tebrik ederim canım daha hiç bişey yemedim ben karnım aç ama hiç canım istemiyor ynlız olunca hadi gelin beraber kahvaltı yapalım size şöyle bol kalorili bir kahvaltı hazırlayayımyerimseniben
Bu sabah yine bşy yemeden tartıldım 50 çıktı. Dün de hep 50 çıktı.Acaba fazlamı tartıyo inanmıyorum falan derken annem spor salonunda tartıldığını ve bizim baskülün gösterdiği kilonun aynısının çıktığını söyledi. Kıslar sanırım 50 kilo oldum artık:dance: Ama hiç 50 göstermiyorum sanki ya da zayıf olduğum için 50 kilo olmayı gözümde büyütüyorum.bilmiyorumkismilecokacimcoook
tebrik ederim canım daha hiç bişey yemedim ben karnım aç ama hiç canım istemiyor ynlız olunca hadi gelin beraber kahvaltı yapalım size şöyle bol kalorili bir kahvaltı hazırlayayımyerimseniben
hadi gözünaydın tatlımm.. :dance:
Sagol tatlım yah bu tartı doğrudur demibilmiyorumkismile ben inanamıyorumdaboshayallersmile
doğrudur canım.. boshayallersmile
Ben en iyisi bugün 1-2 başka yerde bir tartılayım.
Bu sabah yine bşy yemeden tartıldım 50 çıktı. Dün de hep 50 çıktı.Acaba fazlamı tartıyo inanmıyorum falan derken annem spor salonunda tartıldığını ve bizim baskülün gösterdiği kilonun aynısının çıktığını söyledi. Kıslar sanırım 50 kilo oldum artık:dance: Ama hiç 50 göstermiyorum sanki ya da zayıf olduğum için 50 kilo olmayı gözümde büyütüyorum.bilmiyorumkismilecokacimcoook
Ahh ben de 50 kilo olsam, nerde... boshayallersmile
Ahh ben de 50 kilo olsam, nerde... boshayallersmile
kızlar bende kilo almak istiyorumbaktım sayfalara ama bulamadım bi tarif varsa banada verirmisiniz lütfen banada yardımcı olun hangi tarifle daha güzel kilo alınıyo
Aklıma gelmişken ensure toz içecek var akşamları ondan alıp içebilirsin. Kalori toplamak açısından iyi olur. Bu öyle sporcu içeceklerinden falan degil dr.ların tavsiye ettiği doğal vitamıin protein kalsium içecegi cnm eczanelerde var. Akşamları içersen daha iyi kilo yapar.zemuszemus
olursun canımmm... :1hug: biraz garet cokacimcoook
alırsın tatlım inş. sen de ya ben toparlandım azda olsa ama 50 kilo gibi durmuyorum inan sanki 50 kiloda bir insan daha dolgun olur gibi geliyo banaCADIARZU
Neylisi daha güzel tatlım ensure'nin? :hulya:
Arkadaşlar şu ensure hakkında bilgi verebilcek olan varmıı ?? zararlımı, etkilimi nasıl kullanılıyor kulanan varmı.... çok merak ettim işe yarıcak bişeyse 50 kilo olana kadar kullansam
çilek ve vanilyalı olanını kullandım ben tatları güzeldi cnm:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?