• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo almak istiyorum.:(

evet canim mama yap ye ben de kilo alma yarismasi topiginde gormustum o sekilde kilo aliyorlardi

az önce okudum o topiği.. derdim yarışma falan değil de ah biraz alabilsem.. yarışmada sonuncu olmaya razıyım canım.. yardımlarını bekliyecem..sürekli bakıyorum bu sayfaya fikir veren olursa diye :(

canım ya doğrumu acaba bu mama... ne bileyim umutla denediğim herşey hüsran oluyor.. buda öyle olursa...

dogru tabi ki canim bebe biskuvisi en besleyici biskuvi icinde hersey var. bak topikte soyle yazmislar gece 20-24 tane bebe biskuvisine 1 bardak sicak sut, 1 yemek kasigi bal veya pekmez koyup mama yapip yiyeceksin kilo alan arkadaslar demisler ki asil kilo aldiran bu mama oldu... bence gayet mantikli, husrana ugrayacagini kesinlikle dusunmuyorum onca kisiye yaradiysa sana da yarar canim.. kolay gelsin gelismelerden haberdar edersin bizi, birkac hafta dene bakalim.
tabi diger ogunleri de aksatma, ara ogun olarak da ceviz/badem ye. yani kilo alacagim diye illa fastfood tuketmek zorunda degilsin saglikli yaglar bu findik fistik ceviz hem protein deposu, saglikla kilo alirsin sen de. o topiklere de goz atmaya devam edersin, hatta kilo alma yarismasina da katilabilirsin o grupta hem herkesin ne yedigini gorme firsatin olur hergun paylasim oldugu icin... onlardan da daha cok fikir alabilirsin kim ne yapiyor ne kadar kilo aldi takip eder begendiklerini uygularsin iyi olmaz mi ? :)

dogru tabi ki canim bebe biskuvisi en besleyici biskuvi icinde hersey var. bak topikte soyle yazmislar gece 20-24 tane bebe biskuvisine 1 bardak sicak sut, 1 yemek kasigi bal veya pekmez koyup mama yapip yiyeceksin kilo alan arkadaslar demisler ki asil kilo aldiran bu mama oldu... bence gayet mantikli, husrana ugrayacagini kesinlikle dusunmuyorum onca kisiye yaradiysa sana da yarar canim.. kolay gelsin gelismelerden haberdar edersin bizi, birkac hafta dene bakalim.
tabi diger ogunleri de aksatma, ara ogun olarak da ceviz/badem ye. yani kilo alacagim diye illa fastfood tuketmek zorunda degilsin saglikli yaglar bu findik fistik ceviz hem protein deposu, saglikla kilo alirsin sen de. o topiklere de goz atmaya devam edersin, hatta kilo alma yarismasina da katilabilirsin o grupta hem herkesin ne yedigini gorme firsatin olur hergun paylasim oldugu icin... onlardan da daha cok fikir alabilirsin kim ne yapiyor ne kadar kilo aldi takip eder begendiklerini uygularsin iyi olmaz mi ? :)

umarım olur bu kez bende ole yapıcam kılo alırsam yazıcam buraya kesın we dua edıcem bu yontemı bulana

mamaya ikna oldum canım cevabın gayet ikna edici teşekkür ederim.. eşime anlattım mantıklı diyor.. bir buçuk yaşında bebeğim var onada yapıyorum zaten.. bolca yapar birlikte yeriz artık ana oğul... :) tekrar teşekkür ederim

aynı bende sen gibiyim 163 falan boy ve bende 45 kiloyum ama alamıyorum bazıları çok iyisin alma diyo bazıları zayıfsın diyo bende bi 5 kilo almak istiyorum..

bende 5 10 arası almak ıstıyorum olacak ınsallah :13:

uf kizlar ya bu sorun bendede var biturlu kilo alamiyorum
163 boyundayim 43 kilo
lutfen biseyler soyleyin
kilolu bayanlar bende senin gibi olsam keske der ama ben kilo almak istiyorum ya :5:

cnm burda hepımızın durumu aynı sende mamayı dene ınsallah olacak bu kez :14:

cnm burda hepımızın durumu aynı sende mamayı dene ınsallah olacak bu kez :14:

2 gündür mamayı yiyorum biraz içimi bulandırıyor ama mecbur yiyorum.. şimdiden bişey diyemem elbette ama gerçekten iştahım baya açıldı.. ekmeğe yüklenmek çok doğru değil bence.. çünkü ana öğünlerde ekmeği çok yemek ara öğünleri yapmamıza engel oluyo. tıka basa dolu mideye ara öğün olmuyor.. bir iki dilim ekmek yiyip ara öğünleri mutlaka yapmak lazım.. uzmanlarda doğruluyor.. çok ekmek yemek kilo aldırmazmış arkadaşlar.. ceviz badem gibi kuruyemişler ara öğünlerin vazgeçilmezi olmalıymış.. çok umut verici olmasın ama bi arkadaşım kuru üzümle kilo aldı..çok zayıftı doktor tavsiye etmiş.. cebinde hep kuru üzümle gezer oldu..ne zaman aklına gelse atardı ağzına.. kansızlığada çok faydası olduğu için hem kansızlığı düzeldi hemde baya kilo aldı 10 kilo civarıydı sanırım.. yalnız her üzüm aynı değerde değil.. çekirdekli siyah üzüm.. tavsiye ederim arkadaşlar

Kızlar tüm sayfaları okumadım son yazılana göre cevap yazıyorum.Bende kilo alma yarışmasındayım ve nasıl kilo aldığımı söyleyeyim.Sadece ama sadece yatmadan önce yediklerim bana kilo aldırdı.Önceden hiç umudum olmadığı için uğraşmıyodum yemekle filan yatmadan önce.Ama şimdi almaya başlayınca moralim düzeldi ve çok şükür düzenli kilo alıyorum haftada yarım kilo filan ulaşmak istediğim kiloya 1,5 kilom kaldı.Sabah normal kahvaltı herkes kadar.Öğlen evde akşamdan ne varsa sebze yemeği,dolma,makarna filan ne varsa yani tek çeşit.Akşam yemeği az yiyorum oğlumdan dolayı sofrada oturtmuyo beni ya çişi gelir ya su ister.Ama yatmadan önce mutlaka 2 adet dankek çikolatalım+1 muz yada 1 tabak makarna +muz yada yine çikolatalım bunun gibi şeyler yiyorum.Dankek çikolatalımın 2 tanesi 520 kalori ufacıklar hemen yiyorsunuz.Ben daha önce sizin mamayla 1,5 kilo aldım ama sonra midem bulandı yiyemedim nerdeyse aynı kaloriye denk geliyor.Neyse çok yazdım ben böyle alıyorum inş.hepiniz alırsınız.Şuandada çok kilolu değilim :) 46,5 ama olsun nişanlıyken 38 kiloydum halimi düşünün artık 4 aylık hamileyken 41,5 kiloydum çok şükür yani şuandaki halime.

2 gündür mamayı yiyorum biraz içimi bulandırıyor ama mecbur yiyorum.. şimdiden bişey diyemem elbette ama gerçekten iştahım baya açıldı.. ekmeğe yüklenmek çok doğru değil bence.. çünkü ana öğünlerde ekmeği çok yemek ara öğünleri yapmamıza engel oluyo. tıka basa dolu mideye ara öğün olmuyor.. bir iki dilim ekmek yiyip ara öğünleri mutlaka yapmak lazım.. uzmanlarda doğruluyor.. çok ekmek yemek kilo aldırmazmış arkadaşlar.. ceviz badem gibi kuruyemişler ara öğünlerin vazgeçilmezi olmalıymış.. çok umut verici olmasın ama bi arkadaşım kuru üzümle kilo aldı..çok zayıftı doktor tavsiye etmiş.. cebinde hep kuru üzümle gezer oldu..ne zaman aklına gelse atardı ağzına.. kansızlığada çok faydası olduğu için hem kansızlığı düzeldi hemde baya kilo aldı 10 kilo civarıydı sanırım.. yalnız her üzüm aynı değerde değil.. çekirdekli siyah üzüm.. tavsiye ederim arkadaşlar

bende uzm alaım ozaman cnm bende kansızlıkta war :18: ewet mama bıraz mıde bulandırıcı ama napalım mecbur ınsallah alıcaz kılo ben 5 kıloyada razyım walla

Kızlar tüm sayfaları okumadım son yazılana göre cevap yazıyorum.Bende kilo alma yarışmasındayım ve nasıl kilo aldığımı söyleyeyim.Sadece ama sadece yatmadan önce yediklerim bana kilo aldırdı.Önceden hiç umudum olmadığı için uğraşmıyodum yemekle filan yatmadan önce.Ama şimdi almaya başlayınca moralim düzeldi ve çok şükür düzenli kilo alıyorum haftada yarım kilo filan ulaşmak istediğim kiloya 1,5 kilom kaldı.Sabah normal kahvaltı herkes kadar.Öğlen evde akşamdan ne varsa sebze yemeği,dolma,makarna filan ne varsa yani tek çeşit.Akşam yemeği az yiyorum oğlumdan dolayı sofrada oturtmuyo beni ya çişi gelir ya su ister.Ama yatmadan önce mutlaka 2 adet dankek çikolatalım+1 muz yada 1 tabak makarna +muz yada yine çikolatalım bunun gibi şeyler yiyorum.Dankek çikolatalımın 2 tanesi 520 kalori ufacıklar hemen yiyorsunuz.Ben daha önce sizin mamayla 1,5 kilo aldım ama sonra midem bulandı yiyemedim nerdeyse aynı kaloriye denk geliyor.Neyse çok yazdım ben böyle alıyorum inş.hepiniz alırsınız.Şuandada çok kilolu değilim :) 46,5 ama olsun nişanlıyken 38 kiloydum halimi düşünün artık 4 aylık hamileyken 41,5 kiloydum çok şükür yani şuandaki halime.

saol tawsıyen ıcın cnm belkıde cok yemedıgımız ıcın alamıyoruz dogruudur ama ben arkadaslarımın yedıgının 2 katını yıorum onlar ceyrek ekmek yyıp kılo alırken ben fazlasını yıyıp alamıyorum ıste bunyeler farklı tabı hayırlısı olsun :2:

bende kilo almak istiyorum özelikle yüz bölgesinde...insan uğraştıkça üzerine düştükçe olmuyor ...ama mamayı denememiştim bende bir deneyeyimm :)

genelde çikolata tarzı yiyecekleri yemekten sonra tv izlerken yiyiyodum bide yatmadan önce yiyeyim belki faydası olur :)))

kilo almak için yatmadan önce yiyoruz gerçi buda sağlıksız kalbe iyi gelmiyormuşş....kalp zorlanıyormuş :((
ah kilo ahh ne olur bizim bedenlerimizede uğrasan ama faala olmamak koşuluyla :)))) doğumda aldıklarım gitmeseydi keşke ..................

arkadaşlar eminim içinizde bana kızanlarınız çoktur.özellikle kilolu bayanlar.. biz zayıflamaya çalışıyoruz sen ne diyorsun diyenlerinizi duyar gibiyim..ama şunuda unutmayın arkadaşlar zayıflıkda kilolu olmak kadar problem.. üsütnüze giydiğiniz hiç bişey yakışmaz.. sürekli çevreden baskı. ayyy ne kadar zayıfsın demeleri.. teraziye çıkmaya utanan bir durumunuz olsa... sürekli şu yorumları alırdım çevremden.. aman kiloyu napcan zayıf ol en iyisi nasıl olsa evlenince alırsın yok hamile kalınca alırsın emzirirken alırsın... bunların hepsi yalan..hep umutla bekledim ama olmadı alamadım.. şuan 53 kiloyum boyum 172.. manken gibisin yakıştırmalarına gülüp geçiyorum çünkü mankenlik marifet değil..normal olabilmek marifet.. evlendim hamile kaldım emzirdim olmadı.. hala aynı kilomdayım.. hamile iken 9 kilo almıştım doğumda gitti hepsi. aynı kiloma düştüm.. bekarken ki kadar takmıyorum kafama ama hala içimde umut kilo almak... doktora bile gittim..inanın doktor önemsemedi başından savuşturdu gibi hissettim.. alırsın çok ye dedi geçti..iyide kardeşim çok yesemde almıyorum.iştahım iyidir sofrada da normal biri kadar yerim..kalorili şeyler hamurişleri eksik etmem evimde ama nedense alamıyorum.. bilgisi olan tecrübesi olanlardan yardım bekliyorum.. kilo almak istiyorum..tombul değil tabiki normal olmak isityorum.. :(

merhaba bende 1,72 yim kilom 69 ama liseye giderken çok zayıftım kürdan gibiydim sonra annem bana balık yağı içirdi ve benim iştahım açıldı..kilo almaya başladım hatta vücudumda çatlaklar oluştu.ben bunu 1 sene içtim.normal bi kiloya ulaştım aşırı zayıflıktan çıktım.üniv.de de zayıf denebilcek kilodaydım..evlendikten sonra kilom 77 ye yaklaştı ve bende tamam dedim 2,5 aydır diyet yapıyorum.evet yazdıklarınızı hayretle okuyorum kilo alamamakda bir problemmiş.kilo alamamak biraz da strese bağlı bişey diye düşünüyorum vesveseli stresli insanlar genelde zayıf oluyolar bilmiyorum sizdeki durumu ama öyle olsa çözüm arardınız.ben size balık yağını tavsiye ederim..kolay gelsin..

Son düzenleme:
arkadaşlar bende yıllardır o kadar çok şey denedim ki kilo almak için yalnız belli bi süre yaptıktan sonra sıkılıp bıraktım hep.yatmadan önce bebe bisküvisi yeme olayı işe yarıyor kesinlikle 10 gün falan yedim farkı hissettim şimdi düzenli yemesemde arada bir yapıorum.makarna hikaye bence boşa kendiniz yormayın bitkisel ilaçlarda hiçbi işe yaramıo

arkadaşlar bende yıllardır o kadar çok şey denedim ki kilo almak için yalnız belli bi süre yaptıktan sonra sıkılıp bıraktım hep.yatmadan önce bebe bisküvisi yeme olayı işe yarıyor kesinlikle 10 gün falan yedim farkı hissettim şimdi düzenli yemesemde arada bir yapıorum.makarna hikaye bence boşa kendiniz yormayın bitkisel ilaçlarda hiçbi işe yaramıo

haklısın canım ya ilaçla bitkiyle olmuyo.. bünye işte..kimi su içse yarar kimi tıka basa yer alamaz. bende öyleyim inanırmısın midem küçüktür belki diye sofrada içim şişene dek yiyorum artık almaz hale geliyo midem..ama yokk..bu arada boyum 172 kilom 53.. iri kemikliyim sanırım kemiklerim sayılıyo...ben zayıf geldim zayıf gidecem sanırım çok moralim bozuluyo..kıyafet almaya gitmeye korkar oldum iyice..

Back