Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kilo almanın yolunu artık buldum buyrun
- Konu Sahibi melie
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kilo - boy oranı kilo alamama kilo alamamak zayıflık
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Aralık 2017
- 107
- 134
- 103
- 23 Şubat 2018
- 615
- 3.496
- 113
- 33
Spora youtubedan bak istersen. Ben yurtdışında oturuyorum trdeki imkanlari bilmiyorum.
Squat challenge diye arat youtubeda... onu 30 gün yap, sonra bana yine yazarsin burdan :)
tavsiye ettiğiniz youtube kanalı var mı
ben de spor yapmak istiyorum ama başlayınca devamı gelmiyor
- 14 Mart 2018
- 24
- 23
- 3
- 42
Ben 35 yaşındayım şuana kadar hiç kilo alamadım 45 kiloda kaldım varsa yardımcı olursan sevinirim canımArkadaşlar yıllardan beri kilo alamayan biriydim ve denemediğim hiç bişey kalmadı cidden ilaçlar,balık yağı hapları,aklınıza gelebilecek bütün vitaminler ,aktardan alınan toz karışımlar ama artık 1 aydan beri bulduğum yöntemle 47 kilodan 52 ye çıktım , bu durumdan artık kurtulup kilo almak istiyorum diyen varsa buyursun yardımcı olurum, yıllardan beri çok çektim o yüzden çok iyi anlıyorum sizi.
- 14 Mart 2018
- 24
- 23
- 3
- 42
Kuzum yumurta içinde kokmuyormu acabaYapabilirsin canım ama en başta belirtiyim bıkmadan usanmadan düzenli bi şekilde yapıcaksın.
Mixerin içine ;
20 tane cici bene
1 tane muz
3 çiğ yumurta
5 tane ceviz
2 su bardağı süt
Bunların hepsini koyup karıştırıyosun ve hergün içiyosun zamanı farketmez ne zaman içeceğinin, bunların yanında tabi yemene içmene devam ediyosun bu ek gıda olarak yaklaşık sana 600 700 kalori artısı var ve bol bol ceviz yemeye çalış . Alamıyorum diye bırakma sakın elbette alıcaksın benim bünyem bile aldıysa düşün artık. Tabi bunlar başta ağır gelebilir o yüzden sana önerim başta ölçüleri kısarak yap 3 yumurta yerine 1 tane yap, 2 su bardağı yerine 1 bardak koy daha sonra alıştıkça arttırabilirsin
- 10 Aralık 2017
- 191
- 94
- 98
- 39
Arkadaşlar yıllardan beri kilo alamayan biriydim ve denemediğim hiç bişey kalmadı cidden ilaçlar,balık yağı hapları,aklınıza gelebilecek bütün vitaminler ,aktardan alınan toz karışımlar ama artık 1 aydan beri bulduğum yöntemle 47 kilodan 52 ye çıktım , bu durumdan artık kurtulup kilo almak istiyorum diyen varsa buyursun yardımcı olurum, yıllardan beri çok çektim o yüzden çok iyi anlıyorum sizi.
- 10 Aralık 2017
- 191
- 94
- 98
- 39
- 20 Ocak 2018
- 2
- 0
- 1
- 38
- 6 Kasım 2017
- 19
- 11
- 6
- 37
Kilo Almanın Yolları - İşte 8 Etkili Kilo Aldırıcı Yöntem:
8 Etkili Kilo Aldırıcı Yöntem:
8 Etkili Kilo Aldırıcı Yöntem:
- Sabah kahvaltıda tahin ve pekmez tüketin.
- Sabahtan sonraki ara öğünde süt, kuru incir ve kuruyemiş tüketin.
- Ana öğünlerde protein ve karbonhidratı mutlaka birlikte tüketin.
- Öğleden sonraki ara öğünde taze meyve sularını tercih edin.
- Su, çorba, içecek ve salatayı ana öğünlerde tercih etmeyin.
- Mutlaka, omega 3 desteği alın.
- Gece uyumadan 2-3 saat önce bir ara öğün yapın.
- Düzenli spor yapmaya çalışın, bu iştahınızı açacaktır.
Son düzenleyen: Moderatör:
- 2 Ocak 2017
- 645
- 354
- 53
- 31
Neyi hazirlayip mixerden geciriyosun bizde anlayalim uyguladiginiz icecegi neler koydunuz?Yok doğal evde kendim hazırlıyorum mixerden geçirip içiyorum hergün
Simdi gördüm cok sagol