Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çilekiyi alırım aldığım zaman. :icecream:
-Bu nasıl bir cümle oldu yaa?- :roflol:
merhaba kızlar bende sızler gb kılo alamayanlardanım ustelık ıstahımda hıc yok bırde ustsne sabahları ck gec kalkıyorum kahvaltıyla gunumu gecırıyorum desem yalan olmaz
merhaba kızlar Ensure bunu kullanan arkadaslarınız varmıs nasıl kullanıyorlar bılgı verebılırlermı?
iyi akşamlar bkısçeler ben 55 im artık devam etmiorum bıraktım hedefime ulaştım..sizler ne durumdasınız
iyi akşamlar bkısçeler ben 55 im artık devam etmiorum bıraktım hedefime ulaştım..sizler ne durumdasınız
tbrkler tatlım ben de 50 kilo oldum su sıralar boşladım ama kendimi zayıflamış hissediyorum:kedi: psikolojik olarak galiba bugün tekrar ipleri ele alıyorum ve savaşa devammcokacimcoook
Aynen canımmmsositosositobırakmak yok bebişşş.. cokacimcoook
MERHABA ARKADAŞLAR BUGÜN BİR SİTEDE OKUDUM (ALINTIDIR)
ben buldum kilo almanın yolunu arkadaşlar bir ayda 5 kilo aldım çok ciddiyim.iştah açamak için aralarda süt,pekmez,yumurta sarısı,muz,nişasta rondoda karıştırıp 4 5 bardak içtim ama aralıksız herhün içtim bir haftada farkı göreceksiniz deneyin derim.karışık çerezde çok tükettim tabi.bol kilolu günler dilerim zayıfım diye üzüldüğüm günler geride kaldııı…
BEN DENİYCEM BUNU UMARIM FAYDASINI GÖRÜRÜZ
kızlarrr ordamısınız? kimseden ses çıkmıyo yaa:çok üzgünüm:
kızlarrr ordamısınız? kimseden ses çıkmıyo yaa:çok üzgünüm:
Ben de senin gibiyim tatlım. Ensure diye toz içecek varmış ondan kullan istersen, rosee34 kullanmış. Besin takviyesi. yerimseniben