hep zayıflattı
28 kilo verdim
Ayh inş ya 28 çok iyi ya, o kadar versem sevinçten ağlarım, darısı başıma, makinayı bugün kurdular 45 dakka normal tempoda yürüdüm demin inş devam edicem pes etmek yok. Boyun kaçtı canım kaçtan kaça düştün

Koşu bandı almasaydnz keşke eliptik bisiklet sıkılasma ve ter atma yönünden dha mantkli ayrıca evet ses oluyormuş arkadaşım kapalı terasta koşuyor alt kattakiler şikayete gelms nasl o kadarcik sesi duydular oda enteresan
Canım eliptik bende düşündüm ama daha hareketlenirmişim gibi geldi koşu Bandıyla demin 45 dakka yürüdüm bakalım komşu bu işe ne dicek çok rahatsız edici olmak gibi ama bakalım baya terledim inş bu sefer işe yarar

Ayh inş ya 28 çok iyi ya, o kadar versem sevinçten ağlarım, darısı başıma, makinayı bugün kurdular 45 dakka normal tempoda yürüdüm demin inş devam edicem pes etmek yok. Boyun kaçtı canım kaçtan kaça düştün
canım benim boyum 1.58 kısayım :)
Hayatım boyunca balık etliydim hep 60 lardaydım
60 ile hamile kalıp 75 ile Doğuma girdim 6 Ayda47ye düştüm
Şuan 49um bu kilomda kaldım :)
Ben senin zayıflayacağına inanıyorum
Hırslı gördüm seni
Emzirmekte zayıflatır emziriyor musun?
Birde yediklerine dikkat et bol su iç:)

Evet aşağı ses gidiyor benim komşum sormuştu sadece bir defa, rahatsızlık dile getirir şekilde değil saolsun ama huylandırdı birkere sonuçta beni.
Sattım bende ve yerine eliptik bisiklet aldım hem daha çok kalori yaktırıyor daha az zamanda hem de tık yok :KK66:
komşunla konuş bence saat dilimi ver izin iste, bu tavrın sana olumlu dönüşü olur emin ol :KK66:

Bende koşu bandında 7 kilo verdim bir buçuk ayda tempolu yürüyerek dışarı çıkmaya çoğu zaman useniyorum iyi oluyor evde koşu bandı

ben koşu bandıyla hergün yarım saat yürüyerek 10 kilo vermiştim ..ama yürümeyi bırakınca bir kısmını geri aldım ..daha sonra koşu bandını askı olarak kullanmaya başladık.şimdide depoda duruyor :110:
Benim kullanmama gibi bi şansım yok gerçekten üstündeki ağırlıktan ciddi anlamda rahatsız olmaya başladım inş amacına ulaşana kadar pes etmek istemiyorum :cry:

Dışarda yapıcam canım arada ama evde de hareketsiz kalmak istemiyorum dışarı çıkamadığım günlerde bırakmak istemiyorum bir de dediğiniz gündüz 6 dan sonraya bırakmazsam yürüyüş işini sorun olmaz inş

yok olmaz ses olarak

pilatesi de küçümsemeyin çok etkili

sağlıklı günler dilerim :)

canım benim boyum 1.58 kısayım :)
Hayatım boyunca balık etliydim hep 60 lardaydım
60 ile hamile kalıp 75 ile Doğuma girdim 6 Ayda47ye düştüm
Şuan 49um bu kilomda kaldım :)
Ben senin zayıflayacağına inanıyorum
Hırslı gördüm seni
Emzirmekte zayıflatır emziriyor musun?
Birde yediklerine dikkat et bol su iç:)
Bu sefer hırslıyım yılmak istemiyorum Evet emziriyorum 7 aralıkta bir yaşına giricek kızım Yediklerime de dikkat etmeye başladım akşama Yoğurtlu kabak çintme si yapıcam sebze işi olur diye düşündüm çok kararlıyım çok suyu bile gittim Toptan marketten 1.5 litre paket paket aldım ne içtiğimi biliym diye ama oldum olası suyu çok içmemizin esprisini anlayamıyorum tamam ter atıyoruz su ihtiyaç ama sanki mideyi şişiriyor küçülmesine engel gibi hissediyorum

sabahları saat 10 dan sonra koşu yapın
hem kimseyi rahatsız edecek bir saat değil hem de sabah saatlerinde yaptığınız spor akşama kadar kalori yakmanızı sağlayacak
kış günü dışarı çıkamadığım için ben her sabah yarım saat hızlı tempoda koşu bandında yürüyüş yapıyorum
ben kilo vermek için değil de daha çok fit olmak için yapıyorum

Koşu bandının çok ses yapacağını sanmam. Ayrıca boş vaktinizde temiz havada yürüyüş yapmak daha iyi. Leslie de önerebilirim.
Demin konuyu açtıktan sonra 45 dakika yürüdüm çok rahatsız etmicek gibi ama zaman gösterecek canım leslie yi biraz açar mısın tam olarak nası bişi

X