BravoArkadaşlar yıllardan beri kilo alamayan biriydim ve denemediğim hiç bişey kalmadı cidden ilaçlar,balık yağı hapları,aklınıza gelebilecek bütün vitaminler ,aktardan alınan toz karışımlar ama artık 1 aydan beri bulduğum yöntemle 47 kilodan 52 ye çıktım , bu durumdan artık kurtulup kilo almak istiyorum diyen varsa buyursun yardımcı olurum, yıllardan beri çok çektim o yüzden çok iyi anlıyorum sizi.
hadi ya benimde denemediğim kalmadı psikolojik hap alıyorum iştah artırıyo diyeYok doğal evde kendim hazırlıyorum mixerden geçirip içiyorum hergün
Canim sende 3 yumurtayi hasla ye kalori icin zaten yumurtada kalori cok o yuzdenyumurta hariç diğerlerini yapsam olmaz mı acep:)sanki çiğ yumurta içemiycem gibi normalde de sevmem ama tadı karışımın içinde çok da anlaşılmıyo dersen yapabilirim hem sütte içmiş olurum hiç içemiyodum tek başına çok tşk cnm umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız
Ben de 44 kiloyumArkadaşlar yıllardan beri kilo alamayan biriydim ve denemediğim hiç bişey kalmadı cidden ilaçlar,balık yağı hapları,aklınıza gelebilecek bütün vitaminler ,aktardan alınan toz karışımlar ama artık 1 aydan beri bulduğum yöntemle 47 kilodan 52 ye çıktım , bu durumdan artık kurtulup kilo almak istiyorum diyen varsa buyursun yardımcı olurum, yıllardan beri çok çektim o yüzden çok iyi anlıyorum sizi.
Boyun kaç?Sen yine iyisin ben 40 kiloyum
1.58 seninBoyun kaç?
1.62. Liseden beri ben de 40 kiloydum. Son 2 yılda çabalarımla 44 olabildim. Kaç yaşındasın?1.58 senin
25 ya bende 42-43 oluyorum azcık rahatsızlansam 40 a düşüyorum sağlığımda bi problem yok allaha şükür ama şöyle 7-8 kilo fena olmazdı hani1
1.62. Liseden beri ben de 40 kiloydum. Son 2 yılda çabalarımla 44 olabildim. Kaç yaşındasın?
Ben de bir gün az yiyeyim ya da biraz hareket edeyim hemen 1-2 kilo veriyorum.25 ya bende 42-43 oluyorum azcık rahatsızlansam 40 a düşüyorum sağlığımda bi problem yok allaha şükür ama şöyle 7-8 kilo fena olmazdı hani
Çok kez gittim b12 balık yağı d vitamini felan kullandım kilo almadım ama sadece kan değerlerim normale döndü en son geçen yıl gitmiştim bi problem çıkmadı işte hamile kalınca alırsın dedi bunun dışında yapılacak bişey yok dediBen de bir gün az yiyeyim ya da biraz hareket edeyim hemen 1-2 kilo veriyorum.doktora falan gittin mi?
İştahın nasıl?Çok kez gittim b12 balık yağı d vitamini felan kullandım kilo almadım ama sadece kan değerlerim normale döndü en son geçen yıl gitmiştim bi problem çıkmadı işte hamile kalınca alırsın dedi bunun dışında yapılacak bişey yok dedi
Doğru demiş hamile kalınca alıyosun ama doğurunca yine eskiye dönüyosun onu demeyi unıtmuşÇok kez gittim b12 balık yağı d vitamini felan kullandım kilo almadım ama sadece kan değerlerim normale döndü en son geçen yıl gitmiştim bi problem çıkmadı işte hamile kalınca alırsın dedi bunun dışında yapılacak bişey yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?