Kilo almak için öneri

hadi gözünaydın tatlımm.. :dance:

Ahh ben de 50 kilo olsam, nerde... boshayallersmile

kızlar bende kilo almak istiyorum baktım sayfalara ama bulamadım bi tarif varsa banada verirmisiniz lütfen banada yardımcı olun hangi tarifle daha güzel kilo alınıyo

kızlar bende kilo almak istiyorum baktım sayfalara ama bulamadım bi tarif varsa banada verirmisiniz lütfen banada yardımcı olun hangi tarifle daha güzel kilo alınıyo

Tatlım bu topiğin başlarına bakarsan birkaç tarif var.yerimseniben

Aklıma gelmişken ensure toz içecek var akşamları ondan alıp içebilirsin. Kalori toplamak açısından iyi olur. Bu öyle sporcu içeceklerinden falan degil dr.ların tavsiye ettiği doğal vitamıin protein kalsium içecegi cnm eczanelerde var. Akşamları içersen daha iyi kilo yapar.zemuszemus

Neylisi daha güzel tatlım ensure'nin? :hulya:

olursun canımmm... :1hug: biraz garet cokacimcoook

Çok fazla yemiyorum, hatta neredeyse hiç. :kedi: Hala sabah kahvaltısı ile duruyorum. Sabah kahvaltısı dediğim 2 dilim ekmek, 3-4 zeytin, biraz tahin-pekmez ve peynir. Onları da midem bastırsın diye yiyorum. Antibiyotik kullanıyorum birde tok karnına almam gerekiyor. Zoraki yiyorum yani. kaydirigubbakcemile3

alırsın tatlım inş. sen de ya ben toparlandım azda olsa ama 50 kilo gibi durmuyorum inan sanki 50 kiloda bir insan daha dolgun olur gibi geliyo banaCADIARZU

Hedefim 50 kilo fakat almak için çaba sarfetmiyorum. Neyse şu besin takviyelerini kullanıyorum. Ayakta tutan da onlar sanırım beni. ohaoldumsmile

Arkadaşlar şu ensure hakkında bilgi verebilcek olan varmıı ?? zararlımı, etkilimi nasıl kullanılıyor kulanan varmı.... çok merak ettim işe yarıcak bişeyse 50 kilo olana kadar kullansam

Arkadaşlar şu ensure hakkında bilgi verebilcek olan varmıı ?? zararlımı, etkilimi nasıl kullanılıyor kulanan varmı.... çok merak ettim işe yarıcak bişeyse 50 kilo olana kadar kullansam

Zararı yok cnm ztn kutusunda da yazıyo vitamin ve minerallerin dengeli dağılımı kilo almak için iyi çünkü günlük kalori ihtiyacının fazlasını almalı bir insan ki kilo alsın. Bu da yardımcı olur ama tabi en önemlisi yemekten geçiyo iştah açmak önemli olan iştah açılsın bol bol yee sonra gelsin kilolar:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…