Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

mirwa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
105
0
26
Van
Kızlar kilo almak için toplaşıp KİLO alma kardeşliği oluşturalım birbirmizle yarış içinde olursak belki daha güzel olur yıllardır kendimizle yarış içindeyiz olmuyor olmuyor.hepimiz birbirimizle yarış içinde olalım burada toplanıyorz kızlarrrrr hadi bakalım.. KATILACAK OLANlLAR KİLO BOY VE YAŞ YAZARAK BENDE VARIM DESİN YETERLİ.....HER HAFTA SALI TARTILIYORUZZZZ UNUTMAYIN VE BURADA PAYLAŞIYORUZ

Son düzenleme:
Ben katılırıım eskiden kilo alma yarışmaları olurdu burda hayret niye kimse cevap yazmamış ki

ben alamadığım için, baştan kaybedeceğim bi yarışa girmek istemedim açıkcası

eveett çok güzel olur ben de bu yarışmaya katılmak istiyorum :)

kızlar alamam alamıyorum diye bişey yok istikrarlı bir şekilde çalışmayız ben 1.70 boy kilo 52 benim rakibim kim kim bu deli kanlı kız ilk cvp verenle yola başlıyorum ama pes edecek olan varsa bana bulaşmasın çok kızarımm baaaaaaaaaakkk:)pekmez aldım bugun hergun 1 çaybardagı içeceğim ben tabi ortagımın fikrinede ihtiyacım var 3 günde 1 kez tartılacagız gr larla değil kg larla işimiz hadi bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bende 1 75 boy 49 kiloyum ama malesef kilo alamıyorum seninle inan yarışmak isterdim ama eminim iki gün yapar üçüncü gün pes ederim ((

bu boya ve bu kiloya sahipken hala pes edebiliyosan bende sana pes diyorum başkada bişey diyemiyorum.

çok sinirliyim acil almam gerek gençliğim çer çöp gb geçti dahada hakaret etmek istyrum kendime yokmu biri yaaaaa

simgemerve ve nute ile yarışa başlıyoruz bugün cvp geldiği anda...kızlar kilo ve boylarınızı yazınız.kaybedecek vaktimiz yok...:)

tamam canım sende başla ..nute nerde kızlar başladık bugün haberiniz olsun elektirik süpürgesi gb olmalıyız 1 hafta sonra bu gün tartılacaz uygulayacagınız özel bişey varmı ben günde 1 tepeleme kase yogurt ..1 cay bardagı pekmez.....bide sipraktin aldım sabah akşam onu içecem.tabi bide ye allah yeeeee kolay gelsin kızlaarrrrr içimde koca bi umut var ne demiş türkan şoray beeeeennn gözel gariyammmmm hahahahah

burdayım tabiki mirwa bu yarışmayı kaçırmak ve kaybetmek istemem :)
1.56 boy 43 kilo
haydi bakalım gelsiin kilocuklaaaar :)))

boyuna göre en zayıf olan benim galiba bende 2 haftadır prakten kullanıyorum günde bi kere bu günden itibaren ikiye geçiyorum maksat iştahım açılsın :))

bak şimdi moralimi bozdun iyice yarışta bende varım madem böle sölüyorsunuz

ben de iyice gaza geldim sipraktin alcam tekrar yoksa iştah hak getire...
Ve şöyle bi yöntem deniycem kimileri sağlıksız bullabilir ama en önemlisi uyumadan önce yemek. Ama ben o saatte ağır yemekler yiyemiyorum
bu yüzden:gece yatmadan 1 bardak süt+1 paket çikolota(80 gr olanlardan tercihen fındıklı,fıstıklı) yiyip direk uykuya geçicem

Kahvaltıdan sonra meyveyi atlamıycam 1 tane muz ya da 2 tane mandalina.
Bunun dışında öğle yemeği benim için sıkıntı tam evden çıkacağım zamana denk geliyor okulda yiycek zaman olmuyor oof.
Bazen topkeklerle geçiştiriyorum bazen onu bile yemiyorum

best sende aramızdasın boşdurma çalış pazar günü tartılacaz ona göre .yarışmada olanlar durumlarını zaman zamn bildirsinler aramıza yeni katılacaklar ise yaş boy ve kilosunu yazarak başlasınlar ilk msjlarına .ay çok acıktım ben :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…