• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için öneri

evet canım o kadarıda çok ya.. hem zaten bi yaştan sonra almaya başlıcaz biraz o payıda bırakmak lazım.. bilmiyorumkismile snn boyun kaç tatlım..

Haklısın tatlım katılıyorum. 1.65 benim boyum. 54 iyi olur die düşünüyorum. Yani şöle bacaklarımın falan dolması lazım. Ama yine de duruma göre ayarlarım diye düşünüyorum.CADIARZU

Haklısın tatlım katılıyorum. 1.65 benim boyum. 54 iyi olur die düşünüyorum. Yani şöle bacaklarımın falan dolması lazım. Ama yine de duruma göre ayarlarım diye düşünüyorum.CADIARZU

evet cnm öyle yaparsın.. bacaklara aldırmanın bi yolu varmı? ben bacaklarıma alamıyorum desem yeridir.. :çok üzgünüm:

Kızlar uzun süredir foruma uğramıyorum.Baya okudum yazılarınızı usanmadan,sıkılmadan.Ben baya baya zayıfım,defalarca bunu yazmaktan bıktım ama hala kilo alamadım.Neler neler yaptım,tek sorunum hırs yok.Devam ettirmek anlamında.Yarışma yapıyormuşsunuz kendi aranızda,ben de sizlere katılmak isterim.Herkese güzel günler...

kızlar benimde boyum 1.64 kilom 48..
51 52 olsam yetecek sanki. ama iştah yok bende yaa.. yemek benim için mecburiyet hele bide mutsuz bi dönemdeysem. mutfagın önünden bile geçmiyorum. bana iştahımın açılması için yöntemler söleseniz

ya benim boyum 1.72 kilom 45 :( çoook zayıfım artık bıktım insanların neden zayıfsın, annen ekmek vermiyomu demelerinden :D denemediğimiz şey kalmadı..2 ay çnce diyetisyene başladım ama onun verdiği listeye uymak çok zor geliyor çünkü iştahım hiçç yokkk.. ilk yorumdaki iştah açıcı karışımı denicem inşallah iyi gelir :(

Kıslar,ben daha önce kızım için danışmıştım bu bölüme..
Allah a şükür ne kadar zaman geçti bilmyorum ama..bayağ toparladı suratı felan..Ben keçi boynuzu pekmezi var ya..ondan sonra daha bi açıldı gerçekden iştahı..Akşmları da yatmasına yakın , yazılanlar gibi burada tatbik etdim,nutellalı ekmek hazırladım..çok üstünde durdum...iştah yerinde..2 kilo almış....arada girip bakıyorum,değişik önerileri okumak için..
Bir nebze inşaallah yrdımcı olablmişimdir sizlerede...boshayallersmile

selam arkadaslar bende aynı durumdan muzdarıbım yemek yemek bana ıskence sevmıyorum ama kılo almam lazım son bır senede uc kılo daha verdım durumum kotu suan baska nler onerırsınız kılo almak ıcın ...???

Kızlar uzun süredir foruma uğramıyorum.Baya okudum yazılarınızı usanmadan,sıkılmadan.Ben baya baya zayıfım,defalarca bunu yazmaktan bıktım ama hala kilo alamadım.Neler neler yaptım,tek sorunum hırs yok.Devam ettirmek anlamında.Yarışma yapıyormuşsunuz kendi aranızda,ben de sizlere katılmak isterim.Herkese güzel günler...

ya biz burda birbirimizi motive etmeye çalışıyoruz.. normalde bende çabuk pes ederdim ama kızlar sağolsunlar hala moralimi bozmadan devam ediyorum.. tabiiki katılabilirsin.. hoşgeldin bu arada.. :teselli:

Kıslar,ben daha önce kızım için danışmıştım bu bölüme..
Allah a şükür ne kadar zaman geçti bilmyorum ama..bayağ toparladı suratı felan..Ben keçi boynuzu pekmezi var ya..ondan sonra daha bi açıldı gerçekden iştahı..Akşmları da yatmasına yakın , yazılanlar gibi burada tatbik etdim,nutellalı ekmek hazırladım..çok üstünde durdum...iştah yerinde..2 kilo almış....arada girip bakıyorum,değişik önerileri okumak için..
Bir nebze inşaallah yrdımcı olablmişimdir sizlerede...boshayallersmile

teşekkürler.. a.s.

selam arkadaslar bende aynı durumdan muzdarıbım yemek yemek bana ıskence sevmıyorum ama kılo almam lazım son bır senede uc kılo daha verdım durumum kotu suan baska nler onerırsınız kılo almak ıcın ...???

ilk olarak kilo almayı gerçekten istemen lazım.. sonra burayı takip et biz yeni bişiler buldukça yazıyoruz... keçiboynuzu pekmezi al yatmadan önce içersin.. sonra ilk sayfalarda bi karışım var ben onu uyguluyorum hem tadı güzel hemde kalorisi fazla.. yemek yemen şart günde 6 öğün falan yemeye çalış ara öğünlerde çok önemli.. ara öğünlerde kuruyemiş muz çikolata bişiler yemeye çalış.. çinko kapsülü kullanıyoruz biz kızlarla sende alabilirsin.. dediğim gibi burayı takip et inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırızz :Saruboceq:

ya benim boyum 1.72 kilom 45 :( çoook zayıfım artık bıktım insanların neden zayıfsın, annen ekmek vermiyomu demelerinden :D denemediğimiz şey kalmadı..2 ay çnce diyetisyene başladım ama onun verdiği listeye uymak çok zor geliyor çünkü iştahım hiçç yokkk.. ilk yorumdaki iştah açıcı karışımı denicem inşallah iyi gelir :(

doktora gittinmi? belki bilmediğin başka birşey vardır? inşallah yoktur tabii ama kilo alamamanın altında başka sebeplerde olabilir bence ilk bi doktora git canım. :1hug:

ya biz burda birbirimizi motive etmeye çalışıyoruz.. normalde bende çabuk pes ederdim ama kızlar sağolsunlar hala moralimi bozmadan devam ediyorum.. tabiiki katılabilirsin.. hoşgeldin bu arada.. :teselli:

Çok sevinirim.Sizlerle aynı dertlerden muzdarip olmak sanki kendime daha da bir cesaret kattı.Yalnız olmadığımı ve başarabilme ümidi.Umarım ideal kilomuza hepimiz ulaşırız.Uzun zaman önce diyetisyene gitmiştim,haftada 1.5 kilo almışım sonra bıraktım.Bazen alım aşaması uzayabiliyordu.Verdiği diyet 3 ana 3 ara bilindiği gibi ve klasik şeyler vardı.Şimdi bu pazartesi günü içimde durduk yere bir şey oldu ve diyete uymaya karar verdim.2 günde bile bende etki etti.Mesela 41 lerde geziyordum gram olarak çok hatırlamıyorum 42.700 oldum.Maden suyu vermişti,günde en az 1 bardak içiyorum.Bu mineralimin çok düşük olduğu için verilmiş bir ek.Akşam yemeğinden sonra yatana kadar 1 elma 1 muz 1 çikolata 1 bardak süt biraz kuruyemiş.Sanırım daha çok etki eden materyaller bunlar.Bakalım ilk zamanlar uymak kolaydır ve alırsınız da.Önemli olan sürerlilik.O da sizlerin sayersinde olur inşallah.

Selamlar...Boy ve kilonu sormak istedim öncelikle.Son bir senede 3 kilo vermenizin nedenlerini araştırın önce. Çünkü zayıf olsak da o kiloyu korumamız daha da önem kazanıyor.Baştaki yazıları okudum ben baya.Arkadaşlar bazı uygulamalar yazmışlar,onları deneyebilirsin.Öncelikle motive çok önemli,bazen bende senin gibi oluyorum.Burda birbirimize doping verelim ve kiloları alalımguclubacismile

kızlar benimde boyum 1.64 kilom 48..
51 52 olsam yetecek sanki. ama iştah yok bende yaa.. yemek benim için mecburiyet hele bide mutsuz bi dönemdeysem. mutfagın önünden bile geçmiyorum. bana iştahımın açılması için yöntemler söleseniz

Bence gayet kilon iyi gibi geldi bana.1.64 boyunda ideal kilo 55 56 çıkıyor ama öyle de gerçekten hoş bir görünüm elde edilmez diye düşünüyorum.51 52 kilo olmak istediğini yazmışsın.Sanki bu uzun süredir toplam çabalarının son demleri gibi.Biraz sık dişini 3 4 kilo ,e azından bana göre şanslısın ben 1.66 boyundayım yeni 42.500 oldum.Benim isteğim ilk 45 sonra 48 kilo.Sonra büyük ihtimalle DUR komutu olacak.kaydirigubbakcemile3

Back