- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
arkadaşlar eminim içinizde bana kızanlarınız çoktur.özellikle kilolu bayanlar.. biz zayıflamaya çalışıyoruz sen ne diyorsun diyenlerinizi duyar gibiyim..ama şunuda unutmayın arkadaşlar zayıflıkda kilolu olmak kadar problem.. üsütnüze giydiğiniz hiç bişey yakışmaz.. sürekli çevreden baskı. ayyy ne kadar zayıfsın demeleri.. teraziye çıkmaya utanan bir durumunuz olsa... sürekli şu yorumları alırdım çevremden.. aman kiloyu napcan zayıf ol en iyisi nasıl olsa evlenince alırsın yok hamile kalınca alırsın emzirirken alırsın... bunların hepsi yalan..hep umutla bekledim ama olmadı alamadım.. şuan 53 kiloyum boyum 172.. manken gibisin yakıştırmalarına gülüp geçiyorum çünkü mankenlik marifet değil..normal olabilmek marifet.. evlendim hamile kaldım emzirdim olmadı.. hala aynı kilomdayım.. hamile iken 9 kilo almıştım doğumda gitti hepsi. aynı kiloma düştüm.. bekarken ki kadar takmıyorum kafama ama hala içimde umut kilo almak... doktora bile gittim..inanın doktor önemsemedi başından savuşturdu gibi hissettim.. alırsın çok ye dedi geçti..iyide kardeşim çok yesemde almıyorum.iştahım iyidir sofrada da normal biri kadar yerim..kalorili şeyler hamurişleri eksik etmem evimde ama nedense alamıyorum.. bilgisi olan tecrübesi olanlardan yardım bekliyorum.. kilo almak istiyorum..tombul değil tabiki normal olmak isityorum..