• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için öneri

kilo almak için doktora gittim mollitium diye bir hap verdi faydasını gördüm ayda 2-3 kilo aldım ama bu defa prolaktin hormonum yükseldi :( yok mu başka tavsiyesi olanbilmiyorumkismile

dıdıcım tesekkur ederım acıl bıseler kullanmam lazım yoksa halsızlıkten yıkılacagım bu dedıgın urunu nerden bulabılırım ve fıyatı nekadar acaba ıste bugun yıne acım saat10 kavaltı yaptım tabı kavaltı denılırse toplasan 100cal almamısımdırhala bak saat kac oldu ben agıma 3,4 erıkten baska bısey surmedım yıyemedıgım zaman ogunum moral bozukluguyla gecıyo psıkolojıııııımmm bozulduuuuu

Çok az kahvaltı ediyorum -denirse tabi ona kahvaltı-, birde akşam 1 tabak yemek yiyorum zorla. 1 günlük yemeğim bu işte. :gitme:
Eczaneler de satılıyormuş tatlım, 5 tl falanmış fiyatı. Ben kullanmadım. b vitamini kullanıyorum o da olmadı, balık hapına geçeceğim, o da olmadı ensureye. :delphin:

kilo almak için doktora gittim mollitium diye bir hap verdi faydasını gördüm ayda 2-3 kilo aldım ama bu defa prolaktin hormonum yükseldi :( yok mu başka tavsiyesi olanbilmiyorumkismile

Prolaktin hormonu yüksekliğinin ne gibi zararları var tatlım? Birde nasıl yükseliyor ne etkiliyor yükselmesini? bilmiyorumkismile

yaaaaaaaaaaaaaaa kızlar psikolojim bozuldu resmeenn 52 de kaldımm 60 olmam lazımm
Şu apikoluu alıcam faydasını gören varmı?? praktenle almıştım kilo şimdi başlıyım dedim çok uyutuo sersem gbi oluyo insan. malum okul var sınalar var .napıcağımıı şaşırdımm yardım edinnnn :((:(:((((

İlk başlarda uyku yapıyor 3 gün sonra normale dönüyorsun, yani bünyen alışıyor. İştahta açıyor. Apikobalı 2 gündür kullanıyorum henüz bir etkisini görmedim. akannehir

yaaa kızlar su ıstah acıcıları bende deneyecegım ama kıllanma yapar dıye korkuyorum hormonlar yukselıyo sonra kıllanma baslıyor dıkkat yanı gercı ben kullanmamısken gogus uclarımda tek tuk kıllar cıkmayabasladı ıkı gundur bogazlarım sıstı hıcbısey yıyemedımartık dun aksam halsızlıkten esım zorla doktora goturdu tabı doktor yemek yıyemeyısımle hıc ılgılenmedı antıbıyotık falan verdı gecıstırdı ben ıstah acıcı bısey ıstıyorum dedım sayfa doldu dedı gonderdı

yaaa kızlar su ıstah acıcıları bende deneyecegım ama kıllanma yapar dıye korkuyorum hormonlar yukselıyo sonra kıllanma baslıyor dıkkat yanı gercı ben kullanmamısken gogus uclarımda tek tuk kıllar cıkmayabasladı ıkı gundur bogazlarım sıstı hıcbısey yıyemedımartık dun aksam halsızlıkten esım zorla doktora goturdu tabı doktor yemek yıyemeyısımle hıc ılgılenmedı antıbıyotık falan verdı gecıstırdı ben ıstah acıcı bısey ıstıyorum dedım sayfa doldu dedı gonderdı

Ensure'yi sor eczacıya tatlım. Besin takviyesi olarak kullan bence. a.s

arkadaşlar merhaba :) ben de yıllardır kilo alamayanlardanım. boyum 1.65 44 45 kilo arsında gidip geliyorum hep :( bundan sonra bu topiği okuyup motive edicem kendimi :) yazılanları denemek istiyorum inşallah faydasını görürüz

arkadaşlar merhaba :) ben de yıllardır kilo alamayanlardanım. boyum 1.65 44 45 kilo arsında gidip geliyorum hep :( bundan sonra bu topiği okuyup motive edicem kendimi :) yazılanları denemek istiyorum inşallah faydasını görürüz

h.g canım umarım faydasını görürüsün en başta morallerin ii olması gerek böyle durumlarda sonra işahta olur keyiftebayanssulusmilehihoyyyt

şekercim sıkma canını bak böyle durumlarda moral bozukluğu sitres iyice kötü yapar:1no2: dikkat et moralini yüksek tutmaya çalış tatlımyerimseniben

2 ay sonra herşey güzel olacak, eminim. zemuszemus Fakat o zamana kadar böyle gidecek ne yazık ki. akannehir

Back