• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için öneri

merhaba kızlar bende sızler gb kılo alamayanlardanım ustelık ıstahımda hıc yok bırde ustsne sabahları ck gec kalkıyorum kahvaltıyla gunumu gecırıyorum desem yalan olmaz

merhaba kızlar bende sızler gb kılo alamayanlardanım ustelık ıstahımda hıc yok bırde ustsne sabahları ck gec kalkıyorum kahvaltıyla gunumu gecırıyorum desem yalan olmaz

Ben de senin gibiyim tatlım. Ensure diye toz içecek varmış ondan kullan istersen, rosee34 kullanmış. Besin takviyesi. yerimseniben

ay bu topiği yeni gördüm.
SUPERMIS :)))

Yalniz diyet yapan kardeşlerimiz görmesinler ya yazık..
biz kilo almaya çalışıyoruz onlar vermeye..
şükredelim halimize...

merhaba kızlar Ensure bunu kullanan arkadaslarınız varmıs nasıl kullanıyorlar bılgı verebılırlermı?

Cnm ben çok kullandım. Zaten eczanelerde hazır bulunuyor. Onlar daha rahat ama toz şeklinde olanlar daha uyguna geliyor 6 tane falan cıkıyor. 20 lira hazır karışımlar ise teki 5 lira tercih senin artık farketmiyo datlımolumunekankayizsmile

iyi akşamlar bkısçeler ben 55 im artık devam etmiorum bıraktım hedefime ulaştım..sizler ne durumdasınız

iyi akşamlar bkısçeler ben 55 im artık devam etmiorum bıraktım hedefime ulaştım..sizler ne durumdasınız

sevindim cnm gözünaydın olumunekankayizsmile ben 52.5 falanım.. emin adımlarla ilerliyorum kaydirigubbakcemile3

tbrkler tatlım ben de 50 kilo oldum su sıralar boşladım ama kendimi zayıflamış hissediyorum:kedi: psikolojik olarak galiba bugün tekrar ipleri ele alıyorum ve savaşa devammcokacimcoook

4 kilo daha alsammm :1rolleyes: 50 de kaldım ama şu sıra çok boşladımbilmiyorumkismile

MERHABA ARKADAŞLAR BUGÜN BİR SİTEDE OKUDUM (ALINTIDIR)
ben buldum kilo almanın yolunu arkadaşlar bir ayda 5 kilo aldım çok ciddiyim.iştah açamak için aralarda süt,pekmez,yumurta sarısı,muz,nişasta rondoda karıştırıp 4 5 bardak içtim ama aralıksız herhün içtim bir haftada farkı göreceksiniz deneyin derim.karışık çerezde çok tükettim tabi.bol kilolu günler dilerim zayıfım diye üzüldüğüm günler geride kaldııı…
BEN DENİYCEM BUNU UMARIM FAYDASINI GÖRÜRÜZ

senin adına çook sevindim ama aklım karıştı bende bu yöntemi denemek istiyorum banada yardımvı olursan sevinirim.bu yazdığın karışımın ölçüleri nasıl olacak kaç kaşık nişasta koymam lazım yazarsan sevinirim

yaaaaaaaaaaaaaaa kızlar psikolojim bozuldu resmeenn 52 de kaldımm 60 olmam lazımm
Şu apikoluu alıcam faydasını gören varmı?? praktenle almıştım kilo şimdi başlıyım dedim çok uyutuo sersem gbi oluyo insan. malum okul var sınalar var .napıcağımıı şaşırdımm yardım edinnnn :((:(:((((

Ben de senin gibiyim tatlım. Ensure diye toz içecek varmış ondan kullan istersen, rosee34 kullanmış. Besin takviyesi. yerimseniben

dıdıcım tesekkur ederım acıl bıseler kullanmam lazım yoksa halsızlıkten yıkılacagım bu dedıgın urunu nerden bulabılırım ve fıyatı nekadar acaba ıste bugun yıne acım saat10 kavaltı yaptım tabı kavaltı denılırse toplasan 100cal almamısımdırhala bak saat kac oldu ben agıma 3,4 erıkten baska bısey surmedım yıyemedıgım zaman ogunum moral bozukluguyla gecıyo psıkolojıııııımmm bozulduuuuu

Back