• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo almak istiyorum.:(

merhaba bende 1,72 yim kilom 69 ama liseye giderken çok zayıftım kürdan gibiydim sonra annem bana balık yağı içirdi ve benim iştahım açıldı..kilo almaya başladım hatta vücudumda çatlaklar oluştu.ben bunu 1 sene içtim.normal bi kiloya ulaştım aşırı zayıflıktan çıktım.üniv.de de zayıf denebilcek kilodaydım..evlendikten sonra kilom 77 ye yaklaştı ve bende tamam dedim 2,5 aydır diyet yapıyorum.evet yazdıklarınızı hayretle okuyorum kilo alamamakda bir problemmiş.kilo alamamak biraz da strese bağlı bişey diye düşünüyorum vesveseli stresli insanlar genelde zayıf oluyolar bilmiyorum sizdeki durumu ama öyle olsa çözüm arardınız.ben size balık yağını tavsiye ederim..kolay gelsin..

onuda denedim canım..maşallah bu zayıflık bana denemedik şey bırakmamış ama nafile..balık yağı kapsüllerini içtim hemde çook..ama tık yok hala..

Kızlar tüm sayfaları okumadım son yazılana göre cevap yazıyorum.Bende kilo alma yarışmasındayım ve nasıl kilo aldığımı söyleyeyim.Sadece ama sadece yatmadan önce yediklerim bana kilo aldırdı.Önceden hiç umudum olmadığı için uğraşmıyodum yemekle filan yatmadan önce.Ama şimdi almaya başlayınca moralim düzeldi ve çok şükür düzenli kilo alıyorum haftada yarım kilo filan ulaşmak istediğim kiloya 1,5 kilom kaldı.Sabah normal kahvaltı herkes kadar.Öğlen evde akşamdan ne varsa sebze yemeği,dolma,makarna filan ne varsa yani tek çeşit.Akşam yemeği az yiyorum oğlumdan dolayı sofrada oturtmuyo beni ya çişi gelir ya su ister.Ama yatmadan önce mutlaka 2 adet dankek çikolatalım+1 muz yada 1 tabak makarna +muz yada yine çikolatalım bunun gibi şeyler yiyorum.Dankek çikolatalımın 2 tanesi 520 kalori ufacıklar hemen yiyorsunuz.Ben daha önce sizin mamayla 1,5 kilo aldım ama sonra midem bulandı yiyemedim nerdeyse aynı kaloriye denk geliyor.Neyse çok yazdım ben böyle alıyorum inş.hepiniz alırsınız.Şuandada çok kilolu değilim :) 46,5 ama olsun nişanlıyken 38 kiloydum halimi düşünün artık 4 aylık hamileyken 41,5 kiloydum çok şükür yani şuandaki halime.

yazını dikkatle okudum canım ilgine teşekkür ederim..bu pop kek doğrumu acaba..bende çok severim sık sık yerim ama tabi bi niyetle yemedim yani belli bir sınıra koymadım..ama gerçekten haklı olabilirsin..her gece yemeyi düşünüyorum..eğer bu kilonun gayesi kaloriden geçiyorsa ben de gidicem o kalorinin peşinden.. bu arada makarna gerçekten hikayeymiş bi makarna hastası olarak kilo yapsa bana yapardı ama alakası yok..

bende uzm alaım ozaman cnm bende kansızlıkta war :18: ewet mama bıraz mıde bulandırıcı ama napalım mecbur ınsallah alıcaz kılo ben 5 kıloyada razyım walla

üzüm konusunda emin konuşuyorum canım birçok kişi tanıyorum üzümle kansızlığı yenen.. hiç o ufak şişeli kan ilaçlarından içme..üzüm birebir..ama yerken çekirdeğini diri diri yutma çiğne iyice..asıl kan meselesi çekirdeğindeymiş..alışkanlık haline getir cebinde gezdir..aklına geldi at ağzına..öyle kaseye doldurup getirince yenmiyo canım tatlı olunca kesiyo..ama aklına geldikçe bi kaç tane atarsan ağzına daha verimli olur..hatta benim arkadaşım giydiği kıyafetlerin ceblerine sırayla doldururdu..pardüseye ceketine eteğinin pantolonun ceplerine falan..inanırmısın kan seviyesi 7 nokta civarıydı şuan 12 ye yükseldi...benim seviyem de 11 civarı biraz düşük ama zayıflığı yenebilirsem otomatiktan düzene girermiş...allah yardımcımız olsun..üzümü erteleme canım

saol tawsıyen ıcın cnm belkıde cok yemedıgımız ıcın alamıyoruz dogruudur ama ben arkadaslarımın yedıgının 2 katını yıorum onlar ceyrek ekmek yyıp kılo alırken ben fazlasını yıyıp alamıyorum ıste bunyeler farklı tabı hayırlısı olsun :2:

bünye meselesi işte tatlım birazda metabolizma..bazıları der ya ayy su içsem yarıyo diye sinir olurum haa:)

üzüm konusunda emin konuşuyorum canım birçok kişi tanıyorum üzümle kansızlığı yenen.. hiç o ufak şişeli kan ilaçlarından içme..üzüm birebir..ama yerken çekirdeğini diri diri yutma çiğne iyice..asıl kan meselesi çekirdeğindeymiş..alışkanlık haline getir cebinde gezdir..aklına geldi at ağzına..öyle kaseye doldurup getirince yenmiyo canım tatlı olunca kesiyo..ama aklına geldikçe bi kaç tane atarsan ağzına daha verimli olur..hatta benim arkadaşım giydiği kıyafetlerin ceblerine sırayla doldururdu..pardüseye ceketine eteğinin pantolonun ceplerine falan..inanırmısın kan seviyesi 7 nokta civarıydı şuan 12 ye yükseldi...benim seviyem de 11 civarı biraz düşük ama zayıflığı yenebilirsem otomatiktan düzene girermiş...allah yardımcımız olsun..üzümü erteleme canım

cok saol cnm tawsıyen we ilgin ıcın:29: pekı gunde ne kadar yemek gerek en az?:48:

cok saol cnm tawsıyen we ilgin ıcın:29: pekı gunde ne kadar yemek gerek en az?:48:

belli bir sınırı yoktu arkadaşımın..sonuçta bitki ne zararı olabilirki..ama şeker gibi bi hastalığın yoksa tabi.. fakat çekirdeklerini iyice çiğnemeyi unutma..hem öyle sabırla yiyip beklemek gereken bi durum değil..çok kısa sürede aldı sonucunu..yavaş yavaş kan değerlerinin yükseldiğini gördükçe sevinçten yemeye devam etti.. ahh bide pekmez içebilsek.. tahinle karıştırıp yiyorum bazen ama düzenli olarak yemek lazım..eşim sürekli pekmez yer içer çok sever..kan değerleri normalden yüksek çıktı..:) son iki aydır kan veriyor..fazlasıda zarar demekki kanın..üzüm ve pekmez olayını dene..ne kaybedersin..ben bunu bilir bunu söylerim..üzüm en şifalı kan ilacıdır..

belli bir sınırı yoktu arkadaşımın..sonuçta bitki ne zararı olabilirki..ama şeker gibi bi hastalığın yoksa tabi.. fakat çekirdeklerini iyice çiğnemeyi unutma..hem öyle sabırla yiyip beklemek gereken bi durum değil..çok kısa sürede aldı sonucunu..yavaş yavaş kan değerlerinin yükseldiğini gördükçe sevinçten yemeye devam etti.. ahh bide pekmez içebilsek.. tahinle karıştırıp yiyorum bazen ama düzenli olarak yemek lazım..eşim sürekli pekmez yer içer çok sever..kan değerleri normalden yüksek çıktı..:) son iki aydır kan veriyor..fazlasıda zarar demekki kanın..üzüm ve pekmez olayını dene..ne kaybedersin..ben bunu bilir bunu söylerim..üzüm en şifalı kan ilacıdır..

tamam canım denımcem onuda :)

Siteye evlilik hazırlıklarıyla alakalı üye olmuştum. Bu konuyu tesadüfen gördüm. 25 yaşındayım. 1,67 boy 45 kiloyum. Yıllarca denemediğim şey kalmadı. Türkiye ve Avrupa'daki ilaç, vitamin, besin desteği vs. Baktım olmuyor bitkisel ürünleri denedim. TV'de önerilenlerden nette kıytırık sitelere reklam verenlere kadar hepsini denedim yine olmadı. Bir gün bir arkadaşıma gitmiştim. Onun da yengesi orayadaydı. Kilodan konu açılınca şuan tamamen normal olduğu tedavi gördüğünü ve 15 kilo aldığını söyledi. Hemen doktorun iletişim bilgilerini istedim. Ertesi gün profesörü aradım. Şimdiye kadar ne yaptıysam kilo alamadığımı, artık kaybedecek paramın ve zamanımın olmadığını, eğer gerçekten işe yarayacaksa gelmek istediğimi söyledi. Mutlaka gel dedi. Gittim. Tahliller, detaylı tetkikler falan derken fizyolojik olarak bir sağlık problemim çıkmadı. Tedaviye başladık. Ben önce tam tersine daha da kilo vermeye başladım. Sonra doktor beni toparlamaya başladıkça kusmalarım başladı. Meğer benim sorunum psikolojikmiş. Haftada bir Cerrahpaşaya gidip gelmeye başladım ve şuan yeni yeni düzeliyorum. Benden sonra aynı doktora 2 kişiyi gönderdim. Biri istediği gibi kilo aldı, diğeri de istediği gibi kilo verdi :) Eğer kilo almak isteyip de alamıyorsanız önce fizyolojik nedenleri araştırılmalı...

ben de yıllardır kemiklerin sayılıyo diye eleştirilip hala kendini iyi hissedenlerdenim...(tabi böyle bi insan grubu varsa:))) eskiden profesyonel sporcuydum, kilom tam olması gerektiği gibiydi, sonra üniversiteyi kazanınca ara vermek zorunda kaldım ve kilo vermeye başladım. bi ara yaz tatilinde iki ay herşey dahil bi otelde kalmıştım ve o kadar yüzmeme ve hareket etmeme rağmen yaklaşık 13-14 kilo aldım... tatil bittiğinde herkesin suratındaki şaşkın ifadeyle kilo aldığımı farkettim ve en kötüsü bilinçsizce kilo aldığım için belimde ve kalçamda çok fazla çatlak oluşmasıydı. diyetisyen bi arkadaşımla nasıl kilo aldığım üzerine konuştuğumuzda gün boyunca susuz kaldığımda içtiğim taze ve konsantre meyve suları nedeniyle kilo aldığım ortaya çıktı. kilo vermek içinse tam tersini uyguladım, aynı şeyleri yemeye devam ettim ama 3 ay boyunca su dışında hiçbir sıvı tüketmedim. 3 ay sonunda da 16 kilo vermiştim... ve yine zayıftımmm... :))) bilinçsizce alınan ve verilen kiloların iç organlarımıza ve cildimize verdiği zararı es geçmemek lazım. kesinlikle spor yapmanızı ve DENGELİ beslenmenizi öneriyorum. amacımız güzel olmaksa kilolu ve sarkık bi vücut yerine dolgun ama sıkı bi vücudu tercih ederiz heralde. ( bu arada aldığınız karbonhidrat ve protein miktarları çok önemli, spor ve beslenmeyle ilgili sitelerde detaylı bilgiler var... ha bi de unutmadan aslında alerji için kullanılan ama iştah açıcı p....n diye bi şurup var, alerjiniz yoksa ve gitmeniz gereken bi işiniz varsa kesinlikle tavsiye etmiyorum, ben kullandığımda caddede karşıdan karşıya geçerken halusinasyon görmüştüm..:))))

ben de ballı süt,yoğurt ve pekmezin faydasını çok gördüm ve 3 kilo aldım 15günde....ama aslında herşeyden önce azmetmek gerekiyor canım

kızlar ben zayıf değilim,tam tersi zayıflamaya çalışıyom
ama bir arkadaşım denemişti.Bu bebe bisküvileri oluyo ya onlardan yiyordu sütle pekmezle gerçekten çok işe yaramıştı,sizlerle paylaşmak istedim

Siteye evlilik hazırlıklarıyla alakalı üye olmuştum. Bu konuyu tesadüfen gördüm. 25 yaşındayım. 1,67 boy 45 kiloyum. Yıllarca denemediğim şey kalmadı. Türkiye ve Avrupa'daki ilaç, vitamin, besin desteği vs. Baktım olmuyor bitkisel ürünleri denedim. TV'de önerilenlerden nette kıytırık sitelere reklam verenlere kadar hepsini denedim yine olmadı. Bir gün bir arkadaşıma gitmiştim. Onun da yengesi orayadaydı. Kilodan konu açılınca şuan tamamen normal olduğu tedavi gördüğünü ve 15 kilo aldığını söyledi. Hemen doktorun iletişim bilgilerini istedim. Ertesi gün profesörü aradım. Şimdiye kadar ne yaptıysam kilo alamadığımı, artık kaybedecek paramın ve zamanımın olmadığını, eğer gerçekten işe yarayacaksa gelmek istediğimi söyledi. Mutlaka gel dedi. Gittim. Tahliller, detaylı tetkikler falan derken fizyolojik olarak bir sağlık problemim çıkmadı. Tedaviye başladık. Ben önce tam tersine daha da kilo vermeye başladım. Sonra doktor beni toparlamaya başladıkça kusmalarım başladı. Meğer benim sorunum psikolojikmiş. Haftada bir Cerrahpaşaya gidip gelmeye başladım ve şuan yeni yeni düzeliyorum. Benden sonra aynı doktora 2 kişiyi gönderdim. Biri istediği gibi kilo aldı, diğeri de istediği gibi kilo verdi :) Eğer kilo almak isteyip de alamıyorsanız önce fizyolojik nedenleri araştırılmalı...
ben doktorada gittim 6 ay sürdü ama boşa hiçbi faydasını görmedm kızlaaaaaaaarr lütfen yardm edin:-(

Meraba arkadaşLaaaar......

Ben 20 yaşındayım 165 boyundayım 49 kiLoyum

Geçen seneye kadar 42 kiLoydum aşırı zayıftım asLında ben kiLomdan pek şikayetçi deiLdim ama işte çevre....Etrafımdaki insanLardan aynı şeyLeri duymaktan bıkmıştım adeta.. İncecik beLim kopucak qibiydi.. Çubuk qibi bacakLarım vardı.. İnanın ne yaptıysam kiLo aLamıyordum. Daha doqrusu yemek yemeyi sevmiyordum.. 1 tabağı zor bitiriyodum eziyet qibiydi. :( Gitmediqim doktor, kuLLanmadıqım iLaç, yemediqim serum kaLmamıştı.. Stres ve moraL bozukLuqu direk mideme vuruyo ve iştahımı büyük öLçüde etkiLiyodu.

Şu an üniversite öqrencisiyim. Bu sene qerçekten kiLo aLmaya karar verdim. ve aLdım da.

Önce bi doktora qidip testLerimi yaptırdım, şikayetimi anLattım..yemek yemeyi sevmediqimi, iştahsızLıqımı.... doktor bi iştah açıcı, bikaç tane de vitamin yazdı. İştahım qercekten acıLdı. asLında biraz da psikoLojik. Hep motive ettim kendimi "kiLo aLdım, bu yediqim bana yarıyor" diyerek hep moral verdim kendime. iştahım düzeLdi yemediqim şeyleri yemeye basLadım. qeceleri kendime baLLı muzLu süt yapıp yattım, keçiboynuzu pekmezi hiç sevmezdim ama mecbur kalınca sevdim :) 1 kavonoz keçiboynuzu pekmezi alıp her sabah kaşıkladım. cebimden fındık, fıstık, badem, kaju, türü şeyleri hiç eksik etmedim. ve hiç aksatmadan kendine kendime böle bi diyet uyquladım. 1 tabak yerine 2 tabak makarna yedim. biraz zorluyo başlarda. hatta yediğimi qeri çıkartıyodum bazen. ama çıkarsam da yedim zorla.. bi müddet sonra kilo almaya başladım. hedefim 55 kilo. vazqeçmeden devam edicem inşallah.. ama unutmayınki herşeyden önce kendimizi sevmek önemli kendimizle barışık olmadımız sürece daha cok moralimiz bozuluyo ve bu sefer hiç alamıyoruz.. dediklerimi mutlaka yapın qayet basit ve doğal şeyler :)

bol kilolu qünlerrrr......sizi çok seviyorum :) :) sizde kendinizi sevin <3

Back