Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dıdıcım tesekkur ederım acıl bıseler kullanmam lazım yoksa halsızlıkten yıkılacagım bu dedıgın urunu nerden bulabılırım ve fıyatı nekadar acaba ıste bugun yıne acım saat10 kavaltı yaptım tabı kavaltı denılırse toplasan 100cal almamısımdırhala bak saat kac oldu ben agıma 3,4 erıkten baska bısey surmedım yıyemedıgım zaman ogunum moral bozukluguyla gecıyo psıkolojıııııımmm bozulduuuuu
kilo almak için doktora gittim mollitium diye bir hap verdi faydasını gördüm ayda 2-3 kilo aldım ama bu defa prolaktin hormonum yükseldi yok mu başka tavsiyesi olanbilmiyorumkismile
yaaaaaaaaaaaaaaa kızlar psikolojim bozuldu resmeenn 52 de kaldımm 60 olmam lazımm
Şu apikoluu alıcam faydasını gören varmı?? praktenle almıştım kilo şimdi başlıyım dedim çok uyutuo sersem gbi oluyo insan. malum okul var sınalar var .napıcağımıı şaşırdımm yardım edinnnn ((((
Ben de buradayım tatlım. opuyorumnanaktan Var mı bir gelişme aldın mı kilocuklar? zemuszemus
bebişlerim 54 oldum zemuszemus sizlerde varmı bi gelişme..
yaaa kızlar su ıstah acıcıları bende deneyecegım ama kıllanma yapar dıye korkuyorum hormonlar yukselıyo sonra kıllanma baslıyor dıkkat yanı gercı ben kullanmamısken gogus uclarımda tek tuk kıllar cıkmayabasladı ıkı gundur bogazlarım sıstı hıcbısey yıyemedımartık dun aksam halsızlıkten esım zorla doktora goturdu tabı doktor yemek yıyemeyısımle hıc ılgılenmedı antıbıyotık falan verdı gecıstırdı ben ıstah acıcı bısey ıstıyorum dedım sayfa doldu dedı gonderdı
bebişlerim 54 oldum zemuszemus sizlerde varmı bi gelişme..
arkadaşlar merhaba :) ben de yıllardır kilo alamayanlardanım. boyum 1.65 44 45 kilo arsında gidip geliyorum hep bundan sonra bu topiği okuyup motive edicem kendimi :) yazılanları denemek istiyorum inşallah faydasını görürüz
Ahh keyifte hiç yok ben de. :1no2: Herşey üst üste geliyor yahu.
şekercim sıkma canını bak böyle durumlarda moral bozukluğu sitres iyice kötü yapar:1no2: dikkat et moralini yüksek tutmaya çalış tatlımyerimseniben
2 ay sonra herşey güzel olacak, eminim. zemuszemus Fakat o zamana kadar böyle gidecek ne yazık ki. akannehir
Tabiki herşey güsel olcak zmn nelerin üstüne toprak atmıyo ki demi ama herşey bigün unutulur düzelir opuyorumnanaktan
Öyle tatlım. kaydirigubbakcemile5 Herşey çok güzel olacak. olumunekankayizsmile
kızlar prakten gerçekten kilo aldırıyo mu?