Kızlar tüm sayfaları okumadım son yazılana göre cevap yazıyorum.Bende kilo alma yarışmasındayım ve nasıl kilo aldığımı söyleyeyim.Sadece ama sadece yatmadan önce yediklerim bana kilo aldırdı.Önceden hiç umudum olmadığı için uğraşmıyodum yemekle filan yatmadan önce.Ama şimdi almaya başlayınca moralim düzeldi ve çok şükür düzenli kilo alıyorum haftada yarım kilo filan ulaşmak istediğim kiloya 1,5 kilom kaldı.Sabah normal kahvaltı herkes kadar.Öğlen evde akşamdan ne varsa sebze yemeği,dolma,makarna filan ne varsa yani tek çeşit.Akşam yemeği az yiyorum oğlumdan dolayı sofrada oturtmuyo beni ya çişi gelir ya su ister.Ama yatmadan önce mutlaka 2 adet dankek çikolatalım+1 muz yada 1 tabak makarna +muz yada yine çikolatalım bunun gibi şeyler yiyorum.Dankek çikolatalımın 2 tanesi 520 kalori ufacıklar hemen yiyorsunuz.Ben daha önce sizin mamayla 1,5 kilo aldım ama sonra midem bulandı yiyemedim nerdeyse aynı kaloriye denk geliyor.Neyse çok yazdım ben böyle alıyorum inş.hepiniz alırsınız.Şuandada çok kilolu değilim :) 46,5 ama olsun nişanlıyken 38 kiloydum halimi düşünün artık 4 aylık hamileyken 41,5 kiloydum çok şükür yani şuandaki halime.