- 9 Nisan 2010
- 1.576
- 38
- 158
- 36
Çok sevinirim.Sizlerle aynı dertlerden muzdarip olmak sanki kendime daha da bir cesaret kattı.Yalnız olmadığımı ve başarabilme ümidi.Umarım ideal kilomuza hepimiz ulaşırız.Uzun zaman önce diyetisyene gitmiştim,haftada 1.5 kilo almışım sonra bıraktım.Bazen alım aşaması uzayabiliyordu.Verdiği diyet 3 ana 3 ara bilindiği gibi ve klasik şeyler vardı.Şimdi bu pazartesi günü içimde durduk yere bir şey oldu ve diyete uymaya karar verdim.2 günde bile bende etki etti.Mesela 41 lerde geziyordum gram olarak çok hatırlamıyorum 42.700 oldum.Maden suyu vermişti,günde en az 1 bardak içiyorum.Bu mineralimin çok düşük olduğu için verilmiş bir ek.Akşam yemeğinden sonra yatana kadar 1 elma 1 muz 1 çikolata 1 bardak süt biraz kuruyemiş.Sanırım daha çok etki eden materyaller bunlar.Bakalım ilk zamanlar uymak kolaydır ve alırsınız da.Önemli olan sürerlilik.O da sizlerin sayersinde olur inşallah.
inşallah canımm :Saruboceq: bende senin gibi bi deniyim bakalım. bendede işe yarar inşallah.. ya ben öğünlere pek dikkat edemiyorum çalıştığım için.. 3 öğün yiyorum ama ara öğünleri atlıyorum.. yoğun çalışıyorum bi de ister istemez dikkat edemiyorum :çok üzgünüm: