- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
arkadaşlar eminim içinizde bana kızanlarınız çoktur.özellikle kilolu bayanlar.. biz zayıflamaya çalışıyoruz sen ne diyorsun diyenlerinizi duyar gibiyim..ama şunuda unutmayın arkadaşlar zayıflıkda kilolu olmak kadar problem.. üsütnüze giydiğiniz hiç bişey yakışmaz.. sürekli çevreden baskı. ayyy ne kadar zayıfsın demeleri.. teraziye çıkmaya utanan bir durumunuz olsa... sürekli şu yorumları alırdım çevremden.. aman kiloyu napcan zayıf ol en iyisi nasıl olsa evlenince alırsın yok hamile kalınca alırsın emzirirken alırsın... bunların hepsi yalan..hep umutla bekledim ama olmadı alamadım.. şuan 53 kiloyum boyum 172.. manken gibisin yakıştırmalarına gülüp geçiyorum çünkü mankenlik marifet değil..normal olabilmek marifet.. evlendim hamile kaldım emzirdim olmadı.. hala aynı kilomdayım.. hamile iken 9 kilo almıştım doğumda gitti hepsi. aynı kiloma düştüm.. bekarken ki kadar takmıyorum kafama ama hala içimde umut kilo almak... doktora bile gittim..inanın doktor önemsemedi başından savuşturdu gibi hissettim.. alırsın çok ye dedi geçti..iyide kardeşim çok yesemde almıyorum.iştahım iyidir sofrada da normal biri kadar yerim..kalorili şeyler hamurişleri eksik etmem evimde ama nedense alamıyorum.. bilgisi olan tecrübesi olanlardan yardım bekliyorum.. kilo almak istiyorum..tombul değil tabiki normal olmak isityorum..
benım arkdsımda cok zayıf evlenırsen alırsın dıolardı evlendı ıkı tane cocu var cocukları 5 7 yaslarında ama arkdsım aynı kıloda tam tersı bıraz daha verdı
bunyeden bunyeye gore degısır canım ama zayıflıkda kotu bısey tabı kendını zorla mıdenı buyutursen ıstahın acıkır yemek ıhtıyacın cogalır inş ıstedıgın kıloya ulasırsın
bende hemen hemen aynı boy ve kilodayım kimisi cok zayıfsın kimisi iyisin diyor ama herseyden once kendini iyi hissetmek ben suan memnunum kilomdan 3-4 kilo alsam fena daolmaz ama asırı bir zayıflık yok ne yapsamda alamıyorum kilo artık bıraktım bakarsın almaya calısırım derken onune gecemem kiloların sonra diye korkuyorumda
ayrıca eczanelerde satılan bıtkısel seylerdende faydalanabılırsın
bende çok güzel bir kilon var zayıf değilsin incesin..herkes sen gibi olmak ister ama memnun değilsen sen bilirsin tabiki.düzensiz yedğini düşünüyorum ben.birgün çok yerken diğer gün az yersen kilo alamazsın.tatlı çok tüket sık acıkmana neden oluyor.tahin pekmez baya besleyici.tereyağı,bal..oho ben okadar ince olsam her bulduğumu yerim :)
arkadaşlar eminim içinizde bana kızanlarınız çoktur.özellikle kilolu bayanlar.. biz zayıflamaya çalışıyoruz sen ne diyorsun diyenlerinizi duyar gibiyim..ama şunuda unutmayın arkadaşlar zayıflıkda kilolu olmak kadar problem.. üsütnüze giydiğiniz hiç bişey yakışmaz.. sürekli çevreden baskı. ayyy ne kadar zayıfsın demeleri.. teraziye çıkmaya utanan bir durumunuz olsa... sürekli şu yorumları alırdım çevremden.. aman kiloyu napcan zayıf ol en iyisi nasıl olsa evlenince alırsın yok hamile kalınca alırsın emzirirken alırsın... bunların hepsi yalan..hep umutla bekledim ama olmadı alamadım.. şuan 53 kiloyum boyum 172.. manken gibisin yakıştırmalarına gülüp geçiyorum çünkü mankenlik marifet değil..normal olabilmek marifet.. evlendim hamile kaldım emzirdim olmadı.. hala aynı kilomdayım.. hamile iken 9 kilo almıştım doğumda gitti hepsi. aynı kiloma düştüm.. bekarken ki kadar takmıyorum kafama ama hala içimde umut kilo almak... doktora bile gittim..inanın doktor önemsemedi başından savuşturdu gibi hissettim.. alırsın çok ye dedi geçti..iyide kardeşim çok yesemde almıyorum.iştahım iyidir sofrada da normal biri kadar yerim..kalorili şeyler hamurişleri eksik etmem evimde ama nedense alamıyorum.. bilgisi olan tecrübesi olanlardan yardım bekliyorum.. kilo almak istiyorum..tombul değil tabiki normal olmak isityorum..
bende kılo almak ıstıyorum yaaa( boyum 163 kılom 45 bı turlu alamıyorum yaa
53 kilo cok zayıf degil ama o boya en az 60 olmak gerekiyor bunu nerden mi biliyorum cunku bende 1,72 boyundayım ve ben 45 kiloydum.....eşim ,tabii o zaman sevgilimdi bana spora gitmyei onerdi...Herkes cok gulmustu kilo almak icin spora mı gidilir diye ama ben hayatımda ilk kilomu orda aldım,Ilk defa 50 olmustum , derken 53 ....
Sonra sporu bıraktım ,araya evlilik girdi, ve biz neredeyse her aksam saat 1 den sonra dısarı cıkar ya kumpir , ya waffle ,ya kebap yer , 3 - 4 gibi eve doner yatardık. 1 sene sonrasında baktım ki 60 olmusum ve azıcık gobek yapma yolunda ilerliyormusum...Eşimden uyarı aldıgım ay spora baslıycaktım ki , bu sefer gobek eritmek iicn :) hamile kalmısım ...dogumuma 1 , 5 ay var bakalım sonrasında ne olucak . Su anki halimde ise sadece gobegim kocaman oldu.Kollarım ,bacaklarım hala normal.Benimde sana tavsiyem once spor .
canim yanlis hatirlamiyorsam bebe biskuvisi ile mama yapip yemen lazim her gun yatmadan once, sanirim o sekilde kilo alabilen arkadaslar olmustu kilo almak isteyenlerin topigine bir goz at istersen onlar her gun ne yediklerini yaziyorlardi hem sana da fikir olur
bu arada cok kiskandim seninki gibi bir metabolizmam olmasi icin neler vermezdim
ah canım yaa kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş.. allah yardımcımız olsun..en sinir olduğum şeyse ayy kemiklerin sayılıyor ayy ne kadar zayıfsın ayy biraz kilo alsana.. sinirden geberiyorum alabilsem alacam zaten kardeşim.. etrafın lafına bakmak istemiyorum ama kafam takılıyo haliyle..
canım öyle düşünme benim ki gibi metabolizma da iyi değil..zaten zayıfım bide kilo vermemek için çırpındığını düşünsene..
cnm ya ben su bebe bıskuwısını denıcem bı bakıcam olcakmı dıye ınsallah bu kez olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?