- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 118
- 103
size gelebilir miyiiim sana anne diyebilir miyiiiim
gel canim de yavrucum :):):)
dolmalarim da cok lezzetli olmuslar
\bakıyorum da elinden uçan kaçan kurtulmuyo becerikli hatun
bizdede lahana sarması varmış yoğurla birlikte yiycem inşallah birazdan ama tokum ben
\
soylemesi ayip yaparim yemek guzel guzel :)
ye tabi tokluk yok unut
\
soylemesi ayip yaparim yemek guzel guzel :)
ye tabi tokluk yok unut
yiyorum canım bir tabak bitmek üzere
darısı başıma
yazın artık şimdi derslerden pek vakit yok gerçi yazın da mutfak çok sıcak oluyo anlayacağın bahanem çoksen de denesen yaparsin bence :) ben de yapa yapa guzellestirdim sanirsam :)
dimi bahaneler cok :)yazın artık şimdi derslerden pek vakit yok gerçi yazın da mutfak çok sıcak oluyo anlayacağın bahanem çok
dimi bahaneler cok :)
ama cidden antalya nin sicagi ufff, ben oraya gittigmde terle 2 kilo verip donuyorum izmire :)
ya anladın mı ben neden kilo alamıyırum yada alsam yazın veriyorum işte :)
yarın tartılacağız di mi?
tartışıyormusunuz, tartılıyorsunuz di mi yanlış mı oldu?hangi topic link veriseniz gelirim.
arkadaşlar haftalar öncesi buraya yazdım çabaladım çabaladım olmadı bende kalktım diyetisyene gittim veeee sonuç güzel diyetisyene gideli 2buçuk hafta oldu ve ben 3buçuk kilo aldım doktora giderken kilom 43dü şimdi 46,9 inş.hedef 2ayda 48 olmak dedi doktor ama ben o kiloyu 1ayda alıcam sanırım
ne güzel canım hayırlı olsun yeni kilocukların
beslenme listesi dışında bir şey önerdi mi kullanmanı söyledi mi?
bira mayası kullanıyorum kapsül olarak tabii gıda takviyesi...
arkadaşlar haftalar öncesi buraya yazdım çabaladım çabaladım olmadı bende kalktım diyetisyene gittim veeee sonuç güzel diyetisyene gideli 2buçuk hafta oldu ve ben 3buçuk kilo aldım doktora giderken kilom 43dü şimdi 46,9 inş.hedef 2ayda 48 olmak dedi doktor ama ben o kiloyu 1ayda alıcam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?