Ise yarayabilcek bi tarif oldugunu bende düşünüyorum. Bi donem bende her aksam yatmadan once cici bebeyi sutle ezip yiyodum ve gercekten ise yaramisti. Ama hic biseyi duzenli yapamayan ben bunuda biraktim tabiki Ki burdaki besinlerle birlesince dahada ise yarar
Arkadaşlar yıllardan beri kilo alamayan biriydim ve denemediğim hiç bişey kalmadı cidden ilaçlar,balık yağı hapları,aklınıza gelebilecek bütün vitaminler ,aktardan alınan toz karışımlar ama artık 1 aydan beri bulduğum yöntemle 47 kilodan 52 ye çıktım , bu durumdan artık kurtulup kilo almak istiyorum diyen varsa buyursun yardımcı olurum, yıllardan beri çok çektim o yüzden çok iyi anlıyorum sizi.
Yapabilirsin canım ama en başta belirtiyim bıkmadan usanmadan düzenli bi şekilde yapıcaksın.
Mixerin içine ;
20 tane cici bene
1 tane muz
3 çiğ yumurta
5 tane ceviz
2 su bardağı süt
Bunların hepsini koyup karıştırıyosun ve hergün içiyosun zamanı farketmez ne zaman içeceğinin, bunların yanında tabi yemene içmene devam ediyosun bu ek gıda olarak yaklaşık sana 600 700 kalori artısı var ve bol bol ceviz yemeye çalış . Alamıyorum diye bırakma sakın elbette alıcaksın benim bünyem bile aldıysa düşün artık. Tabi bunlar başta ağır gelebilir o yüzden sana önerim başta ölçüleri kısarak yap 3 yumurta yerine 1 tane yap, 2 su bardağı yerine 1 bardak koy daha sonra alıştıkça arttırabilirsin
Arkadaşlar yıllardan beri kilo alamayan biriydim ve denemediğim hiç bişey kalmadı cidden ilaçlar,balık yağı hapları,aklınıza gelebilecek bütün vitaminler ,aktardan alınan toz karışımlar ama artık 1 aydan beri bulduğum yöntemle 47 kilodan 52 ye çıktım , bu durumdan artık kurtulup kilo almak istiyorum diyen varsa buyursun yardımcı olurum, yıllardan beri çok çektim o yüzden çok iyi anlıyorum sizi.